🌛وقایع اتفاقیه (شماره ۲۱۹)
دکتر رضا زمانی
🌜هر دم از این باغ بری می رسد!....
در «همایش خانواده پایدار» اتفاقاتی واقع شد که امیدواریم ناپایدار باشد!...
مراسمی با حضور مهمانان خارجی و داخلی، رئیس جمهور مملکت، با دیدن تصویری از همسر مرحومش، بغض می کند و سخنرانی خود را به امان خدا رها می کند!🙊...
حال اینکه وقت خلق الله هدر شد و برنامه اصلی همایش تلف شد به کنار!😔
اما ماجرا همچنان ادامه یافت!...خانم دکتر مُشیر هم با بغض و گریه (!) پشت تریبون حاضر شد و از بغض رئیس جمهور یک حماسه ساخت!! و حرکت جناب رئیس جمهور، نشانه عشق و تعهد معنی شد و کلی مدح و ثنا نثار ایشان!🤫....
....اما وقایع اتفاقیه پایانی نداشت!....
هنگام خروج رئیس جمهور، خانمی با صدای بلند گفت؛ قسم به تعهد و عشق رئیس جمهور😱 ازدواج جوانان را دریابید! وام ازدواج جوانان را بدهید! 😳...
حال، بماند که جناب تعهد و عشق(!)، جلو دوربین و انظار عمومی، هدیه همایش را پرت کردند!!🧐...
اما تازه نوبت به کلید زدن پروژه فضیلت سازی از رئیس جمهور فرا رسیده بود!....و حالا رسانه ها و قلم به دست ها و.....🤨
.....الله اکبر!
چه باید گفت؟! باور کنید داستان سرایی درباره این اتفاقات هم سخت است چه رسد به اینکه اینها، وقایع اتفاقیه هستند!!
....مملکتی که با بحران جمعیتی مواجه است، و باید از هر فرصت و نکته ای برای تشویق مردم به فرزندآوری و ازدواج سخن گفت، در همایش بین المللی آن، برای رئیس جمهور مجردش، حماسه سازی و فضیلت سازی می شود!😤
ما به دلایل شخصی رئیس جمهور محترم کشورمان در عدم تجدید فراش، احترام قائلیم!
👈اما آیا رئیس جمهور به عنوان یک دولتمرد، نباید مدیریت هیجانی داشته باشند و این مسأله شخصی را در یک جمع بین المللی، کنترل و مدیریت کنند؟!
👈آیا این وقایع اتفاقیه، باید با ضریب نماد عشق و تعهد، برای جامعه اسلامیِ محتاج فرزند آوری و ازدواج، فضیلت سازی شود؟!
👈آیا آنان که دست اندرکار مسأله فرزندآوری و ازدواج هستند، به عواقب چنین ضریب هایی توجه کرده اند؟!
👈اصولا، تکلیف ما با الگوهای واقعی اسلامی، که ذوات مقدسه معصومین علیهم السلام و اهل بیت عصمت و طهارت هستند و در سیره همگی آنها عشق و تعهد همراه با ازدواج و فرزندآوری، برجسته است،چه باید بکنیم؟!
👈آیا به عواقب خلق تضادها با الگوها فکر کرده ایم؟!...
.... به کجا چنین شتابان؟!😠...
بارالها! کمک کن این حواشی جای متن ها ننشینند و این پدیده ناپایدار جای خانواده پایدار جانمایی نشود! 🤲
#دولت_چهاردهم
@mesbah_313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔍ذره بین #مصباح
📝 دیدار سراسر زنانه
در دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب با بانوان به مناسبت میلاد فاطمه زهرا سلام الله علیها، همه چیز زنانه بود.
از مخاطبین حاضر در جلسه تا محافظین تا فیلمبردار و عکاس و.....فضاسازی بیت به رنگ صورتی هم قشنگی مخصوص به خود را داشت!...
بعد عده ای مزدور برانداز و کجفهم، این رهبر و این نظام را متهم به دیکتاتوری می کنند!....
پس ما سطح دیکتاتوری را دیدیم!!
#نظام_ولایی
@mesbah_313_ir
✍تحلیل روز #مصباح (شماره ۲۲۰)
دکتر رضا زمانی
🔘خطرات امنیتی پیش روی ایران و راه های چاره
کشورها همواره براساس ظرفیت ها و توانایی های خود، تلاش می کنند تا امنیت ملی خود را در سطح جغرافیای خود تامین و تثبیت کنند.
کشورهایی که نگاه تمدنی دارند، تحکیم و تقویت امنیت خود را در خارج از مرزهایشان جستجو می کنند و به این شکل راهبرد امنیتی خود را تدوین می کنند.
یکی از مهمترین دلائلی که ایران در منطقه پر آشوب و ناامن غرب آسیا، جزیره ثبات و آرامش بوده، به نوع استراتژی امنیتی ایران باز می گشت که عمق استراتژیک خود را تا سوریه و لبنان پیش برده بود.
