هدایت شده از کانون علمی فقه و حقوق
:
:
#ویژه_برنامه | #نشست_علمی
🔘#مجازی
🔰بررسی ابعاد و چالشهای حقوقی ترور شهید اسماعیل هنیه از منظر حقوق بینالملل
👤 مهمان برنامه:
🔘دکتر سید یاسر ضیایی | دانشیار گروه حقوق بینالملل دانشگاه قم
🕠 زمان:
یکشنبه ۱۴ مرداد | ساعت ۱۷:۳۰
📍مکان:
🌐 سامانه قرار
▫️عناوین مورد بحث در نشست ▫️
1⃣ ابعاد بین المللی ترور اسماعیل هنیه
2⃣ چالشهای پیش روی ایران از منظر حقوق بین الملل
3⃣ تاثیر ترور روی روابط حقوقی - دیپلماتیک ایران با سایر کشورها
4⃣ حقوق ایران در پاسخ به ترور اسماعیل هنیه و ظرفیتهای حقوقی محاکمه سران رژیم صهیونسیتی
5⃣ راهکارهای احقاق حقوق ایران و خانواده هنیه از نظر حقوق بین المللی
6⃣ ابعاد حقوقی انتقام پیش رو
⚠️ به نکات زیر توجه کنید:
🔰 به علت محدودیت سامانه قرار اولویت با افرادی است که زودتر
🔘نام ونام خانوادگی
🔘و شماره تماس خود را جهت ثبت نام به آیدی زیر ارسال نمایند.
🔺@mirzakazemi
🔰لینک سامانه قرار برای افراد ثبت نام شده ارسال خواهد شد.
💠کانون علمی فقه و حقوق
📮 ایتا | تلگرام | اینستاگرام
مشهد، صحن گوهر شاد
چند روزی توفیق زیارت امام مهربان نصیبم شده است؛
*
حضرت آیت الله جوادی آملی نغزی داشتند که عیناً تقدیم می کنم و برای همه طالبان معارف از امام رضا چنین استدعایی دارم به ویژه همراهان این مجال:
<<اينکه در زيارت جامعه کبيره ميخوانيم: «مُحْتَمِلٌ لِعِلْمِكُمْ» يعني من آمدم علم شما را تحمل کنم. اينها همه افراد را در نظر گرفتند؛ افرادي که وارد حرم مطهر ميشوند و زيارت ميکنند يکسان که نيستند، برای خيليها آمرزش گناهان و اداي ديون و رفع حوائج و اينها مطرح است اما براي يک عده خواص همين جملههايي است که «مُحَقِّقٌ لِمَا حَقَّقْتُمْ» خيلي حرف است! «مُبْطِلٌ لِمَا أَبْطَلْتُمْ» و بالاتر از همه «مُحْتَمِلٌ لِعِلْمِكُمْ»؛ اينها جمله خبريهاي است که به داعي انشاء القاء شده است نه اينکه من اين طوري هستم. دعا اين طور است؛ دعا جمله خبريه هم که باشد به داعي انشاء القاء شده است يعني به من بدهيد. توفيقي عطا کنيد که من در راه دين شما و علم شما محقق باشم و آن علومي که خاص شماست و ديگران ندارند، من آن را تحمل کنم، چون در روايات دارد که اهل بيت(عليهم السلام) علومي دارند که «لَا يَحْتَمِلُهُ إِلَّا مَلَكٌ مُقَرَّبٌ أَوْ نَبِيٌّ مُرْسَلٌ أَوْ عَبْدٌ مُؤْمِنٌ امْتَحَنَ اللَّهُ قَلْبَهُ لِلْإِيمَان» اين دعاست که من جزء مؤمنينی باشم که علم شما را آن علم خاصي که «لَا يَحْتَمِلُهُ إِلَّا مَلَكٌ مُقَرَّبٌ أَوْ نَبِيٌّ مُرْسَلٌ أَوْ عَبْدٌ مُؤْمِنٌ امْتَحَنَ اللَّهُ قَلْبَهُ لِلْإِيمَان» را تحمل کنم.>>
مباحث فقه/وصیت/- - درس خارج فقه آیتالله عبدالله جوادیآملی
http://3.eshia.ir/feqh/archive/text/javadi/feqh/1401/14010913/
هدایت شده از دروس فقه و اصول استاد امینی
