گزارش روز/ نسخه مشترک
پس از حمله دقیق پهپادی و موشکی به آرامکو، عملیاتهای زمینی موفق، عقب راندن مزدوران سعودی و اماراتی و اسیر کردن صدها مزدور، حالا تقابل و ایستادگی ملت یمن در مقابل متجاوزان وارد مرحله جدیدی شده است؛ مرحلهای که از آن میتوان به عنوان «کابوس جنگندههای سعودی» یاد کرد. شاید وقتی «سرتیپ یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در ابتدای سال میلادی، آن را «سال 2020، سال انتقام با پدافند هوایی» نامگذاری کرد، ناظران و تحلیلگران این اقدام را بیشتر یک کار تبلیغاتی میدانستند، اما حالا ماجرا کاملاً متفاوت است. وقتی خبر سرنگونی جنگنده «تورنادو» با سامانه جدید پدافند هوایی یمن منتشر شد، منابع سعودی ابتدا آن را تکذیب کردند، اما پس از مدت کوتاهی و با انتشار فیلم سرنگونی این جنگنده ساخت اروپا راهی جز تأیید باقی نماند؛ اما آنچه در سرنگون کردن این جنگنده یا حتی حمله به آرامکو و عملیاتهای نظامی موفق یمنیها حائز اهمیت است، تغییر معادلات است. قدرتیابی یمن که در کنار یک ملت مقاوم ایستاده و اکنون در حال به دست آوردن قدرت بازدارندگی و ایجاد هزینه برای متجاوزان است؛ تنها عاملی که میتواند جنایت چندساله سعودیها علیه ملت یمن را پایان دهد و محاصرهها را بشکند. محاصره و جنایاتی که با هیچ نشستی در سازمان ملل، هیچ قطعنامه یا تذکرات سیاسی و دیپلماتیک، هیچ اعتراض از سوی صلحطلبان و آزادیخواهان یا رایزنی سیاسی و مذاکره متوقف نشد و از حجم جنایات رژیم سعودی نکاست، حالا میتواند با قدرت نظامی به پایان خود برسد تا یک بار دیگر مشخص شود تنها نسخه مشترک ایستادن در برابر زیادهخواهیها در جهان امروز، قدرتمند شدن و مقاومت است. نسخهای مشترک برای تمام ملتهایی که تصمیم گرفتند در برابر زیادهخواهی، ظلم و تجاوز بایستند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
*پاسخهای انتخاباتی توسط قرآن کریم:*👇👇👇
*۱- چرا رای بدهیم؟*
- جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم"
خدا سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند
*۲- من وقتی نمیدانم به چه کسی رای بدهم باید چکار کنم؟*
جواب: "فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون"
از اهلش بپرسید
*۳- اگر پرسیدم و دیدم هر کسی از پیش خودش اخباری میدهد و تحلیلی میکند آن وقت چه کنم؟*
جواب: نگاه کن به شخصی که خبر میدهد که آیا عادل است یا فاسق
قرآن میفرماید: "هرگاه فاسقی برای شما خبری آورد در مورد آن تحقیق کنید"
*۴- اگر در جامعه موقع تبلیغات موجی ایجاد شد چه کنم؟*
جواب: "و لا تتبعان سبیل الذین لا یعلمون"
راه کسانی را که علم ندارند پیروی نکن
*۵- چگونه افراد را تشخیص دهیم؟*
جواب: به دنبال کسانی که از چاپلوسی و تعریف و تمجید لذت میبرند نروید.
قرآن میفرماید : "یحبون ان یحمدوا بما لم یفعلوا"
دوست دارند به خاطر کارهایی که در حیطه وظایف آنها بوده و انجام ندادهاند مورد ستایش قرار گیرند
*۶- به چه کسی رای بدهیم؟*
جواب: به کسی رای بدهیم که ازسرزنش هیچ ملامتگری نمیهراسد.
"ولا یخافون لومه لائم"
فشار حداکثری هم به تاریخ پیوست
«جان بولتون» مشاور امنیت ملی اخراجی کابینه ترامپ که در دانشگاه «دوک» سخن میگفت در پاسخ به سؤالی درباره کارآمدی سیاست فشار حداکثری دولت ترامپ علیه ایران گفت: «سیاست (فشار حداکثری) در حال شکست خوردن است. دولت ترامپ فقط با سردادن شعار فشار حداکثری نمیتواند ایران را به تسلیم بکشاند، بلکه باید فشار کافی وارد کند.»
اینکه سیاستهای فشار حداکثری در حال شکست خوردن است، برای ملت ایران مسئله تازهای نیست! ملت بزرگ ایران از ابتدا و آغاز این سازوکار در دولت ترامپ اهمیتی برای این رویکرد ضد ایرانی قائل نبود. حتی شکست این فشار برای دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی که از ملت مقاوم ایران ذرهای شناخت داشته باشند نیز موضوعی کاملاً قابل پیشبینی بوده است و بر خلاف انتظار نیست. با این وجود چرا اعتراف جان بولتون از همیت زیادی برخوردار است؟ گفتههای مشاور پیشین ترامپ از این منظر اهمیت دارد که بدانیم جان بولتون یکی از طراحان اصلی فشار حداکثری علیه ایران است و خود او وعده داده بود نظام اسلامی در تهران به جشن چهلسالگی خود نخواهد رسید! اما حالا این سیاستمدار آمریکایی پس از برگزاری چهلویکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی میگوید فشار حداکثری شکست خورده است! اعترافی که میتوان آن را مقدمه تغییر در سیاست کاخ سفید در مقابل جمهوری اسلامی ایران دانست. دقت و توجه به استراتژی جایگزین و فهم آنچه آمریکاییها در روزها و ماههای آینده به عنوان راهبرد جایگزین فشار حداکثری برای مقابله و دشمنی با انقلاب اسلامی در پیش خواهد گرفت، برای مقابله با توطئهها و اقدامات شیطان بزرگ از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین باید هوشیار بود که بسیاری از صاحبنظران این شکست و اظهارات عجزآلود سران آمریکایی را به عنوان فرصت مذاکره و دیپلماسی با آمریکا در کشور جا نیندازند تا زمینه را برای تحقق آنچه آمریکاییها از طریق فشار حداکثری به دست نیاوردند، از راه مذاکره فراهم کنند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
ملاحظات پاياني يک انتخاب
کمتر از 48 ساعت تا آغاز رأیگيري و شروع آزموني بزرگ براي ملت ايران باقي مانده و همه چشمها منتظر است تا حرکت بزرگ ملت ايران را در روز دوم اسفند نظارهگر باشد. رفتن به پاي صندوقهاي رأي با ملاحظات و نکاتي همراه است که آن را با هم مرور ميکنيم:
1ـ ضرورت حضور پرشور و حداکثري مردم در پاي صندوق رأي مهمترين شاخص انتخابات مطلوب نظام اسلامي است که تا روز جمعه بايد براي تحقق آن تلاش شود. حضور در انتخابات «جهادی عمومی» است که به فرموده همه بزرگان ديني و مراجع عظام تقليد حضور در آن فريضهاي الهي و واجبي عيني است و ترک آن بدون عذر شرعي جايز نیست؛ از این رو ضمن اینکه خودمان در انتخابات شرکت خواهيم کرد، بايد سعي کنيم آشنایان، وابستگان دور و نزديک و همه آنهايي را که به نحوي بر رأي و نظرشان تأثيرگذار هستیم، به حضور در پاي صندوقهاي رأي دعوت کنیم.
2ـ نکته ديگر توجه به حرمت «رأي سفيد» است. در استفتائي از رهبر معظم انقلاب اسلامي پرسيده شده است: «حکم رأي دادن سفيد و بينام چيست؟ در صورت عدم شناخت و تحقيق، يا تحقيق کافي و عدم وصول به نتيجه و تحير در انتخاب اصلح چطور؟» معظمله در جواب فرمودهاند: «در هر صورت اگر رأي سفيد دادن موجب تضعيف نظام اسلامي باشد، حرام است.» با وجود چنين استفتائي بايد از اين عمل پرهيز کرد.
3ـ حکيم انقلاب اسلامي از گذاشتن جاي خالي در ليست انتخاباتي نيز پرهيزمان دادهاند و تأکيد دارند: «توصيه من اين است که[مردم] از همه حقشان استفاده کنند؛ مثلاً در تهران که ما 30 نفر را بايد انتخاب کنيم و همچنين در هر نقطهاي، هر تعدادي که نامزد انتخاباتي آنجا هست.» (1386/12/24)
تحقق اين امر با مشورت با افراد آگاه و قابل اعتماد يا مراجعه به ليستهايي که کارشناسان امين آن را براي انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان تنظيم کردهاند، ممکن خواهد شد.
همه اين تلاشها و دقت نظرها براي آن است که در نهايت مجلسي قوي شکل گيرد که بتواند بر مشکلات فائق آيد و به فرموده حکيم انقلاب: «يک مجلس قوي داشته باشيم؛ مجلسي که در مقابل توطئههاي دشمن، با وضع قوانين لازم، با هدايت دولتها به سمت مطلوب، بتواند کشور را مصونيت ببخشد.» (1398/11/29) و اين مهم به حول و قوه الهي با حضور ملت در پاي صندوقهاي رأي محقق خواهد شد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
به چه کسانی باید رأی داد؟
«حسین شریعتمداری» در آستانه برگزاری انتخابات مجلس، در یادداشتی نوشت:
۱- خدای مهربان بر درجات شهید همت فرمانده لشکر خطشکن محمد رسولالله(ص) بیفزاید، ایشان به رزمندگان توصیه میکرد اگر در جریان عملیات و یا بعد از آن، در میدان پراکنده شدید و محل استقرار نیروهای خودی را گُم کردید، نگاه کنید و ببینید، دشمن کدام نقطه را میکوبد، آنجا محل استقرار نیروهای خودی است. کاربرد این فرمول فقط در عرصه جنگ نظامی نیست، بلکه در تمامی میدانهای درگیری با دشمن میتوان از این فرمول برای شناسایی جبهه خودی استفاده کرد.
۲- این روزها، در گرماگرم انتخابات مجلس شورای اسلامی، هر یک از گروهها و احزاب سیاسی با تابلوها و شعارهای متفاوت به میدان آمدهاند. این شعارها اگرچه با یکدیگر تفاوتهایی دارند ولی تقریبا تمامی آنها ظاهری مردمپسند دارند. در این حالت، اگر قرار باشد که انتخاب نامزدها بر اساس آنچه روی تابلوها نوشته شده و یا در شعارها مطرح میشود صورت بپذیرد، احتمال خطا در گزینش نامزدها وجود دارد و برخی از این خطاها میتواند نتیجه فاجعهباری نیز در پی داشته باشد. از این روی توصیه شده است که در انتخاب نامزدها فقط به تابلوها و شعارها تکیه نشود و -به حق- تاکید شده است که انتخابکنندگان به مواضع و عملکردها، سابقهها و هویت واقعی نامزدها نیز توجه داشته باشند و چنانچه تحقیق و بررسی درباره تک تک نامزدها برایشان امکانپذیر نیست به کارشناسان مومن و متعهد مراجعه
کنند و...
۳- در این میان اما، توصیه و فرمول شهید همت میتواند در گزینش نامزدهای صاحب صلاحیت نقش تعیینکننده و کارسازی داشته باشد. فرمول یاد شده یک گزاره کاملا علمی و منطقی است، چرا که دشمن با شخصیتها و جریاناتی سر جنگ داشته و به آنان حمله میکند که حضور و فعالیت آنان را به زیان خود و در تعارض با منافع خویش میبیند و در همان حال از شخصیتها و گروههایی حمایت میکند که مواضع و عملکرد آنها را با منافع خود همسو و منطبق میداند. کجای این واقعیت قابل انکار و یا حتی قابل تردید است؟!
حالا فقط با یک نیم نگاه به آنچه طی چند سال اخیر شاهد بودهایم، به وضوح میتوان دید که دشمنان ایران اسلامی با کدام افراد و جریانات سیاسی بیشترین درگیری و کینهتوزی را داشتهاند و در مقابل، از کدام گروه و طیف سیاسی بیشترین حمایت را به عمل آوردهاند؟! درک این نکته فقط با یک مراجعه کوتاه به اخبار و گزارشهای موثق به آسانی ممکن است... نیست؟!
۴- مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با صراحت اعلام کرده است که مردم ایران باید طعم تلخ گرسنگی را بچشند تا به خواستههای ما تن بدهند. ترامپ از ضرورت فشار سنگین معیشتی بر مردم ایران سخن میگوید و از آن با عنوان یکی از موثرترین اهرمها برای به زانو درآوردن کشورمان سخن میگوید. اکنون خودتان قضاوت کنید که از یک سو، دشمن چرا نباید از این طیف حمایت کند؟! طیفی که خواسته یا ناخواسته زمینه تحقق اهدافش را فراهم میآورد و از سوی دیگر بدیهی است که باید از قدرتگرفتن جریانی که در مقابل خواستههای آمریکا مقاومت میکند، ابراز نگرانی کند؟! و این هر دو را به آسانی در مواضع و عملکرد جریانات یاد شده میتوان
یافت.
۵- ممکن است گفته شود که دشمن هم از فرمول یاد شده با خبر است، بنابراین با حمایت از یک طیف سیاسی در پی بدنام کردن آن در افکار عمومی است! این نظریه در صورتی مورد قبول است که مواضع و عملکرد جریانات یاد شده با خواستههای دشمن همخوان و همسو نباشد. ولی اگر این همسویی وجود داشته باشد، حمایت دشمن را نمیتوان تاکتیکی و غیر واقعی تلقی کرد!
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
تعداد «ضربه مغزیهای» آمریکا در عینالاسد به 110 نفر رسید
وزارت دفاع ایالات متحده بامداد شنبه اعلام کرد یک نظامی آمریکایی دیگر با علائم آسیب تروماتیک مغزی (Traumatic Brain Injury) در پایگاه «عینالاسد» شناسایی شده است.
به نوشته پایگاه خبری هیل، با احتساب این شخص جدید، تعداد کل نظامیان آمریکایی که در حمله موشکی ایران به پایگاه هوایی عینالاسد در عراق دچار آسیب و ضربه مغزی شدند به ۱۱۰ نفر رسید.
در بیانیه پنتاگون آمده است: «متخصصان درمانی ارتش [آمریکا]در عینالاسد گرفته تا آلمان و آمریکا در تلاش هستند تا تلاشگرانه سطح مناسبی از مراقبت را برای خدمه نظامی ما ارائه کنند که باعث شده هفتاد درصد کسانی که [با آسیب مغزی]تشخیص داده شده بودند، به خدمت برگردند».
«دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا چندی پیش مدعی شده بود وضعیت افرادی که در حمله موشکی ایران به پایگاه عینالاسد دچار ضربه مغزی شدهاند جدی نیست و به او گفته شده که آنها فقط به «سردردهایی» مبتلا شدهاند.
پیش از این خبرگزاری «رویترز» در گزارشی بر اساس مصاحبه با نظامیان آمریکایی پایگاه «عین الأسد» عراق نوشت که شدت آسیبهای وارده به نظامیان آمریکایی در پی حملات موشکی ایران به حدی بود که برخی احساس میکردند که یک کامیون به آنها برخورد کرده است.
اینگونه اظهارات ترامپ در کم اهمیت جلوه دادن آسیبهای وارده به نظامیان آمریکایی در پی حملات موشکی ایران، موجی از انتقادات نمایندگان دموکرات و جمهوریخواه کنگره و گروهی از کهنهسربازان آمریکایی را برانگیخت.
آمار و ارقام زخمیها و آسیب دیدگان حمله ایران در هفتههای آتی رو به افزایش رفت و در حالیکه آمار اولیه ۱۱ نفر بود، یک هفته بعد، این آمار ۳۴ نفر اعلام شد. یک هفته بعد از آن، در تاریخ ۲۸ ژانویه (۸ بهمن ماه) آمار آسیبهای مغزی نظامیان آمریکایی به ۵۰ تن افزایش یافت و اوایل فوریه، رویترز برای اولین بار گزارش کرد که این تعداد بیش از ۱۰۰ نفر است.
در نهایت، روز ۲۲ بهمن ماه، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که در حمله موشکی ماه ژانویه ایران به پایگاه نظامی «عینالاسد» آمریکا در عراق، ۱۰۹ نظامی آمریکا دچار جراحت آسیب مغزی شدهاند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز ۱۸ دی ماه به عنوان بخشی از پاسخ ایران به ترور سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس، پایگاه عینالأسد را هدف حمله موشکی قرار داد. تصاویر ماهوارهای منتشرشده بعد از حمله، نشان میدهد نقاط زیادی در پایگاه با دقت بالا مورد اصابت قرار گرفته است.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
گزارش روز/ جنگ روانی با FATF
با انتشار بیانیهای اعلام کرد با پایان مهلت تهران برای تصویب و الحاق به لوایح پالرمو و CFT، ایران را در لیست سیاه خود قرار داده است! رسانههای ضد ایرانی و ضد انقلاب از روز گذشته موج گسترده روانی را درباره اثرات مخرب و افزایش مشکلات اقتصادی کشور آغاز کردند و با بمباران رسانهای که البته در داخل نیز برخی رسانهها و جریانها در همان راستا حرکت میکنند، تلاش دارند اقتصاد و افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهند؛ اما واقعیت چیست؟ آیا رفتن در لیست سیاه FATF اقتصاد کشور را به بنبست میکشاند؟ یا شاهد شوک در اقتصاد کشور خواهیم بود؟ یا اینکه اگر به FATF میپیوستیم همه مشکلات حل میشد؟ پاسخ این پرسش را میتوان در میان اظهارات مقامات دولتی که خود نیز به سختی در پی تصویب لوایح دوقلوی ضد پولشویی و پیوستن به FATF بودند، جستوجو کرد؛ «محمدجواد ظریف» چند ماه پیش در جلسه علنی مجلس در این باره گفته بود: «نه بنده و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم تضمین دهیم که با پیوستن به لایحه حمایت مالی از تروریسم، مشکلاتمان حل خواهد شد؛ اما میتوانیم تضمین بدهیم که با نپیوستن به این لایحه آمریکا بهانه مهمی را برای افزایش مشکلات ما پیدا خواهد کرد.» «عبدالناصر همتی» رئیس بانک مرکزی در هفتههای گذشته در واکنش به احتمال قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF اعلام کرده بود: «یک احتمال وجود دارد که ایران وارد لیست سیاه شود، اما یک احتمال دیگر نیز است که در این لیست قرار نگیرد؛ اما هر اتفاقی که رخ دهد، باید توجه داشت که مبادلات تجاری و ارزی ما از طریق مسیرهای تحریمناپذیر انجام میشود.» وی تأکید کرد با توجه به اینکه ایران اکنون به دلیل تحریمهای آمریکا با بانکهای بینالمللی کار نمیکند FATF تأثیری بر روند مالی کشور نداشته است، گفته بود: «از ابتدای امسال تاکنون ۳۵ میلیارد دلار تأمین ارز برای واردات کالا در کشور انجام شده که همین روند را ادامه خواهیم داد.» رئیس بانک مرکزی روز گذشته نیز پس از اعلام نظر FATF و رفتن ایران به لیست سیاه در اینستاگرام خود نوشت: «مردم عزیزمان خوب میدانند که در این دوران سخت تحریمهای ظالمانه و فشار حداکثری، نظام پولی و مالی کشورمان توانسته است ارتباطات تحریمناپذیری با نظام پولی و مالی دنیا، خارج از چارچوب FATF برقرار کند که تا حد زیادی تهدیدهای ناشی از سنگاندازی و دشمنی آمریکا را مهار کرده است. چنین وقایعی، مشکلی برای تجارت خارجی ایران و ثبات نرخ ارز ایجاد نخواهد کرد.»
