eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.9هزار عکس
169.5هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸گزارش‌های اولیه نشان می‌دهد که کامیون‌‌های حمل سوخت در حال ترک گمرک اسلام قلعه هستند. پیش‌تر، گزارش‌های تایید نشده از افزایش تنش و حرکت نیروهای طالبان به سمت مرز با ایران حکایت داشته است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸برخی منابع محلی افغانستان می‌گویند طالبان از کامیون‌داران و تانکرهای سوخت خواسته است تا گمرک اسلام قلعه هرات را تخلیه کنند. تصویر نیروهای طالبان را که در حال حرکت به مرز هرات هستند نشان می‌دهد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
44.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پشت‌پرده تقابل ایران و افغانستان 🔸️ این درگیری یک باتلاق است، باتلاقی که روسیه نیز به ناچار درگیر آن شد و برای چین در مساله ی تایوان و برای ایران، یک روز عربستان، یک روز آذربایجان و امروز ط البان است. 🗂منبع: فرهنگ ما
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 غربت امام رضا علیه السلام در جامعه علمی و در حوزه علمیه علامه : يكى ديگر از جهات غربت امام رضا عليه السّلام آنست كه: مطالبى بس نفيس و عالى در باب و ذات مقدّس تعالى بيان فرموده است كه در «عيون أخبار الرّضا» و سائر كتب مسطور است، و روى اين روايات بايد بحث‏‌ها و دقّت‏‌ها شود و در حوزه‏‌هاى علميّه، مدارسى براى تحليل و تجزيه و تفهيم اين معانى بوجود آيد؛ ولى مع الاسف هيچ بحثى نشده، و حقائق اين معانى در بوتۀ خفاء مانده، و مستور از أفهام طلّاب است. و اين غربت از همه مراتب غربتِ گذشته شديدتر است. صلوات الله عليه‏ 📔 «روح مجرد» ص ۲۳۴
هدایت شده از mesaghمیثاق
18.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عاشق یا معشوق؟ ✅ ما علاقه داریم برویم کربلا، یا امام حسین(ع) دلش برای ما تنگ شده؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 بانک‌ها خود را موظف به تامین مالی نهضت ملی مسکن نمی دانند! 👤 ، کارشناس اقتصادی، در رابطه با هدایت اعتبار بانکی به سمت بنگاه‌های مولد و تاثیر آن بر رشد اقتصادی اظهار کرد: 🔹 قطعا هدایت منابع بانکی به سمت تولید خوب است اما مساله این است که آیا بانک‌ها نیز در این راستا اقدام می‌کنند؟ به طور معمول بانک‌ها تمایل دارند این اعتبار را به سمت اهدافی که سوددهی داشته باشد، اختصاص دهند و سهامداران بانک‌ها نیز تمایل دارند که مدیرعاملی را انتخاب کنند که ایجاد سود کند. بنابراین بانک منابع خود را به سمت حوزه‌هایی که درگیر اخذ اقساط آن شود، نخواهد برد. از این رو، در طرحی مثل نهضت ملی مسکن، هرچند دولت دنبال سود خودش نیست و به فکر رفاه جامعه است و این رفاه نیز از هدایت منابع بانکی به سمت تولید ایجاد می‌شود، اما بانک‌ها خودشان را موظف به این موضوع نمی‌دانند. 🔸 وقتی صحبت از بخش مسکن می‌شود، خیلی از فعالیت‌ها و اصناف از بحث فولاد و آهن گرفته تا مصالح ساختمانی و کارگر به این حوزه ربط پیدا می‌کند. به طوری‌ که می‌توان گفت هیچ کدام از بخش‌های اقتصادی به اندازه‌ این حوزه باعث اشتغال و رشد نمی‌شود. ✅ بانک‌ها باید منابعی که جذب می‌کنند را طوری تخصیص دهند ( مثلا بخشی را به صنعت، بخشی به مسکن و بخشی به خودرو) که به سود حداکثری برسند. خیلی از بانک‌های دنیا که تمایل دارند به حداکثر سود برسند، در مسکن سرمایه‌گذاری کنند که ایران نیز مستعد این موضوع است. 💢 حوزه‌ مسکن در صورتی مولد خواهد بود که فرایندی برای ساخت و عرضه‌ی آن موجود باشد نه اینکه صرفا بین مردم دست به دست بچرخد. در صورتی که سرمایه‌گذاری‌ها به سمت ساخت مسکن هدایت شود و در نهایت فروخته شود، در مهار تورم کمک به‌سزایی می‌کند. مردم قدرت خرید بالایی ندارند و این بانک‌ها، سرمایه‌گذاران و دولت هستند که با توجه به توانایی‌هایی که در پرداخت دارند، می‌توانند به وسیله‌ ایجاد فرایند قسط به افراد امکان دسترسی به مسکن را بدهند. ساخت مسکن موتور رشد است و در صورت رونق گرفتن آن خیلی، از مسایل اقتصادی حل خواهد شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چرا قانون سقف افزایش اجاره‌خانه رعایت نمی‌شود ✅ با اینکه دولت مصوب کرده که میزان افزایش اجاره‌خانه در سال از یک سقفی بالاتر نزند، هیچ‌کسی آن را رعایت نمی‌کند. ایراد کار کجاست؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 بازی طالبان ١۴٠٠ 👤 🔹 مهمترین مشکل در قبال طالبان١۴٠٠، آن است که این پدیده درست و دقیق شناخته نشده و مادامی که ماهیت واقعی این پدیده شناخته نشود مواجهه با آن ممکن و مفید نخواهد بود. 🔸 طالبان ۱۴۰۰ با طالبان ۱۳۷۷ تفاوتهایی اساسی و ریشه ای دارد: ✅ طالبان ۱۳۷۷ عده ای طلبه افغانی مدارس علمیه پاکستان ( مدارس مورد حمایت عربستان) بودند که با طراحی آمریکا ، پشتیبانی مالی و تبلیغی عربستان و امارات و نظارت سرویس اطلاعات پاکستان به تشکیلاتی نظامی تبدیل و پس از بن بست گروههای جهادی افغانستان در تشکیل حکومت و اداره کشور به عنوان «ناجی مردم» وارد افغانستان شده و حکومتی به سرکردگی ملا عمر تاسیس کردند . حکومتی که تنها از جانب عربستان ، امارات و پاکستان به رسمیت شناخته شد و با تفکری وهابی_ تکفیری جنایتهای فراوانی را علیه زنان ، شیعیان ، رسانه و هنرهای تصویری، آثار باستانی ، مدارس دخترانه و .... مرتکب شد و پس از انقضای تاریخ مصرف، با حمله آمریکا به افغانستان در سال ٢٠٠١، از هم پاشید. 🔹اما طالبان ۱۴۰۰ ، ترکیبی از بقایای طالبان قدیم با نیروهایی جدید است که با «طراحی انگلستان و حمایت قطر» (با تفکری کپی شده از روش و اندیشه اخوانی) تاسیس و پس از اثبات ناتوانی آمریکا در ساخت حکومتی سکولار برای افغانستان در حرکتی تدریجی جایگزین دولت آمریکایی حاکم بر این کشور گردید. طالبان جدید با شیعیان وارد خصومت نشده و از تلویزیون و سرود و کلیپهای هنری برای تبلیغ خود بهره می برد، از نیروهای فنی و متخصص برای اداره حکومت استفاده کرده و مانند طالبان ۱۳۷۷ مرتکب خشونت علیه زنان نشده است. طالبان جدید بسیار هوشمندانه تر از طالبان قدیم عمل کرده و البته توانسته رضایت بخشهایی از جامعه افغانستان را بدست بیاورد . هرچند هنوز از جانب هیچ کشوری به رسمیت شناخته نشده اما مذاکرات متعددی با نمایندگان اتحادیه اروپا و آمریکا ، روسیه ، هند و..داشته و البته اولین وزیر خارجه ای که در زمان طالبان جدید و به شکل رسمی به کابل سفر کرده ، «وزیر خارجه قطر» بوده است. 🔸 شاید مهمترین نقطه اشتراک طالبان قدیم و جدید ، تعلق هر دو به قومیت «پشتون» باشد ✅ برخورد نظامی با طالبان جدید به زیان اسلام ، ج.ا.ا و مردم مظلوم و رنج کشیده افغانستان و بدترین راهکار برای مقابله با این محصول پیچیده انگلستان است. ( البته مواجهه قدرتمند مرزبانان ج.ا.ا با عوامل این گروه در نقاط مرزی به معنای جنگ و برخورد نظامی نیست بلکه ضرورتی عقلانی برای حفاظت از مرزها و انضباط بخشی به رفتارها و عوامل این گروه است.) 🔹بحران حقابه ایران از هیرمند ، نتیجه امضای توافقنامه ای غلط توسط حکومت پهلوی و چند دهه اهمال و بی توجهی دولتها به این مسئله در عصر پهلوی و پس از انقلاب است و با تهدید زبانی فلان مقام و حرکتهای نمادین از این دست قابل حل و فصل نیست . 🔸 مذاکرات توأم با فشارهای تدریجی( غیر نظامی) برای اصلاح و تکمیل توافقنامه ( افزایش میزان حقابه و قراردادن ضمانتهای جدی برای اجرای آن) و سرانجام وادار سازی طرف مقابل به اجرای آن، نیازمند طراحی ، صبر و حرکتهایی گام به گام است که ج.ا.ا در بحرانهای مختلفی تجربه چنین حرکتهایی را بدست آورده است. 💢 رفتارهای احساسی، بدون شناخت و خالی از عقلانیت به ویژه در عرصه فضای مجازی و رسانه های داخلی، همچنین تلاش جریانهای سیاسی ( بویژه اصلاح طلب) برای بهره برداری از بحران حقابه ‌و مسئله طالبان ، ثمره ای جز فرسایش روح و روان جامعه ، سلب امنیت روانی مردم و کمک به «پروژه انگلیسی» طالبان جدید نخواهد داشت!