درمانrTMS در ترکیب با «رواندرمانی» ممکن است یک درمانِ تجویزی برای کمک به بیماران مبتلا به اختلالات اضطرابی محسوب شود.«درمانrTMS » در ترکیب با «رواندرمانی» ممکن است یک درمانِ تجویزی برای کمک به بیماران مبتلا به اختلالات اضطرابی محسوب شود
👇👇👇
https://www.migna.ir/news/61634/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جایگاه والدین
ما هم در مورد آموزش احترام به حرف پدر و مادر
فیلم برادران لیلارو داریم
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸حجاب از منظر این روانشناس
@Mignair
🚨هشدار مهم؛ صحبت درباره خسته شدن از زندگی را جدی بگیرید!
👤دکتر امیرحسین جلالی ندوشن، روانپزشک و استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران در حاشیه فوت نابهنگام کیومرث پور احمد، کارگردان شهیر سینما و تلویزیون میگوید: افسردگی، یاس و ناامیدی را باید جدی گرفت.
او با بیان اینکه پیامد نهایی بیتوجهی به ریشههای افسردگی و از دست دادن هدف و معنا در زندگی میتواند مرگ خود خواسته باشد، ادامه میدهد: بنایراین اگر در هر یک از اطرافیان،صحبتی از بیمعنایی زندگی و خستگی از زندگی کردن شنیدیم باید برای آن شخص وقت بگذاریم و با او صحبت کنیم تا در پیدا کردن و رفع ریشههای چنین احساساتی به وی کمک کنیم.
به گفته این متخصص بیشک بخشی از این کمک توسط اطرافیان و بخش دیگر، از سوی متخصصان باید به شخص مبتلا به افسردگی ارایه شود.
❌اگر احیانا به فکر خودکشی هستید یا کسی را میشناسید که نگران خودکشی وی هستید، میتوانید از نهادهای مختلفی کمک بگیرید:
در ایران، اورژانس اجتماعی با تلفن ۱۲۳ بیستوچهارساعته برای ارئه مشورت و کمک آماده است.
خط تلفنی ۱۴۸۰ مشاوره رایگان تلفنی است که بین ساعتهای ۶ صبح تا ۹ شب میتوانید با آن تماس بگیرید.
همچنین مراکز مشاوره آموزش و پرورش با تلفن 1570 و 4030 وزارت بهداشت و مراکز سازمان بهزیستی نیز میتوانند بهصورت تلفنی و حضوری مشاوره لازم را به شما ارائه دهند....
https://www.migna.ir/news/61640/preview/
🔶 چرا به اهدافم نمیرسم؟
- اهدافتان مبهم و غیر واقعی است.
- برنامهریزی ضعیف تمام تلاش هارا از بین میبرد.
- اهداف زیادی برای خودتان تعیین کردید.
- یک "چرایی" و دلیل قوی برای رسیدن هدف خود ندارید.
- موانع رسیدن به هدف را پیش بینی نمی کنید.
- برای انجام کارها و رسیدن به اهداف بازده زمانی مشخص نکرده اید.
- دائم بهانه تراشی میکنید.
- فقط اهداف بلند مدت را در نظر میگیرید.
- اهدافتان قابل اندازه گیری نیست.
- به راحتی تخت تاثیر حرف مخالفان و منتقدین قرار میگیرید.
- به تعویق انداختن کارها اهدافتان را در حد یک رویا باقی میگذارد.
- از شکست و اشتباه کردن میترسید.
- اهدافتان را به جای نوشتن در ذهنتان رها میکنید.
- عادت های روزانه مرتبط با هدف ندارید.
- محیط و اطرافیان شما باعث ایجاد اصطکاک در اهدافتان میشوند.
- دستاورد های خود را کوچک تلقی میکنید.
@Mignair
🔶با کسیکه افکار خودکشی دارد وارد فاز نصیحت نشوید و از او تشکر کنید!