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
حرف روز/پایان انتخابات، آغاز حرکت
دیروز، جمعه دوم اسفند ماه به عنوان روزی که تجلیگر و نشاندهنده مردمسالاری دینی در جمهوری اسلامی است، ثبت شد. از همان آغاز مشخص بود، انتخابات دوره یازدهم مجلس که پس از سلسلهای از رخدادها و تحولات مهم داخلی و منطقهای برگزار شد، دارای اهمیت و نقش تعیینکننده در روندهای آینده باشد. انتخابات در کشورمان به خودی خود از این نظر که تشکیلشده از جمعی کاندید و مردمی است که نقش انتخابکننده دارند و نیز سازوکارها و قواعدی که در این زمینه وجود دارد، امری ثابت و دارای خصوصیاتی مشابه است؛ اما آنچه هر انتخابات را متمایز، متفاوت و دارای معنا و پیام خاصی میکند، در نظر گرفتن زمان و موقعیتی است که انتخابات در آن برگزار میشود. برشمردن متغیرهای داخلی منطقهای و بینالمللی مؤثر بر انتخابات یازدهم مجلس، فراوان و متعدد است؛ اما نقطه اوج و هسته مرکزی شرایط و مؤلفههای کنونی مؤثر بر انتخابات دوره یازدهم مجلس، اعلام و اعمال راهبرد و سیاست فشار حداکثری و جنگ اقتصادی است که آمریکا از سال گذشته علیه ملت ایران به کار گرفته است تا به گمان خود ایران را مجدداً پای میز مذاکره بکشاند و جمهوری اسلامی را این بار در زمینههای غیر هستهای، مانند موشکی و منطقهای به دادن امتیاز وادار کند. در سطح درونی نیز این انتخابات اولین انتخابات پس از حوادث سالهای 1396 و 1398 و نارضایتیهای اقتصادی و معیشتی شمرده میشود؛ بنابراین مشارکت بامعنا و سرنوشتساز مردم در این دوره انتخابات، باید با لحاظ این وضعیت و شاخصها بررسی و تحلیل شود.
موضوع مهم دیگر در این زمینه آن است که حضور مردم جدا از اینکه پیام سیاسی خود را به دشمنان ملت ایران منتقل کرد، مشارکت مردم در این شرایط، اقدامی تأثیرگذار بر معادلات و ترتیبات سیاسی و امنیتی محیط داخلی و منطقهای به حساب میآید؛ به عبارتی، آنچه وظیفه مردم بود، تحقق یافت؛ اما از حالا به بعد این انتخابات، نقطه شروع قلمداد میشود؛ نقطه آغازی برای حرکت به سمت حل مسائل اصلی و اولویتدار کشور و توجه به مشکلاتی که مردم این رزوها با آن دست و پنجه نرم میکنند. نمایندگان منتخب باید با درک و عبرت از تجربیات گذشته، مسیر حرکت مجلس را در عرصه خارجی برای عزت، اقتدار و تأمین منافع ملت ایران و در حوزه داخلی بر گرهگشایی از معضلات اقتصادی مردم تنظیم کنند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔴تشکر عمیق از ملت ایران در پی امتحان بزرگ و مطلوب انتخابات
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در ابتدای جلسه درس خارج فقه با تشکر از درخشش مطلوب ملت ایران در امتحان بزرگ انتخابات و ناکام گذاشتن فرصتطلبی و تبلیغات همهجانبه دشمنان، تأکید کردند: در مقابل توطئه دشمن برای ضربه زدن به ارکان مختلف کشور، همه باید برای دفاع هوشیار، و آماده ضربه و حمله متقابل باشیم.
🔹حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به فضاسازی منفی و پر حجم دستگاههای تبلیغاتی بیگانه علیه شرکت مردم در انتخابات، خاطرنشان کردند: این تبلیغات منفی از چند ماه قبل آغاز و با نزدیکشدن به انتخابات بیشتر شد و در دو روز آخر نیز به بهانه یک بیماری و ویروس، رسانههای آنها از کمترین فرصت برای منصرف کردن مردم از حضور در انتخابات چشمپوشی نکردند.
🔹رهبر انقلاب اسلامی با شکر خداوند متعال و قدردانی عمیق از حضور گسترده مردم در انتخابات برغم این تبلیغات مغرضانه، گفتند: خداوند اراده کرده است این ملت را پیروز کند.