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخ سردار حاجی‌زاده به سوالی درباره ورود سپاه به خودروسازی: بخواهند کمک می‌کنیم ولی نمی‌توانیم جایگزین خودروسازان بشویم 👤 فرمانده نیروی هوافضای سپاه در دانشگاه علم و صنعت: 🔹 نمی‌توانیم به هزاران مشکل کشور ورود کرده و حل کنیم ولی می توان از الگویی که در نیرو ایجاد شده در بخش های دیگر استفاده کرد. ✅ در سال 97 پس از خروج برجام، خودروسازان با مشکل تامین قطعه خودرو مواجه شدند، اروپایی ها قطعه ندادند و بسیاری از خودروها به خاطر نقص قطعه به پارکینگ ها منتقل شدند. بچه ها در وزارت دفاع و مجموعه هوافضا کمک کردند و بسیاری از قطعات بومی شدند و مشکلات حل شد. 💢 هر کس از هر کجا بخواهد می توانیم کمک کنیم ولی نمی توانیم جایگزین خودروسازان یا دیگر مجموعه ها بشویم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 ابتدا یافتن افراد شایسته‌تر سپس استیضاح! 👤 🔹 مدتی است که استیضاح کابینه دولت آقای رئیسی در مجلس با شدت و تعداد بالاتری در حال پیگیری است. آیا این کار بنفع کشور است؟! 🔸 اینکه عملکرد برخی از اعضا واقعا قابل دفاع نیست، قبول. اینکه کشور باید جلو برود و با این افراد سخت است، مورد پذیرش. اینکه وظیفه مجلس بازخواست از وزراست تا چابک‌تر عمل نمایند، منطقی. اما آیا واقعا افراد شایسته‌تری ابتدا برای جایگزینی داریم؟ با استیضاح وزیر کنونی فرد شایسته تری جایگزین می‌شود؟! ✅ سوال بسیار مهمی که در همه سطوح مدیریتی کشور باید مورد پیگیری جدی واقع شود و از ابتدای این دولت نیز بارها متذکر شدیم ولی ... این است که افراد شایسته نداریم یا شناسایی نشده‌اند. چرا دولت انقلابی آقای رئیسی باید با بدنه دولت روحانی طی مسیر کند؟ واقعا مدیران میانی کشور عوض شدند؟! 🔹 دولت آقای رئیسی دارای طیفی از مدیران انقلابی در سطوح بالای کشور شد ولی متاسفانه بدلیل عدم تغییر بدنه اصلی دولت در سطوح میانی مدیریتی کشور، کم کم شاهد کم کاری و بروز مشکل شد و الان جابجایی مدیران ارشد را مجددا شاهد هستیم! 🔸 واقعیتی است که اگر جدی گرفته نشود کشور وارد چرخه تغییر مدیریت ارشد خواهد شد و به اشتباه فتنه ناکارآمدی دولت نیز توسط دشمن دنبال خواهد شد. چرا که مدیران میانی کشور از همان دولت گذشته باقی ماندند و کار نمی کنند! ✅ اگر واقعا به فکر حل مشکل هستیم باید دقیق بنگریم که چرا با تغییرات کنونی آن حرکت مورد انتظار اتفاق نمی افتد؟ البته که در خیلی از بخش‌ها شاهد پیشرفت بودیم و هستیم و دستاوردهای مهمی از طرف این دولت نصیب کشور گردیده اما تا زمانی که بدنه خسته مدیریتی تغییر نیابد این چرخه تغییر اشتباها اتفاق خواهد افتاد. 🔹 برای حل مشکل باید مدیران کشور، در همه سطوح، دسته بندی شوند و در کنار آن افراد شایسته اگر کم داریم، شناسایی و جایگزین کنیم و نهایتا اگر باز کمبود داریم، می‌توان تربیت کرد. بله مشکل با تغییرات پی در پی در وزارت خانه‌ها حل نمی شود و این کارها نه تنها شایسته نیست بلکه گاها مضر است. 💢 نهایتا اینکه با جابجایی مکرر نیز، مدیران جدید با برنامه های افراد قبلی به سادگی کنار نخواهند آمد و هزینه های انجام شده در تیم قبلی ممکن است کنار گذاشته شود! همچنین وزارت خانه بدون وزیر نیز با سردرگمی و عدم فعالیت روبرو می‌شوند. لذا لازم است ابتدا افراد شایسته تری یافت سپس بفکر استیضاح و برکناری برآمد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 همکاری تجاری ایران و عمان افزایش سه برابری داشته است 👤 سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان درباره دیدار امروز سلطان عمان با رهبر انقلاب
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 موضوع حجاب 👤 ✅ دولت‌ها نخواستند؛ مسئله‌ی حجاب را، بموقع و ریشه‌ای حل کنند!