eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
187.5هزار عکس
170.2هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بانک‎های تجاری باید از بنگاه‌داری خارج شوند 👤 : رئیس‎ کل بانک مرکزی 🔹 بانک‎ها به زودی در قالب فعالیت‎های تخصصی اعم از تجاری، توسعه‌‎ای، قرض‎ الحسنه، جامع و انواع دیگر بانک‎های تخصصی دسته‎‌بندی خواهند شد و اساسنامه آنها نیز درهمین چارچوب تغییر می‎کند. ✅ موضوع بنگاهداری بانک ها را از دیگر مشکلات شبکه بانکی است. در این زمینه نمی‎توان نسخه واحدی برای تمامی بانک‎ها تجویز کرد و باید برای هر بانک متناسب با حوزه کاری آن، شرایط تعریف شود اما در عین حال، فعالیت بنگاه‌داری بانک‎های تجاری قابل قبول نیست و باید با فروش بنگاه‎ها، از بنگاه‌داری خارج شوند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
27.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اغتشاش فرومایگان ✅ وقاحت این جریان 👤 ؛ نویسنده و پژوهشگر مسائل انقلاب 🔹 آدم سوزی، فحاشی، حرف رکیک، به لجن کشیدن یکی از علمی ترین دانشگاه‌های کشور واقعا اتفاقات تلخی بود. 🔸 یعنی شما می‌خواهید با الفاظ رکیک انقلاب کنید؟ غایت انقلاب شما کشف حجاب و آتش زدن روسری‌ست؟ 💢 واقعا اپوزیسیون جمهوری اسلامی ایران روز به روز خاک بر سر تر شده، قوی ترین اپوزیسیون جمهوری اسلامی نهضت آزادی بود که الان ببینید به چه روزی افتاده...
هدایت شده از mesaghمیثاق
🗳 🔴 اصولگرایان با ۲ یا ۳ لیست جداگانه در انتخابات مجلس شرکت می‌کنند 👤 دبیرکل حزب سبز ایران و فعال سیاسی اصولگرا: 🔹 چیزی که مشخص است این است که احزاب، تشکل‌ها و جریان‌های مختلف سیاسی، فعالانه به انتخابات ورود پیدا کرده‌اند و لیست‌های انتخاباتی در بعضی جا‌ها به صورت غیررسمی منتشر می‌شود. 🔸 این تحرکات نشان می‌دهد که جریانات سیاسی در حال آماده کردن خود برای انتخابات آینده هستند و فضای سیاسی و انتخاباتی کشور رقابتی است. ✅ عملکرد دولت در موضوعات اقتصادی بسیار تعیین کننده است و رغبت مردم را برای حضور پای صندوق‌ها بیشتر خواهد کرد. 🔹 رقابت بسیار جدی درون جریان اصولگرا وجود دارد و در انتخابات هم این رقابت نسبت به سایر جریانات وجود خواهد داشت. 🔸 اصولگرایان قطعا در شهرستان‌ها لیست‌های مختلف می‌دهند و در تهران هم احتمالا ۲ یا ۳ لیست ارائه شود. 💢 فکر می‌کنم اصلاح‌طلبان نیز به دلیل گرایشات مختلفی که دارند با لیست‌های متفاوتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🗳 🔴 فرض‌‎هایی درباره انتخابات و مشارکت 💬 روزنامه اعتماد نوشت: 🔹 اگر نظارت استصوابی مانند قبل ادامه داشته باشد، یک رقابت درون گروهی بین جریان اصولگرا خواهیم داشت و اصلاح‌طلبان رسما از انتخابات حذف می‌شوند. 🔸 رقابتی میان اصولگرایان که کمترین تاثیر را بر افزایش مشارکت در کلانشهرها نخواهد داشت. مبتنی بر این رویکرد حداکثر ۲۰الی ۲۵درصد مشارکت در کلانشهرها را می‌توان متصور بود. با چنین وضعیتی جهشی در مشارکت رخ نخواهد داد. ✅ نوع مشارکت انحصاری در بین جریان اصولگرا به گونه‌ای است که تنها افرادی حضور خواهند داشت که سمپات اصولگرایان هستند. در خوش‌بینانه‌ترین حالت این طیف‌ها ۲۰تا ۲۵درصد واجدین شرایط را شامل می‌شوند. 