ایشان دشمنیِ دشمنان با ملت ایران را محدود به عرصههای اقتصاد، فرهنگ و باورهای دینی و انقلابی مردم ندانستند و افزودند: آنها حتی با انتخابات ملت ایران نیز مخالف هستند چرا که نمیخواهند پدیده شرکت مردم بهنام دین در پای صندوق رأی و در خدمت انقلاب، بهعنوان یک واقعیت تثبیت شود.
🔹حضرت آیت الله خامنهای برگزاری انتخابات در نظام اسلامی را باطلکننده ادعای دشمنان مبنی بر مخالفت دین با آزادی و دموکراسی خواندند و گفتند: انتخابات در جمهوری اسلامی نشان میدهد که دین مظهر کامل یک دموکراسی همهجانبه است و برگزاری ۳۷ انتخابات در طول ۴۱ سال نشاندهنده اهتمام بینظیر نظام اسلامی به مردمسالاری است.
رهبر انقلاب اسلامی با دعوت همگان به شناخت دشمن و هوشیاری در مقابل آن، تأکید کردند: در مقابل فعالیت هزاران نفر از جبهه دشمن علیه مسائل گوناگون ایران، در جبهه ملت ایران باید میلیونها نفر آماده دفاع، ضربه و حمله متقابل در امور تبلیغاتی و انواع کارهای ممکن برای ملت باشند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
گزارش روز/ هوشیاری و آمادگی ملی
شیوع ویروس ناشناس کرونا که از چین آغاز شده و تاکنون در نزدیک به 40 کشور در جهان به طور رسمی شناسایی شده است، متأسفانه در کشور ما نیز تعدادی از هموطنانمان را مبتلا کرده و بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت جان هشت نفر از هموطنانمان را گرفته است. در این میان دو مسئله بسیار حائز اهمیت است؛ ابتدا، تلاش جریانهای ضد ایران، رسانهها، فیکنیوزها و پیادهنظام این جریان در فضای مجازی برای القای بحران در کشور پیرامون کرونا، القای ناتوانی سیستم بهداشت و درمان کشور برای ارائه خدمات، کنترل کووید 19 و همچنین بسیار خطرناک نشان دادن آن است. جریانی که همچون تمام اتفاقات گذشته در پی تلاش برای تبدیل موضوع یک بیماری به مسئلهای برای تهدید امنیت ملی کشورمان است. آنها در صددند با انتشار آمارهای دروغ، ارائه روایتهای نامعتبر، پخش فیلمها و تصاویر ساختگی و بعضاً متعلق به دیگر کشورها و روشهایی از این دست، افکار عمومی را نگران کنند و بر شدت مسئله بیفزایند که در صورت عدم انجام اقدامات مناسب در مقابل آن، متأسفانه این جریان رسانهای با شبکههای متعدد ماهوارهای، کانالها و حسابهای کاربری در شبکههای اجتماعی میتواند آسیب جدی را وارد کند؛ از این رو همانگونه که از روزهای گذشته اقداماتی شروع شد باید این اقدامات به شکل گسترده، شفاف و بدون ملاحظات خاص برای پیشگیری و ایجاد اطمینان خاطر برای افکار عمومی و همچنین کنترل و پایان دادن به بیماری کرونا در کشور ادامه یابد، رسانه ملی اقداماتی آموزشی خوبی را آغاز کرده است و باید جریانهای رسانهای در فضای مجازی و رسانههای مکتوب و... نیز به شکل جدی در یک برنامه یکپارچه و هدفمند نگرانیهای عمومی را برطرف و آموزشهای لازم را انجام دهند؛ اگر نیاز به تعطیلیهای طولانیمدت مدارس، دانشگاهها، امور و مراسمات مستحب یا حتی بسیاری از مراکز فروشگاهی و تولیدی وجود دارد، یا اگر وضع قوانین محدودکننده براساس پروتکلهای علمی لازم است، باید ملاحظات خاص کنار گذاشته شود تا با مدیریت صحیح و تصمیمات علمی و کارشناسانه و با هوشیاری ملی و همکاری عمومی از این بیماری عبور کنیم.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
دلواپسان یک پیروزی!
خاطرم هست وقتی مجلس هفتم تشکیل شد تا مدتها رسانههای اصلاحطلب حاضر نبودند به نمایندگان ملت عنوان نماینده بدهند و میگفتند «راهیافته» تا به نوعی به انتخاب مردم دهنکجی کنند. داستان مجلس هفتم هم شبیه داستان مجلس یازدهم است؛ زیرا در آن موقع مجلس ششم نیز مشکلات مردم را رها کرده بود؛ اما در کنار ناکارآمدی و فراموشی طبقات محروم در دو نهاد حاکمیتی که در دست اصلاحطلبان بود به یکباره مجلس هفتم که مجلسی دردآشنا و انقلابی بود متولد شد.
اما علیرغم سنگاندازیهای زیاد منافقین و براندازان، مجلس هفتم یکی از موفقترین مجالس بعد از انقلاب بود و همان موقع رهبر معظم انقلاب در وصف این مجلس فرمودند: «از امتیازات این مجلس این بود که منشأ تشنجات سیاسی و بگو مگوهای اختلافافکن در بیرون نشد. مجلس نشان داد که به طبقات ضعیف در جامعه اهتمام میورزد، به سیاستهای اصل ۴۴ پاسخ خوبی داد...»
اکنون مجلس یازدهم در همان ریل، البته با سرعت و شجاعت بیشتر قرار گرفته است و بر همین اساس، برخی از بدخواهان نظام و ملت حتی قبل از انتخابات برنامههایی را برای دلسرد کردن ملت و رأی ندادن به این جریان، حتی کاهش مشارکت را دنبال میکردند.
در روزهای اخیر نیز به جای اینکه اجازه دهند مردم خبر حلاوتانگیز پیروزی نیروهای خدوم خود را در انتخابات بشنوند، اخبار وحشتآفرین کروناویروس، لیست سیاه FATF، گرانی دلار، طلا، مسکن و حتی لوازم خانگی را برای ناامید کردن مردم منتشر میکنند و به آنها دامن میزنند.
