امروز جشنواره پانزدهم به کار خودش پایان داد.
به دست اندرکاران خدا قوت و به برگزیدگان آن صمیمانه تبریک می گویم. 🌹🌹🌹
ویژه_نامه پانزدهمـــین جشنواره علامه حلی.pdf
12.05M
به لطف برادر عزیز و دوست فاضلم، جناب آقای مازنی، دبیر جشنواره
804021_706.pdf
691.1K
اسامی برگزیدگان کشوری دومین جشنواره پژوهشی اساتید حوزه های علمیه
804022_710.pdf
856.3K
اسامی برگزیدگانکشوری پانزدهمین جشنواره علامه حلی ره
#فرهنگ_پژوهش
#پیشنهاد
#سیره_پژوهشی
#تجربه_معلمی
#استدعا
پیشنهاد می کنم اگر در مدارس و استان خودتان برگزیده ای داشتید، ضمن تبریک و تقدیر، از ایشان دعوت کنید در جمع طلاب تحقیق برگزیده خود را ارائه کنند و با کمک استادان و طلاب درباره محتوای آن گفتگو کنید و زمینه انتقال تجربه برگزیده را فراهم کنید.
پنج شنبه گذشته، سالروز فقدان علامه میر حامد حسین کلام پژوه شیعی سخت کوش و دقیق النظر و دارای غیرت علمی است. #سیره_پژوهشی و سبک زیست علمی بزرگان دانش حوزه ها بسیار درس آموز است به ویژه برای ما طلاب و فضلای حوزه که فرزندان معنوی آنان هستیم.
یکی از مقومات تحقیق در کارگاه های پژوهش را دسترسی به منابع معتبر و مرتبط در مسئله معرفی می کنیم و گاهی احساس می کنیم فراگیران حس تتبع و دیدن منابع و حوصله جستجو و فحص و یاس را ندارند و به دنبال منابع سهل الوصول می گردند.
حتی با وجود نعمت هایب مانند نرم افزارهای محتوایی مانند کتابخانه تخصصی نور.
میر حامد حسین پدر معنوی من و شما استاد من و شما و حجت بر ماست اگر کاهلی کنیم و معارف آل الله را محافظت نکنیم و گسترش ندهیم.
رضوان و رحمت واسه الهی بر این بزرگ مرد دانش حوزه های علمیه،
در حوزه های حضرت حجت عج الله تعالی فرجه الشریف، چونان این بزرگ، بیش باد.
چند مطلب برای تکریم و تعظیم و زنده کردن نام و روش علمی ایشان باز نشر نی کنم. 👇
🔰درگذشت #علامه_میرحامد_حسین_هندی از علمای شیعه در هند و نویسنده کتاب عبقات الانوار (۱۲۶۷ش)
💠سید مهدی ابوظفر معروف به میرحامدحسین هندی (۱۲۴۶-۱۳۰۶ق) از سادات و علمای شیعه قرن سیزدهم در هند است که نویسنده آثاری در دفاع از تشیع می باشد.
👈زندگی نامه👉
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مروری بر مجاهدات های #علامه_میرحامد_حسین_هندی عالم بزرگ شیعه
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
🔺نوکری عالم سنی!
▫️آیت الله شبیری زنجانی:
🔹#علامه_میرحامد_حسین_هندی مطلع میشود که در مدینه در کتابخانه یکی از علمای اهلسنت نسخه منحصربهفرد کتابی که مورد احتیاج ایشان بود موجود است. ایشان با اصحاب و مریدهایش به مکه میرود و پس از انجام مناسک به آنها میگوید که شما مراجعت کنید؛ من باید مدتی اینجا بمانم.
🔸ایشان نزد آن عالم سنی میرود و نوکر او میشود و به او میگوید که چون من ناراحتی دارم برای محفوظ ماندن از شرور لازم است که در جایی که قرآن و کتاب قرار دارد بخوابم؛ لذا توافق میکنند که ایشان در کتابخانه بخوابد.
🌀در تمام آن مدت میرحامد حسین در نهایت تقیه رفتار و در حد اعلی برای آن عالم سنی نوکری میکرد؛ بهگونهای که حتی به بچه آن عالم رسیدگی و او را بغل میکرد و ازاینقبیل کارها که افراد محترم حاضر به آن نمیشوند.
💢 در زمان استراحت در کتابخانه، آن کتاب را که مفصل هم بوده جزءجزء استنساخ میکرد. یکی از نجارهای شیعه مدینه، برای او جعبهای ساخته بود تا اجزای استنساخ شده را در آن قرار میداد. بعد از اتمام استنساخ اجازه گرفت با به خویشانش در هند سر بزند.
🔺ادامه در قسمت بعد👇
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
🔺ادامه قسمت قبل👆
🔅 ایشان با جعبه سوار کشتی میشود. دریا طوفانی میشود و جعبه در آب میافتد. میرحامد حسین خودش را در دریا پرت میکند تا جعبه را بگیرد. جعبه را میگیرد و دیگران هم کمک میکنند و ایشان را نجات میدهند.
🌱بعداً آن عالم سنّی مطلع میشود که آن شخص میرحامد حسین بوده و برای بهدستآوردن نسخه نوکری میکرده است. عالم سنی میخواهد میرحامد حسین را تعقیب کند؛ ولی راجه هندوستان که مرید میرحامد حسین بود او را حفظ میکند.
⚡️سید محمد سعید نوه میر حامد حسین یک سفر به قم آمده بود و با حاجآقای والد ما دیدوبازدید داشت. آقای قوامی همسایه حاجآقای ما، میزبان ایشان بود. آقای قوامی از سید محمد سعید نقل میکرد که الان همان نسخه موجود است و در گوشههای آن اثر آبخوردگی دیده میشود.
📚کتاب جرعه ای از دریا، جلد دوم، صفحه ۳۵۱-۳۵٠.
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama