🌟🌌 #الله_اکبر 🌌🌟
🔻 رهبرانقلاب: الله اكبر ملت ايران لحن و نواى خاصى دارد. چون الله اكبر پيغمبر است، الله اكبر بت شكن است، چون به معناى ناچيز و بىمقدار داشتن بتهاى زور و زر است، چون به معناى رشادت و شجاعت يک ملّت در مقابل استكبار جهانى است.
💻 Farsi.Khamenei.ir
⬅️ کانال مطالعات "فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی":
🆔 پیام رسان ایتا: eitaa.com/mirkhalili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان بسیار مهم آیت الله جاودان
🇮🇷 در خصوص اهمیت و وجوب شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
💝 همه می آییم
🇮🇷🌷 به عشق ایران اسلامی
👥 با خانواده و فامیل می آیم
⬅️ کانال مطالعات "فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی" با کلیپهای کوتاه از صحبتهای کارشناسان و مستندها و مطالب متنوع دیگر در رابطه با انقلاب اسلامی و فلسفه سیاسی:
با نشر مطالب کانال، به بهتر دیده شدن مطالب و نیز باز شدن باب نقد و نظر درباره مطالب کانال کمک بفرمایید. با تشکر
🆔 پیام رسان ایتا: eitaa.com/mirkhalili
تازه های نشر:
معرفی اجمالی کتاب Beautiful Revolution (انقلاب زیبا) تالیف استاد محسن نصری
کتاب Beautiful Revolution(انقلاب زیبا) در معرفی انقلاب اسلامی در راستای جهاد تبیین و مقابله با اسلام و ایران هراسی و مبارزه با تطهیر پهلوی به زبان انگلیسی از ۸۴ عنوان کتاب انگلیسی از تحلیل گران و سیاستمداران اروپایی و آمریکایی بهره برده است.
کتاب Beautiful Revolution به نویسندگی محسن نصری و ترجمه گروه هاتف شامل سه فصل:
۱/ مفهوم شناسی در معرفی واژه انقلاب و اسلام و ایران،
۲/ ریشه شناسی در اعلام شکست تحلیل گران غربی در شناخت انقلاب اسلامی و تبیین نظریه منظومه ای در ریشه اسلامی،تاریخی واجتماعی انقلاب اسلامی ایران می باشد.
۳/ فصل سوم تغییرات ایران از رژیم پهلوی به جمهوری اسلامی در عرصه های؛
کودتایی به مردمی،
شاهنشاهی به جمهوری اسلامی، وابستگی به استقلال،
استبداد به آزادی
و فساد ( سیاسی، اخلاقی و اقتصادی) به اصلاح تبیین شده است.
این کتاب در ۱۶۸ صفحه با چاپ دورنگ روی کاغذ بالک به قیمت ۷۵ هزارتومان توسط نشر نور فاطر در حال توزیع است. تلفن مرکز پخش 031 _33351531
پ ن: لازم به ذکر است این کتاب در روز سه شنبه ۱۸ بهمن با حضور دکتر حداد عادل در خانه انقلاب اصفهان رونمایی شد.
#معرفی_کتاب
#تازه_های_نشر
⬅️ کانال مطالعات "فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی" با معرفی جدیدترین آثار و منشورات و مطالب متنوع دیگر در رابطه با انقلاب اسلامی و فلسفه سیاسی در خدمت فرهیختگان عزیز است:
🆔 پیام رسان ایتا: eitaa.com/mirkhalili
مطالعات فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی
تازه های نشر: معرفی اجمالی کتاب Beautiful Revolution (انقلاب زیبا) تالیف استاد محسن نصری کتاب Bea
با تشکر از جناب استاد محسن نصری، از اساتید دانشگاه اصفهان و عضو کانال مطالعات فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی بخاطر ارسال معرفی اثر جدیدشان برای کانال.
جناب استاد، حدود ۵۰ مقاله و ۱۵ عنوان کتاب دارند که ان شاء الله در آینده نزدیک؛ آثار دیگر ایشان نیز به صورت مختصر در اینجا معرفی خواهد شد.
از انتشار آثار و یادداشتهای سایر اساتید و مدیران معزز در این کانال استقبال می کنیم.
الحمدلله استقبال بسیار خوبی از کانال شده و اعضای کانال؛ از چهره های مشهور فرهنگی و سیاسی کشور هستند که کار کانال را برای تولید و ارسال محتوا با توجه به نخبگانی بودن اعضا سخت می کند.
