*بسم الله الرحمن الرحیم*
*حماسه حسینی*
*عظمت ابوالفضل علیه السلام*
چه کم و کسری در زندگی عباس بن علی، همان طوری که مقاتل معتبر نوشتهاند، وجود دارد؟ اگر نبود برای ابوالفضل جز همین یک افتخار، با ابوالفضل کسی کاری نداشت، با هیچ کس غیر از از امام حسین کاری نداشتند. خود امام حسین هم فرمود این ها فقط به من کار دارند و اگر مرا بکشند به هیچ کس دیگری کاری ندارند. وقتی که شمر بن ذی الجوشن از کوفه می خواهد حرکت کند بیاید به کربلا، یکی از حضاری که در آنجا بود و از طرف مادر [با ابوالفضل علیه السلام] خیشاوندی داشت، به ابن زیاد اظهار کرد که بعضی از خویشاوندان مادری ما همراه حسینبنعلی هستند، خواهش می کنم امان نامه ای برای آنها بنویس. ابن زیاد هم نوشت. شمر خودش هم در یک فاصله دور [با ابوالفضل علیه السلام نسبت داشت،] یعنی از قبیله ای بود که قبیله ام البنین با آنها نسبت داشتند. در عصر عاشورا این پیام را شخص او آورد. حالا عظمت را ببینید، ادب را ببینید! این مرد پلید آمد کنار خیمه حسین بن علی علیه السلام فریادش را بلند کرد: خواهر زادگان ما کجا هستند؟ خواهر زادگان ما کجا هستند؟ ابوالفضل در حضور اباعبدالله نشسته بود و برادرانش همه آنجا بودند. اصلاً جوابش را ندادند تا امام فرمود: جوابش را بدهید، هرچند آدم فاسقی است. آقا که اجازه داد، جواب دادند. آمدند گفتند: "ما تقول؟" چه می گویی؟ شمر گفت: مژده و بشارتی برای شما آورده ام، از امیر عبیدالله برای شما امان آورده ام، شما آزادید، الان که بروید جان به سلامت می برید.
گفتند: خفه شو! خدا تو را لعنت کند و آن امیرت ابن زیاد و آن امان نامه ای که آورده ای. ما امام خودمان، برادر خودمان را اینجا رها کنیم به موجب این که ما تأمین داریم؟
در شب عاشورا اول کسی که نسبت به اباعبدالله اعلام یاری کرد همین برادر رشیدش ابوالفضل بود. بگذریم از آن مبالغات احمقانهای که می کنند، ولی آنچه که در تاریخ مسلم است، ابوالفضل بسیار رشید، بسیار شجاع، بسیار دلیر، بلند قد و خوشرو و زیبا بود که او را ماه بنی هاشم لقب داده بودند.
اینها حقیقت است. شجاعتش را البته از علی علیه السلام به ارث برده است. داستان مادرش حقیقت است که علی به برادرش عقیل فرمود: عقیل زنی برای من انتخاب کن که از شجاعان به دنیا آمده باشد. دلم می خواهد از آن زن فرزند شجاع و دلیری به دنیا بیاید. عقیل، ام البنین را انتخاب میکند و میگوید این همان زنی است که تو می خواهی. تا این مقدار حقیقت است. آرزوی علی در ابوالفضل تحقق یافت.
روز عاشورا می شود، بنا بر یکی از دو روایت، ابوالفضل میآید جلو، عرض میکند برادر جان به من هم اجازه بفرمایید، این سینه من دیگر تنگ شده است، دیگر طاقت نمی آورم، می خواهم هر چه زودتر جان خودم را قربان شما کنم. من نمی دانم روی چه مصلحتی - خود اباعبدالله بهتر می دانست - فرمود : برادرم حالا که می خواهی بروی، پس برو بلکه بتوانی مقداری آب برای فرزندان من بیاوری.....
ادامه دارد....