افزایش استرس و ناامنی در جامعه از طرف مقامهای نامسئول پس از انتخابات حاکی از آن است که یک جریان زیادخواه در تلاش است که از هماکنون با انواع شگردهای عملیات در حوزههای اقتصادی، سیاسی، اطلاعرسانی و بهداشت مردم را به این نتیجه برساند که نباید در این مرحله از انتخابات به چنین افرادی رأی میدادند! این جریان که در سالهای گذشته با انواع رانتها از بودجه و امکانات این کشور مانند زالو ارتزاق کردهاند، اکنون در صدد هستند که مردم را برای انتخاب خوبی که داشتهاند، مجازات کنند.
حرکت مجلس بر مدار انقلاب اسلامی آغاز شده است و منتخبان ملت از اکنون باید به شناسایی گلوگاههای فساد توجه کنند و آنها را به سبب جفاهایی که در حق ملت کردهاند، از مسئولیت برکنار کنند و به دست قانون بسپارند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
98-12-03.pdf
765.4K
نشريه پيشخوان خبر
شماره 274 -
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
hedayat01-12-98.doc
399.9K
نسخه word
نشریه الکترونیکی هدایت/شماره22و23و24
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
hedayat01-12-98.pdf
528.9K
نسخه pdf
نشریه الکترونیکی هدایت/شماره22و23و24
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
حرف روز/ ناامنی روانی کرونا!
تعداد تلفات بیماری کرونا در ایران به ۱۲ و تعداد مبتلایان به ۶۴ نفر رسید. این آخرین وضعیت رسمی اعلامشده از سوی مسئولان بهداشت و درمان کشور درباره ویروس کروناست؛ اما آنچه به ناامنی روانی جامعه که بدتر و مخاطرهآمیزتر از خود ناامنی است، دامن میزند، گسترش فضای شایعهسازی درباره شیوع ویروس کروناست. این موضوع هم میتواند تبعات زیادی در زندگی مردم ایجاد کند و هم تجمیع توان و حواس مسئولان مختلف و مکلف به پایش، کنترل، مهار و مقابله قطعی با این مهمان ناخوانده را دشوار کند. اعلام آمارهای غیررسمی از تلفات این بیماری در شهرهای مختلف و جنجالسازی در فضای رسانهای و مجازی، وضعیت را به جایی رسانده است که قبل از اینکه بیماری کرونا آسیبی بزند، ترس از ابتلا به آن آسیبزا شده و روی اعصاب جامعه تأثیر منفی گذاشته است. منظور این نیست که مردم از آخرین وضعیت مطلع نشوند یا اطلاعاتی غیر واقعی به آنها داده شود، بلکه باید در چنین وضعیتی به کانالهای رسمی توجه و تعادل جامعه را حفظ کرد و از دمیدن بر فضای ناامنی روانی که گاه حتی با رویکرد سیاسی انجام میشود، احتذار کرد؛ چراکه بازی با احساسات روانی جامعه با چنگ زدن به این بیماری علاوه بر ناپسندی اخلاقی، امنیت روانی زندگی مردم را مختل میکند، اعتماد را از مسئولان میزداید، بر گرمی بازار شایعهسازان میافزاید، به بینظمی اقتصادی و هجوم بیدلیل به خرید و انبار برخی ارزاق و اجناس دامن میزند و به راحتی دومینوی مشکلات را به دنبال دارد. همه اینها نه تنها کمکی به بهبود وضعیت نمیکند، بلکه بازار شایعهسازان و کاسبان کرونا را برای تیتربازی رسانهای و هراسافکنی داغ میکند و منحنی نگرانی مردم عزیزمان را در مدار صعودی قرار میدهد و اینها، یعنی مختل شدن فرصت خدمترسانی و علاج بیماران و مهار این ویروس. در حالی که همهگیر شدن این بیماری در بسیاری از کشورها، مسئولان آنها را به فکر انداخته و در همین مدت کم اقدامات امیدوارکنندهای در دنیا برای مهار و ابداع راههایی برای درمان و علاج آن صورت گرفته است. بر اساس آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی، از مجموع ۷۸ هزار و ۸۶۶ نفر مبتلایان به این ویروس، تاکنون ۲۵ هزار و ۱۲۸ هزار نفر بهبود یافتهاند. در این باره کافی است به تذکرات بهداشتی متخصصان گوش دهیم و از رفت و آمدهای بیجا در محیطهای شلوغ حذر کنیم تا از این مرحله نیز بگذریم.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
بکارگیری تمام ظرفیتهای بخش درمانی سپاه برای مقابله با «کرونا»
سردار «احمد عبداللهی» معاون بهداشت و درمان کل سپاه، درباره اقدامات این معاونت برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا سه دستورالعمل تهیه و ابلاغ شده است و علاوه بر این، غربالگری بیماران را هم در سپاه آغاز کردیم تا چنانچه کسانی دچار تب و علایم مشابه بیماری کرونا باشند شناسایی و به مراکز درمانی معرفی شوند.
وی با بیان اینکه چنانچه این بیماری گسترش یابد، دورههای جدید آموزشی را به تعویق میاندازیم، افزود: آموزشهای لازم به نیروهایی که در پادگانها شبماندگاری دارند، برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ارائه شده است که برخی از این آموزشها و اقدامات صورت گرفته، شامل ضدعفونی کردن محیط، وسایل کار و نحوه صحیح شستشوی دست است؛ لذا بهواسطه اقداماتی که تاکنون در این رابطه صورت گرفته، هیچ موردی مبنی بر ابتلای افراد به بیماری کرونا در سپاه گزارش نشده است.
سردار عبداللهی درخصوص همکاری با بخش کشوری بهداشت و درمان هم بیان کرد: معاونت بهداشت و درمان کل سپاه در تعامل کامل با حوزه سلامت کشوری قرار دارد؛ بهعنوان مثال در قم که کانون این ویروس شناخته شده بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) سپاه در اختیار بخش کشوری قرار گرفته است به همین منظور بیمارانی که امکان ترخیص داشتند، ترخیص شدند تا تخت برای بیماران مشکوک به کرونا به منظور تحت نظر قرار گرفتن آنها، خالی شود.