👤دکتر هانیه زائر رضایی، پزشک و روانشناس
▪فارغ از اینکه کسیکه افکار خودکشی دارد آدم معروف یا گمنام شهر است، برای اینکه شانس رها شدن از این افکار را داشته باشد، یا افکار او منجر به اقدام به خودکشی نشود اطرافیان نقش موثری دارند. مواجه شدن با کسیکه درباره خودکشی خود صحبت میکند یا نشانههایی از آن را بروز میدهد اگرچه ساده نیست اما اهمیت دادن و توجه کردن به او شاید بتواند سببساز جلوگیری از یک خودکشی شود، برای همین است که زائر رضایی معتقد است وقتی کسی با شما درباره خودکشی خودش صحبت میکند بهجای ترسیدن و نصیحت کردن از او تشکر کنید.
▪«گام اول در مواجه شدن با کسیکه به شما میگوید به خودکشی فکر میکند این است که از آن فرد تشکر کنیم چراکه وقتی به خودکشی فکر میکند آن را با ما درمیان گذاشته است، این اقدام سبب میشود فرد حس خوبی پیدا کند. نکته دوم اینکه خیلی از افراد در مواجهه با فردی که به خودکشی فکر میکند بلافاصله وارد فاز نصیحت میشوند، توصیههایی از این قبیل که به داشتههایت فکر کن، یا اینکه اگر دست به خودکشی بزنی چه بلایی سر خانوادهات میآید و مواردی از این دست، مطمئن باشید کسیکه به خودکشی فکر کرده و حتی میخواهد آن را اجرایی کند به همه این توصیهها فکر کرده و از آن عبور کرده است، بنابراین عذاب وجدان دادن به کسی که افکار خودکشی دارد حال او را بهتر نمیکند.»
▪«یکی از بهترین کارها این است که در مواجهه با این افراد شنونده فعال شویم، یعنی با توجه و همدلی حرفهای او را بشنویم، قضاوت نکنیم و عذاب وجدان ندهیم، اما به او بگوییم خودکشی که همیشه هست پس بیا به راه حل هم فکر کنیم، برای خودکشی دیر نمیشود اما شاید بتوانیم باهم راه حلی پید کنیم.»
«نکته دیگر اینکه یکسری از عوامل هستند که فکر به خودکشی را بیشتر به عمل نزدیک میکنند، مانند کسیکه در خانواده سابقه خودکشی دارد، یا فردی که تنها زندگی میکند، احتمال اینکه این افراد اقدام به خودکشی را عملی کنند بیشتر است، بنابراین حتما وضعیت فرد را به کسی خبر بدهیم، اگر خودمان شرایط ماندن کنار او را نداریم حتما از کمک دیگران استفاده کنیم که تنها نباشد.، ضمن اینکه در صحبتهای اولیه از فرد بپرسیم آیا فکر کرده است که چطور میخواهد این کار را انجام دهد، بعد از آن فرد را از عوامل خطرناک دور نگه داریم، مثلاً اگر در طبقه بالای ساختمانی زندگی میکند که محافظ ندارد حتما آن را برای مدتی در خانه تنها نگذاریم.»....👇
https://www.migna.ir/news/61646/preview/
🔶چرا معمولاً آنهایی که درونشان خلوت است، بیرونشان را شلوغ میکنند؟!
▪وحید پاریاو
▪چرا بعضی از مردم، دچار تَکَلُّف هستند؟!
معنای تکلف را میتوان «خود را فراتر از واقع جلوه دادن» دانست.
به نظر میرسد که تمایل به متفاوت و خاص بودن و یا توهم متفاوت بودن از دیگران که منظور ما از این تفاوت، به لحاظ ظاهری و نمود بیرونی در ظاهر، رفتار و گفتار است و نه در تفکرات و بینش فرد – حاکی از نیازی درونی و ناخودآگاه به پُر کردن و یا پوشاندن خلائی درونی است. همچنین ممکن است، نیاز به تأیید و توجه، نشان از سطح پایین عزت نفس و یا عقده حقارت فرد(بر اساس نظریه آدلر ) دارد.
