ک نتیجه مرگ ارزشها و پایبندی فرهنگی در غرب است. *از هم پاشیده شدن خانواده و از بین رفتن فرهنگ دینی علت اصلی این پدیده است که در گذشته مانند سدی در مقابل سقط جنین و دنیا طلبی و بی بند و باری جنسی عمل می کرد.* همچنین تبلیغ روابط نا سالم جنسی در پرتو شعار احترام به آزادیهای فردی به ویرانسازی هسته اولیه جامعه غربی یعنی خانواده کمک کرد. زبان اعداد در این فرایند وحشتناک است. سقط جنین در امریکا به عنوان نمونه از ۶۰۰۰ در سال ۱۹۷۵ که این عمل از لحاظ قانونی مجاز شمرده شد هم اکنون به ۵/۱ میلیون در سال رسیده است و در صد فرزندان بدون پدر از ۲۵% از کل جمعیت فراتر رفته و یک سوم فرزندان امریکا در خانه های والدین غیر واقعی خود زندگی می کنند . شاخص دیگر که بسیار خطرناک است در صد *خودکشی* در امریکاست که اکنون به سه برابر سال ۱۹۶۰ رسیده است و در صد معتادان و نه کسانی که از *مواد مخدر* در امریکا استفاده می کند، از شش میلیون فراتر رفته است ( البته تعداد کسانی که در نتیجه وفور سلاح و تیر اندازی های با دلیل و بی دلیل باید به این ارقام اضافه گردد). همچنین *کاهش ازدواج* در ایالات متحده امریکا و گسترش ارتباط جنسی خارج از کانون ازدواج همچنان ادامه دارد.
البته در جامعه ای که ارتباط جنسی در آن کاملا آزاد است و مقررات ظالمانه در آن اعمال می شود که نیمی از ثروت مرد را در صورت طلاق به زن می بخشد به اوج خود رسانده است. در چنین جامعه ای انسانها بر اساس غریزه و شهوت و نه عقل و حکمت رفتار می کنند. یعنی زن بر اساس نیاز جنسی عمل می کند و نه بر اساس نیازهای روانی تکامل دو جنس و تکیه کردن به یکدیگر برای ساختن و تربیت کردن نسل آینده یک جامعه.
پدیده ی هم جنس بازی در غرب نیز متاسفانه به جایی رسیده است که هرگز قابل تصور نبود و آنچه تصورش در گذشته ناممکن بود الان در حال اتفاق است. یک زن مانند هیلاری کلینتون که روزی بانوی نخست امریکا بود و یک دوره وزیر خارجه این کشور و نامزد انتخابات ریاست جمهوری از طرف حزب دمکرات امریکا بود و یکی از الگوهای اجتماعی در این کشور شمرده می شود چگونه در تظاهرات هم جنس گرایان شرکت می کند و در مصاحبه تلویزیونی همبستکی خود با آنها اعلام و اظهار درک این رفتار ناهنجار این قشر از جامعه امریکا می کند. آیا این یک فاجعه نیست.
🔻 در پایان آقای بو کانن در جمع بندی کتاب خود می نویسد *این آمارها شاخص های یک جامعه پست است و یک تمدن در حال احتضار است و کشوری که چنین شرایطی دارد به هیچ وجه نمی تواند آزاد باشد زیرا بدون فضیلت آزادی معنی پیدا نمیکند و فضیلت به دور از ایمان هیچگاه شکل نمی گیرد .*
🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳
🏴
🔴📢حوراء انسيه در محراب عبادت، زهرای آسمان است
🔶شيخ صدوق، محدث بزرگ شيعه، روايتی را از پيامبر اكرم(ص) درباره مقام خضوع و بندگی دخترشان #حضرت_فاطمه(س) نقل ميكند، كه توجه و دقت به آن، بسيار مفيد است:
