#شهید_مصطفی_چمران🌷
جدایی مرد از نامرد
«خدایا، هنگامی که شیپور جنگ طنین انداز میشود، قلب من شکفته شده و به هیجان در میآید، زیرا جنگ مرد را از نامرد مشخص میکند!»
#در_محضر_شهدا
@mesbah_313_ir
امیرالمومنین امام علی علیه السلام:
آدمی زاده شبیه ترین چیز به ترازوست ، با نادانی سبک میشود و با علم و دانش سنگین میشود.
📖 تحف العقول ، ص۲۱۲
#در_محضر_آل_طاها
@mesbah_313_ir
15.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ذره_بین_مصباح
نگاهی که غربی ها و عرب ها به ما ایرانی ها دارند، قابل تامل است! غربی که با رسانه خود مردم را به سمت خود تحقیری برده اند،هرزگاهی در لغزش زبانی و غفلت راهبردی و شاید هم از روی ناچاری از قدرت ایران و ایرانی می گویند!
جای تأسف است که فقط باید قدرت و اقتدار ایرانی را از زبان دشمنانمان بشنویم!
البته که شیرین است! اما باید برای این مسأله فکری اساسی داشته باشیم!
ما باید با افتخار به نسل جوانمان بیاموزیم که ایران اسلامی،عامل اساسی تغییر نظم جهانی آمریکایی است و راهبرد نظامی آن بی نظیر ست.راهبردی که به تدریج،کفه ترازوی قدرت و تفوق نظامی را به نفع ایران در منطقه و جهان تغییر می دهد.
ایرانی که از واردات سیم خاردار محروم بود، امروز پیشرفته ترین موشک ها و پهپادها را طراحی می کند و به اعتراف دوست و دشمن،استاد مهندسی معکوس در دنیاست!
امروز تکنولوژی غرب، دچار استرس است و در برابر تکنولوژی نظامی ایران، قدرت دفاع از خود را ندارد.
#ایران
@mesbah_313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 تلخند مصباح
وقتی سگ پلیس هم طرف درست تاریخ را پیدا کرده (سگ پلیس، یکی از اعضای پلیس آمستردام هلند رو گاز گرفت!)
اما جماعتی خود تحقیر مثل سلبریتی های معلوم الحال و لیبرال های خودباخته، توانایی درک واقعیت را ندارند، می توان خیلی چیزها را فهمید و فهماند!
سلبریتی ها ی غرب زده و لیبرال های غربگرا درست سمت اشتباه تاریخ ایستاده اند! و باید مردم را نسبت به این واقعیت آگاه کرد!.
ای مردم!
سلبریتیسم خر است!...
غربگ گرایی و غرب ستایی خر است!...
#اسقاطیل
#فلسطین
@mesbah_313_ir
باسمه تعالی
دکتر رضا زمانی
🔰ساحت اندیشه مصباح
🔘دکترین حکیم ابوالقاسم فردوسی
(بخش اول)
۲۵ اردیبهشت بزرگداشت حکیم طوس
حسن بن علی ابوالقاسم فردوسی است.
او شیعه مذهب و مسلط به قرآن و روایات اسلامی بود.
شاهنامه از منظر ادبی یک اثر حماسی است و در حماسه سرایی سروری می کند.
شاهنامه قصدی برای تاریخ نگاری نداشته است.نگرش سیاسی شاهنامه مهم است و پایه مشی سیاسی است و به عنوان متن استراتژیک یک فلسفه سیاسی است که جامعه آرمانی خود را معرفی می کند.
🔰جامعه آرمانی حکیم طوس در شاهنامه چیست؟ و طرح استراتژیک او کدام است؟!
علوم استراتژیک خروجی یک فلسفه تمدنی است.حکیم فردوسی در دستگاه فکری و فلسفی خود در لابلای شعر، جامعه آرمانی و فکر استراتژیک خود را تبیین می کند. بنابراین در این مقال، اثر حکیم طوس از منظر استراتژیک مورد بررسی قرار می گیرد.
♻️ حکیم ابوالقاسم فردوسی یک الگوی اسلامی_ایرانی است.
شاهنامه در عصر سامانیان شروع به نگارش شد و تا دوره غزنویان ادامه یافت و تا ۸۰ سالگی عمر حکیم طوس بطول انجامید.
...در آن دوران صحبت از این بود که فارسی تحت تاثیر عربی باشد یا غیر عربی! و ایرانی ها آن دوران تلاش داشتند که مسلمان باشند و در عین حال، هویت ایرانی خود را حفظ کنند.
حکیم طوس، برای تبیین جامعه آرمانی و طرح استراتژیک خود، پنج عصر را در ساختار شاهنامه لحاظ کرده است؛
⬅️ ۱.عصر پیدایش :
در این عصر ما شاهد پیدایش ساختار حکومت و ساخت سیاسی هستیم و همزمان با پیدایش ساختار حکومت، شاهد شروع درگیری با «دیوها و شیاطین» هستیم!
