مشکات هدایت
❌نکات: 🔰سند: بر اساس تحقیق انجام گرفته، قدیمی ترین کتبی که این روایت را ذکر نمودند، کتاب «مثالب الن
📚اسکن کتاب «مثالب النواصب»
📚اسکن کتاب « أسرار الإمامة»
📚 اسکن کتاب «إحقاق الحق»
🆔@meshkatehedayat
«ای حجت هشتم که خدا خوانده رضایت
مدح تو جز از خالق دادار نیاید
دیدم همه جا بر در و دیوار حریمت
جایی ننوشته است گنهکار نیاید»
🌸ولادت امام رضا علیه السلام مبارک باد
🆔@meshkatehedayat
#نقد_ها_و_چالش_ها #توهین_به_پیامبر
❌بزرگترین توهین به پیامبر(۴)❌
✅ یکی دیگر از توهین ها و تهمت هایی که در منابع معتبر اهل تسنن در رابطه با پیامبر اکرم وجود دارد، «نسبت فراموشی» به شخصیت مقدس ایشان در موارد متعدد می باشد. به سه نمونه از این موارد اشاره می نماییم:
1⃣ فراموش کردن رکعات نماز:
«عبد الله بن مسعود گفت: رسول خدا پنج رکعت نماز خواند. گفتیم: ای رسول خدا! آیا در نماز افزوده شده است؟ رسول خدا فرمود: چطور؟ گفتند: پنج رکعت نماز خوانده اید. فرمود: من نیز همچون شما بشرم. به یاد می آورم همان گونه که شما به یاد می آورید و فراموش می کنم همان گونه که شما فراموش می کنید».
📚(صحیح مسلم، ص۲۵۸)
2⃣ فراموش نمودن تشهد نماز:
«ابن بحینه میگوید: پیامبر اکرم در رکعت دوم نماز ظهر ایستادند و تشهد را فراموش کردند؛وقتی نماز تمام شد دو سجده سهو بجا آوردند و سلام دادند».
📚(سنن ابن ماجه، ج۱، ص۲۱۴)
3⃣ فراموش نمودن آیات قرآن توسط پیامبر:
«عایشه نقل می کند: پیامبر شنید مردی داخل مسجد قرآن می خواند و فرمود: خدا رحمتش کند که آیه چنین و چنان را بیادم آورد که از فلان و فلان سوره ساقطشان کرده بودم را بیادم آورد».
📚(صحیح البخاری، ص۶۴۵)
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#نقد_ها_و_چالش_ها #توهین_به_پیامبر ❌بزرگترین توهین به پیامبر(۴)❌ ✅ یکی دیگر از توهین ها و تهمت ه
❌سوال:
👈هنگامیکه مردم در زمان پیامبر و بعد از ایشان موارد متعددی از فراموشی پیامبر اکرم را ببینند و بشنوند، آیا حق ندارند که در اصل نبوت پیامبر و دیگر دستورات دینی دچار شک و تردید شوند، و موجب سلب اعتماد آنان از پیامبر اکرم شود؟
آیا کسی از مردم حق ندارد که بگوید پیامبر اکرم در بقیه دستورات دینی هم دچار فراموشی و اشتباه شده است؟
آیا غیر مسلمانان و ملحدین با استفاده از این احادیث اهل تسنن، نمی توانند اصل نبوت پیامبر و دستورات دینی را زیر سوال برده و بازیچه دست خود قرار دهند؟
👈در آیات متعددی همچون سوره نساء آیه ۸۰ (مَنْ يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطَاعَ اللَّهَ، کسی که از پیامبر اطاعت کند، خدا را اطاعت کرده)و سوره نساء آیه ۵۹ (أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ) خداوند دستور به اطاعت محض و مطلق نسبت به پیامبر اکرم می دهد.