*سیاست های یک بام و دو هوا #بی_بی_سی فارسی؛*
.....بلاخره دم خروس خودنمایی می کند؛!!
*بی بی سی قبل از فوت ملکه*، مدعی است ما شبکه ای مستقل و آزاد هستیم!!!
*بی بی سی بعد از فوت ملکه*، مدیحه سرایی، مجیزگویی و ارادت به ملکه خود را نمی توانند پنهان کنند و ارتباط این دو لو می رود!!!
*بی بی سی قبل از فوت ملکه*، در بوق و کرنا می کند که قرار است رهبری در ایران موروثی شود! چقدر بد است که حکومت موروثی باشد!!
*بی بی سی بعد از فوت ملکه*، اعلام می کند که شاهزاده چارلز فرزند ملکه بلافاصله بعد از مرگ وی، طبق قانون پادشاه انگلستان شد!!...
*بی بی سی قبل از فوت ملکه*، سیاه پوشی برای ابا عبد الله را نکوهش میکند و حتی عمدا قرمز پوش میشوند!.
*بی بی سی بعد از فوت ملکه*، همه کارمندانش سیاه پوش می شن!!....
*این است منطق نظام سلطه!!!...و امروزه بیش از گذشته دست کثیفشان رو می شود!...*
📡📡📡
*رهبر معظم انقلاب ، سیاستهای کلی برنامه هفتم را با اولویت پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت ابلاغ کردند.*
*اقتصادی:*
۱ـ هدف کلی و اولویت اصلی برنامه هفتم با رعایت سیاستهای کلی مصوب، پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت با نرخ رشد اقتصادی متوسط ۸ درصد در طول برنامه تعیین میشود با تأکید بر افزایش بهرهوری کل عوامل تولید (منابع انسانی، سرمایه، فناوری و مدیریت).
۲ـ ایجاد ثبات در سطح عمومی قیمتها و نرخ ارز و تکرقمی کردن تورم طی پنجسال و جهتدهی به نقدینگی و اعتبارات بانکی به سمت فعالیتهای مولد و جذابیتزدایی از فعالیتهای غیرمولد.
۳ـ اصلاح ساختار بودجه دولت از طریق:
ـ احصاء و شفاف سازی بدهیها و تعهدات عمومی دولت و مدیریت و تأدیه بدهیها.
ـ واقعی کردن منابع و مدیریت مصارف دولت و اجتناب از کسر بودجه.
ـ تعیین تکلیف طرحهای عمرانی نیمه تمام با واگذاری از طریق مشارکت دادن بخشهای خصوصی و عمومی غیردولتی در طرحهای عمرانی انتفاعی.
ـ شفاف سازی و ضابطهمند نمودن درآمدها و هزینههای شرکت نفت و سایر شرکتهای دولتی در بودجه.
۴ـ ایجاد تحول در نظام مالیاتی با رویکرد تبدیل مالیات به منبع اصلی تأمین بودجه جاری دولت، ایجاد پایههای مالیاتی جدید، جلوگیری از فرار مالیاتی و تقویت نقش هدایت و تنظیمگری مالیات در اقتصاد با تأکید بر رونق تولید و عدالت مالیاتی.
۵ ـ استقرار نظام جامع تأمین اجتماعی مشتمل بر حوزههای امدادی، حمایتی و بیمهای در سطوح پایه، مازاد و مکمل به منظور ارائه عادلانه خدمات.
*امور زیربنایی:*
۶ـ تأمین امنیت غذایی و تولید حداقل ۹۰ درصد کالاهای اساسی و اقلام غذایی در داخل، همراه با حفظ و ارتقاء ذخایر ژنتیکی و منابع آبی و افزایش سطح سلامت و ایمنی مواد غذایی.اصلاح الگوی کشت با توجه به مزیتهای منطقهای و منابع آبی و با اولویتبخشی به تولید کالاهای راهبردی کشاورزی.
۷ـ استقرار نظام مدیریت یکپارچه منابع آب کشور و افزایش بهرهوری حدود پنج درصدی آب کشاورزی.
