🔻طلبگی، اطلاعات یا هویت؟
#طلبه_عصر_انقلاب
🔰عالَم طلبگی عالم سر بردن با قرآن و روایات و هم افق شدن با قرآن و روایات است.
🔺نه اینکه فقط اطلاعاتی از قرآن و روایات داشته باشیم زیرا صرف دانستن و اطلاعات مارا در آن عالم واقع نمیکند بلکه باید سعی کنیم که در آن افقی قرار بگیریم که قرآن و روایات ما را به آن فراخواندهاند.
💢دنیای رقابت و قیاسهای وهمی، دنیایی است که انسان را به کلی بی عالم میکند و انواع اضطرابها را به سوی او میآورد.
♨️کسی که دنبال تجدد است و طلب او به اصطلاح، طلبِ عالَم متجددان است حتی اگر در کسوت طلبگی هم باشد عالم ثابت و پایداری ندارد و بالاخره از طلبگی بیرون میرود، حال یا لباس روحانیت را کنار میگذارد و یا آن را تحمل میکند ولی دلش در جای دیگری است و به ارزشهای غربی اصالت میدهد و نه به سنتهایی که امثال حضرت امام خمینی(ره) و علامه طباطبایی(ه) بدان پایبند بودند.
🖇 پینوشت صراط؛
دنبال تجدد نبودن به معنی این نیست که طلبه دنبال علم روز نباشد. اتفاقا طلاب باید علاوه بر دانش کامل حوزوی خود از علم روز هم اطلاع داشته باشند منتها مسیر هویت و رسالت خود را نباید گم کنند.
🔻مرگ بر حقوق بی بشر!
❇️«پرچم #حقوق_بشر را کسانی به دست گرفتهاند که خودشان بزرگترین ناقض حقوق بشرند!»
حقوق بشر علاوه بر اینکه مسالهای حیاتی برای انسانهاست سالیانی است که دستاویز دولتهای مستکبر برای تحت فشار قرار دادن کشورهای به اصطلاح جهان سومی است!(۱۳۸۴/۰۱/۰۱)
🔸از سردمداران این شعار عوامفریب دولت جنایتکار آمریکاست که خود کارنامه سراسر سیاه و تباه و صد البته تعجبآور اینکه زبانی دراز در این موضوع دارد.
مقام معظم رهبری در مورد ادعاهای پوچ آمریکاییها که مسلمانان و کشورهای اسلامی را تروریست معرفی میکنند فرموده است:
«خودشان تروریست پرورترینِ دولتهایند، اما ایران اسلامی و مسلمانها را متهم به تروریسم می کنند!»
⚠️از جملهی جنایات و نقض حقوق بشر آمریکاییها این است که؛
«سربازان و نیروهای امنیتی آمریکا بدترین جنایتها را در نقاط اشغالی عراق و در زندان ابوغریب مرتکب میشوند، به انسانها اهانت میکنند، حقوق انسانها را لگدمال میکنند... آنگاه دیگران را به نقض حقوق بشر متهم می کنند!»( همان)
🔹البته در کنار این حجم از جنایت و نقض حقوق بشر بازوی رسانهای آنهاست که وحشیگریهای آنان را کتمان و انکار کرده و با فرار رو به جلو دیگران را متهم میکنند و با وقاحت و خباثت تمام «امپراتوریهای خبری نمیگذارند این خبرها بماند و در ذهن مردم جایگزین شود؛ فوراً خبر را جمع میکنند. آن وقت میگویند در فلان کشور یا در ایران اسلامی به فلان زندانی اهانت شده..»( همان)
باید توجه داشت آنچه که طشت رسوایی جنایتکاران را از بام میاندازد، روشنگری و افشاگری علیه مستکبران است.
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚫 به نام انقلاب به کام دشمن
⚠️ #رسانه_های_دینی_و_حوزوی تاکجا می خواهند در مقابل جریانات متظاهر به #انقلاب و #انقلابی_گری سکوت کنند؟
#دینی_حوزوی
#رسانه
🔻ترویج فساد سازمان یافته، با هدف تخریب پایگاه معنوی
👤رئیس جمهور در جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی:
🔹دشمنان ایران و اسلام با استفاده از شبکههای گسترده و متعدد ماهوارهای و مجازی با ترویج فساد، استقامت فرهنگی و مبانی ارزشی و دینی جامعه را هدف گرفتهاند.
🔹باید در مقابل این تهاجم سازمان یافته و گسترده اقدامات لازم و بازدارنده صورت گیرد و نهادهای مسئول در این زمینه اقدامات نظاممند و منسجمی به عمل آوردند.
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کنایه سریال وضعیت زرد به ماجرای برجام
🔹 سریال طنز وضعیت زرد که این روزها از شبکه دو سیما پخش میشود، در قسمت جدید خود به نقد عملکرد دولت روحانی در ماجرای برجام پرداخت.
18.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برشی از فیلم ایستاده در غبار
🗓 بهمناسبت ۱۴ تیرماه سالروز ربوده شدن چهار دیپلمات جمهوری اسلامی
📌 نقش امام باقر در نجات شیعیان از انحراف علمی
🔹 بعد از شهادت رسول خدا صلیاللهعلیهوآله علاوه بر خلافت سیاسی، خلافت علمی نیز از جایگاه اصلی خود خارج شد. با آن که پیامبر بارها امیرالمومنین علیهالسلام را به عنوان «باب علم» خود معرفی کرده بود؛ اما مسلمانان، از خانه وحی دور شده و «باب علم» پیامبر خانهنشین شد.
