هدایت شده از mesaghمیثاق
🔥این بوی کباب نیست❗
🔻شکست ترامپ به عنوان عامل «فشار حداکثری» و «قاتل سردار» ، قطعاً برای ایرانیان خبر خوبی است؛ اما خوشحالی از رای آوردن بایدن به عنوان حامی «داعش» و کارگزار «تحریم های فلج کننده» ، مانند خوشحالی از اینست که چون فلان قاتل، قبل از فروکردن خنجر، از بیحس کننده «لیدوکائین» استفاده می کند و دردی احساس نمی شود پس با فرد شریفی طرفیم!
🔻انتظار غربگراها از «بایدن» هرگز برآورده نمی شود چون او خوب می داند که اساسا با دولت بعدی ایران مواجه است؛ به همین دلیل غربگرایان می کوشند که به بایدن، پیام بدهند که «دولت بعدی هم خود ما هستیم»
🔻بنابراین مطرح کردن امثال«ظریف» برای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ با این خیال است که با اتکا به روابط پیشین امثال ظریف با تیم بایدن، حمایت دولت بعدی آمریکا را از هم اکنون جلب کنند از آن به عنوان آمپول مُسکن موقت اقتصادی برای فریب مجدد مردم بهره بگیرند.
🔻اما ظریف صرفا یک دیپلمات است و توانایی خاصی در سایر حوزه های مدیریتی و اقتصادی و اجتماعی ندارد و با وجود اشکالات مهم در کارنامهاش به ویژه برجام، توان رویارویی با رقبا را در مناظرات انتخاباتی ندارد، همانطور که در هفت سال قبل هرگز وارد گفتگوی چالشی در حوزه عملکرد خود نشد.
🔻هر چند غربگرایان وطنی با آمدن بایدن، از فشار زانوی خود بر حلقوم معیشت مردم، با هدف فریب آراء، خواهند کاست ولی مردم مطالبه گر مجازات عاملان «خشونت اقتصادی» هستند نه «تّکرار» رای به آنها!
این بوی کباب نیست، «الاغ» داغ می کنند!
✍حمیدرضا ابراهیمی
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عاق و عوق
🔰 #حجتالاسلام_قرائتی
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
#چراغ_سبز_روحانی
#به_طرف_آمریکایی❗️
روحانی: سختی این سه سال را در تاریخ سراغ ندارم!
💥سختی که در این سه سال به دولت و مردم وارد شد را در تاریخ سراغ ندارم؛ همیشه تحت فشار بودیم ولی این جنگ اقتصادی بود. در دوره کرونا تحریمها را بیشتر کردند.
🔸اینکه در انتخابات آمریکا چه کسی برنده شود مهم نیست؛ دولت بعدی آمریکا برابر ملت ایران تسلیم خواهد شد.
🤔حاشیه❗️
در این سخنان کوتاه و گویا، اولا بر تأثیرگذاری حداکثری تحریم توسط دومین مقام رسمی و اولین مقام اجرایی کشور، اذعان شده است❗️
⚠️این یعنی ایران رسما اعلان می کند، تحریم های فلج کننده بی سابقه که آمریکا به دنبالش بود، محقق شده است!
⚠️ثانیاً سرنوشت ایران و رفع این شرایط سخت و بی سابقه، بار دیگر به رابطه ایران و آمریکا گره زده شده است❗️
⚠️ثالثاً منظور از تسلیم آمریکا مقابل ایران هم در ادبیات دولت، کاملا مشخص است، هم برای مردم ایران و هم برای طرف غربی! آنان برجام نافرجام و خسارت محض را نیز فتح الفتوح خوانده بودند! حالا منظورشان از تسلیم آمریکا نیز کاملاً واضح است!