کنترل و مدیریت آبهای سطحی و افزایش منابع زیرزمینی آب از طریق آبخیزداری و آبخوانداری.
برنامهریزی برای دستیابی به سایر آبها و بازچرخانی آبهای صنعتی و پسآب.
۸ ـ افزایش حداکثری تولید نفت خام و گاز طبیعی در میادین مشترک.
افزایش ضریب بازیافت در میادین مستقل.
افزایش ارزشافزوده از طریق تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز.
۹ـ اجرای چند طرح عظیم اقتصادی ملی، پیشران، زیرساختی، روزآمد و مبتنی بر آیندهنگری.
۱۰ـ فعالسازی مزیتهای جغرافیایی ـ سیاسی و تبدیل جمهوری اسلامی ایران به مرکز مبادلات و خدمات تجاری، انرژی، ارتباطات و حمل و نقل با روانسازی مقررات و ایجاد و توسعه زیرساختهای لازم.
۱۱ـ تحقق سیاستهای کلی آمایش سرزمین با توجه به مزیتهای بالفعل و بالقوه و اجرایی ساختن موارد برجسته آن با توجه ویژه بر دریا، سواحل، بنادر و آبهای مرزی.
۱۲- ارتقاء نظام سلامت براساس سیاستهای کلی سلامت.
*فرهنگی و اجتماعی:*
۱۳ـ اعتلاء فرهنگ عمومی در جهت تحکیم سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی، تقویت همبستگی و اعتماد به نفس ملی، ارتقاء هویت ملی و روحیه مقاومت، کار و تلاش در جامعه با بسیج تمامی امکانات و ظرفیتهای کشور، دستگاهها و نهادهای دولتی و مردمی و افراد و شخصیتهای اثرگذار علمی و اجتماعی و حمایت و پشتیبانی مؤثر دولت از آن.
۱۴ـ تقویت کارآیی و اثربخشی رسانه ملی در گسترش و تعمیق فرهنگ اسلامی ـ ایرانی و مواجهه مؤثر با جنگ روانی و تهاجم فرهنگی و سیاسی دشمنان.
۱۵ـ تحکیم نهاد خانواده و رفع موانع رشد و شکوفایی بانوان.
۱۶ـ افزایش نرخ باروری و موالید به حداقل ۵/۲ طی پنج سال با حمایت همه جانبه از فرزندآوری و رفع موانع و ایجاد مشوقهای مؤثر و اصلاح فرهنگی.
۱۷ـ توسعه صنعت گردشگری و ترویج صنایع دستی.
۱۸ـ ارتقاء سلامت اجتماعی و پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد، حاشیهنشینی، طلاق و فساد بر اساس شاخصهای معتبر و بهرهگیری حداکثری از مشارکت مردم و با زمانبندی متناسب.
*علمی، فناوری و آموزشی:*
۱۹ـ برقراری حاکمیت ملی و صیانت از ارزشهای اسلامی ـ ایرانی در فضای مجازی با تکمیل و توسعه شبکه ملی اطلاعات و تأمین محتوا و خدمات متناسب و ارتقاء قدرت سایبری در تراز قدرتهای جهانی با تأکید بر مقاومسازی و امنیت زیرساختهای حیاتی و کلان داده کشور.
۲۰ـ افزایش شتاب پیشرفت و نوآوری علمی و فناوری و تجاری سازی آنها به ویژه در حوزههای اطلاعات و ارتباطات و زیست فناوری و ریزفناوری و انرژیهای نو و تجدید پذیر.روزآمدسازی و ارتقاء نظام آموزشی و پژوهشی کشور.
*سیاسی و سیاست خارجی:*
۲۱ـ کنشگری فعال در دیپلماسی رسمی و عمومی با ایجاد تحول و ظرفیتسازی ارزشی و انقلابی در نیروی انسانی در دستگاه دیپلماسی و همکاری هدفمند و مؤثر سازمانها و نهادهای مسؤول در امور خارجی.