🔹 اما اگر شورای نگهبان و هیات‌های نظارت تلاش کنند، موارد مورد نظر رهبری در خصوص تحقق انتخاباتی مشارکتی، آزاد، سالم و ایمن را در دستور کار قرار دهند، باید نظارت‌های استصوابی را تغییر داده و به گونه‌ای عمل کنند که نحله‌های فکری مختلف در کشور ذیل قانون بتوانند حضور داشته باشند. در این صورت ممکن است مشارکت تا حدی افزایش پیدا کند. 🔸 حضور ۲الی ۴جریان در انتخابات آتی محتمل است. جریاناتی که حضور آنها به نحوه رفتار شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها بستگی دارد. ✅ چنانچه شورای نگهبان رویکردی منبسط در احراز صلاحیت‌ها داشته باشد، اصولگرایان رادیکال و میانه (پایداری‌چی‌ها و نواصولگرایان) به ائتلاف می‌رسند؛ در آن صورت اصلاح‌طلبان هم با گروه‌های میانه‌رو، ائتلاف کرده و انتخابات با حضور ۲جریان اصلی استارت می‌خورد و به تبع آن مشارکت هم نسبتا بهبود می‌یابد. 🔹 اما اگر احراز صلاحیت‌ها با قبض همراه شود، انشقاق در جبهه اصولگرایی محتمل است و انتخابات با حضور ۲جریان اصولگرا و ۱جریان میانه پیش‌بینی می‌ شود. 💢 اما در صورتی که شورای نگهبان یکی به نعل بزند و یکی به میخ، احتمال برگزاری انتخاباتی با حضور نصفه و نیمه ۴جریان امکان‌پذیر است. در آن صورت اصولگرایان با دو طیف اصلی (جبهه پایداری، نواصولگرایان)، اصلاح‌طلبان با یک لیست حداقلی و طیف عقلانیت هم با یک لیست در انتخابات مشارکت خواهند کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
20.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سخنرانی حاج قاسم سلیمانی درباره شهید احمد کاظمی 🇮🇷 به مناسبت هفته
هدایت شده از mesaghمیثاق
🗳 🔴 صندوق رای راه‌حل نهایی است 👤 🔹 سکوت منفعلانه و اعتراض خیابانی چاره‌ساز نیست 🔸 کنار کشیدن در شرایط فعلی به نفع آینده کشور و نظام ما نیست ✅ متولیان امر اهتمامی برای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در ترغیب مردم برای مشارکت در انتخابات نشان نداده‌اند 🔹 رییس جمهور پیشین کشورمان در دیدار اعضای کمیته سیاسی حزب کارگزاران سازندگی گفت: اگر دلسوز ایران و انقلاب هستیم، باید به جای تماشاگری، کنشگری کنیم. 🔸 اگر در مسیر انقلاب شاهد اشتباهاتی بودیم باید نقد و اصلاح کنیم و اصلاح فقط از مسیر کنشگری فعال و بازگشت به صندوق رای امکان‌پذیر خواهد بود. 💢 سکوت منفعلانه و اعتراض خیابانی اگرچه به لحاظ ماهیت رفتار با یکدیگر متفاوت هستند اما در نتیجه عمل یکسان هستند. این دو رفتار نه تنها چاره‌ساز نیست که قطعا مخرب و به ضرر کشور است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
39.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چرا دشمنان به جزایر جنوبی ایران چشم طمع دوخته‌اند؟ ✅ زیر و روی دریا در جزیره بوموسی و سایر جزایر جنوبی خلیج فارس چه خبر است؟!
