🌷امام مهدی شناسی ۳۳۴🌷
🔴جنگ امام زمان علیه السلام با مخالفین
🍀فرق میان جنگ و جهاد این است که جهاد نسبت به کافران است، ولی جنگ اعمّ است از آنها و کسانی که کلمه اسلام بر زبان دارند - چنان که آیه مربوط به محارب:
«إِنَّما جَزآءُ الَّذِینَ یُحارِبُونَ اللَّهَ» ؛
همانا سزای کسانی که با خداوند جنگ میکنند … و غیر آن بر این معنی دلالت دارد.
🍀به هر حال شاهد بر این مقال، روایتی است که در بحار از نعمانی منقول است که به سند خود از فضیل آورده که گفت: از حضرت ابوعبد اللَّه امام
صادق علیه السلام شنیدم فرمود: به درستی که وقتی قائم ما بپاخیزد بیشتر از آنچه پیغمبر اکرم (صلی الله علیه) از مردم جاهلیت دید به ناراحتیها برخورد میکند. گفتم: چطور؟ فرمود: پیغمبر اکرم (ص) به سوی مردم مبعوث شد در حالی که سنگ و چوب و تخته ای به صورت بت میتراشیدند و پرستش میکردند، ولی قائم ما - عجّل اللَّه فرجه الشریف - در حالی بپاخیزد و به سوی مردمی آید، که همگی آنها علیه او کتاب اللَّه را تأویل نموده و احتجاج میکنند.
⭐️ در روایت دیگری از همان حضرت آمده: پس علیه آن حضرت، کتاب اللَّه را تأویل و بر مبنای آن با آن حضرت مقاتله میکنند.
🌿 از همان بزرگوار منقول است که فرمود: سیزده شهر و طایفه است که قائم علیه السلام با آنها جنگ میکند، و آنها هم با آن حضرت میستیزند: اهل مکّه، اهل مدینه، اهل شام، بنی امیّه، اهل بصره، اهل دمیسان، کردها، اعراب، ضبّه، غِنی باهله، اَزْد و اهل ری.
🍀 در کتاب کمال الدین از حضرت ابوجعفر باقر (ع) مروی است که فرمود: در صاحب این امر شیوه و سنّتی از موسی و سنّتی از عیسی و سنّتی از یوسف و سنّتی از محمد (صلی اللا علیه وآله) هست.
امّا سنّت از موسی، این که ترسان و برحذر است. و امّا از عیسی، این که درباره اش گفته میشود آنچه درباره عیسی گفته شد. و امّا از یوسف زندان
و غیبت است.
و امّا از محمّد (صلی الله علیه وآله) قیام با شمشیر و روش آن حضرت را پیروی میکند، و آثارش آشکار گردد، آن گاه شمشیر خود را تا هشت ماه با دست راست و بر شانه حمایل مینماید و پیوسته دشمنان را خواهد کشت تا خداوند - عزّوجلّ - راضی گردد.
🍀ابوبصیر گوید:
عرضه داشتم: چگونه خواهد دانست که خداوند راضی شده؟
فرمود: خداوند رحم در دلش میافکند.
و در حدیث مفضّل از حضرت صادق علیه السلام است که فرمود: حَسنی آن جوانمرد خوش روی که از طرف دیلم خروج میکند و با بیان فصیحی که دارد، فریاد برمی آورد که: ای آل احمد! اجابت کنید دردمند پریشان حال را؛ و آن که از پیرامون ضریح (شاید مراد کعبه باشد) ندا میکند. پس گنجینههای الهی در طالقان او را اجابت مینمایند، چه گنجهایی که از طلا و نقره نیست، بلکه مردانی همانند قطعه ای آهن بر اسبهای چابک سوار و حربهها به دست و پیوسته ستمگران را به قتل میرساند تا این که وارد کوفه میشود - در حالی که بیشتر جاهای زمین از لوث وجود بی دینان پاک گشته است - آنجا را محلّ اقامت خود قرار میدهد.