💠«هِيَ الْحَوْرَاءُ الْإِنْسِيَّةُ مَتَى قَامَتْ فِي مِحْرَابِهَا بَيْن يَدَيْ رَبِّهَا جَلَّ جَلَالُهُ ظَهَرَ نُورُهَا لِمَلَائِكَةِ السَّمَاءِ كَمَا يَظْهَرُ نُورُ الْكَوَاكِبِ لِأَهْلِ الْأَرْضِ وَ يَقُولُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لِمَلَائِكَتِهِ يَا مَلَائِكَتِي انْظُرُوا إِلَى أَمَتِي فَاطِمَةَ سَيِّدَةِ إِمَائِي قَائِمَةً بَيْنَ يَدَيَّ تَرْتَعِدُ فَرَائِصُهَا مِنْ خِيفَتِي وَ قَدْ أَقْبَلَتْ بِقَلْبِهَا عَلَى عِبَادَتِی؛ #فاطمه، حوريه بهشتی در قالب انسان است، هر وقت در محراب خود برابر پروردگارش جل جلاله میايستد نورش به فرشتگان آسمان ميتابد، چنانچه نور ستارگان بر زمين بتابد و خداى عز و جل به فرشتگانش ميفرمايد: ای فرشتگان من، ببينيد كنيزم فاطمه، كه بزرگ كنيزان من است در مقابلم ايستاده و اعضای بدنش از ترسم ميلرزد و دل بعبادتم سپرده است».[۱]
🔷اين روايت، مقام عبادت و بندگی و مقام روحانی #حضرت_زهرا سلام الله علیها را نشان میدهد؛ آن قدر اين مقام بالا و عظيم است كه خدا از زبان پيامبرش، آن را ستايش میكند. سزاوار است انسان مسلمان با توجه به مقام بندگی و خضوع ايشان در برابر خالق، راه بندگی و عبوديت را به بهترين نحو فرا گيرد و حق بندگی خالق را با تأسی از ائمه معصومین عليهم السلام فرا گيرد.
🔷مشهور شدن #حضرت_فاطمه(س) به لقب #زهرا به خاطر اين بود كه وقتی آن حضرت در محراب عبادت میايستادند، نورشان به فرشتگان آسمان میتابيد. در اين باره در روايات آمده است: «سَأَلْتُ أَبَاعَبْدِاللَّهِ ع عَنْ فَاطِمَةَ لِمَ سُمِّيَتْ زَهْرَاءَ فَقَالَ لِأَنَّهَا كَانَتْ إِذَا قَامَتْ فِي مِحْرَابِهَا زَهَرَ نُورُهَا لِأَهْلِ السَّمَاءِ كَمَا يَزْهَرُ نُورُ الْكَوَاكِبِ لِأَهْلِ الْأَرْض؛ از امام صادق(ع) علت نامگذاری حضرت فاطمه(س) را به زهرا پرسیدم، فرمود: چون وقتی که در محراب عبادتش به نماز می ایستاد، فروغ نورش برای ساکنان آسمان میدرخشید، همانگونه که نور ستارگان آسمان برای زمینیان می درخشد».[۲]
پي نوشت:
[۱] شيخ صدوق، الأمالی، ص ۱۱۳، مجلس ۲۴
[۲] ابن بابويه، معاني الاخبار، ص ۶۴
منبع: وبسایت انوار طاها
#حضرت_فاطمه
🏴احیای فرهنگ فاطمی در فاطمیه🏴
#دهه_فاطمیه باید نماد تلاش و فرهنگ سازی ما در این عرصه ی زهرا پسند باشد.
آنچه مشخص است حضور یک زن و دختر بی حجاب در جامعه ای که الگوی زنانش فاطمه زهراست ،بی توجهی و نعوذبالله توهین به صدیقه طاهره و فرهنگ اوست و با وجود چنین خطای عظیمی چه مجلسی ، چه نوحه ای و چه عزایی؟؟؟
✅روضه و ذکری مقبول حضرت زهراست که حیا و حجاب ما را اصلاح کند!
⚫️این کدام فاطمیه است که با بی حجابی کاری ندارد؟ همان فاطمه ای که حتی روضه شهادتش نیز لبریز از درس حیا و عفاف است ،آنجا که روزهای پایانی عمر کوتاهش تابوتی سفارش می دهد که حجم بدن او در هنگام تشییع جنازه نمایان نباشد.
⚫️مجلس روضه حضرت زهرا #مجلس_ذکر_حیا ست، مجلس #احیای_حجاب است، پس بدانید که اگر اینگونه نیست باید بدانیم یک جای کار ایراد دارد!
✅روضه ای روضه ی مقبول است و دل حضرت زهرا را بدست می آورد که #فحشاستیز باشد و #حیاپرور.