قابل توجه فضلای گرامی، درس های استاد یک شنبه اول مهر ۱۴۰۳ به شرح زیر شروع خواهد شد:
فقه
ساعت ۸ تا ۹
موضوع:
فقه العقود (شروع شروط متعاقدین)
--------------------------ء
اصول فقه
ساعت ۹ تا ۱۰
موضوع:
مباحث الفاظ (وضع نسب و هیئات)
-
دسترسی غیر حضوری به جلسات درسی از طریق :
فقه: http://lms.qomvaliasr.ir/mod/bigbluebuttonbn/view.php?id=1891
اصول: http://lms.qomvaliasr.ir/mod/bigbluebuttonbn/view.php?id=1890
----
آدرس کانال درس های استاد:
https://eitaa.com/alireza_amini_dorous
👆استاد که حقیر افتخار شاگردی شان را دارم، با توجه به پیشینه ای که در مطالعات و تعاملات علمی خود داشته اند، مقارنه بایسته ای میان مباحث (فقه و حقوق) و (اصول و مباحث جدید مرتبط با گزاره های اصولی) در درس هایشان برقرار می کنند که توجه به شیوه برقراری این مقارنه و مسایلی که در درس مطرح می شود، برای #تحصیل و #تحقیق طلاب و فضلای (فقه و اصول) و (فقه و حقوق) مفید و افق گشاست.
این درس در مرکز هدایت علمی و تربیتی حضرت ولی عصر عج برگزار می شود و از برنامه های هدایت علمی - پژوهشی و امتیازات آن برخوردار است.
https://eitaa.com/mt_valiasr
#خبر
در آستانه سال تحصیلی جدید حوزه، سرانجام، کتاب درسی مهارت های پژوهشی سطح یک حوزه های علمیه (برادران)، چاپ و عرضه شد.
الحمدلله و شکر خدا.
توضیح پشت جلد کتاب کار این درسنامه:
آموزش مهارت های پژوهشی و تلاش برای به کارگیری آنها در پژوهش های درسی طلاب ظرفیت های بالقوه ای را در وجود ایشان فراهم می کند و نوید بخش دستاوردهای پژوهشی ارزنده ای در آینده برای آنها و حوزه های علمیه خواهد بود. کتاب درس نامه مهارت های پژوهشی با همین رویکرد برای طلاب سطح یک حوزه تهیه و تدوین شده است. در این درس نامه مهارت های اولیه پژوهش در چهار زمینه روشی معرفی و تبیین شده است. برخی از این مهارت ها به صورت مستقیم و برخی نیز به طور غیر مستقیم به افزایش توان پژوهشی طلاب کمک می کند. این چهار روش عبارتند از روش مطالعه برای پژوهش؛ روش تحقیق؛ روش نگارش علمی؛ روش استفاده از فناوری اطلاعات در پژوهش.
از آنجا که این درس نظری ـ عملی است، ضمیمه ای با عنوان (کتاب کار درس نامه مهارت های پژوهشی) به این متن برای اثر بخشی بیشتر تقویت مهارت های پژوهشی و نیز توجه ویژه به کارورزی ها به صورت جداگانه تهیه شده است.
در این کتاب حاصل بیش از ده سال تجربه نویسنده در برگزاری کارگاه های پژوهشی است که برای تسلط بر مهارت های پژوهشگری بسیار مغتنم و مفید است. بنابر این اهتمام به انجام کارورزی های بیان شده در این کتاب کار برای مخاطبان متن درسنامه اصلی مورد تاکید است.
#شاید توفیق داشته باشم، در صورت امر همراهان معزز، یادداشت ها و مثال های بیشتری برای استفاده بهتر همکاران، مدرسان پژوهش و فراگیران محترم از این متن درسی، در همین کانال منتشر کنم.