۲۲ـ تقویت رویکرد اقتصاد محور در سیاست خارجی و روابط م
نطقهای و جهانی و تقویت پیوندهای اقتصادی با اولویت همسایگان.
*دفاعی و امنیتی:*
۲۳ـ تقویت بنیه دفاعی به منظور ارتقاء بازدارندگی و اکتساب فناوریهای اقتدار آفرین مورد نیاز صنایع دفاعی و امنیتی با تأکید بر خودکفایی کشور در سامانهها، تجهیزات و خدمات اولویت دار با تخصیص حداقل ۵ درصد بودجه عمومی کشور.
۲۴ـ تقویت زیرساختها و بهینهسازی ساز و کارهای عمومی و دستگاهی برای مصون سازی و ارتقاء تابآوری در قبال تهدیدات، به ویژه تهدیدات سایبری، زیستی، شیمیایی و پروتویی با اولویت پدافند غیرعامل.
*اداری، حقوقی و قضایی:*
۲۵ـ تحول در نظام اداری و اصلاح ساختار آن مبتنی بر سیاستهای کلی نظام اداری با تأکید بر هوشمندسازی و تحقق دولت الکترونیک، حذف تشکیلات موازی و غیر ضرور، به روز رسانی قوانین و مقررات، اصلاح روشها و رفع فساد و زمینههای آن در مناسبات اداری.
۲۶ـ روزآمد سازی سند تحول قضایی و اجرای آن با تأکید بر:
ـ پیشگیری از وقوع جرم و دعاوی.
ـ هوشمندسازی فرآیندها و بهرهگیری از فناوریهای نوین در ارائه خدمات قضایی.
ـ اجرای ۱۰۰ درصدی حد نگار.
ـ حمایت حقوقی و قضایی از سرمایهگذاری، امنیت اقتصادی و
بهبود محیط کسب و کار.
ـ استفاده از ظرفیتهای مردمی و توسعه روشهای مشارکتی و غیر قضایی در حل و فصل دعاوی.
ـ تقویت و تثبیت سهم قوه قضائیه از منابع بودجه عمومی دولت و تأمین نیازهای مالی و استخدامی قوه قضائیه.
ـ بالا بردن سطح علمی و شایستگی اخلاقی ضابطان دادگستری.
ـ بازنگری در قوانین در جهت کاهش عناوین جرائم و کاهش استفاده از مجازات زندان.
*مصباح: رئیس جمهور، سازمان برنامه و بودجه را مکلف کرد هر چه سریعتر برنامه هفتم توسعه را متناسب با سیاستهای کلی این برنامه که دیروز از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، تدوین کرده و در مسیر بررسی و تصویب در هیات دولت قرار دهد!....برنامه هفتم با محوریت اقتصادی و عدالت اقتصادی است.تدوین درست، واقع بینانه و عملیاتی برنامه هفتم می تواند سبب شکوفایی اقتصادی کشور شود.!*
*پهپاد "آرش ۲" مخصوص تهاجم به حیفا و تل آویو است*🤔
#امیر_حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش:
فرمانده کل ارتش، پهپاد آرش ۲ را مخصوص تهاجم به حیفا و تل آویو در نظر گرفته است.
آرش ۲، پهپاد نقطه زنی است و همان نقطهای که موشک فتح ۳۶۰ در رزمایش اقتدار ۱۴۰۱ نیروی زمینی ارتش مورد اصابت قرار داد را منهدم کرد.
*مصباح : ارتش انقلابی منتظر دستور برای به کارگیری آرش ۲ است. 💪💪💪*
*#ایران_قوی*🇮🇷💪
*دولت سوئیس: خبرچینی کنید، جایزه بگیرید!*
تبلیغات خیابانی دولت سوئیس:
آیا دمای خانه همسایه شما گرمتر از ۱۹ درجه است؟
لطفا مارا آگاه کنید.