چطور می توان پذیرفت که خداوند دستور به اطاعت مطلق از پیامبر را می دهد ولی از طرفی دیگر پیامبر دچار اشتباه و فراموشی های متعدد شود؟
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
❌سوال: 👈هنگامیکه مردم در زمان پیامبر و بعد از ایشان موارد متعددی از فراموشی پیامبر اکرم را ببینند و
📚اسکن کتاب صحیح مسلم
📚اسکن کتاب سنن ابن ماجه به همراه تصحیح ألبانی
📚اسکن کتاب صحیح البخاری
🆔@meshkatehedayat
#خیانت_قلم #طلقاء #تحریف_کتب_اهل_تسنن
❌تحریف تحقیر صحابه توسط عمر بن خطاب❌
👤فاکهی (متوفای ۲۷۲ق) در کتاب «اخبار مکه» حدیثی نقل می کند که بیانگر تحقیر بخشی از جامعه اسلامی توسط عمر بن خطاب و محرومیت آنان از بیت المال توسط او می باشد. متن حدیث بدین شرح است:
«حَدَّثَنَا أَبُو الْعَبَّاسِ أَحْمَدُ بْنُ مُحَمَّدٍ قَالَ: ثنا سَعِيدُ بْنُ أَبِي مَرْيَمَ، عَنْ عَبْدِ اللهِ بْنِ عُمَرَ، عَنْ نَافِعٍ، عَنِ ابْنِ عُمَرَ رَضِيَ اللهُ عَنْهُمَا قَالَ: " إِنَّ عُمَرَ بْنَ الْخَطَّابِ رَضِيَ اللهُ عَنْهُ لَمْ يَكُنْ يُعْطِي أَهْلَ مَكَّةَ عَطَاءً، وَلَمْ يَكُنْ يَضْرِبُ عَلَيْهِمْ بَعْثًا وَيَقُولُ: 👈هُمْ طُلَقَاءُ👉 »
📚(اخبار مکة، ج3، ص57)
📌ترجمه: «عبدالله بن عمر گوید: عمر به اهل مکه عطاء نمیداد و آنها را به عنوان فرماندههای لشکر قرار نمیداد و میگفت که مردم اهل مکه از 👈طلقاء👉 هستند.»
✅ ابتدا لازم به توضیح است که رسول خدا صلی الله علیه و آله مشرکان مکه را پس از فتح مکه طلقاء (آزاد شدگان) نامیده، و آنان را پس از اسلام آوردنشان عفو نموده و مانند سایر مسلمانان با آنان رفتار نمود. اما بر اساس این حدیث، عمر بن خطاب تنها به این دلیل که اهل مکه از طلقاء بودند، آنان را تحقیر نموده و از بیت المال محرومشان کرد.
🔹حال همین حدیث با سند مشابه در کتاب «الأموال» نوشته ابن زنجویه (متوفای ۲۵۱ق) به این صورت تحریف شده است:
«قَالَ: أَبُو عُبَيْدٍ: وَحَدَّثَنِي سَعِيدُ بْنُ أَبِي مَرْيَمَ، عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ عُمَرَ الْعُمَرِيِّ، عَنْ نَافِعٍ، عَنِ ابْنِ عُمَرَ، أَنَّ عُمَرَ، كَانَ لَا يُعْطِي أَهْلَ مَكَّةَ عَطَاءً، وَلَا يَضْرِبُ عَلَيْهِمْ بَعْثًا , وَيَقُولُ: 👈هُمْ كَذَا وَكَذَا كَلِمَةٌ لَا أُحِبُّ ذِكْرَهَا👉.»
📚 (الأموال، ج۲، ص۵۱۶)
📌ترجمه: «عبدالله بن عمر گوید: عمر به اهل مکه عطاء نمیداد و آنها را به عنوان فرماندههای لشکر قرار نمیداد و میگفت که 👈مردم اهل مکه چنین و چنان هستند. کلمه ای (در این حدیث وجود دارد) که خوش ندارم آن را بیان کنم !!👉»
✂️علت تحریف این حدیث توسط ابن زنجویه، وجود جمعیت چشمگیر از اهل مکه که از اصحاب پیامبر صلی الله علیه و آله به شمار می آمدند، می باشد. از آنجا که عمر بن خطاب با بیان این کلمه، بسیاری از اصحاب پیامبر را تحقیر نمود، ابن زنجویه تصمیم به حذف این کلمه گرفت تا به اصحاب پیامبر طعن و خدشه ای وارد نسازد.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#خیانت_قلم #طلقاء #تحریف_کتب_اهل_تسنن ❌تحریف تحقیر صحابه توسط عمر بن خطاب❌ 👤فاکهی (متوفای ۲۷۲ق)
📚اسکن کتاب « اخبار مکة» به همراه روایت تحریف شده در کتاب «الأموال»
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#خیانت_قلم #طلقاء #تحریف_کتب_اهل_تسنن ❌تحریف تحقیر صحابه توسط عمر بن خطاب❌ 👤فاکهی (متوفای ۲۷۲ق)
32.jpg
4.42M
📚اسکن کتاب « اخبار مکة» به همراه روایت تحریف شده در کتاب «الأموال»
🔺فایل با کیفیت بالا
🆔@meshkatehedayat
#شبهه #علم_غیب
✍شبهه:
🔺وهابیت معتقد هستند که علم غیب به خداوند اختصاص دارد. و هر شخصی که قائل به علم غیب برای غیر خداوند باشد مخالف قرآن صحبت کرده است و دچار غلو شده است. زیرا خداوند در قرآن می فرماید:
1⃣ وَعِنْدَهُ مَفَاتِحُ الْغَيْبِ لَا يَعْلَمُهَا إِلَّا هُوَ (انعام،۵۹)
🔸ترجمه: «کلیدهای خزائن غیب نزد اوست، کسی جز او بر آن آگاه نیست».