وی تاکید کرد: تمام ظرفیت معاونت بهداری سپاه برای کمک به بخش کشوری در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار دارد تا برای مقابله با بیماری کرونا مورد استفاده قرار گیرد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
استمرار پیروزی در استمرار وحدت است
👈 گفتمان انقلابی در انتخابات دوم اسفندماه مورد اقبال مردم قرار گرفت و اصولگرایان اکنون خود را پیروز میدان می بینند در حالی که پیروزی آنها منوط به عوامل دیگری نیز هست:
۱. هرچند اکثریت مجلس یازدهم را افراد اصولگرا و انقلابی تشکیل می دهند، اما پیروزی آنها زمانی رقم میخورد که بتوانند امید کمرنگ شده مردم و اعتماد کاهش یافته آنان به مجلس و حاکمیت را افزایش دهند
۲. رمز موفقیت جریان انقلابی را باید در پیدایش وحدت میان آنها جستجو کرد، اما مهمتر آنکه استمرار این موفقیت در استمرار وحدت میان آنها خواهد بود.
۳. قطعا امیدآفرینی برای مردم و افزایش اعتماد آنها با برجسته سازی اختلافات و تحلیلهای تفرقه آمیز عناصری از درون جریان انقلابی رخ نخواهد داد، بلکه با تدوین و پیگیری طرح هایی برای کاهش مشکلات مردم چنین امری محقق خواهد شد.
۴. بیتردید رقبای جریان انقلابی و همچنین معاندان خارجنشین ملت ایران، از کار جهادی جریان انقلابی برای حل مشکلات مردم ناخرسند خواهند بود و به هر طریقی سعی در ایجاد مانع در این مسیر خواهند کرد که عمده ترین آن، اختلاف افکنی در جبهه انقلابی خواهد بود لذا باید مراقب آنها و برخی عناصر ساده لوح و یا موقع نشناس و یا حتی نفوذی در درون جریان انقلابی بود که با تحلیل ها و برجستهسازی حاشیه ها مانع امیدآفرینی ملت نشوند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
اصول مکتب سلیمانی.doc
50.2K
نسخه word
یادداشت/ اصول مکتب سلیمانی
به قلم دکترعبدالله گنجی # مدیر مسئول روزنامه جوان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
اصول مکتب سلیمانی.pdf
121.8K
نسخه pdf
یادداشت/ اصول مکتب سلیمانی
به قلم دکترعبدالله گنجی # مدیر مسئول روزنامه جوان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
98-12-10.pdf
615.2K
نشريه پيشخوان خبر
شماره 275 - شنبه 10 اسفند ماه
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
قرارگاه عملیاتی رسانهای دشمن
👈 ایران آماج حمله های مختلفی قرار گرفته است، حمله های نظامی، حمله های جاسوسی و امنیتی، حمله های اقتصادی و تحریمی و اکنون نیز آماج حمله رسانهای دشمن قرار گرفته است.
اگر قرارگاه های پیشین عملیاتی دشمن در پنتاگون یا سیا یا وزارت خزانه داری آمریکا قرار داشته است، قرارگاه جنگ فعلی در bbc و voa و یا در شبکه من و تو و تلویزیون اینترنشنال قرار دارد، از این رو همانگونه که با افرادی در داخل که با قرارگاههای پیشگفته همکاری کنند، به عنوان جاسوس یا ستون پنجم دشمن مورد بازخواست قرار میگیرند، با افرادی که در جنگ رسانهای دشمنان علیه ایران همکاری میکنند، باید با همان شدت برخورد شود؛
اما لازمه این امر شناساندن قرارگاههای عملیاتی جدید دشمنان ملت ایران که همانا شبکههای تلویزیونی و رسانه ای آمریکا، انگلیس و عربستان است، میباشد.
هجمه به این قرارگاه های جدید را در سطح رسانه ای باید آغاز کرد،
فرمان هجمه در پیام فرمانده کل قوا بعد از انتخابات مجلس صادر شده، همه مخاطبین این فرمان هستیم؛
حال که قرارگاه مرکزی داخلی برای عملیات آفندی علیه رسانه های دشمن طرح فراگیری ارائه نداده است، همه باید آتش به اختیار عمل نماییم؛
🤛 هدف سیبل مقابل( شبکههای رسانهای دشمن📡) روشنگری پیرامون اهداف و روشها و مذمت همکاری با آنها به عنوان عملی مجرمانه ...
با اتکاء به نصرت الهی، آتش ...
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
با گرگ دنبه میخوره
سایت اصلاحطلب «خبر آنلاین» در راستای ایجاد اختلاف در مجلس یازدهم در مطلبی با عنوان: «دردسر فرزندانِ مصباح پایان ندارد» مینویسد: «قالیباف گرچه از دروازههای بهارستان عبور کرد و حضورش در مجلس یازدهم را قطعی کرد، اما تکیه زدنش بر کرسی ریاست قوه مقننه راحت و آسان نخواهد بود. سختترین خوان برای رسیدن قالیباف به صندلی شماره یک بهارستان عبور از سد پایداریهاست؛ فرزندان معنوی آیتالله مصباح که صراحتاً از قالیباف به عنوان خط قرمز خود نام برده بودند.» این سایت خبری در ادامه میآورد: «وجود همین رقبای سرسخت است که قالیباف را مجبور خواهد کرد از همان ابتدای حضورش در پارلمان وارد معادلات پشت پرده شود.» این پیشبینیها صرفاً برای درگیر کردن مجلس در امور جزئی بیان میشود، اما از آنجا که نیروهای انقلاب تمرکز خود را بر حل مشکلات مردم گذاشتهاند، اینگونه تفرقهافکنیها نمیتواند در مسیر خدمت به مردم خللی ایجاد کند. این رفتار اختلافانگیز حکایت همان ضربالمثل ایرانی است که میگوید: با گرگ دنبه میخوره، با چوپان گریه میکنه. خبرآنلاین در ظاهر خود را خیرخواه قالیباف نشان میدهد، اما هدفش به هم ریختن مجلس انقلابی است.
«روزنامه شرق» هم پیش از این در مطلبی نوشته بود: «میرسلیم قطعاً برای ریاست اصلی هم وارد رقابت خواهد شد... قالیباف محتملترین گزینه ریاست مجلس آتی با بیشترین شانس است؛ با این حال، ریاست قالیباف بر مجلس شکننده هم هست. تقریباً نزدیک به ۱۶ سال است که مجلس رئیس معمم به خود ندیده است. اگر آقاتهرانی بتواند در این کارزار قالیباف و دیگران را شکست دهد، بعد از ۱۶ سال نخستین رئیس معمم مجلس میشود.»
