MESBAHYAZDI.IR
زیارت عاشورا گزیده ای از بیانات علامه مصباح یزدی(قدس سره) درباره زیارت عاشورا 📎 به همراه متن زیارت
زیارت عاشورا بخوانیم.pdf
16.34M
زیارت عاشورا بخوانیم!
گزیده ای از بیانات علامه مصباح یزدی(قدس سره) درباره زیارت عاشورا+به همراه متن زیارت عاشورا
#زیارت_عاشورا_بخوانیم
#چله_زیارت_عاشورا
🏴 @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
زیارت عاشورا گزیده ای از بیانات علامه مصباح یزدی(قدس سره) درباره زیارت عاشورا 📎 به همراه متن زیارت
زیارت عاشورا-.MP3
11.41M
صوت زیارت عاشورا
🔰علامه مصباح یزدی(قدس سره):
در ايام سوگوارى سيدالشهداء(علیه السلام)، مخصوصا از روز عاشورا تا روز اربعين، اين چهل روز را زيارت عاشورا بخوانيد و در روز اربعين زيارت اربعين بخوانيد. ۱۳۷۸/۰۳/۱۵
📿 08:43 صد مرتبه بگوید:
اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِکَ. اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَهَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَیْنَ، وَ شایَعَتْ وَ بایَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِه. اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَمیعًا
📿 09:20 سپس صد مرتبه بگویید:
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللّهِ، وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ، عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَدًا ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ، وَ لا جَعَلَهُ اللّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ. اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
🕋 11:02 سپس به سجده رفته و بگویید:
اَللّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشّاکِرینَ لَکَ عَلى مُصابِهِمْ، اَلحَمْدُ لِلّهِ عَلى عَظیمِ رَزِ یَّتى. اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَهَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ، وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ، اَلَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ
⏳زمان تقریبی: 40دقیقه
*از ابتدا تا «اللهم العن...»، حدود 9 دقیقه
*صد لعن و صد سلام(حین انجام کارها می توان خواند)، حدود 30 دقیقه
#چله_زیارت_عاشورا
🏴 @mesbahyazdi_ir
🚩 زیارت امام حسین تا اربعین
▪️در ایام سوگواری سیدالشهداء (ع)، مخصوصا از روز عاشورا تا روز اربعین، این چهل روز را #زیارت_عاشورا بخوانید.
▪️با خواندن فقرات زیارت، توجه به اهداف آن شخصی که او را زیارت میکنید؛ پیدا کنید؛ ببینید هدف او چه بود؟ برای چه به شهادت رسید؟روشش برای رسیدن به آن هدف چه بود؟ برای اینکه وقتی رابطه عاطفی شما برقرار میشود؛ اهداف او هم بشود اهدف شما. آرمانهای او هم بشود آرمانهای شما؛ رفتار او هم در زندگی شما تجلی پیدا بکند؛ شما شیعه و پیرو او باشید و پا جای پای او بگذارید.
۷۸/۰۳/۱۵
🏴 @mesbahyazdi_ir
🔺️با توجه به سفارش مرحوم آیت الله مصباح یزدی به خواندن زیارت عاشورا از عاشورا تا اربعین مجموعه MESBAHYAZDI.IR مجموعه استوری زیارت عاشورا را منتشر می کند.
🏴 @mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسم حسین(علیه السلام)
«اسم حسین(علیه السلام) را خیلی عزیز بدارید...»
🏴 @mesbahyazdi_ir
کار کنید ولی دل نبندید!
🔸️فرض کنیم فریاد امیرالمؤمنین به گوشمان میرسد که فرمودند:
«فَلْتَكُنِ الدُّنْيَا فِي أَعْيُنِكُمْ أَصْغَرَ مِنْ حُثَالَةِ الْقَرَظِ وَقُرَاضَةِ الْجَلَمِ»
🔸️آهای مسلمانها! ای کسانی که حرف علی را میشنوید! دنیا باید در نظر شما از پر کاه و پرز پشم گوسفند کمارزشتر باشد.
🔸️وقتی پشم گوسفند یا حیوان دیگری را با قیچی میچینند، پرز آن پشم در هوا پخش میشود، آن پرز هیچ ارزشی ندارد و کسی به آن اهمیت نمیدهد. میفرماید، دنیا در نظر شما باید از آن پرز کمارزشتر باشد.
«وَارْفُضُوهَا ذَمِيمَةً فَإِنَّهَا قَدْ رَفَضَتْ مَنْ كَانَ أَشْغَفَ بِهَا مِنْكُم»...این دنیا را رها کنید و دل به آن نبندید.
🔸️البته این بدان معنا نیست که کار، زراعت، کشاورزی و دامداری نکنید. میفرماید، به دنیا «دل» نبندید. مگر خود علی(علیه السلام) نخلستانها به بار نیاورده بود؟ مگر قناتهای زیادی احداث نکرده بود؟! هنوز هم قناتهایی که امیرالمؤمنین(علیه السلام) در اطراف مدینه به وجود آوردند، هست.
🔸️او این قناتها را احداث میکرد و وقتی به آب میرسید، هنوز آب آن صاف نشده بود، میگفت قلم و کاغذ بیاورید و آن را وقف میکرد. میفرمود این صدقهای است که علی ابن ابی طالب برای فقرا وقف کرده است.
🔸️برای فقرا کار کنید! زحمت بکشید! درس بخوانید! درس بدهید! تحقیق کنید! مبارزه و جهاد کنید! ولی به دنیا دل نبندید!
