20.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| خدا را به خاطر داشتن چنین مردمی شکر میکنیم
🔺 پایگاه اطلاع رسانی MESBAHYAZDI.IR به مناسبت پیروزی ملت ایران و حضور پرشور مردم در انتخابات ریاست جمهوری بخشی از دیدار حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) را برای #اولین_بار منتشر می کند.
۹۶/۰۴/۰۲
💻 @mesbahyazdi_ir 🆔@meshkatnoor
🔺 به مناسبت سالگشت درگذشت دکتر شریعتی ✍️ نامه تاریخی #شهید_مطهری به #امام_خمینی در گلایه از آثار #دکتر_شریعتی
💥 سال ۱۳۵۶
👈 شهید مطهری: به خدا قسم اگر روزی مصلحت اقتضا کند که اندیشههای این شخص (دکتر علی شریعتی) حلاّجی شود و ریشههایش به دست آید و با اندیشههای اصیل اسلامی مقایسه شود، صدها مطالب به دست میآید که بر ضدّ اصول اسلام است، و بعلاوه بیپایگی آنها روشن میشود.
▫️متن تفصیلی نامه را در اینجا بخوانید .
🆔@meshkatnoor
هدایت شده از @javadgoli
🔴عدم مشارکت هفتاد درصدی مردم در انتخابات دیروز ( یکشنبه) فرانسه
📝بی بی سی در این زمینه نوشت:
«خانم لوپن علت کاهش مشارکت را ناتوانی دولت در ایجاد اطمینان به نهاد سیاسی در میان مردم دانسته و گفت "باید قبول کنیم که عدم شرکت تاریخی نزدیک به ۷۰ درصد مردم، به دلیل بیاعتمادی آنان به یک سیستم انتخاباتی است، رایدهندگان احساس میکنند که هیچچیز را نمیتوانند تغییر دهند و همه چیز ما مصادره شده است".
📡https://www.bbc.com/persian/world-57550188.amp
⚫️سیاست یک بام و دو هوای غرب و غربگرایان
❓❓چگونه عدم مشارکت ۷۰ درصدی مردم فرانسه در انتخابات دیروز( یکشنبه) فرانسه، موجب نامشروع شدن نظام لیبرال دموکراسی فرانسه نمی شود اما عدم مشارکت پنجاه درصدی مردم ایران ( که بخشی از آن به دلیل کارشکنی ها و عملکرد نادرست برخی مسئولان اجرایی، شرایط کرونایی و بدعمل کردن دولت بوده است) موجب نامشروع شدن نظام جمهوری اسلامی ایران می شود؟!
🆔@meshkatnoor
🔹دیدن نیمه پر لیوان
◀️ همانطور که میدانیم نقطه ضعف انتخابات اخیر پایین بودن مشارکت عمومی مردم نسبت به انتخابات قبلی بود اما این نقطه ضعف که البته دلایل خود را دارد و باید تحلیل شود، نباید مانع توجه به نقاط قوت این انتخابات شود. لذا طبق مثال معروف باید نیمه پر لیوان را هم دید:
1️⃣ عدم ملاحظه شورای نگهبان نسبت به نام و جایگاه نامزدها و اعلام عدم احراز صلاحیت نامزدهای معروف سیاسی به رغم فشارهای سیاسی و رسانه ای و قبیله ای و نزدیک شدن به شاخصهای احراز صلاحیت نامزدها در سطح نامزد تراز انقلاب اسلامی .
2️⃣ مشارکت (یا حداقل تمایل به مشارکت) بالای 50 درصد مردم برغم تبلیغات منفی دهها رسانه داخلی و خارجی، مشکلات فراوان اقتصادی در سه سال اخیر، اخلال در فرایند رأی گیری و ابهام در نحوه اعلام آرای کلی و باطله.
3️⃣ رأی قاطع مردم به نامزد جریان انقلابی آن هم در کسوت روحانیت به رغم حضور نامزدهای غیر روحانی از دو جریان سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا.
4️⃣رفتار منطقی و قانونی نامزدهایی که توسط شورای نگهبان احراز صلاحیت نشدند و نامزدهایی که موفق به کسب اکثریت آراء نشدند.
5️⃣ رفتار منطقی و اخلاقی برخی از نامزدها به رغم فشارهای روانی و تخریب های گسترده رقبا.
کانال سیاست ودیانت/حجت الاسلام ابوطالبی
@aboutalebi57 🆔@meshkatnoor
صد و چهل و هفتمین کرسی ترویجی موسسه امام خمینی ره برگزار می گردد. 🆔@meshkatnoor
هدایت شده از @javadgoli
📡یورونیوز در گزارشی درباره « چاه برهوت» چنین می نویسد:
✅داستان یک سوراخ طبیعی در یمن که «چاه برهوت» نام دارد به درستی روشن نیست.
