eitaa logo
آموزش پژوهش و نگارش علمی
1.5هزار دنبال‌کننده
545 عکس
22 ویدیو
555 فایل
نویسنده: مهدی محقق فر موضوع: ۱ -آموزش پژوهش و نگارش علمی با تاکید بر علوم حوزوی (تجربه نویسنده در کارگاه ها و ارزیابی ها) ۲- معرفی برخی فعالیت های علمی پژوهشی تراز ۳- ارائه متون انگیزه بخش در امر پژوهش ارتباط با نویسنده @Mohagheghfar
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mahdi mohagheghfar
از فروشگاه انتشارت مرکز مدیریت یا دم در دارالشفا یا شعبه نزدیک بیت امام
هدایت شده از mahdi mohagheghfar
به خودم درسنامه و کتاب کار رو ۲۹۰ فروختند😔😂 ولی به قیمت ۱۱۰ و ۵۵ با تخفیف می فروشند
دوستان مراکز شهرستان هم می تونن با شماره تلفن هاشون تماس بگیرند. شایان ذکر است که خرید کتاب برای حقیر ، چون قرارداد کتاب با بنده به صورت خرید اثر بوده است. فقط چون بین این چاپ تا چاپ بعدی مطابق روال انتشارات حوزه فاصله قابل ملاحظه ای وجود خواهد داشت و با توجه به تعداد شمارگان بسیار محدود نسبت به شمارگان معمول یک کتاب درسی، به نظرم اگر قصد تهیه دارید زودتر اقدام کنید تا در امر آموزش مراکز خللی وارد نیاید. ‌
سوال یکی از استادان پژوهش عضو کانال، استاد منصور زاده 👇
سلام علیکم حاج آقا ببخشيد حوزه برای کتاب مهارت‌های پژوهشی ۳۲ ساعت وقت گذاشته....برای دو درس اول که روش مطالعه است چند جلسه وقت بذارم؟ بعد به ترتیب کتاب بخش‌ها را جلو برم؟
«روش های یادگیری و مطالعه» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/85921 **** ۴ از آنجا که کتاب روش مطالعه و یادگیری کتابی کلاسیک در این زمینه است، دو درس اول درسنامه مهارت های پژوهشی از این کتاب استفاده شده است، برای استادان که تدریس این کتاب را می خواهند شروع کنند مرکز این کتاب مفید است. آدرس دریافت نسخه دیجیتال را برای سرورانم به اشتراک گذاشتم، نسخه دیجیتال این کتاب، قیمت به صرفه ای دارد.
۵ کتاب روش‌های یادگیری و مطالعه یک کتاب خودآموز برای تمرین و یادگیری مطالعه اثر دکتر علی ‌اکبر سیف است.  این اثر شامل دو کتاب است که روش‌های مطالعه و روش‌های یادگیری را به مخاطبان آموزش می‌دهد. این کتاب به مخاطبان می‌آموزد که چگونه می‌توانند در مدت زمانی که دارند به بهترین شکل ممکن مطالعه کنند و نهایت یادگیری را داشته باشند.  توضیح مولف: من (محقق فر)، برای تالیف فصل اول به دنبال کتاب کلاسیک در حوزه روش مطالعه و یادگیری بودم، برخی از استادان این کتاب را به طور نسبی قدیمی می دانستند و کتاب ها و مقالات به روز و حتی به زبان اصلی معرفی می کردند که حاوی ایده های جدید است. بنده و ارزیابان درسنامه و معاونت پژوهش معتقد بودیم در اولین گام آشنایی بهتر است از یک منبع کلاسیک و جا افتاده استفاده شود. نشان به آن نشان که در متون درسی آموزش و پرورش از این منبه استفاده می کنند. از این رو تصمیم گرفته شد که از این کتاب و کتاب دیگر دکتر سیف با عنوان روانشناسی پرورشی در تالیف فصل اول استفاده شود. بنده سعی اکید داشتم که حتما مثال ها در حیطه مباحث حوزوی باشد و از آن جا که مفاد این فصل حالت مقدمه ای دارد، هر جا که لازم است کاربردها در روش پژوهش تذکر داده شود. به هر صورت دیدن این منبع و دم دست بودن آن، برای تسلط استادان بر تمرین های عملی خوب است‌. اگر حوصله ای بود کتاب تفصیلی تر روانشناسی پرورشی دکتر سیف نیز نگاه شود.