از اساتید برتر دانشگاه های مطرح کشور، برخی از مدیران شورای عالی انقلاب فرهنگی، نمایندگان مجلس، برخی از مدیران عالی حوزه ها، معاونین وزرا، فرمانداران، مدیران دانشگاههای مطرح کشور و اساتید و مؤلفین صاحب نام و .... در این جمع حضور دارند که فرصت خوبیست برای آشنایی و اطلاع از آثار و فعالیتهای همدیگر.
از حضور همه عزیزان در این جمع تشکر فراوان دارم و خیر مقدم خدمت سروران عزیزی که جدیدا به ما پیوستند و کانال در حدود یک هفته به ۳۰۰ عضو فرهیخته و نخبگانی رسید.
در اینجا سعی بر این است بیش از توجه به کمیت، به کیفیت توجه شود. ان شاء الله برنامه های خوبی برای تولید محتوای مناسب داریم که به مرور اعلام می شود.
🔴غرب و «وضعیت زوگزوانگ» در مواجهه با انقلاب اسلامی
🖊احمدحسین شریفی
🔸در بازی شطرنج، بعضاً به دلیل انتخابهای نادرست و حسابناشده، ممکن است شطرنجباز به وضعیتی برسد که هر چند حق حرکت دارد و بالاخره باید حرکت کند، اما آرزو میکند که ای کاش چنین حقی نمیداشت و ای کاش از ابتدا به گونهای حرکت میکرد که به چنین بنبستی دچار نمیشد! زیرا هر حرکتی بکند، با حرکت بعدی حریف، مات میشود. در بازی شطرنج به این حالت «زوگزوانگ» یا «حرکت اکراهی» میگویند.
🔸نگاهی دقیق به صحنههای مختلف بینالمللی و قدرت نرم روزافزون انقلاب اسلامی نشان میدهد که رهبران آمریکا در مواجهه با انقلاب اسلامی و قدرت و خلاقیت شگفتانگیز رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، چنین حالتی پیدا کردهاند؛ غرب به ویژه ایالات متحده آمریکا در طول ۴۴ سال گذشته به دلیل رفتارهای ابلهانه و متکبرانه و مستبدانهای که با جمهوری اسلامی داشته است، خود را در «وضعیت زوگزوانگ» قرار دادهاند. علیرغم همه استراتژیهایی که برای مهار انقلاب اسلامی و بلکه براندازی نظام جمهوری اسلامی طراحی کردهاند، در مواجهه با انقلاب اسلامی به بنبست و ته خط رسیدهاند. آنها فقط برای حفظ پرستیژ و جایگاه بینالمللی خود میکوشند چنین وانمود کنند که در مواجهه با انقلاب اسلامی دستان پری دارند! در حالی که حقیقتاً درمانده و زمینگیر شدهاند.
🔸آنان هنوز هم هیچ فهم درستی از انقلاب اسلامی و حکمتهای الهی حکیمان فرزانه راهبر انقلاب، یعنی خمینی کبیر و خامنهای عزیز، ندارند. آنان درکی از رابطه معنوی و ملکوتی «امامت و امت» ندارند. آنان هیچ فهمی از «فرهنگ انتظار» و «نظام ولایت» ندارند.
#انقلاب_اسلامی
#سیاست
#غرب
منبع: کانال حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قم.
⬅️ کانال مطالعات "فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی" از یادداشتهای عزیزان در رابطه با موضوعات مرتبط با انقلاب اسلامی و فلسفه سیاسی استقبال می کند.
🆔 پیام رسان ایتا: eitaa.com/mirkhalili
🔻 پرسش: حکم شرعی عدم شرکت در راهپیمایی 22 بهمن چیست؟
✍️پاسخ: نظر مراجع معظم تقلید در این خصوص بدین شرح است :
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی:
اگر شرکت نکردن در راهپیمایی موجب تضعیف نظام جمهوری اسلامی شود، گناه محسوب میشود.
🔸آیت الله العظمی شبیری زنجانی:
موارد مختلف است. در جایی که حیات مذهب حق متوقف بر شرکت باشد یا عدم شرکت موجب مفاسد عظیمتر در مجتمع گردد شرکت کردن لازم است.
🔹آیت الله العظمی صافی گلپایگانی:
همه صحنههایی که مردم حضور دارند، برای آن است که میخواهند دین را نگه دارند و در برابر دشمنان اسلام صف آرایی کنند و اجتماعاتی با این شکوه و عظمت، با انگیزهای جز حفظ دین فراهم نمیشود.