آمریکا و اسرائیل، دشمنان اصلی و خطرات اصلی بیرونی جغرافیای ایران هستند! با خارج شدن سوریه از محور و مدار مقاومت و نابودی تمامی زیر ساخت های نظامی آن توسط رژیم اسرائیل، فضای آسمان سوریه تا اطلاع ثانوی به راحتی در اختیار صهیونیست هاست! و با توجه به اینکه فضای آسمانی عراق هم در اختیار آمریکاست، یعنی به یکباره، رژیم صهیونی از نظر هوایی هم مرز ایران شده است!! و این یعنی تشدید تهدید سرزمینی ایران!
با اینکه جمهوری اسلامی، همواره در معرض تهدیدات خارجی بوده اما به نوعی هیچ گاه به یکباره این چنین دچار تهدید مستقیم نشده است! و این یعنی یک خلا امنیتی برای ما شکل گرفته است که می تواند ما را در حالت بقا قرار دهد!
پس اول از همه و ابتدا به ساکن، مسوولان امر باید «احساس امنیت» را به مردم و جامعه القاء کنند؛!
تدارک رزمایش های جدید، آزمایش موشک ها و تجهیزات نظامی جدید در حوزه نظامی و تمهیدات معیشتی در حوزه اقتصادی، اولین و اساسی ترین قدمها در این زمینه است.
صدا و سیما باید برنامه های متناوب و پیوسته در این زمینه ها داشته باشند تا خلا امنیتی در بُعد ادراکی_شناختی مرتفع گردد.
در واقع، این اقدامات داخلی را می توان پیوست های سخنان امید بخش و راهبردی رهبر معظم انقلاب دانست.
اما اقدامات اساسی ایران در حوزه خارجی برای تامین امنیت، چه می تواند باشد؟!
اولین مسأله و مهمترین مسأله، تدوین استراتژی و راهبرد امنیتی جدید است که قطعاً مسوولان امر در پی تدوین آن هستند.
🔼 راهکارها ؛
👈۱. ضرورت تقویت روابط ایران با روسیه و چین؛
قطعاً روسها و چینی ها با اتفاقات سوریه متضرر شده و می شوند و آنها هم بیش از پیش باید به ایران نزدیک شوند و در حوزه های اقتصادی و نظامی، سطح روابط خود را راهبردی کنند!
تا امروز این تحرکات دیپلماسی از طرف ایران حداقل در ظاهر، مشاهده نشده است!
دوستان اصلاح طلب و عالیجنابان غربگرا باید مسأله را از دید کلان و ملی نگاه کنند! موضوع امنیت ملی و سرنوشت یکپارچگی ایران عزیز است! باید نهایت استفاده را از ظرفیت های این دو غول نظامی_اقتصادی ببریم! تقویت پیمان شانگهای و بریکس باید در اولویت قرار گیرند.
👈۲. اتمی شدن؛
از نظرگاه واقع گرایی و از لحاظ فنی و بین المللی، بهترین زمان برای اتمی شدن ایران فراهم شده است. مطابق فتوای رهبر معظم انقلاب، ایران، ساخت سلاح اتمی را ممنوع می داند. فتوا، مبنای دینی، عقلی و عینی دارد و وقتی مبانی آن تغییر کند بالطبع فتوا هم در چند و چون آن تغییر ایجاد می شود.
از طرفی، ما با دشمنانی روبرو هستیم که فقط و فقط منطق زور را می فهمند و حفظ بازدارندگی ایران در این شرایط برای حفظ و تثبیت امنیت ضروریست!
پس در واقع، راهکار اتمی شدن برای تضمین بازدارندگی هست و قطعاً اگر ایران بتواند با راه های دیگر، حفظ امنیت کند، به سراغ اتمی شدن نمی رود. چون هیچ گاه اتمی شدن اولویت امنیتی ایران نبوده است!
👈۳. پیمان های امنیتی منطقه ای؛
امروز و در ظاهر، تفکر اخوانی_القاعده ای در سوریه غالب است و حکومت هایی چون عربستان به شدت از این مسأله واهمه دارند. از این حیث ایران می تواند با عربستان روابط سطح بالاتری را شکل دهد.
یا کردها که در آینده نزدیک می توانند بازیگران مهمی در این تحولات باشند، زمینه های همکاری و دوستی بالایی با ایران دارند و ایران می تواند با آنها وارد روابط پیچیده ای شود!
👈۴. راه های تضمین تقویت حزب الله و انصار الله
ایران باید تمرکز ویژه ای روی حفظ و تقویت ارکان مقاومت در منطقه داشته باشد.
توجه ویژه به حزب الله و انصار الله بخصوص و گروه های مقاومتی عراق و موضوع چگونگی ارسال تسلیحات و فناوری به آنها، ضرورتی انکارناپذیر ست!
👈۵. بازکردن جبهه های جدید مقاومت
منطقه خاورمیانه، آفریقا و آمریکای جنوبی، مستعد گشودن جبهه های جدید مقاومت هستند. بخصوص با اقدامات جنایتکارانه اسرائیل و تنفر عمومی که از صهیونیست ها وجود دارد، با دیپلماسی عمومی و فعال می توان آنها را فعال کرد!...