🌿پس خبر ظهور مهدی (عج) به سیّد حسنی و اصحابش میرسد،اصحاب به او میگویند: ای فرزند پیغمبر!این کیست که در قلمرو ما فرود آمده؟
می گوید:بیایید برویم ببینیم که کیست - در صورتی که به خدا قسم سیّد حسنی میداند او مهدی است و بدین جهت این سخن را میگوید که به یارانش آن حضرت را بشناساند -.
☘پس سید حسنی بیرون میآید تا این که به مهدی (عج) میرسد،آن گاه میگوید:
اگر تو مهدی آل محمّدعلیهم السلام هستی،پس کو عصای جدّت پیغمبر و انگشتر و جامه و زره (فاضل) آن حضرت؟و عمامه (سحاب) و اسب (یربوع) و شتر (غضباء) و قاطر (دُلدُل) و الاغ (یعفور) و اسب اصیل رسول خدا (ص) (بُراق) و مصحف امیر مؤمنان علیه السلام. اینها کجاست؟
🍀پس آن جناب تمام اینها را به او نشان میدهد،آن گاه عصای پیغمبر را میگیرد و در سنگ سختی میکارد، فوری برگ میدهد. منظورش از این کار آن است که بزرگواری و فضیلت مهدی علیه السلام را به اصحاب خود بنمایاند تا با آن حضرت بیعت کنند.
☘سپس سید حسنی عرضه میدارد:اللَّه اکبر، ای فرزند پیغمبر! دستت را بده تا با شما بیعت کنیم.مهدی (عج) دستش را دراز میکند، سیّد حسنی و اصحابش بیعت مینمایند، مگر چهل هزار نفر صاحبان مصاحف(= قرآنهای مکتوب) که به زیدیه معروفند که از بیعت کردن سرباز میزنند و میگویند:این کار یک سحر بزرگ است.
☘با این سخن دو لشکر با هم گلاویز میشوند، مهدی (عج) به طرف طائفه منحرف آمده و آنها را نصیحت و به پیروی خودش دعوت میکند، ولی آنها بر کفر و طغیان خود میافزایند، و آن حضرت دستور به کشتن آنها میدهد، پس همه را از دم شمشیر میگذرانند.سپس مهدی (عج) به اصحاب خود میگوید: قرآنهای آنان را نگیرید، بگذارید مایه حسرت شان گردد، همان گونه که آن را تبدیل کرده و تغییر داده و تحریف نموده بودند و مطابق آن عمل نکردند.
ویژگی های امام زمان
https://t.me
جمعه ها را نمی شود به تنهایی سپری کرد
باید کسی را داشته باشی
تا ساعت های تنهایی ملال آور را به پایان برسانی
کسی که از جنس خودت باشد
نگاهت را بخواند، بغض صدایت را بفهمد
جمعه ها باید کسی را داشته باشی
تا دستانش را در دستانت بگذاری و تمام شهر را قدم بزنی
کسی که در کنارش زمان و مکان را از یاد ببری
جمعه ها به تنهایی تمامت می کنند اما تمامی ندارند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید #غروب_آدینه | جدایی
با صدای امیر رهبر
#امام_زمان
◾️قبساتی از افاضات استاد صمدی آملی روز هشتم ،ماه مبارک رمضان ۱۴۴٢ ه.ق ، برابر با ۱۴۰۰/۲/۱◾️
◾️جلسه چهاردهم «شرح رساله لقاءالله » #قسمت_چهارم◾️
از دقیقه ۲۹ الی آخر ( ۳۹ )
▪️اگر بخواهی از آن مقام عصمت تنزّل بکنی میبینی نوبت رتبهء محمدبن حنفیه هاست که ایشان به برادرش امام حسین از جنبه نصیحت گفت که برادر! برو یمن.
▪️خب اگر در زمان امام که حاضر هم هست اگر دسترسی به امام نداشتیم چکار کنیم؟ آنجا مجبوریم باز به مجتهدین مراجعه کنیم
▪️اینجور نیست که باب اجتهاد در زمان صاحب عصمت نباشد. بلکه باید برویم پیش مجتهد
▪️حالا این مجتهد کیه؟ مثلا یک والی از طرف آقاجان امیرالمومنین می آید. مثلا اباذر را میفرستاد.