🔸️این دنیا کسانی را که خیلی بیشتر از شما عاشقش بودند و به آن دل بسته بودند، رها کرد و خاک شدند؛ شما هم روزی خاک خواهید شد. دل به این دنیا نبندید!
🔸️[امیرالمومنین (علیه السلام)] در دستوراتی که به نمایندگانش میداد، میفرمود: وقتی به آنجا رفتید و مشغول کار شدید، فکر این نباشید که زندگیتان را تأمین کنید و لذت و رفاهی برای خودتان فراهم کنید؛ فقط به فکر این باشید که حقی را به صاحب حقی برسانید یا باطلی را از دشمنی دفع کنید.
۱۳۹۶/۰۳/۳۱
#دنیا
🏴 @mesbahyazdi_ir
📢 کتاب صوتی «پندهای امام صادق علیهالسلام به رهجویان صادق» در پایگاه اطلاعرسانی آثار حضرتآیتالله مصباح یزدی رضوانالله علیه بارگذاری شد.
💠 این کتاب شرح و توضیح روایتی است از امام صادق علیهالسلام به یکی از شاگردان خود به نام عبداللهبن جندب.
💠 مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی رحمةاللهعليه پيش از اين علاوه بر انتشار کتابهای مرحوم علامه مصباح يزدی رضواناللهعليه، امكان دسترسی علاقهمندان به انديشه و آثار آن حكيم فرزانه را در قالب پایگاه اطلاعرسانی، نرمافزار، و کتابخوان همراه فراهم كرده است.
💠 علاقهمندان میتوانند اين كتاب صوتی را از آدرس زیر در پایگاه اطلاعرسانی آثار مرحوم علامه مصباح يزدی رضواناللهعليه دريافت كنند.
🌐https://mesbahyazdi.ir/node/8601
💠 گفتنی است، در ادامه اين روند، آثار ديگری از اين عالم ربانی در دست تهیه است که انشاءالله به زودی در اختيار علاقمندان قرار میگيرد.
💻 https://mesbahyazdi.ir/
🌐 @mesbahyazdi_ir
اهمیت اخلاق
🔸️یکی از عوامل مهم بهرهمندی از سعادت دنیوی و اخروی، اخلاق نیک و زدودن زشتیها و آراستگی به خوبی هاست. پس از اعتقاد به خدا و پیامبر(صلى الله علیه وآله)، اخلاق مهمترین مسئله از دیدگاه اسلام است. سستی در تزکیۀ اخلاق، چهبسا موجب از دست رفتن اعتقادات اصلی آدمی شود. قرآن از این معنا پرده برداشته و نشان داده است که بعضی از عادتها و خلقهای ناپسند، مانع از ایمان به خدا میشود. پیامبر(صلى الله علیه وآله) دربارۀ مسیحیان نجران فرمودند: «دلیل اینکه اسلام را نپذیرفتند، این نبود که حقانیت اسلام را درنیافتند، بلکه علاقهای بود که به شرب خمر و گوشت خوک داشتند».
🔸️از اینجاست که میتوان به ارتباط عمیق اخلاق و اعتقادات پی برد.(محمدتقی مصباح یزدی، اخلاق در قرآن، مجله معرفت، شماره ۱۴، صفحه ۱۷-۱۸) چه فراواناند کسانی که اخلاق نیک و صفات پسندیده موجب هدایت آنان به مسیر حق شده و چه بسیارند افرادی که کردار ناپسند و صفات زشت، راه فهم و شناخت حقایق را بر آنان بسته است.(محمدتقی مصباح یزدی، اخلاق در قرآن، مجله معرفت، شماره۱۳، صفحه۱۸)
🔸️ازاینروست که علم اخلاق و مسائل و مباحث مربوط به اخلاقیات از نظر اسلام، از جمله مهمترین و شریفترین علوم بهحساب میآید. مگر نه این است که یکی از اهداف اصلی برانگیختن پیامبران و فرستادن پیامهای آسمانی، پرورش اخلاق و تزکیه و تهذیب جانهاست:
«هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّيِّینَ رَسُولًا مِّنْهُمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّیهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَإِن كَانُوا مِن قَبْلُ لَفِی ضَلَالٍ مُّبِینٍ؛ او کسی است که در میان مردمان درسناخوانده، فرستادهای از خودشان برانگیخت، که آیات الهی را بر آنان میخواند و آنان را پاکیزه میگرداند و کتاب و حکمت میآموزاند، هرچند پیش از آن در گمراهی آشکاری بهسر میبردند.»(جمعه، ۲)
🔸️پیامبر اکرم(صلى الله علیه وآله) نیز در حدیث بسیار مشهوری هدف از بعثت خود را به نهایت رساندن مکارم اخلاقی بیان کرده، میفرماید: بُعِثْتُ لاُِتَمِّمَ مَكَارِمَ الاَْخْلاَقِ (محمدباقر المجلسی، بحار الانوار، جلد۶۷ ب ۵۹، حدیث ۱۸)
🔸️اخلاق، از دیدگاه اسلام، افزون بر آنکه در کنار اعتقادات و احکام فقهی، بهمنزلۀ یکی از سه پایه اساسی معارف دینی مطرح است، راه زندگی درست و خداپسندانه و شیوه صحیح حرکت بهسوی کمال نهایی و ارتباط با خدای متعال را تعلیم میدهد.
(علامه محمدتقی مصباح یزدی، فلسفه اخلاق، ۳۶،۳۷)
#اخلاق
🏴 @mesbahyazdi_ir