#پینوشت :
#جناب_روحانی ملت ایران چند بار از یک سوراخ باید گزیده شوند ⁉️
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ گزارشی از رونمایی سامانه پرتابگر رگباری موشک های بالستیک
#عربی
https://eitaa.com/mesagh
✡ ب) اعتقادات شخصی کوروش
1⃣ دربارهٔ مذهب و اعتقادات شخصی #کوروش نظرات گوناگونی ابراز شده:
👈 به بیان #هارولد_لمب، کوروش با پیروان زردشت که بیشتر در مشرق ایران منتشر بودند قبل از اواسط سنّش برخورد نکرده بود و لذا محتمل است که کوروش مانند آریاییهای قدیم #مشرک بوده باشد.
👈 جناب #باستانی_پاریزی به تردید محقّقین در خصوص زردشتی بودن کوروش اشاره نموده و خود ایشان نیز کوروش را #آناهیتاپرست دانسته است.
👈 #مری_بویس ضمن بیان اختلافنظرهای موجود در خصوص اعتقادات کوروش، شواهدی را گردآوری نموده و بر آن اساس کوروش را #زردشتی میداند.
👈 #آملی_کورت نیز بر این باور است که متون بابلی به هیچوجه چیزی از اعتقادات شخصی کوروش را مکشوف نمیکند!
2⃣ #تورج_دریایی ضمن اشاره به ابهامات موجود در خصوص مذهب #مزداگرایی در میان پادشاهان نخست هخامنشی، اسناد مختلف و گاه معارض در رابطه با مذهب کوروش را ارائه کرده است. به بیان او، شناختهشدهترین دختر کوروش #آتوسا نام داشته کهاین نام با سنّت #مزدایی و آیین #زردشت مرتبط است. او شواهدی از احترام کوروش به #میترا را نیز ذکر کرده است. تصویر گل نیلوفر در ورودی آرامگاه کوروش میتواند نشانهای از ارتباط او با میترا ایزد مهم پیش از زردشت که بعدها به آیین مزدایی راه یافت تلقّی گردد.
3⃣ شواهد دال بر احترام کوروش به میترا بدینجا منحصر نشده و گزارش #کتزیاس مبنی بر قربانیکردن اسب از سوی کمبوجیه برای پدرش کوروش نیز نشان از یک آیین هند و ایرانی دارد. #گزنفون و #هرودوت هم در شرح فتح بابل و رژه سلطنتی کوروش، به قربانیکردن اسب برای خوشید (میترا) اشاره نمودهاند. دریایی پس از اشاره به تمامی این گزارشها، نتیجهای مشابه با کورت بهدست داده و اذعان کرده که آگاهیهای ما از عقاید شخصی کوروش بسیار اندک است.
4⃣ در جمعبندی باید گفت که دانستههای ما از #آیین_کوروش بهاندازهای نیست که بتوان در این خصوص اظهارنظر #قطعی نمود. اما در مسألهٔ تطبیق او با #ذوالقرنین میتوان اظهارنظر #قطعی نمود. زیرا گزارشهای متواتر تاریخی نشان از #تسامح او در قبال #ادیان_باطل داشته و همین امر ذوالقرنین بودنِ کوروش را ناممکن میسازد.
5⃣ در واقع حتی اگر #زردشتی بودن کوروش را بپذیریم، باز هم به توفیقی برای انطباق کوروش و ذوالقرنین دست نیافتهایم. مسألهٔ مهم در این بحث، #سیرهٔ یک فرمانروا است، نه #مذهب او. ای بسا پادشاهان مسلمانی که در تاریخ ایران به سلطنت رسیده و مرام و مسلک آنان به دور از آیین مسلمانی بوده است. در نتیجه میبایست روش زندگی پادشاهان با حاکمی الهی چون ذوالقرنین سنجیده شود، نه مذهبی که صرفاً اقرار به متابعت از آن دارند.
https://eitaa.com/mesagh
✡ مقدمه
1⃣ تا اینجا دو دسته از گزارشهای تاریخی #متناقض دربارهٔ #اعتقادات_کوروش ذکر شد که یکی حاکی از مؤید بودن او از جانب خدای یکتا بوده و دیگری نشاندهندهٔ احترام او به ادیان باطل و مذاهب خرافی است.
