آموزش پژوهش و نگارش علمی
#آموزش_غیر_حضوری_حوزه_خواهران
#مقاله_کوتاه
#بند_آغاز
از امروز که مهلت ارسال تکلیف سوم (بسط پیچده) تمام شده است، وارد زمان ارسال تکلیف چهارم یعنی نوشتن بند آغاز مقاله کوتاه می شویم به امیدخدا
توضیح و نمونه کار و ارزیابی ها و ...
آموزش پژوهش و نگارش علمی
#آموزش_غیر_حضوری_حوزه_خواهران #بند_آغاز #مقاله_کوتاه #تکلیف_چهارم چطور میشه یک بند آغاز رو نوشت؟
در پیام های صوتی دیگر به انواع مقالات کوتاه اشاره می کنم. در این صورت بهتر می توانید ادعا و طرح بحث را در بند آغاز تنظیم کنید.
#مقاله_کوتاه
#مقاله_کوتاه_طبقه_بندی
#مقاله_کوتاه_مقایسه
#مقاله_کوتاه_استدلالی
هدایت شده از آموزش پژوهش و نگارش علمی
نمونه ای از بند آغاز (یا همان بند مقدمه) مقاله طبقه بندی، نوشته جناب اقای مسعودی علوی 👇
هدایت شده از آموزش پژوهش و نگارش علمی
بسم الله الرحمن الرحیم
بند آغاز
ادبا در رابطه با تجزیه و وزن کلمه اشیاء اختلاف بسیاری پیدا کرده اند. منشأ این اختلاف این است که کلمه اشیاء غیر منصرف استعمال شده است درحالی که به حسب ظاهر کلمه، هیچ یک از علل منع صرف در او وجود ندارد. اما علمای ادببات به این دلیل که غیر منصرف بودن این کلمه بدون علت نباشد نظریات مختلفی نسبت به تجزیه و وزن این کلمه داده اند. اقوال ادبا در رابطه با تجزیه و وزن کلمه اشیاء به سه دسته تقسیم می شود. نظر دسته اول از ادبا که نظر مشهور بصریین است، این است که اشیاء لفظا مفرد، معنیً اسم جمع و بر وزن لَفعاء است. گروه دوم معتقدند که اشیاء بر وزن أفعال است، اما توهم شده که مانند حَمراء است. و صاحبان نظریه سوم در این مسأله اشیاء را بر وزن أفعاء دانسته اند.
مسعودی علوی
هدایت شده از آموزش پژوهش و نگارش علمی
در تحلیل ادبی برخی از کلمات به خاطر ویژگی های خاصی انها اختلاف نظر وجود دارد. از جمله این کلمات واژه اشیاء است. این کلمه علی رغم اینکه از نظر ظاهری هیچ یک از اسباب منع صرف را در خود ندارد ولی به صورت غیر منصرف استعمال شده است. علمای صرف سعی کرده اند علت این امر توضیح دهند. اما توجیهات انها با هم متفاوت است. در این باره بین ادبای صرف سه قول مطرح شده است. مشهور بصریون معتقد به مفرد بودن لفظی و اسم جمع بودن معنوی کلمه اشیاء هستند. در نظریه دوم برخی ادبا وزن اشیاء را افعال می دانند. گروه سوم نیز معتقدند اشیاء بر وزن افعاء است.
بازنویسی بند آغاز 👆