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ابرتورم چیست ؟ ✅ عواقب چاپ بی رویه پول نقد چه میتواند باشد ؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گزارشی از روند قدرت‌افزایی ایران، از سیم خاردار تا موشک ✅ ایران روزی تحریم بود برای واردات سیم خاردار در دوران جنگ، امروز اما تحریم است تا به گفته رئیس کل نیروهای مسلح، کسی از ایران اقلام دفاعی نخرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🗳 🔴 "خیابان"؛ اشاره‌های کرباسچی به فرجام تحریم انتخابات 💬 🔹 غلامحسین کرباسچی فعال اصلاح طلب و دبیر کل سابق حزب کارگزاران به تازگی در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری مهر در اشاره به تئوری تحریم انتخابات که جبهه اصلاحات و چپ‌های تحریمی بر آن تأکید دارند، گفته است: من در برخی جلسات از دوستان اصلاح‌طلب سوالی را پرسیدم؛ ما اگر انتخابات را هم کنار بگذاریم چه باید بکنیم؟ یا باید از کار سیاست کناره‌گیری کنیم یا باید به یک شیوه‌ای حرف خودمان را بزنیم. 🔸 اگر بخواهیم متوسل به تظاهرات و خیابان شویم که این کار سیاسی نمی‌شود. حالا یک وقت تظاهرات موردی پیش می‌آید، اتفاقی می‌افتد و مردم به هیجان می‌افتند که بحث آن جدا است ولی یک جریان سیاسی که نمی‌تواند، بگوید که من می‌خواهم همه کار سیاسی خود را با تظاهرات و در خیابان انجام دهم! ✅ او می افزاید: در واقع تمام همت جمهوری اسلامی و حتی از قبل آن از زمان مشروطه تا حالا این بوده است که ما کاری کنیم که در کشور انتخابات باشد و برگزار شود. حالا کاری ندارم انتخابات را عده‌ای در دست بگیرند و بخش‌هایی مانند شورای نگهبان سخت گیری‌های بی مورد انجام دهند و دستگاه‌های امنیتی دخالت بکنند، که اینها کار غلطی است و ما آن‌را قبول نداریم؛ ولی از آن طرف هم به‌طور کلی نباید کاری کنیم که کلاً مفهوم انتخابات در کشور از بین برود و پیچ و مهره انتخابات را نباید شل کنیم. 🔹 در هر شرایطی به‌نظر من اگر کسی معتقد باشد نظام جمهوری اسلامی با همه انتقادها و ایرادهایش بالاخره باید اصلاح شود، راه اصلاح اگر انتخابات نیست پس چیست؟ اینکه بگوییم این دوره در انتخابات شرکت نمی‌کنید پس بعدا انتخابات ریاست جمهوری را چه کار می‌کنید؟ اگر ما اینقدر به مجموعه بد بین هستیم باید انتخابات ریاست جمهوری و حتی کار سیاسی را هم باید کلاً رها کنیم. 🔸 سوالی که اقای کرباسچی درباره دو راهی تحریم انتخابات یا تظاهرات خیابانی از "چپ‌های تحریمی" پرسیده است را ما نیز پیش از این از آنها پرسیده ایم. ✅ ما در شمارگان مختلفی از وبلاگ مشرق ضمن آشکار کردن پروژه "تحریم انتخابات" که جبهه اصلاحات و برخی چپهای ستادی در ابتدا قصد کتمان آنرا داشتند؛ بارها از اصلاح طلبان من جمله آقایان نورانی نژاد و احمد زیدآبادی؛ پرسیدیم که وقتی یک حزب یا یک فعال سیاسی دست به تحریم انتخابات می زند؛ چه راهی جز نبرد مسلحانه در فراروی او قرار می گیرد؟! 