اوضاع سوریه اینگونه نمی ماند! در دل تهدیدها ، فرصت هایی بکر و ناب وجود دارند و مومن زیرک و باهوش از آنها نهایت بهره را می برد!
#ایران
#امنیت
@mesbah_313_ir
باسمه تعالی
تاریخ تحلیلی اسلام (قسمت ۱۶۵)
... آیا چنان که نوشتهاند ستمکاری زمامداران اموی مردم را علیه آنان برانگیخت؟ آیا بدعتهایی که پدید آوردند مردم را از آنان متنفر ساخت؟ طبیعی است که پاسخ این پرسشها مثبت است. اما تمام علت از میان رفتن قدرت این خاندان نیست. گمان دارم پشت سر همه آن علتها که برشمردیم باید چیزی دیگر را جستجو کرد. فقدان عاملی که عربهای صحرای عربستان را آنچنان قدرت داد که بر دو امپراتوری همسایه پیروز گردند. این عامل چه بود؟ مسلّم است که دین عامل اصلی بود، اما در آغاز تاسیس حکومت اسلامی دیدیم که این عامل وقتی نتیجه مطلوب را داد که وحدت اسلامی دو نژاد عرب جنوبی و شمالی را با یکدیگر متحد ساخت. این عامل در دوره حکومت خاندان مروانی اندک اندک ضعیف شد و سپس از میان رفت. پس همان عامل که وجود آن موجب انتشار اسلام در سراسر شبه جزیره و سپس گسترش آن در دیگر کشورها شد؛ فقدانش در به هم ریختن حکومت اموی اثری قابل ملاحظه ای داشت. توضیح این مطلب اینکه در سال یازدهم هجری پس از سرکوبی از دین برگشتگان، نیروی یکپارچه ای از همه قبیلهها پدید شد که میدانست باید درگیریهای داخلی را فراموش کند و به نام خدا با غیر مسلمان درگیر شود. این وحدت در دوره دوم حکومت اموی و در نبرد مرج الراهط به هم خورد. آنجا بود که جنوبیان و شمالیان رودرروی یکدیگر ایستادند و دستهبندیهای داخلی عربستان آغاز گردیدند. آنان که پس از معاویه عهدهدار خلافت شدند (جز عبدالملک) به جای آنکه این دو نیرو را در جهت سود خود به کار برند نادانسته یا از روی ناچاری جانب دستهای را گرفتند و دسته دیگر را از صحنه قدرت راندند و چون این دو دسته در همه قلمرو اسلامی پراکنده بودند هرگاه در مرکز حکومت قدرت به دستهای میرسید سراسر جهان اسلام اثر میگذاشت. مردم سرزمینهای فتح شده هم سود خود را میسنجیدند که با کدام دسته همکاری کنند. چنانکه دیدیم در خراسان ایرانیان جانب نژاد جنوبی را گرفتند و با قحطانیان علیه خاندان اموی برخاستند.
اختلافات داخلی این خاندان نیز که بیشتر از جانبداری همین دستهبندیها سرچشمه میگرفت در به هم ریختن آنان اثر داشت. چنانکه خلیفهای گاه گاه حتی بر خویشاوندان خود نیز رحم نمیکرد. بدین سبب در نیم قرن آخر حکومت این خاندان هیچ زمامداری نتوانست نیروی متحدی برای جانبداری خود در کنار خویش داشته باشد...
ادامه دارد...
#کتاب_بخوانیم 📚
@mesbah_313_ir
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی🌷
دلتنگیِ ما برای شما تمامشدنی نیست؛
ما یک وقتهایی دلتنگ تان میشویم،
اکثرِ وقتها دلتنگتر ..💔
#به_وقت_حاج_قاسم
@mesbah_313_ir
🔍ذره بین #مصباح
دکتر رضا زمانی
📝الجولانی؛ افسر موساد بود!
مدز پالزویگ تحلیلگر سیاسی می گوید:
چقدر غافلگیرکننده! رئیس «شورشیان سوری» وابسته به سرویس اطلاعات مخفی اسرائیل است. او یهودی و فارغ التحصیل دانشکده فقه اسلامی تل آویو است!
خیلی نیاید تعجب کرد! القاعده،داعش، جبهه النصرة و....همگی ساخته و پرداخته موساد و سیا و میت ترکیه هستند!
برای این ادعا اسناد و مدارک متقنی وجود دارد و حتی یک جاهایی مقامات غربی خود اعتراف کرده اند! مثل سخنان هیلاری کلینتون درباره ساخت داعش که در سال ۲۰۱۵ رسما به آن اعتراف کرد!
تروریست ها ابزارند! آنها برای اهداف و شرائط خاص، خلق می شوند و سرانجام رهبران آنها مرگ و ذلت است!
#تروریست
@mesbah_313_ir