2⃣ برای جمع بین مستندات موجود، مناسب است تا کند و کاوی در زمینهٔ علت رویکردی که کوروش در قبال مذاهب و ادیان مختف اتخاذ نمود، انجام گیرد. با روشنشدن این امر، تفسیر اقوال متناقض در رابطه با اعتقادات او نیز میسّر میشود.
3⃣ کلید فهم گزارشهای تاریخی مختلف در رابطه با #کوروش، تمایز قائل شدن میان «اعتقادات شخصی کوروش» با «سیاست مذهبی» او در قبال مردمان امپراتوریاش است.
4⃣ در واقع، تکریم عقاید مختلف در امپراتوری هخامنشی از سوی کوروش، دلیل بر پایبندی او به هیچیک از این ادیان و مذاهب نبوده و ریشهٔ رویکرد تسامحآمیز کوروش در قبال قومیّتهای گوناگون را باید در امور #سیاسی جستوجو نمود.
5⃣ با این توضیح، شایسته است که مباحث آتی را در دو عنوان کلی مورد مطالعه قرار دهیم:
👈 اول: سیاست مذهبی کوروش در امپراتوری هخامنشی
👈 دوم: اعتقادات شخصی خودِ کوروش
https://eitaa.com/mesagh
✡ الف) سیاستهای مذهبی کوروش (٢)
1⃣ براساس آراء مورّخین روسی، #کوروش قائل به #تسامح در بحث ادیان بوده و ملل را آزاد میگذاشت. مضاف بر این، بین عنایات کوروش به #مردم_بابل و توجّهات او به #قوم_یهود که به بابل کوچانده شده بودند، تفاوتی وجود نداشته و کلیّهٔ اقوام اعم از معتقدین به خدای یکتا و مشرکین، مورد لطف کوروش قرار گرفتهاند.
2⃣ همراهی کوروش با ملل مختلف در اعتقاداتشان موجب ایجاد حسّ دوستی ملّتها با کوروش شده و همین امر پایههای حکومت او را تقویت مینمود. اما این امر یک حربهٔ #سیاسی و فنّ #مملکتداری بود که در نهایتِ هوشمندی از سوی کوروش به کار گرفته شد؛ به این ترتیب ملّتها عملاً استقلال خود را از دست داده و مجبور بودند تحت لوای او روزگار بگذرانند.
3⃣ با این توضیحات، کلیّهی گزارشهای تاریخی #متناقض در رابطه با اعتقادات کوروش قابل #توجیه است. یعنی: هم اقوالی که به #تکریم_یهودیان و بازگرداندن آنان به اورشلیم اشاره نموده، صحیح هستند و هم اسنادی که سخن از #خضوع_کوروش در برابر #خدای_بابلیان به میان آوردهاند.
4⃣ در ادامه توضیحاتی دربارهٔ «اعتقادات شخصی کوروش» ارائه خواهد شد، لیکن عقاید شخصی کوروش اهمیت چندانی در تطبیق او با #ذوالقرنین ندارد. متواترات تاریخی به ما میگویند که جهانبینی و #مذهب_کوروش او را از تکریم اعتقادات باطل ملّتها برای رسیدن به تفوّق سیاسی منع نمیکرده و این تنها نتیجهای است که در این بحث حائز اهمیت است. [دقت کنید.]
5⃣ اینکه کوروش #مشرک بوده یا #زردشتی و یا #مهرپرست، تغییری در اصل موضوع حاصل نمیکند. همینکه بدانیم معتقدات کوروش به او اجازهٔ احترام به #عقاید_انحرافی و #شرکآمیز ملل مختلف را میداده برای ما کافی است که بین او و پادشاهان الهی تفاوت قائل باشیم.
https://eitaa.com/mesagh
✡ الف) سیاستهای مذهبی کوروش (١)
1⃣ اسناد متواتر تاریخی مشتمل بر کتب مورّخین یونانی، اسفار یهود و الواح بابلی همگی بر این مطلب صحّه میگذارند که #کوروش نهتنها اقوام مختلف را در معتقداتشان آزاد میگذاشت، بلکه خود نیز به تکریم خدایان و نوسازی و آذینبندی معابد مبادرت میکرده است!