▪️در جنوب لبنان یک مقامی بنام مقام اباذر هست..... خب شبانه روز اینقدر برای مردم احکام شرعی و سوالات پیش می آید که ایشان که همهء اینگونه چیزها را که ذهنش نبوده و سوالش را نکرده...... بعد از او سوال میشود چکار میکند؟
▪️مسائل مستحدثه یعنی مسائلی که تازه حادث شده و تازه شروع شده و اصلا سابقه ندارد
▪️مثلا در مسافرت اگر آدم ۴ فرسخ برود و برگردد مسافر میشود.....قدیم یا با شتر یا با پای پیاده.... بود.... و الان هواپیما.... شده.....و عمودی برود بالا و دوباره برگردد همینجا .... ۴ فرسخ رفت و ۴ فرسخ برگشت آیا مسافریم یا نه؟ اینها میشود سوالات مُستَحدَثِه یعنی یک چیز جدید پیش می آید
▪️باید فقیه آنچنان در امور دین تبحر داشته باشد که بتواند از آیات و روایات در اینگونه از مسائل جدیدی که پیش می آید استخراج کند استنباط کند چون ایشان که دسترسی ندارد برود مدینه از آقا سوال کند....
▪️و لذا اجتهاد در مقابل نص صحیح نیست ؛اما اجتهادِ بدون نص باید باشد.....ولی اجتهاد در مقابل نص مثل عمل به قیاس هم در احکام شرعیه باطل است
▪️برگردیم به صدر بحث: که یکی خدا را در حمد وکیل میگیرد و یکی در قرائت قرآن خدا را وکیل میگیرد..... از اینجا بحث " قرب فریضه" و "قرب نافله" پیش می آید.
✔️یکجور دیگر قرآن خواندن این است که یا بر اساس قرب فریضه باشد یا بر اساس قرب نافله:
▪️که در قرب نافله خدای متعال میگوید من چشم و گوش و دست و پای.....بنده ام میشوم
▪️در قرب فریضه بنده چشم و گوش و دست و پا و اعضاء و جوارحِ خدای متعال میشود.
#رمضان_۱۴۰۰
#جلسه_چهاردهم_روز_۱_۲_۱۴۰۰
#شرح_رساله_لقاءالله
@mohamad_hosein_tabatabaei
سلام آقای من
در بزم ولا جام هدايت مهدی است
مقصود ز نور بی نهايت مهدی است
ثبت است ڪه بر جريده ی عالم قدس
گلواژه ی روشن هدايت مهدی است
#مرابخوانیدکنیز_مهدی
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
♨️ اضطرار فرج
🔸#امام_زمان(علیه السلام)؛
اگر در شما دو صفت «وفاداری و همدلی» باشد، با عجله ظهور می کنم.
🔸غیبت امام زمان(علیه السلام) برخلاف تصور ما، خواسته ی خدا نیست، بلکه تصمیمی است که مردم ایجاد کردند و خدا به دنبال همان تصمیم که ناشی از روحیه ی مردم است، امرِ غیبت را استمرار داده است؛ و گرنه خود حضرت فرمود: اگر در شما دو صفت وفاداری (به اهل بیت علیه السلام) و همدلی (بامومنان) باشد، من با عجله ظهور می کنم.
🔸 ما هنوز نسبت به صاحب و اماممان وفادار نبوده و دلتنگش نیستیم؛ غیبت، اضطرار، آوارگی و طرد شدگی او دل ما را نمی آزارد و اشکی از ما جاری نمی کند؛ برای برطرف کردن موانع ظهور حضرت، با هم همدل نیستیم. این منکری است که خود جامعه ی شیعی ایجاد کرده و باید برطرف شود.
