eitaa logo
آموزش پژوهش و نگارش علمی
1.5هزار دنبال‌کننده
545 عکس
22 ویدیو
558 فایل
نویسنده: مهدی محقق فر موضوع: ۱ -آموزش پژوهش و نگارش علمی با تاکید بر علوم حوزوی (تجربه نویسنده در کارگاه ها و ارزیابی ها) ۲- معرفی برخی فعالیت های علمی پژوهشی تراز ۳- ارائه متون انگیزه بخش در امر پژوهش ارتباط با نویسنده @Mohagheghfar
مشاهده در ایتا
دانلود
شباهت اول - دارا بودن متن هر نوشته به خصوص یک متن علمی لازم است منسجم باشد. انسجام متن یعنی اینکه از اول تا آخر متن خواننده متن را روان و بدون سکت و توقف بخواند. از عواملی که می تواند انسجام متن را ایجاد کند، استفاده مناسب از عبارات رابط است. این عبارات ها ارتباط معنایی قسمت های یک متن را ایجاد می کند. متن نباید تکه تکه و پاره پاره باشد. محتوای قسمت های یک متن باید به هم متصل و پیوسته باشد‌‌. اگر قرار باشد از هر قسمت متن به قسمت دیگرش چند ثانیه مخاطب سرگردان شود تا خودش ارتباط را حدس بزند انسجام این متن نیاز به تقویت دارد. عامل دیگر انسجام متن تغییر ندادن زاویه دید در یک متن است. یعنی شخص و زمان و لحن روایت گر مباحث علمی متن نباید بدون توجیه عوض شود. مثلا وقتی سوم شخص حال در حال گزارش یافته های علمی با لحمی رسمی و متعارف در متون علمی است نباید شخص، زمان و لحن متن بی دلیل موجه تغییر کند‌ این عامل بایسته متن باید هم در متن مقاله و هم در متن پایان نامه رعایت شود. عوامل انسجام متن را در حد یک بند می توان تمرین کرد و بعدها تلفیق بندهای منسجم با یکدیگر و رعایت عوامل بینابندی می تواند متنی منسجم را به دست دهد. سعی می‌کنم عوامل انسجام متن را در حد یک بند در فرصتی بعدی تقدیم کنم.
معرفی، به لطف کانال 👇
نشریات حوزوی رتبه گرفته از وزارت علوم.pdf
522.6K
🔺 لیست نشریات حوزوی که از وزارت علوم رتبه علمی دریافت کرده اند 🔺
نشریات علمی پژوهشی رتبه گرفته از شورای اعطا مجوزها.pdf
742.6K
🔺 لیست نشریات حوزوی که از شورای اعطای مجوزهای حوزه رتبه علمی ــ پژوهشی دریافت کرده اند 🔺
پوزش، گرفتاری های پایان سال، چند وقتی است که توفیق خدمتگزاری را در این مجال از حقیر سلب کرده است. سپاس از همراهی تان.
فرارسیدن بهار طبیعت و بهار دل ها پر برکت
«وَاجْعَلْنا مِمَّنْ تَنْتَصِرُ بِهِ لِدِينِكَ، وَتُعِزُّ بِهِ نَصْرَ وَلِيِّكَ، وَلَا تَسْتَبْدِلْ بِنا غَيْرَنا، فَإِنَّ اسْتِبْدالَكَ بِنا غَيْرَنا عَلَيْكَ يَسِيرٌ، وَهُوَ عَلَيْنا كَثِيرٌ» (و ما را از كسانى قرار ده كه به دست آنها براى دينت پيروزى آورى، و يارى ولیّت را به آنها نيرومند سازى، و ما در اين زمينه با ديگران عوض مكن، زيرا عوض كردن ما با ديگران بر تو آسان، ولى بر ما كار بسيار دشوار است.)
دعای امشب حقیر برای همراهان عزیز 👆🙏
ثبت نام در سامانه آموزش: edu.irandoc.ac.ir 🌹 📧edu@irandoc.ac.ir ۶۶۹۵۱۴۰۴📞
«وفقنا الله للاجتهاد الذي هو أشد من طول الجهاد بحق محمد و آله الأمجاد». شیخ انصاری رحمه الله علیه، فرائد الاصول طبع انتشارات اسلامی، ج‏۱، ص۲۴۱
درس پنجم ـ تدوین طرح تحقیق.pdf
415.8K
/ / این متن از کتاب درسی پژوهش در چهار فصل که به سفارش معاونت پژوهش حوزه برای سطح یک نوشته شده و در حال ارزیابی است، انتخاب شده است. این کتاب در چهار فصل به چهار مهارت اساسی روش مطالعه، روش تحقیق، روش نگارش و روش استفاده از فناوری های اطلاعات در پزوهش در یک مجموعه به صورت اجمالی پرداخته است.