به صورت ناشناس.
۲۰۰ فرانک جایزه بگیرید!
*مصباح؛ دغدغه امروز اروپایی ها ، امنیت انرژی است که در کنار بحران غذا و خشکسالی اروپا را درنوردیده است.!.... اروپا در هر صورت از سرمای امسال گذر خواهد کرد ولی شکوفایی و قدرت گذشته اروپا دیگر باز نخواهد گشت!*
✍️✍️✍️
*باسمه تعالی*
تحلیل روز مصباح (شماره ۲۵)
دکتر رضا زمانی
*اراده ایران در طول اراده الهی!*
#خوان_آنتونیو_سارین، استاد دانشگاه شیکاگو
در کتاب «برج های دوقلو» راز ۱۱ سپتامبر را از زبان ژنرال آمریکایی فاش می کند؛!
او نقل قولی از #ژنرال_وسلی_کلارک، رئیس سابق ستاد ارتش آمریکا و فرمانده سابق ناتو در سال ۲۰۰۷ می آورد. که در آن ژنرال کلارک با صراحت اعلام کرد:
«حادثه ۱۱ سپتامبر بهانهای برای ویران کردن لبنان، عراق، سوریه، لیبی، سومالی، سودان و ایران بود.! تمام ۷ کشور به غیر از ایران با جنگ نابود شدند. ولی به دلیل قدرت نظامی ایران، استراتژی به نابودی نرم تغییر کرد.!!
او هم چنین گفت تحریم ها دو هدف دارند.
یا ایران دچار آشوب می شود که مثل پروژه سوریه، جنگ داخلی اجرا می شود یا ایران تسلیم مذاکره می شود که مثل پروژه عراق و لیبی، خلع سلاح و حمله نظامی اجرا می شود.
ایران راهی جز پیروزی در جنگ اقتصادی ندارد یا پیروز می شود و ابرقدرت می شود یا شکست می خورد و نابود می شود.!»....
.....از یازده سپتامبر، سالیانی است که می گذرد و اراده غرب صهیونی نتوانست ایران را به زانو درآورد!.... و بالعکس، اراده ایران توانست مقابل شدیدترین تحریم های اقتصادی مقاومت کند و از پس تهدیدهای نظامی هم عبور کند.! ...
اکنون ایران است که سرنوشت منطقه غرب آسیا را تعیین می کند و به یک قدرت جهانی تبدیل شده است!!....اکنون ایران است که بعد از اراده حفظ #بشار_اسد، اراده کرده تا آمریکا را از منطقه اخراج کند!!....اکنون ایران است که اراده کرده تا نظم جهانی آمریکایی را خاتمه دهد!!.....اکنون ایران است که اراده کرده تا آقایی دلار را بشکند!!....
قرن جدید شمسی، قرن مستضعفان و قرن ظهور است و ایران اراده کرده تا مقدمات ظهور منجی موعود را فراهم سازد!!....
...مادامی که ایران، مدافع نظام ولایی است و مردم سالاری دینی را تقویت و پشتیبانی می کند و مدافع مظلومان و ستمدیدگان جهان است، اراده الهی بر نصرت و یاوری ایران اسلامی است! ....و اراده ایران، در طول اراده الهی سرنوشت جهان را رقم خواهد زد!!.....