🔸آیت الله العظمی وحید خراسانی:
به طورکلی، تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران حرام است (و هرکاری که انجام آن باعث تضعیف نظام شود، لازم است ترک شود و هر کاری که ترک آن باعث تضعیف نظام شود، لازم است انجام داده شود.
🔹آیت الله العظمی مکارم شیرازی:
حضور در راهپیماییهای مهم مثل روز قدس و ۲۲ بهمن لازم (واجب) است.
🔸آیت الله العظمی نوری همدانی:
با توجّه به اوضاع روز در تمام عرصههای اجتماع اسلامی حضور یافتن علامت رشد سیاسی است که امروز لازم است.
منبع: مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی وابسته به دفتر تبیغات اسلامی
⬅️ کانال مطالعات "فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی":
🆔 پیام رسان ایتا: eitaa.com/mirkhalili
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش زنده کانال مطالعات فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی از راهپمایی باشکوه مردم شهر مقدس قم در روز شنبه 22 بهمن 1401
⬅️ کانال مطالعات "فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی":
🆔 پیام رسان ایتا: eitaa.com/mirkhalili
انقلاب اسلامی دستاوردها و چالش ها.m4a
42.61M
✳️ انقلاب اسلامی دستاوردها و چالش ها
سخنرانی آیت الله دکتر علی نصیری
پ ن: این سخنرانی امروز بیست و دوم بهمن ماه ۱۴۰۱ پس از نماز ظهر و عصر به مناسبت جشن سالگرد انقلاب اسلامی در مسجد علی بن طالب (ع) قم ارایه شده است.
منبع: کانال استاد علی نصیری، رئیس مؤسسه معارف وحی و خرد و استاد دانشگاه علم و صنعت تهران
#صوت
#نشست
#انقلاب_اسلامی
#دستاوردها
#چالشها
⬅️ کانال مطالعات "فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی" با جدیدترین اخبار، صوت و گزارش نشستها، کرسیها و همایشها و مطالب متنوع دیگر در رابطه با انقلاب اسلامی و فلسفه سیاسی:
🆔 پیام رسان ایتا: eitaa.com/mirkhalili
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 قدرت اصلی انقلاب اسلامی در چیست؟
اهمّیّت این انقلاب و علّت اینکه این انقلاب زلزله در دنیا ایجاد کرد، این نبود که یک حکومتی را سرنگون کرد؛ نه، علّت این بود که یک منظومهی فکری نو را به دنیا عرضه کرد و امروز هم همچنان در اکناف عالم، این منظومهی فکری در حال پیشرفت است.
پ ن: بر اساس بیانات مقام معظم رهبری ۱۳۹۴/۰۶/۱۲
#انقلاب_اسلامی
#قدرت
#منظومه_فکری
⬅️ کانال مطالعات "فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی" با کلیپهای کوتاه از صحبتهای کارشناسان و مستندها و مطالب متنوع دیگر در رابطه با انقلاب اسلامی و فلسفه سیاسی:
با نشر مطالب کانال، به بهتر دیده شدن مطالب و نیز باز شدن باب نقد و نظر درباره مطالب کانال کمک بفرمایید. با تشکر
🆔 پیام رسان ایتا: eitaa.com/mirkhalili
🇮🇷سالروز ۴۴ اُمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران مبارک باید🇮🇷
⬅️ کانال مطالعات "فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی" با کلیپهای کوتاه از صحبتهای کارشناسان و مستندها و مطالب متنوع دیگر در رابطه با انقلاب اسلامی و فلسفه سیاسی:
با نشر مطالب کانال، به بهتر دیده شدن مطالب و نیز باز شدن باب نقد و نظر درباره مطالب کانال کمک بفرمایید. با تشکر
🆔 پیام رسان ایتا: eitaa.com/mirkhalili
🔵 بخش اول مباحث مطرح شده در نشست حکمرانی و سیاستگذاری عمومی از منظر فارابی
🖊دکتر احمدرضا یزدانی مقدم، دانشیار گروه فلسفه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
موضوع بحث؛ حکمرانی از منظر فارابی است. تعریفی که از حکمرانی (Governance) ارائه شده است به قرار ذیل است: حکمرانی فرایند قاعده گذاری، اجرای قواعد، بررسی، نظارت و کاربست بازخوردها با اعمال قدرت مشروع و به منظور دستیابی به هدف مشترکی برای همه کنشگران و ذینفعان در چارچوب ارزشها و هنجارها در محیط یک سازمان یا یک کشور است. بر اساس این تعریف، تنظیم قوانین و فرآیندهایی که بر سبک سیاستگذاری و نحوه نقشآفرینی کنشگران و ذینفعان در فرآیند سیاستگذاری و اعمال قدرت تاثیر میگذارد بخشی از وظایف حکمرانی است. به علاوه موفقیت حکمرانی معمولاً با مشخصههایی از جمله: دستیابی به ارزشها، رضایتمندی، عدالت گستری، مهار فساد، مشارکت، مسئولیت پذیری، اثربخشی، یکپارچگی، و امثال آن سنجیده میشود.