⭕️ #حضرت_فاطمه سلام الله علیها:
💠يا أباالحَسَنِ إنّي لأَستَحيي مِن إلهي أن اُكَلِّفَ نَفسَكَ ما لا تَقدِرُ عَلَيهِ؛
🔷اى على من از پروردگارم شرم دارم كه چيزى از تو درخواست كنم، كه توان برآوردن آن را نداشته باشى.
📕بحارالأنوار، ج ۴۳، ص ۵۹
#حضرت_فاطمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅حضرت فاطمه عليهاالسلام فرمودند:
به خدا سوگند، اگر حقّ یعنى خلافت و امامت را به اهلش سپرده بودند؛ و از عترت و اهل بیت پیامبر صلوات اللّه علیهم پیروى ومتابعت كرده بودند حتّى دو نفر هم درباره خدا و دین با یكدیگر اختلاف نمى كردند.
و مقام خلافت و امامت توسط افراد شایسته یكى پس از دیگرى منتقل مى گردید و در نهایت تحویل قائم آل محمّد عجّل اللّه فرجه الشّریف، و صلوات اللّه علیهم اجمعین مى گردید كه او نهمین فرزند از حسین علیه السلام مى باشد.
📚الا مامة والتبصرة ص 1
بحارالا نوار-ج 36-ص 352- ح 224
⭕️ #حضرت_فاطمه سلام الله علیها
🔹درباره #زهرای_اطهر سلام الله علیها، هرچه انسان بیشتر فکر کند و در حالات آن بزرگوار تدبّر کند، بیشتر دچار شگفتی خواهدشد. انسان نه فقط از این جهت تعجّب میکند که چطور یک انسان در سنین جوانی میتواند به این رتبه از کمالات معنوی و مادّی نایل شود -که البته این، خود، یک حقیقت شگفتانگیز است- بلکه بیشتر از این جهت در عجب است که اسلام با چه قدرت عجیبی توانسته است تربیت والای خود را به حدّی برساند که یک زن جوان، در آن شرایط دشوار، بتواند این منزلت عالی را کسبکند! هم عظمت این موجود و این انسان والا شگفتانگیز است، هم عظمت مکتبی که این موجود عظیمالقدر و جلیلالمنزلة را پدید آورده است، تعجّب آور و شگفتانگیز است. تولّد این دختر بزرگوار پیغمبر -بهطور مشهور- در سال پنجم بعثت است؛ که با این حساب، در هنگام شهادت، فاطمه زهرا هجده سال داشتهاست. بعضی هم تولّد ایشان را در سال دوم یا سال اوّلِ بعثت گفتهاند؛ که با این حساب، حدّاکثر سنِّ این بزرگوار در آن هنگام، بیستودو، سه سال میشود. شما یک زن را، با همه محدودیتهایی که از جهات مختلف ممکن است برای او وجود داشتهباشد -بخصوص در آن دورانها- در نظر بگیرید و آنوقت ببینید که این بانوی مکرّم، چه عظمتی را در آن شرایط، در طول این عمر کوتاه نشان داده است.
از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از بانوان ۱۳۷۱/۰۹/۲۵
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری
#حضرت_فاطمه
#امام_خامنهای
🔴 چرا فاطمه(سلام الله علیها ) تنها ماند؟
💠 «اى پسر ابوطالب! همانند جنين در شكم مادر پرده نشين شده، و در خانه اتهام به زمين نشسته اى... انصار حمايتشان را از من باز داشته، و مهاجران ياريشان را از من دريغ نمودند، و مردم از ياريم چشمپوشى كردند، نه مدافعى دارم و نه كسى كه مانع از كردار آنان گردد، در حالى كه خشمم را فروبرده بودم از خانه خارج شدم و بدون نتيجه بازگشتم... »
این فرازی از خطبه فدکیه حضرت زهرا(س)ست؛ آنگاه که پس از خطابه ای مملو از استدلال های قرآنی و نبوی، به خانه باز می گردد و نزد امیرالمومنین(ع) این چنین از مردم زمانه خود شکوه می کند.
🔰 اینکه انگیزه مردم عصر زهرا(س) از یاری نکردن وصی و دختر پیامبر(ص) هر دو، چه بود، دیدگاه ها مختلف است.
#ترس از قدرت تازه روی کارآمده، #فراموشی وصایای پیامبر (ص) در اطاعت از علی(ع) و حب به اهل بیت شان،
خوی #سست_عهدی و پیمان شکنی، #راحت طلبی و دنیاپرستی و...