▪روانشناسان اجتماعی و جامعهشناسان بر این باورند که هویت(حتی هویت فردی)، امری غیر شخصی یا به عبارت دیگر امری اجتماعی است که به واسطه دیالکتیک(گفتگو، مواجهه، مناظره)، میان فرد و جامعه شکل میگیرد. از دیدگاه این افراد، هر چند هویت معمولاً در نگرشها و احساسات شخصی افراد، نمود پیدا میکند، ولی زمینه و بستر شکلگیری آن، زندگی جمعی است و تصویری که فرد از خود میسازد و یا آگاهی و احساس فرد نسبت به خود، بازتاب نگرش دیگران، نسبت به اوست(جنکینز، 1381، 294.؛ به نقل از: پیدایش و کوگانی بهاروند، 1394).
🍃مهمترین منشأ پدید آمدن عزت نفس، رفتار و واکنش دیگران نسبت به شخص است. این نظریه را »آینه خودنما« مینامند؛ به این معنی که فرد برای دیدن خود، به واکنشهای دیگران توجه کرده و تصویر خود را در واکنشهای آنها میبیند(به نقل از: قطب و باقری، 1399).
عزت نفس، زائیده زندگی اجتماعی و ارزشهای آن است و در تمامی فعالیتهای روزانه انسان به نوعی جلوهگر بوده و به این شکل از مهمترین جنبههای شخصیت و تعیین ویژگیهای رفتاری انسان است(به نقل از: مشکی، نوری سیستانی و پیمان، 1388).
▪این جمله به چه معناست: بیرونِ شلوغ، خبر از خلوت بودن درون میدهد. منظور از خلوتیِ درون چیست؟ و شلوغی بیرون یعنی چه؟ منظور از خلوتی درون، خلوتی فضای ذهنی و اندیشه و تفکرات آدمیست. یکی، کنایه از این است که فرد دانشی در زمینهای که در خصوص آن اظهار نظر از موضع یک کارشناس میکند، ندارد. نه دانش دانشگاهی و نه دانشی که ناشی از تجربیات قابل اتکای فردی و یا مطالعات متمرکز شخصی باشد. بطور کل، یک فرد عامی و عادی در یک زمینه خاص که به هیچ عنوان نمیتواند در آن زمینه یا موضوع، صاحب نظر باشد و یا اطلاعات قابل ملاحظهای داشته باشد. البته این موضوع الزاماً جنبه منفی ندارد. چون، بهر حال هرکسی به هر مقدار دانش ممکن است در خصوص یک موضوع یا مسأله، نظر و دیدگاهی داشته باشد و مهمتر اینکه دیدگاه و نگرشهای بعضی از افراد، در خصوص موضوعی نامرتبط با حوزه تحصیلی و تجربی آنها، میتواند جالب، قابل توجه و راهگشا باشد و منظور ما این نیست که هر کسی صرفاً میبایست در حوزه دانش و تخصص و تجربه خود، اظهارنظر کند. اما اظهارنظر در خصوص موضوعی که منِ گوینده، دانشی در آن حوزه ندارم «با خمیرمایه اطمینان و موضع صاحبنظر بودن!»، محل ایراد است و نشانهای از خلوتی درون. زیاد دیدهام که این قبیل افراد، بدون اینکه درخواست اظهار نظر از آنها شده باشد، خودشان را وارد بحث کرده و شروع به ایراد سخنرانی میکنند. عمدتاً هم با رد نظر دیگران..... ادامه در لینک زیر👇
https://www.migna.ir/news/61649/preview/
🌿قُوت قَلب اونجا که خدا میگه:
«لاتَخافاً إنَّني مَعکُما أسمَعُ وَأری»
نتَرسید بندگانِ من..حواسم بهِتون هَست،میبینمتون،میشنومتون✨
@Mignair
🔶نشانههای هوش هیجانی در مردان و زنان چگونه است؟
🔻هوش هیجانی (EQ) توانایی درک، نشان دادن، کنترل و استفاده از احساسات برای برقراری ارتباط با دیگران و ارتباط موثر و سازنده با آنهاست. همچنین برخی از کارشناسان معتقدند که EQ برای موفقیت در زندگی مهمتر از IQ است.