تعریفی که فارابی از حکومت دارد به تعریف حکمرانی نزدیک است. از دیدگاه فارابی حکومت افعال و اخلاق ارادي را در اجتماع مدیریت ميکند و آنها را در جهت مقصود به کار ميگيرد و در صدد تحقق اخلاق و رفتار فاضله در مدینه است. همچنین فارابی در تحصیل السعادة به تفصیل درباره چگونگی و انواع و مراتب قانونگذاری سخن می گوید. فارابی در فصول منتزعة اصول و معیارهای لازم یا مکانیزم و طریق و چگونگی قانونگذاری را توضیح می دهد.
حکومت چگونه قوانین را اجرا می کند؟ حکومت چگونه جامعه را اداره میکند؟ فارابی مفاهیمی را مطرح کرده است که به ما در پاسخ این پرسش ها یاری میرساند. فارابی در سهگانه فصول منتزعة، تحصیل السعادة و الملة برای حکومت سه ویژگی و بایسته را در نظر میگیرد: حکمت نظری، حکمت عملی و تعقل. مقصود از حکمت نظری چنانکه فارابی در مواردی متذکر میشود آن است که رهبری جامعه؛ مبدا و معاد انسان و حال انسان میان مبدا و معاد را بداند و اصول و چهارچوب های کلی دست او باشد. با تفسیر موسّع از گفتار فارابی میتوان چنین نتیجه گرفت که آشنایی با مباحث دقیق فلسفی و جزئیات مباحث فلسفی برای رهبری جامعه ضرورت ندارد بلکه آن چیزی که مورد انتظار است آشنایی کلی با مباحث فلسفی و درک و فهم مبدا و معاد و موقعیت انسان در این دنیا است.
چنین تفسیر موسّعی را میتوان از فارابی استفاده کرد. آنجا که فارابی می گوید پیامبران الهی اصول و مقاصدی دارند که به تناسب مخاطبان خود آنها را عرضه می کنند. از این رو ظاهر ادیان متفاوت است در حالی که باطن و حقیقت دعوت پیامبران یکی است. افراد عادی به ظاهر نگاه میکنند و ادیان را متعارض می یابند. در حالی که اندیشمند و فیلسوف که به حقیقت حال توجه دارد به باطن توجه میکند و آن را یگانه می یابد. بنابراین حقیقت و باطن ادیان همانا مقاصدی است که دین در نظر دارد. برای همین هم هست که فارابی برای فقیه در عمل؛ آگاهی از مقاصد پیامبر را لازم می داند. به همین ترتیب بر پایه روش تفسیری که از فارابی استفاده میکنیم به مقصود او از ویژگی فیلسوف بودن توجه میکنیم و می یابیم که مقصود او همانا آگاهی از مبدا و معاد و وضع انسان میان مبدا و معاد است. در مورد حکمت عملی هم لازم است رهبری اصول کلی اداره جامعه را بداند.
پس از تحقق حکمت نظری و حکمت عملی؛ رهبری مانند طبیبی است که اصول طبابت را بلد است اما تجربه و مهارت لازم را ندارد. از این رو نیازمند تجربه و ممارست و مشاهدات طولانی است. فارابی از این ویژگی سوم به عنوان تعقل یاد می کند. وی در فصول منتزعة به تفصیل درباره تعقل و نسبت آن با عقل عملی سخن گفته است. وِزان تعقل همانا وِزان قوه فکری است که اگر در خدمت تحقق آرمان های الهی انسانی قرار گیرد فضیلت فکری است و اگر در خدمت تحقق مقاصد ضد انسانی و غیر الهی قرار گیرد رذیلت فکری است. از این روست که فارابی بارها در مقالة فی معانی العقل توضیح می دهد که آنچه در نزد معاویه بود؛ عقل نبود بلکه شرارت بود. فضیلت نبود بلکه رذیلت بود. از گفتار فارابی در فلسفه افلاطن استفاده میشود که فارابی در مقام جمع میان تعقل و حکمت نظری و حکمت عملی است. به بیان دیگر خواهان تحقق فضیلت فکری در مقابل رذیلت فکری است. این موضوع مورد توجه اشتراوس هم قرار گرفته و او هم با بیانی دیگر چنین موضوعی را اظهار می دارد.