🔸 بزرگترین امر به معروف، و بزرگترین نهی از منکر، امر به برطرف کردن موانع ظهور، و نهی از ایجاد موانع ظهور است. بزرگترین و حیاتی ترین نیاز ما در بخش فوق عقلانی مان به عنوان یک انسان، ارتباط با غیب، امام زمان(علیه السلام)، ملائکة الله، صمیمیت، دوستی و محبت خداوند است. دعا برای ظهور راهی است که ما را با غیب و امام زمان مان مرتبط می سازد.
🖋استاد شجاعی
#امام_زمان #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجرای #سلام_فرمانده در جشنواره فیلم غدیر در بغداد
🔹اجرای زنده فارسی- عربی «سلام فرمانده» توسط «ابوذر روحی» در اختتامیه جشنواره فیلم #غدیر در بغداد با تشویق مخاطبان
#امام_زمان
🌷امام مهدی شناسی ۳۳۵🌷
🕋حج امام زمان علیه السلام
⭐️شیخ صدوق در کمال الدین به سند صحیحی از محمد بن عثمان عمری روایت کرده است که گفت: صاحب این امر هر سال در مراسم حج حاضر میشود، پس مردم را میبیند، آنها را میشناسد و آنها او را میبینند، ولی او را نمی شناسند.
🍀 از جمله روایاتی که دلالت میکند بر استجابت دعا کردن برای حجّاج از جهت حجّ خانه خدا، حدیثی است که در فقیه از حضرت صادق علیه السلام منقول است که فرمود: هنگامی که شامگاه عرفه شود، خداوند متعال دو فرشته را میفرستد که چهرههای مردم را جستجو کند، پس هرگاه کسی که خودش را به حج عادت داده بود نیابند، یکی از آن دو فرشته به دیگری میگوید: فلان شخص در چه حال است؟
جواب میدهد:خدا بهتر میداند.
⭐️پس میگوید: پروردگارا! اگر فقر مانع از آمدنش شده او را غنی گردان و اگر قرض دارد از او ادا فرمای و اگر بیماری سبب نیامدنش شده او را شفا بخش و اگر از دنیا رفته پس او را بیامرز و رحمتش فرمای.
🌿این حدیث دلالت میکند بر استحباب دعا کردن برای کسی که خودش را به حجّ عادت داده باشد، چنان که مخفی نیست.
🌿حیات و زندگی زمین به وجود امام مهدی علیه السلام
🍀شیخ صدوق در کمال الدین به سند خود از حضرت ابوجعفر باقرعلیه السلام درباره آیه شریفه:
«اِعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ یُحْیِی الأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِها» ؛
بدانید که خداوند زمین را پس از مرگ آن زنده خواهد کرد. فرمود: یعنی خداوند زمین را به قائم آل محمدعلیهم السلام اصلاح فرماید، یعنی پس از جور و ستم اهل زمین،
«قَدْ بَیَّنّا لَکُمُ الآیاتِ»؛
به راستی که ما آیات و نشانهها را - به قائم آل محمّدعلیهم السلام - برای شما بیان نمودیم، باشد که تعقّل کنید
.«لَعَلَّکُمْ تَعْقِلُونَ»
⭐️حضرت ابو ابراهیم موسی بن جعفر علیهما السلام درباره آیه
«یُحْیِی الأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِها»؛
فرمود: نه به وسیله باران، بلکه خداوند - عزّوجلّ - مردانی برمی انگیزاند، پس زمین احیا میشود به خاطر برپایی و زنده شدن عدالت، و اقامه حدّ در آن از چهل روز باران سودمند تر است.
⭐️در جواهر از سدیر روایت است که گفت: حضرت ابوجعفر باقرعلیه السلام فرمود: یک حدّ که در زمین برپا شود، پاکیزه تر است از چهل شب و روز باران.
☘در کتاب المحجّة از حلبی روایت است که از حضرت ابوعبد اللَّه صادق علیه السلام درباره فرموده خداوند متعال:
«اِعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ یُحْیِی الأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِها»؛ پرسید، حضرت در پاسخ فرمود: یعنی به وسیله عدالت پس از جور و ستم.
📚ویژگی های امام زمان
✍محمد تقی موسوی
https://t.me/beitalhussein