eitaa logo
دلنوشته های یک طلبه
88.5هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
674 ویدیو
125 فایل
نوشتارها و رمان های محمد رضا حدادپور جهرمی ادمین: @Hadadpour سایت عرضه آثار: www.haddadpour.ir توجه: هر نوع استفاده یا برداشت و کپی و چاپ مستندات داستانی چه به صورت ورد یا پی دی اف و ... و حتی اقتباس برای فیلم‌نامه و تئاتر و امثال ذلک جایز نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
علیکم السلام اطلاع ندارم اما خوش بین هم نیستم. چون بعضی کسانی را دیدم تبلیغش میکردند که قبلاً و در موضوعات دیگر، اشتباهات فراوان خودشان را به اسم اسلام و انقلاب به مردم قالب میکردند. شما هم دقت کنید. ما تابع ولی امر مسلمین و مراجع انقلابی‌مون هستیم. چنین امر و دستوری از ناحیه اعزه نرسیده. پس به فکر گرم کردن محافل امام عصر ارواحنا فداه در شهرها و روستاهای خودمون باشیم. نه در بیابان ها!
131.1K
اینم پیام حاج آقا احسان عبادی عزیز🌷 در خصوص این تیپ استغاثه ها و گروه های افراطی.
رفقا الحمدلله همه سفارشات تا امروز به اداره پست تحویل داده شده و حتی یک سفارش هم پیش بچه ها ما نمانده است. تعداد قابل توجهی به دستشون رسیده و عده ای هم اداره پست قول داده در ارسالش تسریع کنه. امیدواریم اداره پست، مطابق قولی که داده، عمل کنه و به موقع به شما تحویل دهد. از حمایت و توجه شما مخاطب گرامی سپاسگزاریم. بذارید یک حقیقتی را به شما بگم: 👈 عزیزانی که در طرح پیش فروش کتابها شرکت میکنند، با اینکه میدونند ممکنه زمان طولانی تری را نسبت به حالت عادی صبر کنند که کتابها به دستشون برسه، اما قلبا معتقدم در ثواب چاپ و نشر کتاب شریک هستند. شاید خودشون خبر نداشته باشند که پیش خرید کردن یک کتاب که در آستانه چاپ هست و نویسنده اش در هزینه چاپش مونده ، چقدر کار راه انداز هست و چقدر ثواب داره. اما خدا حواسش هست و لذت دانایی و دانستن را در وجودش چند برابر می‌کنه. الهی تنتون همیشه سالم دلتون همیشه خوش و در مطالعه و باغ و بوستان کتابخونه‌هاتون کیف کنید.
تو در همین نزدیکی ... نه در بیابان ها و نه در حاشیه ها...
21.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هفته بزرگداشت مقام و ایثار سربازان گمنام امام عصر ارواحنا فداه گرامی باد🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دلنوشته های یک طلبه
دیدار با طلاب عزیز و استاد محترم، حضرت حجت الاسلام شفیعی حاج آقا کتابی را تحت عنوان در جستجوی راه با
خدا روح بلند آن سید عزیز را با اجداد طاهرینش محشور فرماید. بسیار متأثر شدم. خدمت همه خوزستانی های عزیز تسلیت میگم چه پیام قشنگی حضرت آقا درباره رحلت ایشان فرمودند. روحشون شاد یادشان گرامی سال ۹۷ خدمتشون رسیدم سخنران مسجد ایشان بودم و بعدش هم شام خوردیم و کلی محبت کردند وقتی می‌خواستیم عکس یادگاری بگیریم، چقدر خندیدیم وقتی می‌خواستیم خداحافظی کنیم، سید گفت انشاءالله آخرین باری نباشه که همدیگر را می‌بینیم. و متاسفانه آخرین دیدار ما شد. ان‌شاءالله در محضر حضرات اهل بیت علیهم السلام در آرامش و سعادت ابدی باشند.
البته مشکل نیروی زمینی در دنيا و روسیه با هزینه کردن حل نمیشه. نیروی زمینی ما یک محرکه قوی به نام اعتقاد داره که بیشتر از هر برنامه ریزی و آموزش و صرف هزینه ای باعث استحکام و پیشروی اون میشه.
رحلت آیت الله ری شهری تسلیت عرض میکنم. چقدر از کتب ایشان علی الخصوص کتاب گرانسنگ میزان الحکمه استفاده کردیم. چقدر دسته بندی خوب و ترجمه روان این کتاب در منبرها و تحقیقات به درد میخوره و کامل هست. من همیشه با دیدن ایشان یاد علامه مجلسی می‌افتادم. از بس تالیفات حدیثی جذابی داشتند. روحشون شاد و یادشان گرامی. خصوصا خدمت علمای بزرگوار و فضلای انقلابی شهرری تسلیت عرض میکنم. امیدوارم ایشان هزاران نفر مانند خودشان تربیت کرده باشند و شاهد رونق هر چه بیشتر مکتب علمی حوزه مبارکه شهرری باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در مهمانی ها از همدیگه سوالات خصوصی نپرسیم شاید آدما دلشون نخواد جواب بدن. این کلیپ تلخند را ببینید👆☺️ جالبه.
رو مُخ ترین سوالی که در میهمانی ها و یا محل کار و فامیل و... از شما میپرسند و شما دوست ندارید جوابشون بدید چیه؟☺️ لطفا قابل پخش باشه😉