✅این حفره عظیم و هولناک در زمین که ساکنان محلی به آن «چاه جهنم» میگویند در بیابانی در شرق استان «مَهره» در نزدیکی مرز یمن با عمان واقع شده و با صنعا، پایتخت این کشور هزار و ۳۰۰ کیلومتر فاصله دارد.
✅ عمق این چاه عظیم بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ متر برآورد میشود و قطر دهانه آن نیز ۳۰ متر است.
✅از آنجا که معمولا بوی بدی از ژرفای این چاه متصاعد میشود، افراد محلی بر این باورند که این مکان برای زندانی کردن شیاطین ایجاد شده است.
✅مهندس صلاح احمد بابحیر، مدیر کل پژوهشهای زمینشناسی و منابع معدنی استان مَهره یمن به خبرگزاری فرانسه گفت: «این چاه بسیار عمیق است و ما هرگز به کف آن نرسیدیم زیرا در اعماق آن اکسیژن کم است و هیچ تهویهای نیز وجود ندارد.»
✅وی افزود: «ما برای بازدید به منطقه رفته و وارد چاه شدهایم و به حدود ۵۰، ۶۰ متری عمق آن نفوذ کردیم. در درون چاه متوجه وجود چیزهای شگفتآوری شدیم. همچنین بوهای عجیبی را نیز استشمام کردیم. در کل وضعیت عجیب و مرموزی بود.»
✅فیلمبرداری که از نزدیک درون این چاه را مشاهده کردهاند، میگویند که گرفتن نمای نزدیک از فضای داخلی آن تقریباً غیرممکن است. بر پایه برخی خرافات محلی، چاه برهوت یا چاه جهنم اشیا نزدیک به دهانه سوراخ را به درون خود میکشد.
✅مهندس بابحیر با اعلام این که این پدیده طبیعی «میلیونها سال» قدمت دارد گفت: «شناخت دقیق این گونه مکانها نیاز به مطالعه و تحقیق بیشتری دارد.»
🆔@meshkatnoor
4_5945057928275823064.pdf
2.51M
#معرفی_نشریات
@studiesofshia
✳️ معرفی مجلات خارجی در حوزه مطالعات دینی
🔹سید مجید نبوی، رباب شاهمرادی
🔸این کتابچه شامل معرفی مجلاتی با موضوع اسلام، مسیحیت، یهود و مطالعات دینی عمومی می باشد.
🆔@meshkatnoor
✅ با توجه به تماسهای متعدد با دبیرخانهی ششمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی، پیشنهاد رؤسای کمیسیونهای کنگره و موافقت دبیر علمی، تاریخ ثبتنام و ارسال چکیده تا 31 تیرماه 1400 تمدید شد. مهلت ارسال اصل مقاله برای کنگره نیز پایان مرداد ماه 1400 میباشد.
✅ ششمین کنگرهی بینالمللی علوم انسانی اسلامی، پاییز سال جاری در تهران و قم با تشکیل 16 کمیسیون «فلسفه و روششناسی علوم انسانی اسلامی»، «مدیریت تحول علوم انسانی»، «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت»، «قرآن و علوم انسانی»، «سیاستگذاری عمومی و حکمرانی اسلامی»، «تمدن نوین اسلامی»، «اقتصاد اسلامی»، «تعلیم و تربیت اسلامی»، «ارتباطات و جامعهشناسی اسلامی»، «روانشناسی اسلامی»، «علوم سیاسی اسلامی»، «حقوق اسلامی»، «مدیریت اسلامی»، «شهرسازی و معماری اسلامی»، «هنر اسلامی» و «فقه و علوم انسانی» برگزار خواهد شد.
آدرس سایت کنگره:
🌐 www.icih.ir
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی:
🔰@icihch 🆔@meshkatnoor
#کرسی_علمی_ترویجی148
✳️ گروه علمی «عرفان» مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با همکاری دبیرخانه کرسیها برگزار میکند
✅ موضوع: معنويت سكولار، آب يا سراب؟
👤 ارائهکننده: حجت الاسلام و المسلمين آقاي دكتر حسين مظفري
👤 ناقد: حجت الاسلام و المسلمين آقاي دكتر محمد جعفري
👤 مدیر کرسی: حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر داود حسنزاده
🗓 دوشنبه 7 تیرماه 1400 ⏰ 11
🌐 درگاه مجازی شرکت در کرسی علمی👇👇👇
🔸 میهمانان محترم:
iki.ac.ir/su/?u=1
🔸 ورود اعضای پرتال:
http://person.iki.ac.ir/Manage/OnlineMeeting/OnlineMeeting.aspx
#کرسی_علمی_ترویجی
🆔@meshkatnoor