#استاد_فاطمی_نيا:
□○امیرالمومنين (علیه السلام) میفرمایند:
"فاعملوا و العمل يرفع و التوبة تنفع و الدعاء يسمع و الحال هادئه و الاقلام جاريه"
پس عمل كنيد در حالی كه عمل نيكو بهسوى خدا بالا میرود و توبه سودمند است و دعا به اجابت میرسد و آرامش برقرار و قلمهاى فرشتگان در جريان است».
□○امیرالمؤمنین(علیه السلام) در این روایت به انسان سفارش میکنند تا زمانی که قلمها جاری است و هنوز مینویسند و اوضاع و احوال آرام است، دعا ، توبه و عمل خير انجام دهید و از هیچ کار نیکویی غفلت نکنید!
□○درحقیقت، تا زمانیکه حادثهای رخ نداده و آرامش برقرار است، میبایست از فرصتها سود جست و برای تربیت خویش و نیز آخرت خود زاد و توشه ای برگرفت.
@mohamad_hosein_tabatabaei
کیش مهر (درمحضر علامه طباطبایی)
□بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، و بِهِ أَسْتَعِینُ□ #وَٱلْحَمْدُ_لِلّه_وَلّیِ_کُلِّ_نِعْمَة
□بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، و بِهِ أَسْتَعِینُ□
#وَٱلْحَمْدُ_لِلّه_وَلّیِ_کُلِّ_نِعْمَة
#یَنْبوعُالحَیاة
□○ #ای_نفس، این دنیا سرای آموختن است و آزمودن و جستن اندیشنده را، پس بیندیش همهٔ صور و هیآت و معانی محسوس وی را، که اشخاص آن همه زوال پذیرند، و بدان که این همه مثالات و نمودارهاست مر صورتهای پوشیده و اشکال حقیقی جاودانی بيمنتهی و مقطع را.
□○و در جمله، ای نفس، نیست در جهان خردْ نوعی الا که مثال و شکل آن پیداست در روش طبیعت؛ و همچنین هر آنچه هست در عالم کونْ داعیاناند و مثالات لذات زوال پذیر دروغ نمای، دلیلاند و رهنمای سوی صور باقی ثابت؛ و اختلاف هر آنچه در حس است و زوال آن دلیلست بر اتفاق هر آنچه در عقلست و بقای آن. پس تا در این جهان حسی و عالم کونْ، از علم و تصور و تمثل و بحث و آزمایش غافل مشو؛ و بمشغولی بمحسوسْ معقول حقیقی را فراموش مکن که مقصود و مطلوب بوده است، تا بازگشتنت حاجت نباشد بدین عالم برای آموختن و اندوختن دانش،
□○و هر آنگه که آرزومند شوی بلذات حقیقی و شادمانی دائم، خود را برون کن از لباس تیرگی، و پاک شو از بارگران جسمیت، و خود را جدا کن از هر آنچه خلاف ذات تست، پس همی باش در جهان لذّتهای حق و شادی دائم، و همی پوش حلهای ذاتی که کهنه نشوند، و نگاشته «شو» بصورت گوهری دائم، که زوال نپذیرد و سترده نشود آن صورتها، که تو مثال و شکل آن دیدهای در جهان کون و فساد.
@mohamad_hosein_tabatabaei
#مراقبت_الهی...
■●خداوند در هر چیز به کم اکتفا کرده است و حدى براى آن معین کرده مثلا نماز پنج مرتبه، روزه یکماه، زکوة از نصاب مقدار معینى ولى براى ذکر حدى معین نفرموده و این مضمون در کتاب کافى وارد است براى این که انسان باید جزئیات کار خود را موافق با حکم الهى قرار دهد.
■●هزارویک نکته
حضرت علامه حسن زاده آملی●■
@mohamad_hosein_tabatabaei
کیش مهر (درمحضر علامه طباطبایی)
#قدر_انسان... قسمت دوم ■●استاد علی صفایی حائری●■ ■در این مجموعه عظیم هستی است، که انسان با هدف بالا
#قدر_انسان... قسمت سوم
■●استاد علی صفایی حائری●■
■کسانی که خود را از دست میدهند، هیچ ایمانی نخواهند داشت: « الَّذینَ خَسِروا أنْفُسَهُمْ فَهُمْ لا یُؤمِنوُنْ »؛ هیچگونه ایمانی نه به الله، نه به غیب، نه به یومالاخر و نه به وحی؛ که تمامی این ایمانها در گرو ایمان به قدر انسان و در گرو شناخت انسان از خویش است.
■●نامههای بلوغ، ص ۲۵●■
@mohamad_hosein_tabatabaei
#معانی_اسم_زینب
□○زينب، معانی متعدّدی دارد؛ هم به معنی #درخت_زيبا و #خوشبو و #معطّر است.
□○و هم اگر آن را تركيبی از «زِيْن» و «اَبْ» بگيريم، به معنای كسی است كه زينت پدر خويش است؛ وجود مقدّس زينبكبری علیها سلام هم در خاندان نبوّت و رسالت، يك درخت بالنده و معطّر معنوی است؛ و هم #زينت_پدر بزرگوارش اميرالمؤمنين علیه السلام است و خدا میداند اين حرف يعنی چه!! اميرالمؤمنين علیه السلام با آن بلندا و عظمتِ شخصيّت! او كه زينت همهی هستی است! اگر كسی بخواهد زينت او باشد، چه عظمتی بايد داشته باشد!
#استاد_مهدی_طیب
@mohamad_hosein_tabatabaei
□●" تقوا "●□
□تقوا نگاه داشتنِ نفسْ است از هر آلودگی، و بدترین آلودگی نخست بیهودگی است که آدمی عمر و فرصتِ طلاییِ زندگی را به بازیچه های کودکانه از کَف بدهد و در سرش هیچ سودایی و در جانش هیچ دردی از عشق به گوهرِ انسانیت نباشد.
●ذره ای دردم ده ای درمانِ من
●زانکه بی دردت بمیرد جان من
●جانم آلوده ست از بیهودگی
●من ندارم طاقت آلودگی
●ذره ای درد از همه آفاق به
●در دو عالم یک دلِ مشتاق به
#عطار
●یک دم میاسا روز و شب، مردی بجو دردی طلب
●چون جان به درد آمد ز تب، ناگاه درمان می رسد
#حبیب_خراسانی
#یاعلی
□●برگرفته از کتاب " در صحبت قرآن "(قطعه ۲۹۳)
به قلم حسین الهی قمشه ای●□
@mohamad_hosein_tabatabaei
☑️شادی روح علامه طباطبایی(ره) #صلوات
@mohamad_hosein_tabatabaei
□●اگر واقعاً می خواهی به شکار عالم بروی بايد ابتدا خود را تحويل شکارچی ها بدهی.
□●برای آدم شدن بايد سختی کشيد و جان به لب آورد. اگر بخواهی آدم شوی اما خودت را تحويل استاد الهی ندهي به جايی نمی رسی. اگر هم بگوئی هيچ چيز حقيقت ندارد حتی به مجاز هم نخواهيد رسيد. چون آن (راه مجاز) هم پلی است برای رسيدن به حقيقت که حضرت استاد در ديوان می فرمايند:
●بـه حقيقـت برسيـدم ولی از راه مجــاز
●وه چه راهی که بسی سخت و بسی دور و دراز
#استاد_صمدی_املی_حفظه_الله
@mohamad_hosein_tabatabaei