2⃣ وَلَا أَقُولُ لَكُمْ عِنْدِي خَزَائِنُ اللَّهِ وَلَا أَعْلَمُ الْغَيْبَ (هود۳۱)
🔸ترجمه: [پیامبر می فرماید:]من هرگز به شما نمیگویم خزائن الهی نزد من است! و غیب هم نمیدانم.
👈آیا چنین برداشتی از این آیات قرآن صحیح است؟
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#شبهه #علم_غیب ✍شبهه: 🔺وهابیت معتقد هستند که علم غیب به خداوند اختصاص دارد. و هر شخصی که قائل به ع
#پاسخ_به_شبهات #علم_غیب
🔴پاسخ:
🔰اگر بخواهیم از قرآن در رابطه با موضوعی برداشت صحیح و جامعی داشته باشیم، نباید فقط به قسمتی از آیات قرآن توجه نماییم. بلکه باید تمامی آیاتی که درباره آن موضوع آمده است را مورد بررسی قرار دهیم، تا همانند وهابیت دچار اشتباه و سطحی نگری نشویم.
با توجه به مطلب گفته شده با یک مثال قرآنی به توضیح این شبهه می پردازیم.
✅خداوند در قرآن از یک سو گرفتن جان ها و قبض روح نمودن آنها را به خودش نسبت می دهد. خداوند در سوره «مبارکه زمر آیه ۴۲» در این رابطه می فرماید:
«اللَّهُ يَتَوَفَّى الْأَنْفُسَ حِينَ مَوْتِهَا»
📌ترجمه: «خداوند ارواح را به هنگام مرگ قبض میکند».
ولی از سویی دیگر خداوند در قرآن تصریح می کند، که ملک الموت مأمور گرفتن جان ها می باشد. در سوره مبارکه «سجدة آیه ۱۱» خداوند می فرماید:
«قُلْ يَتَوَفَّاكُمْ مَلَكُ الْمَوْتِ الَّذِي وُكِّلَ بِكُمْ ثُمَّ إِلَىٰ رَبِّكُمْ تُرْجَعُونَ»
📌ترجمه: «فرشته مرگ که بر شما مأمور شده، (روح) شما را میگیرد؛ سپس شما را بسوی پروردگارتان بازمیگردانند».
👈با توجه به این دو آیه، آیا خداوند دچار تناقض شده است؟
خیر؛ بلکه خداوند بدون آنکه احتیاج به قدرت کسی داشته باشد و یا از کسی قدرتی گرفته باشد، گرفتن جان انسانها را برای خودش به صورت استقلالی و بالذات اثبات می کند. و از طرفی خداوند همین قدرتش را به هر کسی همانند ملک الموت اگر بخواهد در اختیارش قرار میدهد. که ملک الموت و هر شخص دیگری بدون اذن و اجازه خداوند توان چنین کاری را ندارد.
✅حال در مسأله علم غیب هم چنین می باشد که خداوند در یکسری از آیات، علم غیب را به صورت استقلالی( محتاج به کسی نیست) و بالذات به خودش نسبت می دهد. و از طرفی در آیاتی دیگر علم غیب را در اختیار پیامبران و صالحان قرار می دهد. که توضیح آن را در روز شنبه مشاهده فرمایید.
🆔@meshkatehedayat