شروع حکومت با #کیومرث است که دوره آغاز مناسبات اجتماعی و آغاز درگیری هااست .
در دوره #سیامک فرزند کیومرث درگیری با دیوها و اشرار زیاد می شود و او کشته این مسیر می گردد.
( ادامه دارد....)
#من_فردوسی_هستم
@mesbah_313_ir
باسمه تعالی
دکتر رضا زمانی
🌍کوتاه و گویا با #مصباح
🪐پشت پرده حمله رژیم صهیونیستی به گذرگاه رفح؛ محور فیلادلفی چیست؟
ارتش رژیمصهیونیستی یک روز پس از موافقت حماس با طرح آتشبس مصر و قطر، وارد گذرگاه رفح شد؛ گذرگاهی که برای کمکرسانی و انتقال افراد به مصر بسیار مهم است.
با وجود هشدارهای سازمان ملل و دیگر سازمانهای بینالمللی درباره فاجعهآمیز بودن حمله به رفح، سران رژیمصهیونیستی از مدتها پیش اعلام کردند که عملیات نظامی در این شهر انجام میشود، جایی که حدود ۱.۴ میلیون فلسطینی از جمله بیش از ۶۰۰ هزار کودک در آن پناه گرفتهاند.
رژیمصهیونیستی در آغاز جنگ گفته بود که میخواهد کنترل کل منطقه مرزی بین غزه و مصر را در دست بگیرد؛ بنیامین نتانیاهو در یک کنفرانس خبری گفته بود کریدور فیلادلفی «باید در دستان ما باشد».
کریدور فیلادلفی نوار زمینی به طول ۱۴کیلومتر شامل تمام منطقه مرزی بین غزه و مصر است؛ این کریدور بهعنوان بخشی از معاهده صلح۱۹۷۹ با مصر که به اشغال شبه جزیره سینا از سوی رژیم صهیونیستی پایان داد و کانال سوئز را بازگشایی کرد، برای ایجاد یک منطقه حائل تحت کنترل و گشتزنی نیروهای نظامی صهیونیست تاسیس شد.
اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به رفح حمله می کند! و اظهارات بایدن در خصوص مخالفت با رژیم جعلی اسقاطیل و...همگی در راستای جنگ زرگری است!
آمریکا از زمانی که به بهانه کمک به غزه اقدام به ساخت اسکله در دریای مدیترانه کرد، این تصمیم گرفته شد! هدف اصلی تصرف گذرگاه فیلادلفیا در مرزبان نصر است تا ورود همه چیز کنترل شود.
#رفح
@mesbah_313_ir
باسمه تعالی
دکتر رضا زمانی
🔰ساحت اندیشه مصباح
🔘دکترین حکیم ابوالقاسم فردوسی
(بخش دوم)
⬅️ ۲.عصر دیوبندی:
در این عصر پسر سیامک، #هوشنگ و نوه او #تهمورث، دوران دیو بندی را شکل میهند.
✳️ از دید حکیم طوس جامعه آرمانی در عصر دیو بندی است.
حکومت یک اصل است و باید مردم را به بلوغی برساند که آنها از ابلیس گرفته شوند. به عبارتی باید اخلاق مردم را چنان ساخت که از ابلیس گرفته شوند.! و این تنها کار ویژه شاهان است. آنها وظیفه دارند، جامعه را از دست دیوها نجات دهند و آنها را در بند کنند. (گرفتن مردم از خلق و خوی شیطانی). پس حکومت تهمورث دیو بند، بهترین نوع حکمرانی است.
...سلیمان نبی در بیت المقدس شیاطین و جن ها را مهار کرده بود. او با تسخیر آنها جامعه را آباد کرد. همه چیز در کنترل فرمانروا بود، او دیوها را به بند کشیده بود.
...این دو شاه اخلاق جامعه را ضد دیوی کردند.
⬅️ ۳. عصر دیو گشایی:
این عصر با فرمانروایی #جمشید فرزند تهمورث شروع می شود. وقتی جمشید بر تخت حکومت نشست، ثبات حاکم بود. او دو قدم بزرگ برداشت:
👈قدم اول: شروع کاخ سازی و برج سازی
👈قدم دوم: شروع انباشت طلا و ثروت.
قدرت و ثروت او را از مردم دور کرد و به تدریج فاسدتر، مغرورتر و مستبدتر گرداند!.
«آبتین» برادر جمشید از او انتقاد کرد ولی سخن او اثر گذار نبود و باعث شد تا او از جمشید فاصله گرفته به سمت سرزمین اروند برود.
در واقع دیوها آزاد شده بودند!و عصر دیو گشایی شروع شده بود و جمشید خود فرهنگ و اخلاق دیوی پیدا کرده بود و خوی دیوی به جامعه بازگشته بود! و بجای آنکه او منجی جامعه باشد، یکی باید او را نجات می داد.!...