*مصباح : ....طبق اخلاص ارادت یک پیر مرد عراقی در تکه کارتنی برای باد زدن زائرین ابا عبد الله!....*
*....حسین ملت ها را بیدار می سازد ، آنها را هویت می بخشد و برای آرمانی مشترک جمع می کند! آفتاب حسین بذرهای مستعد رشد و کمال را می پروراند و علف های هرز آفت را می سوزاند! ...*
*بسم الله الرحمن الرحیم*
*حماسه حسینی*
.. خود اباعبدالله بهتر می دانست. فرمود: برادرم! حالا که می خواهی هی بروی، برو بلکه بتوانی مقداری آب برای فرزندان من بیاوری. این را هم عرض کنم لقب "سقا" (آب آور) قبلاً به حضرت ابوالفضل داده شده بود. چون یک نوبت یا دو نوبت دیگر در شبهای پیش ابوالفضل توانسته بود برود، صف دشمن را بشکافد و برای اطفال اباعبدالله آب بیاورد. این جور نیست که سه شبانه روز آب نخورده باشند؛ خیر، سه شبانه روز بود که از آب ممنوع بودند، ولی در این خلال توانستند یکی دو بار آب تهیه کنند. از جمله در شب عاشورا تهیه کردند، حتی غسل کردند، بدن های خودشان را شستشو دادند. فرمود: چشم.
حالا ببینید چه منظره باشکوهی است، چقدر عظمت است، چقدر شجاعت است، چقدر دلاوری است، چقدر انسانیت است، چقدر شرف است، چقدر معرفت است، چقدر فداکاری است! یک تنه خودش را به این جمعیت می زند. مجموع کسانی را که دور این آب را گرفته بودند ۴۰۰۰ نفر نوشتهاند. خودش را وارد شریعه فرات می کند. اسب خودش را داخل آب می برد. این را هم نوشتهاند: اول، مشکی را که همراه دارد پر از آب می کند و به دوش می گیرد. تشنه است، هوا گرم است، جنگیده است، همین طوری که سوار است تا زیر شکم اسب را آب گرفته است، دست می برد زیر آب ، مقداری آب با دو مشت خودش تا نزدیک لبهای مقدس می آورد. آنهایی که از دور ناظر بودهاند گفته اند اندکی تأمل کرد، بعد دیدیم آب نخورده بیرون آمد. آب ها را روی آب ریخت. آنجا کسی ندانست که چرا ابوالفضل آب نیاشامید، اما وقتی بیرون آمد یک رجزی خواند که در این رجز مخاطب خودش بود نه دیگران. از این رجز فهمیدند چرا آب نیاشامید. دیدند در رجزش دارد خودش را خطاب می کند، می گوید: ای نفس ابوالفضل! می خواهم دیگر بعد از حسین زنده نمانی. حسین دارد شربت مرگ می نوشد، حسین با لب تشنه در کنار خیمه ها ایستاده است و تو می خواهی آب بیاشامی؟! پس مردانگی کجا رفت؟ شرف کجا رفت؟ مواسات کجا رفت؟ همدلی کجا رفت؟ مگر حسین امام تو نیست؟ مگر تو ماموم او نیستی؟ مگر تو تابع او نیستی؟ هرگز دین من به من اجازه نمی دهد، هرگز وفای من به من اجازه نمی دهد. ابوالفضل در برگشتن مسیر خودش را عوض کرد، خواست از داخل نخلستان برگردد (قبلا از راه مستقیم آمده بود) چون میدانست همراه خودش یک امانت گرانبها دارد. تمام همتش این است که این آب را به سلامت برساند، برای اینکه مبادا تیری بیاید و به این مشک بخورد و آبها بریزد و نتواند به هدف خودش نائل شود. در همین حال بود که یک مرتبه دیدند رجز ابوالفضل عوض شد. معلوم شد حادثه تازهای پیش آمده است. فریاد کرد: به خدا قسم اگر دست راست مرا هم قطع کنید، من دست از دامن حسین بر نمی دارم. طولی نکشید که رجز عوض شد: در این رجز فهماند که دست چپش هم بریده شده است. این گونه نوشته اند: با آن فروسیتی که [در او] وجود داشته است، به هر زحمتی بود این مشک آب را چرخاند و خودش را روی آن انداخت. دیگر من نمیگویم چه حادثه ای پیش آمد، چون خیلی جانسوز است. ولی اشعاری است از مادرش ام البنین، چون شب تاسوعا معمول است که ذکر مصیبت این مرد بزرگ می شود، آن را هم عرض می کنم....
ادامه دارد....