مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #وهابیت #توسل #زمر 🔴پاسخ:(قسمت اول) ✳️ متاسفانه وهابیت همانند همیشه در فهم آیات قرآن دچ
#پاسخ_شبهه #وهابیت #توسل #زمر
🔴 پاسخ:(قسمت دوم)
2⃣ با توجه به نکته ایی که در شماره (۱) بدان اشاره شد، نادرست بودن استناد وهابیت به آیه «۳ سوره مبارکه زمر» واضح و آشکار می شود. زیرا در همین آیه ای که وهابیت بدان استدلال می نمایند، مشرکان به صراحت بازگو می کنند که بت های خودشان را مورد پرستش قرار داده، و به وسیله پرستش بت ها به خداوند تقرب می جویند. در این آیه مشرکان می گویند:
«آنها که غیر خدا را اولیای خود قرار دادند، [دلیلشان این بود] که آنها [بت ها] را 👈نمیپرستیم👉، مگر بخاطر اینکه ما را به خداوند نزدیک کنند».
✳️درحالیکه مسلمانانی که به اولیای الهی توسل می کنند، اصلا آنان را نمی پرستند تا همانند مشرکان زمان پیامبر شوند. بنابراین مقایسه وهابیت کاملا اشتباه می باشد.
👤«شوکانی» از علمای مورد قبول وهابیت در رابطه با نادرست بودن استدلال منع کنندگان توسل به آیه «۳ سوره مبارکه زمر» می نویسد:
«آنچه را که منع کنندگان توسل به انبیا و صالحان به آن استدلال می کنند از قبیل آیه: “آنها [بت ها] را نمی پرستیم، مگر بخاطر اینکه ما را به خداوند نزدیک کنند”... هیچ کدام وارد نیست، بلکه برای استدلال بر محلّ نزاع(توسل) بی ربط می باشد؛ زیرا قول خداوند: «ما نَعْبُدُهُمْ إِلاَّ لِیقَرِّبُونا إِلَی اللهِ زُلْفی» تصریح به این دارد که مشرکان بت ها را 👈می پرستیدند👉، در حالی که توسل کننده به شخص عالم مثلا، او را 👈نمی پرستد👉، بلکه می داند که او مزیتی به جهت علم نزد خداوند دارد لذا بدین جهت به او توسل می کند».
📚(الدر النضید، ص۲۱)
🆔@meshkatehedayat
#شبهه #جمع_بین_الصلاتین #شیعه
✍شبهه:
🔺آیا جمع خواندن بین نماز ظهر و عصر و بین نماز مغرب و عشا جایز است؟
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#شبهه #جمع_بین_الصلاتین #شیعه ✍شبهه: 🔺آیا جمع خواندن بین نماز ظهر و عصر و بین نماز مغرب و عشا جای
#پاسخ_شبهه #جمع_بین_الصلاتین #شیعه
🔴 پاسخ:(قسمت اول)
✅بنابر سیره و گفتار اهل بیت علیهم السلام جمع نمودن بین نماز ظهر و عصر و بین نماز مغرب و عشا، هیچگونه ایراد و اشکالی نداشته و چنین عملی جایز می باشد. به جهت اختصار به دو روایت در این رابطه و به یک نمونه از کلام علمای شیعه اشاره می نماییم:
1⃣ با سند معتبر از امام صادق علیه السلام نقل شده است که حضرت فرمودند:
«رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلّم) بین نماز ظهر و عصر با یک اذان و دو اقامه، و میان نماز مغرب و عشا در حال حضر (در حال غیر سفر) بدون هیچ علتی با یک اذان و دو اقامه جمع کرده اند».
📚(من لا یحضره الفقیه، ج۱، ص۲۰۱)
2⃣ در روایتی معتبر امام کاظم علیه السلام در رابطه با جمع خواندن نماز فرمودند:
«رسول خدا نماز ظهر و عصر را هنگام ظهر بدون هیچ عذری به جماعت با هم خواندند. و نماز مغرب و عشا را قبل از رفتن شفق (سرخی مغرب) بدون هیچ عذری به جماعت انجام دادند. پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلّم) این کار را انجام دادند تا وقت بر امت توسعه داشته باشد».
📚(الکافی، ج۳، ص۲۱۰)
3⃣ شیخ طوسی از بزرگان شیعه در این رابطه می نویسد:
«جمع بین دو نماز ظهر و عصر و بین نماز مغرب و عشا چه در سفر و حضر (در حال غیر سفر) و در هر حالی جایز می باشد... دلیل ما بر این مطلب اجماع فرقه شیعه امامی است که هیچ اختلافی در آن ندارند. (در ادامه شیخ طوسی روایات متعددی از کتاب های شیعه و سنی درباره جواز جمع بین نماز های ذکر شده می آورند).