پس عده ای به همراه او به سمت حکومت اروند رفتند و از «مرداس» کمک خواستند.
چون دیوها رها شده بودند شیطان به سراغ «ضحاک» پسر مرداس رفت و او را مُسخر خود گردانید.... پسر پدر را کشت آنگاه ابلیس بر شانه های ضحاک بوسه زد و دو مار از آن رویید که خوراک مارها فقط مغز جوانان ایرانی بود! که کنایه از جنگ روانی علیه ایرانی هاست!.
وقتی خبر به جمشید رسید با ضحاک درگیر شد....در این نبرد،ضحاک پیروز شد و دختران او «ارنواز» و «شهنواز» اسیر شدند.(در تاریخ ایران، زن نماد سرزمین و عقیده است).او ایران را گرفت و دختران جمشید را در کنار خود داشت.
تا اینجا،مسوولیت اصلی مردم دست شاهان بود. اما در ادامه تغییراتی اتفاق می افتاد!.
....ماحصل ازدواج آبتین و فرانک #فریدون بود.در دوران فریدون «کاوه آهنگر» که نماد مردم است، می آید و با فرهنگ ابلیسی مبارزه می کند. کاوه به فریدون کمک می کند تا ضحاک را شکست دهند و به این شکل ایران را آزاد می کنند!...
(ادامه دارد!...)
#من_فردوسی_هستم
@mesbah_313_ir
باسمه تعالی
تاریخ تحلیلی اسلام (قسمت ۱۷)
...اگر این تعبیر کلبی فی الجمله درست باشد، منشا بت پرستی تیرههایی خاص را نشان میدهد نه بتپرستی همه عرب را، چه عرب همگی به مکه نمیآمده اند و اگر میآمدهاند سنگ حرم را همراه خود نمی بردهاند. آنگاه پرستش درخت، و نیز چنان که نوشتیم پرستش ماه و خورشید و ستارگان نیز میان صحرا نشینان رواج داشته است. باید گفت بیابان نشینان پارهای چیزها را که منشا خیر و برکت میدانستند میپرستیدند، و یا برای آنها از روی دریافت ساده خود نمونههایی میساختند. آنچنان که پارهای چیزهای دیگر را منشا خیر میپنداشتند.
جن در نظر آنان مایه زیان و ضرر بود اما گاه برای کسانی سودمند به حساب میآمد. چنانکه بعض شاعران عرب به زعم خود جنی داشتند که شعرها را در خاطر آنان میانداخت. پیش از اسلام از دینهای آسمانی - چنان که نوشته شد - یهودیگری، مسیحیگری و زرتشتی گری در عربستان پیروانی داشت. کیش مانی را هم میشناختهاند و شاید در حجاز تنی چند تن بدان کیش گرویده باشند. مسیحیت در جنوب از راه حبشه وارد آن سرزمین شد.
اما در شمال گویا نخستین بار قبیله های تَغلِب، قُضاعه و غَسّان که از سوی امپراتوری روم تقویت میشدند بدین کیش گرویدند. در حیره به خاطر نزدیکی این سرزمین با ایران زرتشیگری شناخته بود و پیروانی داشت. اما گروهی هم از مسیحیان در آنجا به سر میبردند.
چنانکه کلبی نوشته است؛ پیش از اسلام گروهی از عرب برای انجام مراسم حج به مکه میآمدند و حج، عمره، وقوف در عرفات و قربانی را انجام میدادند.
چهار ماه از سال؛ ذی القعده، ذی حجه، محرم و رجب را ماههای حرام میدانستند و در این ماهها با یکدیگر جنگ نمیکردند. نزدیک به ظهور اسلام گروهی در مکه و بیرون مکه پیدا شده بودند که به بتپرستی بیاعتنا و از خونریزی و ستم کنارهگیر، به دینهای آسمانی آن روز بیاعتنا بودند. تنها خدای یگانه را میپرستیدند. آیین دینی نداشتند. اینان کسانی هستند که متکلمان اسلامی آنان را حنفا گفتهاند مفرد آن حنیف است و به معنی کسی است که از دین باطل برگردد، و اما در قرآن کریم هرجا حنیف و یا حنفا آمده مقصود کسانی است که بر دین فطرت ابراهیمی هستند.
ابن هشام بیتهایی از زیدبن عمروبن نفیل آورده است که وی در آن بیتها گرایش خویش را به خدای یگانه و بریدن از لات و عزی و نکوهش آن دو و دیگر بتها بیان میدارد.
اگر به درستی این بیتها از زید باشد او را میتوان جزء دسته حنفا دانست. چنانکه گویند رسول خدا برای او آمرزش خواسته است.
لیکن سبک شعرهایی که ابن هشام ضبط کرده است با شعرهای سروده عرب پیش از اسلام اختلاف دارد. و برای آشنایان فن آشکار است که آن شعرها را پس از اسلام ساختهاند...
ادامه دارد...
#کتاب_بخوانیم 📚
@mesbah_313_ir