🔰اما ، مهم ترین وجه رفتاری مردم این عصر را باید در پایین بودن ❌سطح دانش و بینش سیاسی ❌ دانست.
آنها بعضا اهل تقوای فردی، و نماز شب های طولانی بودند؛ قراء و تالیان برجسته، مجاهدان سابق، اصحاب پیامبر(ص) در میان آنان به وفور دیده می شدند. اما آنها کسانی را بر خود گماشتند که ۲۵ سال بعد، خود عزلشان کردند، نه تنها عزل، که کشتند؛ و سرانجام چنان برای بیعت به سوی علی بن ابیطالب(ع) هجوم بردند که به فرموده مولا، نزدیک بود حسنین علیهما السلام در زیر دست و پا، له شوند.
🔰 همین کم بودن دانش سیاسی، بار دیگر در بزنگاه های حساسی چون جنگ صفین خود را نشان داد. آنگاه که با قرآن بر نیزه کردن معاویه، به تردید افتادند..
آنگاه که دست از یاری امام مجتبی(ع) کشیدند و سرانجام آنجا که کوفیان، برای حسین (ع) نامه نوشتند و سپس در برابر او ایستادند.
🔰این جمله حکیمانه رهبر انقلاب در توصیف علت شکست های تاریخی صدر اسلام، واگویه همین موضوع است:
«بنده در قضایای تاریخ اسلام این مطلب را مکرّراً گفته ام که، چیزی که ...
امیرالمؤمنین علیه السّلام را آن طور زیر فشار قرار داد و قدرتمندترین آدم تاریخ را آن گونه مظلوم کرد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود👈 واِلّا همه مردم که بی دین نبودند. تحلیل سیاسی نداشتند.» (12 آبان 1372)
🔸تا #دانش_سیاسی مردمان این باشد، شکوه های فاطمی هم خواهد بود...
🔸️ میوههای قیام فاطمی (2)
🔹️قیام حضرت فاطمه «سلاماللهعلیها»، جریان حاکم را به انفعال کشاند تا جایی که (با هر نیتی) به حقانیت و افضلیت امیرالمومنین «علیهالسلام» اقرار کردند.
🔹️آنها در توجیه رفتار خود گفتند: جریان خلافت درباره خلیفه اول صرفا یک اتفاق تاریخی ناشی از توافق مردم بوده است.
🔹فقدان نظریه اسلامی منضبط درباره نحوه تعیین حاکم، در انتخاب خلیفه دوم (با تعیین مستقیم خلیفه اول) و انتخاب خلیفه سوم (با تعیین شورای خلافت از طرف خلیفه دوم)، نمایان میشود.
🔹هرگونه تلاشی برای توجیه مشروعیت اتفاقاتی که در آن برهه تاریخی افتاده، با انواع متناقض تعیین حاکم در آن جریانات، غیرقابل جمع است.
🔹️ در نقطه مقابل، قیام فاطمی با اسم رمز «غدیر»، درباره نحوه تعیین حاکم اسلامی نظریه «نصب الاهی» را ارائه میدهد.
🔴📢 #حضرت_فاطمه سلام الله علیها
🔹از امام صادق علیهالصّلاةوالسّلام روایت شده است که فرمود: «انّ فاطمة کانت محدّثة(۱)؛» آن بزرگوار «محدّثه» بود. یعنی فرشتگان بر او فرود میآمدند، با او مأنوس میشدند و با او سخن میگفتند. این، مشخّصهای است که روایات متعدّدی درباره آن وجود دارد. «محدّثه» بودن مخصوص شیعه هم نیست. شیعه و سنّی معتقدند که در دوران اسلام، کسانی بودهاند یا میتوانستهاند وجودداشتهباشند که فرشتگان با آنها سخن بگویند. مصداق این در روایات ما، فاطمه زهراست. در روایت امام صادق علیهالصّلاةوالسّلام چنین است که فرشتگان الهی نزد فاطمه زهرا سلاماللهعلیها میآمدند؛ با او حرف میزدند و آیات الهی را بر او میخواندند؛ همان تعبیراتی که نسبت به مریم، علیهاسلام در قرآن هست که: «ان الله اصطفیک و طهّرک و اصطفیک علی نساء العالمین(۲).»