📚(الخلاف، ج۱، ص۲۱۰)
🔺 ادامه دارد...
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #جمع_بین_الصلاتین #شیعه 🔴 پاسخ:(قسمت اول) ✅بنابر سیره و گفتار اهل بیت علیهم السلام جمع
InShot_۲۰۲۲۰۱۳۰_۱۷۰۳۱۰۶۶۷.jpg
2M
📚اسکن کتاب «الکافی» بهمراه تصحیح سند
📚 اسکن کتاب «من لا یحضره الفقیه» بهمراه تصحیح سند
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #جمع_بین_الصلاتین #شیعه 🔴 پاسخ:(قسمت اول) ✅بنابر سیره و گفتار اهل بیت علیهم السلام جمع
#پاسخ_شبهه #جمع_بین_الصلاتین #اهل_تسنن
🔴 پاسخ: (قسمت دوم)
✅در این قسمت بر اساس روایات معتبر اهل تسنن ثابت خواهیم نمود، جمع نمودن بین نمازهای ظهر و عصر و بین نماز های مغرب و عشا در غیر سفر و بدون هیچ ترسی و در غیر هوای بارانی صحیح و جایز می باشد. در ذیل به دو نمونه از آن اشاره می نماییم:
1⃣ ابن عباس از اصحاب پیامبر اکرم گفت: «رسول خدا نماز ظهر و عصر و نماز مغرب و عشا را در مدینه به هم جمع کرد؛ در حالیکه نه ترسی در میان بود و نه بارانی در کار بود...
ابن عباس گفت: [پیامبر با این عمل] خواست تا هیچ کس از امتش در مشقت و سختی نیافتد».
📚(صحیح مسلم، ص۳۱۹)
2⃣ عبد الله بن شقیق نقل کرده است:
«فردی به ابن عباس گفت: نماز است! ابن عباس چیزی نگفت تا اینکه آن فرد سخن خود را تکرار کرد، و در نهایت ابن عباس به وی گفت: ای بی مادر، تو نماز را به ما آموزش می دهی؟ در حالیکه ما در زمان رسول خدا بین دو نماز را به هم جمع می کردیم و با هم می خواندیم».
📚(صحیح مسلم، ص۳۲۰)
👈در نتیجه بنابر روایات معتبر در نزد اهل تسنن، پیامبر اکرم برای اینکه امتشان به سختی و مشقت نیافتد، جمع خواندن بین نماز ظهر و عصر و بین نماز مغرب و عشا را جایز شمردند.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #جمع_بین_الصلاتین #اهل_تسنن 🔴 پاسخ: (قسمت دوم) ✅در این قسمت بر اساس روایات معتبر اهل تس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ #جمع_بین_الصلاتین
🔺دلیل جمع بین نمازها از زبان عالم اهل تسنن
👈عالم اهل تسنن در پاسخ به کسی که در جلسه قصد گفتن اذان عصر را دارد می گوید: ما مانند پیامبر صلیالله علیه وآله بین نماز ظهر و نماز عصر جمع کردیم...
🏴انا لله و انا الیه راجعون
«إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَهٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَهِ.»
🏴در گذشت مرجع عالیقدر تقلید شیعه، حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی را خدمت امام عصر عج و همه شیعیان و محبین اهل بیت علیهم السلام تسلیت عرض می نماییم.
🆔@meshkatehedayat
#کتاب_شناسی
#شرح_دعای_ندبه
📚کتاب: «فروغ ولایت در دعای ندبه»
📌مؤلف: «آیت الله صافی گلپایگانی»
📎 آیت الله صافی گلپایگانی در سال ۱۲۹۷ در شهر گلپایگان بدنیا آمدند. در قم نزد اساتیدی همچون آیت الله بروجردی، سید محمد حجت کوه کمری، و در نجف نزد سید جمال الدین گلپایگانی و محمد علی کاظمی شاگردی نمودند. ایشان دارای تالیفات فراوانی همانند «منتخب الأثر»، «نوید امن وامان»، «بیان الاصول»، «معرفت امام»، «شرح حدیث عرض دین» و... می باشند.
🔺معرفی کتاب:
آیت الله صافی در این کتاب به بررسی اسناد دعای ندبه و به توضیح و شرح برخی از فرازهای این دعا می پردازند.
✔️فایل PDF کتاب را در پست بعدی مشاهده فرمایید.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#کتاب_شناسی #شرح_دعای_ندبه 📚کتاب: «فروغ ولایت در دعای ندبه» 📌مؤلف: «آیت الله صافی گلپایگانی» 📎 آی
فروغ ولایت در دعای ندبه.pdf
900.4K
📚کتاب: «فروغ ولایت در دعای ندبه»
✍مؤلف: «آیت الله صافی گلپایگانی»
🆔@meshkatehedayat