این پروژه اختلافافکنی در ادامه بیشتر هم خواهد شد و برای مقابله با آن در داخل و خارج مجلس نیاز به هوشیاری بیشتری هست.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
حرف روز/ ته کلاه دروغگو سوراخ است!
شخصی در مجلسی دروغی گفت، دیگری برای اینکه او را رسوا کند، گفت: آنکه ته کلاهش سوراخ دارد، دروغ گفته است! این شخص فوراً دست به کلاه خود بُرد که ببیند سوراخ کجاست. در روزهای اخیر به بهانه مقابله با ایران، رسانههای ضد انقلاب در فضای مجازی دروغهای متعددی به ملت و کشورمان نسبت میدهند؛ مثلاً مطالبی را از آیتالله بهجت درباره کرونا نقل میکنند، درحالی که ایشان ده سال پیش مرحوم شدهاند، پس از اینکه مردم به دروغ آنها پی بردند، فوراً یک ویدئو دیگر را جایگزین ویدئوی قبلی میکنند، یا گفتند ایران توان مقابله با کرونا را ندارد، اما بهداشت جهانی اعلام کرد موفقیتهای ایران در مقابله با کرونا از ژاپن و کره جنوبی هم بیشتر است.
این جنگ رسانهای را که مبتنی بر تغییر رسانهای رویدادهای کشور است، جنگ روایت هم میگویند؛ یعنی دشمن در صدد است که با دروغگویی و جوسازی، چهره ایران را در افکار عمومی تخریب کند؛ اما برای مقابله با آن کافی است دو سؤال یا جمله انحرافی مطرح شود، فوراً دست به کلاه میبرند.
اگرچه در گذشته به سبب محدودیت رسانهها، جنگ رسانهای شدت کمتری داشت، اما در سالهای اخیر این جنگ به تعداد افراد دارای گوشی هوشمند افزایش یافته است؛ در اولین روز هفته جاری در توئیتر، ۵۷ درصد توئیتها در انتقاد از مسئولان کشور، ۶ درصد ترس از کرونا، ۵ درصد انتقاد از مردم، ۲ درصد رعایت نکات بهداشتی و... منتشر شده است. اگر از همین پیامرسان در راستای رعایت بهداشت، آموزش یا مقابله با محتکران تجهیزات بهداشتی، تولید محتوا صورت میگرفت، شاید وضعیت بهتر از این بود.
اکنون که نیروهای انتظامی، بسیج، طلاب علوم دینی و مردم عزیز کشورمان به صورت خودجوش به یاری مردم شتافتهاند، لازم است برای مقابله با جنگ روایتی دشمن تصویری درست و مبتنی بر واقعیت از رخدادهای کشورمان ارائه دهیم.
توجه داشته باشیم که کار ما کمتر از پزشکان، پرستاران و کادرهای درمانی بیمارستانها نیست؛ با همین رسانههای کوچک و تأثیرگذار که در دست داریم و با تولید پیامهای امیدبخش، هم مردم کشورمان را امیدوار کنیم و هم نقشههای توطئهانگیز رسانههای آلسعود و انگلستان را افشا نماییم.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
FATF منفعتی برای ایران نداشته است
«غلامرضا مصباحیمقدم» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF اظهار داشت: «در FATF اصطلاحی به نام لیست سیاه وجود ندارد. در این برهه ما مجدداً وارد لیست کشورهای غیرهمکار با FATF شدیم.» وی تأکید کرد: «اینکه گفته میشود اگر ایران با تعبیر غلط مطبوعات به لیست سیاه FATF بپیوندد، برای بازگشتش حتی بعد از تحریمهای آمریکا نیز پروسه طولانی نیاز است، باید بگویم که چنین حرفی درست نیست.» این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: «تا به الآن ۳۹ توصیه از ۴۱ توصیه FATF عمل شده، اما منفعتی برای ایران نداشته است.» وی گفت: «بانکها و کشورهای همکار ایران به خوبی میدانند که ایران پولشویی و تأمین مالی تروریسم نمیکند؛ بنابراین معنا ندارد که ما از طریق مطبوعات و رسانهها افکار عمومی را پریشان کنیم؛ یک کشور ۸۰ میلیونی، که ۷ درصد ذخایر زیرزمینی جهان را دارد، به بنبست نمیرسد. ۸۰ درصد اقتصاد ایران داخلی است و تنها ۲۰ درصد اقتصاد ایران وابسته به داد و ستدهای خارجی است.»
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
از مکتب حاج قاسم چه خبر؟
دو ماه از شهادت حاج قاسم گذشت، حاج قاسمی که رهبر معظم انقلاب او را یک مکتب، یک راه و مدرسه درس آموز معرفی کردند و ملت و افکار عمومی در تشییع و تایید راه وی سنگ تمام گذاشتند؛ اجرکم عندالله ...
اما فراموشی از ویژگیهای اصلی افکار عمومی است، لذا برای زنده نگه داشتن مکتب سلیمانی باید کار و تلاش مضاعف نمود:
۱. زنده نگه داشت مکتب حاج قاسم نیاز به فعالیت های مردمی دارد، هر قشری باید با تدبر نقش های خود را تبیین و اجرا نماید. به عنوان مثال فرهنگیان برای تبیین و تعمیق این مکتب در بین دانش آموزان، نقش بی بدیلی دارند.
۲. حاجقاسم و مکتب او مولفه های متعددی دارد از جمله ولایت محوری، نگاه فراجناحی و نگاه فرامرزی، مدیریت و فرماندهی جهادی و...
برای تبیین و ترویج این مولفه ها خصوصاً در پایگاه ها، باید کارهای تبیینی مستمری صورت گیرد.
۳. به یاد داشته باشیم اگر مکتب سلیمانی را بخواهیم نهادینه کنیم باید از فعالیت های حکومتی تا حد امکان پرهیز کنیم و کارهای مردمی را در دستور کار قرار دهیم.
ان شاءالله