🔹این عبارات را فرشتگان به فاطمه زهرا سلاماللهعلیها خطاب میکردند و میگفتند: «یا فاطمة، انّ الله اصطفیک و طهَّرک؛» خدا تو را برگزیده و پاک قراردادهاست. «و اصطفیک علی النساء العالمین؛» تو را بر زنان عالم برتری دادهاست. بعد امام صادق، علیهالصّلاةوالسّلام، در همین روایت میفرماید: یک شب که ملائکه با آن حضرت مشغول صحبت بودند و این تعبیرات را میکردند، فاطمه زهرا سلام الله علیها به آنها فرمود: «ألیست المفضّلة علی نساء العالمین مریم؟» یعنی آن زنی که خدای متعال فرمودهاست «واصطفیک علی نساء العالمین» آیا مریم نیست که خدا او را بر زنان عالم برگزید؟ ملائکه در جواب، به فاطمه زهرا سلام الله علیها عرضکردند: «مریم نسبت به زنان دوران خودش برگزیده بود و تو نسبت به زنان همه دورانها -از اوّلین و آخرین- برگزیده هستی». این چه مقام معنوی والایی است! انسان عادّی -مثل ما- نمیتواند این عظمت و رتبه را به درستی، حتّی در ذهن خود، تصوّرکند.
[۱] بحار الانوار، ج ۱۴، ص ۲۰۶
[۲] آل عمران، آیه ۴۲
از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از بانوان ۱۳۷۱/۰۹/۲۵
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری
#حضرت_فاطمه
#امام_خامنهای
میوههای قیام فاطمی (1)
🔶ذهنهای کوتهبین و تحلیلهای کممایه ممکن است بگویند: تلاش جانفرسای حضرت فاطمه «سلاماللهعلیها» چه فایدهای داشت؟
🔹خودشان و فرزندشان که شهید شدند، بقیه فرزندان ایشان، یتیم شدند و کار حکومت امیرالمومنین «علیهالسلام» نیز که به سامان نرسید! این، یعنی هدررفت کامل منابع بدون هیچ محصولی! در پاسخ باید گفت: اولین میوه قیام فاطمی، شکلگیری رسمی هسته اولیه «جامعه شیعه» بهعنوان «جامعه وفادار به حقیقت و تحقق اسلام ناب محمدی» بود. این نهال نورس، به قیمت جان پاک حضرت فاطمه و فرزندشان «سلاماللهعلیهما» آبیاری شد.
🔹 در بُعد سلبی، این حقیقت حاکی از معارضه و مبارزه دائمی با هر طاغوتی است و طاغوت، یعنی هر قدرت حاکمهای که براساس روش مورد قبول اسلام انتخاب نشود یا براساس محتوای متعالی اسلام عمل نکند.
◾️ #انتقام_سخت
◾️ #فاطمیه
◾️ #ایام_فاطمیه
تلاش حضرت زهرا(س) برای بازگرداندن تاریخ به مدار ولایت
◾️🔻«در درگیری بین نبی اکرم(ص)و طاغوت ها، بین مَثَل نور الهی با مصادیق آیه ظلمات، بین عقل و جهل، و بین ایمان و کفر، آن کسی که به میدان آمد و این جبهه را برای نبی اکرم(ص)#فتح کرد #وجود مقدس حضرت زهرا(س)بود.
◾️🔻 تصرف ایشان و #دفاع ایشان از #امامت،معطوف به کل تاریخ است؛ یعنی حضرت زهرا(س) #مسیر_حرکت_تاریخ را تغییر دادند.
◾️🔻 تاریخ که می خواست به سمت ضلال و کفر و جاهلیت برود و حرکت اجتماعی مسلمین دوباره به سمت قهقرا برود، حضرت آن حرکت را به مدار توحید و نبوت و ولایت برگرداندند»
◾️استاد سید مهدی میرباقری
✅ #حضرت_زهرا (سلاماللهعلیها) پس از رحلت پيامبر(ص) و وقايع تأسفبار بعد از آن، که بر پيکر ولايت وارد شد، دو خطبه ايراد فرمودند.
👈يکی در مسجد
👈 و ديگری در بستر شهادت، خطاب به زنان مهاجر و انصار که برای عيادت به منزلشان آمده بودند.