2⃣ در حقیقت این کار کوروش ریشهٔ #سیاسی داشت؛ او مذاهب ملل مختلف را محترم میشمرد نه به دلیل آنکه حقیقتاً بدان معتقد بود، بلکه احترام به ادیان، پایههای حکومت او را مستحکم مینمود.
3⃣ یکی از محققین اشارهٔ جالبتوجّهی به شباهتهای چشمگیر میان کتاب اشعیاء نبی و استوانه کوروش دارد:
👈 استوانه: «مردوک دست او را گرفت: کوروش، شاه انشان»
👈 کتاب اشعیاء: «کوروش که یهوه دست او را گرفته است»
🔸 از اینروی چه #یهوه باشد، چه #مردوک و چه خدایان دیگر، بهنظر میرسد عمل کوروش در راستای معتقد نشان دادنِ خود نسبت به سنّتهای مختلف بوده و این امر خشنودی روحانیون و نخبگان محلّی را در پی داشته است.
4⃣ مستندات مشابهی که به بازسازی پرستشگاههای #یهودیان و ترمیم معابد مردم بابل به ترتیب در کتاب عزرا و کتیبههای بابلی اشاره دارد نیز دلیل دیگری برای اثبات این مدعا است.
5⃣ از دیگر اشتراکات میان #روایات_یهودی و #الواح_بابلی، بازگرداندن استقلال مالی به معابد و اعطای معافیتهای مالیاتی است. براساس متن استوانه، کوروش به مالیاتگیریهای نبونید از اماکن مذهبی بابل پایان داده و قدرت اقتصادی این پرستشگاهها را بدانها بازگردانده است. کتاب عزرا نیز به معافیتهای اعمال شده بر مالیاتها و عوارض اشاره نموده است.
https://eitaa.com/mesagh
15.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سابقه ی دشمنی آمریکا با ملت ایران از زبان سناتور آمریکایی
🔺شبهه ای را بارها از غربی ها و غربگراها شنیده ایم که برای تحریف عامل دشمنی آمریکا با ملت ایران مدام آن را تکرار می کنند.
🔹آنها وانمود می کنند آغاز دشمنی دولت های آمریکایی با ملت ایران از تسخیر لانه ی جاسوسی بوده و ما ایرانی ها بهانه ی این دشمنی را بدست آنان دادیم!
🔹 متاسفانه اطلاعات کم جامعه در این باره و غفلت ها و فراموشی ها موجب شده این تحریف گاهی اثر کند و هم باور مردم را تغییر دهد، هم محاسباتشان را.
🔹پاسخ یک سناتور آمریکایی به همین شبهه در جریان مناظرات تلویزیونی انتخابات ریاست جمهوری 2012 آمریکا شنیدنی ست.
🔹در این مناظره که در شبکه ی فاکس نیوز برگزار شده بود، بر سر موضوع ایران بین دو سناتور پاول و سنتروم بحثی درگرفت. ريك سنتروم خطاب به پاول گفت : «ايران كشوري است كه از سال 1979 با ما درگير جنگ است . ايران كشوري است كه بسياري از زنان و مردان آمريكا را در لباس نظامي در عراق و افغانستان كشته است. ، حتي بيشتر از خود عراقي ها يا افغان ها . ايران يك تهديد براي موجوديت اسراييل است .»
🔹ران پاول در پاسخ به سناتور سنتروم گفت : «آقاي سناتور درباره تاريخ ( روابط ايران و آمريكا) اشتباه مي كند . ما با ايران قبل از سال 1979 ( 1357) درگير جنگ هستيم . ما جنگ با ايران را از سال 1953 ( 1332) و با انجام كودتا و ابقاي شاه در سلطنت آغاز كرديم كه نتيجه آن را در سال 1979 درو كرديم . مشكل ما اين است كه به كارها و اشتباهاتي كه خودمان مرتكب شده ايم توجه نداريم .»
#مرگ_بر_آمریکا
📝 #رها_عبداللهی
https://eitaa.com/mesagh