🔹 پر واضح است که سکوت اینان از سر روشن بودن پاسخ و ترس از بیان صریح آن است زیرا اعمال اراده سیاسی یا از طریق صندوق رأی ممکن است و یا از طریق کار مسلحانه و هنگامی که یک جبهه و یک رجل سیاسی صندوق رأی را بر زمین می گذارد و ذبح می کند؛ حتی اگر ابراز هم نداشته باشد اما به سمت برداشت سلاح حرکت کرده است. 🔸 و از همین رو تأکید کرده ایم تز تحریم انتخابات یک تز خائنانه است و مواجهه با آن از سوی نیروهای دلسوز کشور باید یک مواجهه تبیینی_امنیتی باشد. 💢 چه اگر تحریم انتخابات با سد تبیین و برخورد امنیتی مواجه نشود؛ طراحان آن به اهداف خطرناک خود دست خواهند یازید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دولت محترم!‌ اگر به دنبال ۲۰ تا ۳۰ میلیارد دلار صادرات به عراق هستید باید هزینه کنید 👤 ، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق: ✅ اگر شعار می‌دهید که روابط با عراق استراتژیک است چرا برای توسعه روابط اقتصادی با عراق هزینه نمی‌کنید؟ چرا بخش خصوصی باید خودش مشکلات تجاریش را با عراق حل کند؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢توجه به ثبت و ضبط اعمال و گفتار چه تاثیری در درمان بیماری های زبان دارد؟ 🔹توجه به اينكه فضايى كه در آن زندگى مى كنيم، مثل ضبط صوتى براى و بالخصوص ما است، موجب می شود انسان سنجيده تر سخن بگوید، اگرچه نوار ضبط شده را هم كسى گوش ندهد، صرف توجه به اين كه صدا ضبط میشود و احتمال اين هست كه كسى بشنود انگيزه اى در انسان ايجاد ميشود كه منطبق با معيارهاى صحيح صحبت كند و اين مسئله بالوجدان براى خود ما يا دوستان ما در موقع مصاحبه هاى راديويى قابل لمس است، چه رسد به مصاحبه هاى تلويزيونى كه علاوه بر صدا سيما هم مورد نظاره است. پس بايد بدانيم كه فضاى اطراف ما ضبط صوت الهى است كه حتى كوچكترين حرف را هم ضبط كرده و اگر خداوند اراده كند در «يَوْمَ تُبْلَى السَّرائِرُ» [طارق، ۹]؛ (روزى كه سريره ها و نهان ها آشكار میشود) اين نوار ضبط شده به سمع ما میرسد. همچنین توجه به اينكه افرادى موكّل هستند اعمال ما را عموماً و صحبت هاى ما را خصوصاً بنويسند و در رأس آنها خداوند بزرگ و عظيمى كه «لَاتَاخُذُهُ سِنَةٌ وَ لَا نَوْمٌ» [بقره، ۲۵۵]؛ (چرت و خواب او را نمى گيرد) نظاره گر است. 🔹اگر انسان به اين معنى توجه پيدا كند كه عالَم محضر خدا است هيچ وقت قولى و يا عملى برخلاف رضاى آن بزرگ كه ولى نعمت اوست انجام نمیدهد. اگر ما متوجه باشيم كه كودكى به تماشاى ما ايستاده هرگز در برابرش گناه و كاری خلاف ادب نمى كنيم؛ چه شده است ما را كه در برابر چنين بزرگى بيشرمانه دست به هر عمل ناروايى مى زنيم؟ امان از وقتى كه ، سايه ظلمانى خود را بر اين انسان عصيانگر بيفكند، كه چشم بسته دست به هر عمل خلافى مى زند. خداوندا! تو ما را از شرّ كه شيطان درونى است، و كه شيطان بیرونى است حفظ كن. من معترفم و هميشه زبان حالم چنين بوده - اگرچه غافل بوده ام - كه «اِلَهِى لَم يَكُن لِى حَولٌ فَاَنتَقِلُ بِهِ عَنْ مَعْصِيَتِكَ اِلَّا فِى وَقتٍ اَيْقَظْتَنِى لِمَحَبَّتِكَ» [۱]؛ (خدايا حول و قوه اى براى من نيست تا بتوانم به وسيله آن از معصيت تو روى برگردانم، مگر در وقتى كه تو مرا به خاطر محبتت بيدار كنى) و هميشه طالب بوده و هستم، همچنان كه از پيامبر اكرم (ص) رسيده كه: «اَللّهُمَّ لَاتَكِلْنَا اِلَى اَنْفُسِنَا طَرْفَةَ عَينٍ اَبَداً»؛ (خدايا آنى و چشم برهم زدنى ما را به خودمان وامگذار). 🔹همچنین توجه به اين نكته كه سخنان ما جزو اعمال ما است نیز تاثیر زیادی در درمان بیماری های زبان دارد. بعضى باور ندارند كه حرف جزء عمل است و مى گويند حرف باد هوا است؛ عمل آن است كه مثلاً سيلى به صورت كسى بزنى، در حالى كه اينها غافل اند از اينكه حرفى كه پشت سر فلان شخص میزند، از هزاران سيلى براى او ضررش بيشتر است. بايد باور كنيم كه حرفها در زمره اعمال مورد بررسى و مكافات قرار ميگيرد، حرف خوب در زمره اعمال خوب و حرف بد در زمره اعمال بد. وقتى پيامبر اكرم (ص) به امام على (ع) ميفرمايد: «اگر خدا كسى را به دست تو هدايت كند برای تو بهتر است از هر چه خورشيد بر آن طلوع و غروب میكند» مسلماً گناه منحرف كردن يك نفر هم ولو با حرف، عظيم است. 🔹شيعه و سنى نقل كرده اند كه «معاذ بن جبل» گفت: «با پيامبر اكرم (ص) در سفر بودم، روزى صبح كردم در حالى كه نزديك آن حضرت بودم و با هم راه مى رفتيم، از ايشان خواستم كه عملى را به من بياموزند كه مرا داخل بهشت كرده و از آتش جهنم دور گرداند. آن حضرت شروع به صحبت كرده كلماتى فرمودند تا رسيدند به اين جمله كه آيا مى خواهى تو را به ملاك و ريشه نصايحى كه كردم رهنمون سازم؟ گفتم: بله يا رسول الله؛ فرمودند: نگاه دار اين را، و اشاره به زبانشان كردند. معاذ بن جبل - که در ذهنش شايد مثل امثال ما اين طور بود كه حرف باد هوا است ـ عرض كرد: «آيا ما به واسطه آنچه مى گویيم مورد محاسبه و مكافات قرار مى گيريم؟»، پيامبر (ص) فرمودند: «ثَكَلَتْكَ اُمُّكَ يَا مَعَاذُ»؛ (مادرت به عزايت بنشيند اى معاذ) [پيامبر در مقام يك معلّم بايد گاهى با تندى برخورد كند كه طرف مقابل بداند حرف نادرستى زده است، صريح و تند حرف زدن معلم و مورد عتاب قرار دادن شاگرد از نمونه شلاق هاى تربيت است] سپس فرمودند: «وَ هَل يُكِبُّ النّاسَ‏ فِي‏ النّارِ عَلَى‏ وُجُوهِهِم (اَو عَلَى مَنَاخِرِهِم) إِلَّا حَصَائِدُ أَلْسِنَتِهِم‏» [۲]؛ (آيا غير از اين است كه محصول زبان هاى مردم، مردم را به صورت به آتش مى اندازند؟)». پی نوشت‌ها؛ [۱] از مناجات شعبانيه. [۲] وسائل الشيعة، مؤسسة آل البيت(ع)، چ اول، ج ‏۱۲، ص ۲۸۱، باب ۱۵۲ 📕اخلاق اسلامى در نهج البلاغه، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: اكبر خادم الذاكرين‏، نسل جوان‏، قم‏، ۱۳۸۵ش، چ اول، ج 1، ص 104. منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)