👈خطبه خواندند برای بیداری مردم؛
👈چون علت تمام آن وقایع، جهل و بیمعرفتی مردم بود.
مردمی که گوشهای خود را گرفتند تا فرياد ياریخواهی «ولايت» را نشنوند.
آنان خود را به امور دنيوی و روزمره مشغول کردند و پس از تنهایی و دستبسته شدن ولايت، به خانۀ او آمدند تا احوالش را بپرسند!
👈اما آن زمان که #فاطمه (سلاماللهعلیها) در کوچهها فرياد میزد و بيعت میخواست، اين مردم کجا بودند؟
چرا آن موقع احوالپرسی نکردند؟
چرا در صحنههای مختلف زندگی، نظر حضرتش را جويا نمیشدند؟⁉️
عمق درد بانوی دو عالم، در پشت کردن مردم و تن ندادن آنها به «ولایت» بود !
⚠️ و مبادا امروز ما نيز مانند آنان عمل کنيم!
#فاطمیه
▪️﷽؛▪️
📎 #ایام_فاطمیه
♻️زندگي امروز با حضرت زهرا(سلام الله عليها)
✍️مکتب فاطمه (سلام الله عليها) مکتبي اعجازآميز است. مکتبي است که تمام آثار درخشان پديد آمده از اين مکتب، حيرت آدمي را بر مي انگيزاند. هر بُعد و جنبه اي از حيات فاطمه (سلام الله عليها)که مورد مطالعه قرار مي گيرد، نکته آموزنده و هدايت کننده و شگفت آوري دارد.
👈برکات آن بر همه افراد نازل است و بر امتي که خواستار رهايي است نازل تر. چه بسيارند درس هايي که از زمينه هاي مختلف زندگي فاطمه (سلام الله عليها)حاصل مي شود و مسلمانان با استفاده از آنها، مي توانند راه حيات را براي خود هموار سازند.
👈اساسی ترین مسايل درس آموز حيات فاطمه (سلام الله عليها)، مسأله ولایت مداری ایشان است
📌نهج البلاغه بهترین راهبرد در شناخت ولی جامعه است،تا بتوان تا مرز جان از ولایت دفاع کرد و زمینه ساز حکومت عدل جهانی امام زمان ارواحناه فداه باشیم
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ایجاد ایست بازرسی در شهر واشنگتن در آستانه مراسم تحلیف ریاست جمهوری آمریکا
🔴📢 موشکهای حزبالله سامانههای "اسرائیل" را فلج میکنند
🔻 آلون بن دیوید، تحلیلگر امور نظامی اسرائیل با انتشار مقالهای در روزنامه معاریو، اظهار داشت که تهدید اساسی استراتژیک علیه "اسرائیل" نه در سوریه بلکه در لبنان است و اسرائیل تا این لحظه نتوانسته این تهدید را برطرف کند.
🔻 حملات مکرر اسرائیل به سوریه، مانع تلاش حزبالله برای تثبیت قدرت موشکی خود در خاک لبنان نشده است.
🔻 برآورد اسرائیل این است که حزبالله اکنون صدها موشک نقطهزن با برد متوسط و طولانی در اختیار دارد و چندین پایگاه موشکی حاوی این نوع موشکها در لبنان موجود است.
🔻 از سال ۲۰۱۲، معادلهای تحت عنوان معادله بازدارندگی تعریف شده است که بر اساس آن حزبالله به هر حمله اسرائیل به خاک لبنان پاسخ خواهد داد.
🔻 ارتش اسرائیل تهدید موشکهای نقطهزن از لبنان را به عنوان یک تهدید استراتژیک برای خود به حساب میآورد.
🔻 موشکهای نقطهزن حزبالله میتواند سامانههای استراتژیک اسرائیل را فلج کند و حزبالله با این موشکها میتواند پایگاه هاکاریا در تل آویو که وزارت امنیت و ستاد کل در آن قرار دارد را مورد هدف قرار دهد.
🔻 گفتنی است سید حسن نصرالله دبیر کل حزبالله چند هفته پیش در گفتوگو با المیادین اعلام کرد: تعداد موشکهای نقطهزن مقاومت در حال حاضر و نسبت به سال پیش دو برابر شده است و هر هدفی را که بخواهیم میتوانیم با این موشکها در سرزمینهای اشغالی مورد اصابت قرار دهیم.