🔸 در کنار این موضوع، خلیفه دوم نشر احادیث پیامبر را ممنوع کرد. کمبود احادیث پیامبر و دور شدن اهل بیت علیهمالسلام از جایگاه علمیشان، خطر تحریف احکام اسلامی را دوچندان کرد.
🔹 به طور طبیعی، به خاطر ممنوعیت نشر احادیث پیامبر و به حاشیه رانده شدن اهل بیت علیهمالسلام، ائمه فرصت کمی برای تبیین صحیح احکام اسلامی داشتند. این موضوع موجب شده بود که مسلمانان در بسیاری از احکام دچار انحراف شوند و بر خلاف آن چه پیامبر رفتار میکرد، عمل کنند.
🔸 در چنین فضایی شیعیان به سختی به ائمه دسترسی داشتند و برای آگاهی از احکام صحیح اسلام دچار مشکل بودند.
🔹 در دوران امامت امام باقر علیهالسلام فرصت مناسبی ایجاد شد تا حضرت بتوانند نشر احکام صحیح اسلامی را با وسعت و گستردگی بیشتری دنبال کنند. در این دوره، پایههای حکومت امویان سست شده و خلفای اموی سختگیری کمتری نسبت به اهلبیت علیهمالسلام داشتند. عمر بن عبدالعزیز هشتمین خلیفه امویان، منع کتابت و نشر احادیث پیامبر را برداشت و امام باقر علیهالسلام توانستند با آزادی بیشتری به تبیین و توضیح معارف رسول الله صلّیاللهعلیهوآله اهتمام ورزند.
🔸 امام صادق علیهالسلام دربارهی خدمت ارزشمند پدر بزرگوار خود و نقش امام باقر علیهالسلام در احیاء احکام اسلامی می فرمایند: «شيعيان پيش از ابو جعفر مناسك حج و حلال و حرام خود را نمیدانستند؛ چون ابوجعفر آمد، درِ علم را گشود و مناسك حج و حلال و حرام مردم را بيان فرمود، تا آنجا كه مردمى كه شيعیان به آنها محتاج بودند (در امر مناسك و حلال و حرام) خود، محتاج شيعه گشتند.»
#اعتقادات
#کلام
#شهادت_امام_باقر
20.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک خانم با سه گریم متفاوت کنار خیابان سه دقیقه می ایستد، عکس العمل مردها را نسبت به پوشش، خوب نگاه کنید و خودتان قضاوت کنید.
#نشر_حد_اکثری
#حجاب_مصونیت_است_نه_محدودیت
☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۱۶ تیر ۱۴۰۱
میلادی: Thursday - 07 July 2022
قمری: الخميس، 7 ذو الحجة 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
ا 🔹شهادت امام محمد باقر علیه السلام، 114ه-ق
🔹خطبه حضرت عباس علیه السلام بر فراز کعبه، 60ه-ق
🔹زندانی کردن امام کاظم علیه السلام در بصره
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا روز عرفه
▪️3 روز تا عید سعید قربان
▪️8 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️11 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم
▪️23 روز تا آغاز ماه محرم الحرام
▪️23روز تا محرم
▪️73روز تا اربعین
هدایت شده از mesaghمیثاق
💡پیشنهاد مطالعه به مناسبت روز شهادت امام محمدباقر(ع)
❇️ فصل دهم از کتاب انسان ۲۵۰ ساله(حلقه دوم)، اختصاص به زندگی سیاسی - مبارزاتی امام محمد باقر(ع) دارد و رهبر معظم انقلاب در تحلیل و تبیین حرکت سیاسی ائمه(ع) مطالب ناب و نادری را بیان کرده اند.
❇️ این فصل ۲۲ صفحه است و حتی برای کسانی که خیلی آرام مطالعه می کنند، بعید است بیش از یک یا یک و نیم ساعت از خواننده وقت بگیرد.
🌐 در حلقه سوم انسان ۲۵۰ ساله نیز، حرکت امام باقر(ع) در دو فصل - فصل های ۶۴ و ۶۵ - سامان یافته است که بصورت تفصیلی تر به مسئله می پردازد و این دو فصل هم مجموعا ۳۳ صفحه است که این هم بیش از دو ساعت از خواننده وقت نمی گیرد.
❇️ آگاهی از حرکت فردی و اجتماعی و سیره ائمه اطهار(ع)، یکی از منابع و ارکان امام شناسی است و مبنای ارزشمندی برای کسب بصیرت و نیز سامان بخشی به فعالیتهای اجتماعی است.
💠 شیعه باید امامش را بشناسد و برای کسی مثل من که در طول سال، تقریبا قدمی برای شناخت بهتر امامم برنمی دارم، این بیست، سی صفحه غنیمتی است که نباید از آن غفلت کنم؛ ما لا یُدرَک کله، لایُترَک کله(نهج البلاغه). آنچه همه اش بدست ناید، ترک همه اش نشاید.
📝 علی آقابالازاده
#امام_شناسی
🔶🔷 میثـــــاق🔷🔶
@mesagh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✅🌴https://eitaa.com/mesagh