👩🦰مشخصات هوش هیجانی در زنان عبارت است از:
۱. اعتماد به نفس بالایی دارند و خونسردی را میتوان از رفتار آنها متوجه شد.
۲. اهدافی در زندگی دارد و برای رسیدن به آنها تمام تلاشش را میکند.
۳. عزت نفس خوبی دارد و فقظ جنبه مثبت مسائل را در نظر میگیرد.
۴. زنانی که هوش هیجانی بالایی دارند، بسیار مسئولیت پذیرند.
👱♂️ویژگیهای هوش هیجانی در مردان شامل موارد زیر است:
۱. در تصمیم گیریها معمولا مستقل و خیلی قاطع عمل میکنند.
۲. توانایی ابراز احساسات خود را دارد.
۳. بسیار حمایت کننده است و نسبت به خانوادهاش متعهد میباشد.
۴. مغرور نیست و در صورت اشتباه، به راحتی توانایی عذرخواهی کردن را دارد.....👇
https://www.migna.ir/news/61657/preview/
اینفوگرافیک | نکات مهمی که باید درباره کنکور سراسری امسال بدانید
@mignair
🔶اصول پوشش اخبار مرتبط با خودکشی در رسانهها
▪مهمترین توصیههای این نهاد بینالمللی برای انتشار اخبار خودکشی به شرح زیر است:
۱. از عباراتی که خودکشی را حساس یا عادی جلوه می دهد، مانند «خودکشی ناموفق» یا «خودکشی سیاسی» باید جلوگیری کرد و در مورد استفاده از کلمه «خودکشی» در عناوین باید احتیاط کرد.
۲. از برجسته کردن و تکرار بیرویه خبر خودکشی به این دلیل که ممکن است منجر به رفتارهای تقلیدی شود باید خودداری کرد. گزارش روزنامهها درباره خودکشی باید به طور خاصی در صفحههای داخلی آن هم در قسمت پایین صفحه منتشر شود، نه در صفحه اول یا در بالای صفحه. به همین ترتیب گزارشهای تصویری در مورد خودکشی باید در دوم یا سومین اخبار تلویزیونی ارائه شود.
۳. از تشریح روش مورد استفاده در خودکشی کامل یا اقدام به خودکشی باید خودداری شود، زیرا توصیف گام به گام ممکن است افراد آسیبپذیر را به تقلید این عمل ترغیب کند.
۴. از ارائه اطلاعات دقیق در مورد مکان خودکشی یا اقدام به آن مانند یک پل، یک ساختمان بلند، یک صخره یک ایستگاه راه آهن به این دلیل که میتواند به عنوان یک مکان خودکشی شهرت پیدا کند باید خودداری کرد.
❌خودکشی هیچگاه در نتیجه یک عامل یا حادثه اتفاق نمیافتد. معمولا تعامل پیچیدهای از عوامل روانی، بیماری جسمی، سوء مصرف مواد، مشکلات خانوادگی، تعارضات بین فردی و استرسهای زندگی در افراد منجر به خودکشی میشود.
۵. در استفاده از عکس یا فیلمبرداری باید احتیاط شود، همچنین یادداشتهای به جا مانده از فرد خودکشی کننده در مورد اقدامش نباید منتشر شود.
۶. گزارش خودکشی چهرههای معروف ممکن است بر رفتار افراد آسیبپذیر تاثیر بیشتری بگذارد زیرا چهرههای مشهور مورد احترام جامعه هستند. تجلیل از مرگ یک شخص مشهور ممکن است نشانگر این باشد که جامعه به رفتار خودکشی افتخار میکند. بنابراین گزارشها نباید خودکشی را پر زرق و برق کنند.
۷. باید گزارشها حاوی اطلاعاتی راجع به نهادهایی که میتوانید در صورت مواجه شدن با موردی از خودکشی کمک بگیرید..... ادامه مطلب👇
https://www.migna.ir/news/61664/preview/▪