ادامه مطلب در پست بعدی کانال...👇👇👇
#صوت
#نشست
#حکمرانی
#سیاستگذاری_عمومی
#فارابی
#فلسفه_سیاسی
⬅️ کانال مطالعات "فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی" با جدیدترین اخبار، صوت و گزارش نشستها، کرسیها و همایشها و مطالب متنوع دیگر در رابطه با انقلاب اسلامی و فلسفه سیاسی:
🆔 پیام رسان ایتا: eitaa.com/mirkhalili
بخش دوم مباحث مطرح شده در نشست حکمرانی و سیاستگذاری عمومی از منظر فارابی / دکتر احمدرضا یزدانی مقدم، دانشیار گروه فلسفه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی👇👇👇
با توجه به ویژگی هایی که فارابی در آثار خود مانند فصول منتزعة، تحصیل السعادة، الملة، الحروف، مقالة فی معانی العقل و احصاء العلوم برای تعقل برمی شمارد می توان استفاده کرد که اگر قرار باشد تعقل مورد نظر فارابی در زمان ما تحقق پیدا کند نیاز به استفاده از همه دانش های بشری و کلّیت سیستم اداری و قوای اداره کننده کشور و آزادی بیان و آزادی احزاب و آزادی انتخابات است. مقصود از آزادیهای یاد شده، در اینجا، آن است که واقعیت های سیاسی اقتصادی اجتماعی فرهنگی از حواشی و نقاط مماس با واقعیت به رهبر جامعه منتقل شود. چنانکه مقصود از استفاده از دانش های یاد شده و مانند آن نیز همین است. رهبری برای تصمیمگیری نیازمند بهره گیری از همه دانش های بشری موجود و تمامی توان ارکان حکومت و اطلاعات منتشر شده در سطوح مختلف اجتماعی انسانی است. در مسیر تحقق این ویژگی چنانکه اشاره شد میتوان شورا های علمی و یا مجمع نمایندگان و برجستگان دانش های بشری و احزاب و انتخابات و مطبوعات و رسانه های آزاد را برای گردش و رساندن اطلاعات و آگاهی های لازم به مرکز تصمیم گیری در نظر گرفت. به علاوه میتوان در زمان ما از انواع پیشرفت ها و امکانات رسانهای و مانند آن هم در این رابطه استفاده کرد. لازم به تذکر است که منظور افتادن در ورطه اطلاعات مهندسی شده و هژمونی فرهنگی و مانند آن نیست بلکه چنین امری تیره و تاریک کردن ویژگی تعقل است که در اینجا برشمرده شده است. به نظر میرسد نهادهایی مانند مجلس شورا و یا انواع شوراها در وزارتخانه ها در سامان سیاسی جمهوری اسلامی میتوانند در مسیر تحقق ویژگی تعقل قرار گیرند. همچنین به نظر میرسد میتوان مصادیق و راههای جدیدی با استفاده از دیگر امکانات موجود و ممکن و لازم و یا جدید و بدیع؛ برای گردش و رساندن اطلاعات و آگاهی های لازم به مرکز یا مراکز تصمیمگیری پیدا کرد.
چنانکه گذشت فلسفه سیاسی فارابی ایده های مهمی در حکمرانی دارد و معیارهای لازم را به ما ارائه میکند و به جنبه عمل و اجرا هم توجه دارد و با مفاهیمی که در اختیار ما می گذارد در واقع ابزارهایی برای تحلیل و به سامان کردن اوضاع سیاسی در اختیار ما قرار می دهد.
#صوت
#نشست
#حکمرانی
#سیاستگذاری_عمومی
#فارابی
#فلسفه_سیاسی
پ ن: یکصد و پنجاه و سومین جلسه گروه علمی فلسفه سیاسی با موضوع “حکمرانی و سیاستگذاری عمومی از منظر فارابی”(جلسه هشتم) با ارائه حجت الاسلام دکتر یزدانی مقدم سه شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۹ به صورت مجازی برگزار شد.
⬅️ کانال مطالعات "فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی" از یادداشتهای عزیزان در رابطه با موضوعات مرتبط با انقلاب اسلامی و فلسفه سیاسی استقبال می کند.
🆔 پیام رسان ایتا: eitaa.com/mirkhalili