فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای محمدی منم یه مراسمی بود چند وقت پیش واسه آستان حرم حضرت معصومه بود بعد اونجا غذای تبرکی دادن بعد مراسم
#ارسالی_مخاطب
حسم به روایت تصویر:
من در حال صحبت با شما که ده بار تا حالا تو موضوعات مختلف پیام دادم ولی دریغ از یه ری اکشنی
#ارسالی_مخاطب
#ادمین_نوشت
امروز از ساعت 6 و نیم صبح مشاوره داشتم.
همه هم پشت سر هم بود تا الان.
موضوعات برخی ناراحت کننده بود و خواب رو از سرم می پروند.
ی مراجعه کننده بهم گفتن: "ببخشید ساعت 8 صبح تماس گرفتم برای مشاوره."
بهشون گفتم نگران نباشید من قبل از شما دو تا مشاوره دیگه هم داشتم.
#اسیر_شدیم
#مشاور_آسیب_پذیر
#مشاور_نقطه_زن
🚶♂🚶♂🚶♂🚶♂🚶♂
کاری که دلم میخواد با فنج های عاشقی که اینروزا میبینم انجام بدم:😂😂😂
#ما_گناه_داریم
#قشر_کافر_بی_نماز
سلآم
اینم گوشیِ دوستِ منه که سر کلاس داشت این پیامو میخوند
و این چرخه ادامه داره...
#اسیرشدیم
#ادمین_نوشت
سید تو خط ازدواج نبود. ی روز بهش گفتم سید چرا ازدواج نمی کنی؟
یکم فکر کرد. بعدش گفت: "راست می گیااا. چرا من ازدواج نمی کنم؟"
همین شد که خودم بهش ی مورد معرفی کردم و ی رستوران هم توی خیابون سهرودی پیدا کردم و گفتم برو باهاش صحبت کن.
از جلسه که برگشت با موتور رفتم دنبالش. بهش گفتم: شیری یا روباه؟
گفت: "مگه خر چشه؟!🤣"
بهش گفتم یعنی بازم گند زدی؟
گفت:"ببین، وقتی غذا رو آوردن، انقد کبابش خوشمزه بود که کلا حواسم پرت شد. نشستم به غذا خوردن.🤣"
بهش گفتم نفرستاده بودمت بری اونجا کباب بخوری. قرار بود بری حرف بزنی.
خلاصه دختر خانم به سید جواب منفی داد. هفته بعدش پشیمون شد و زنگ زد که من اشتباه کردم. این دفعه سید بهش جواب منفی داد✋😶 و بهم گفت بریم مورد بعدی..
#خاطرات_خود_نوشت
#موشک_جواب_موشک
#سید
#رفیق_بی_کلک
#مگه_خر_چشه؟
🚶♂🚶♂🚶♂🚶♂🚶♂
#ادمین_نوشت
#جمع_بندی
#سوال_82
حد و حدود رابطه در دوران محرمیت رو در پیام های بالاتر گفتم.
اما در دوران عقد بهتره که رابطه جنسی تون رو کنترل کنید. چون یکی از مهمترین دغدغه افراد در دوران عقد چگونگی و حدود رابطه جنسیه.
در حال حاضر نظرات متفاوتی وجود داره. برخی خانواده ها داشتن ارتباط جنسی کامل در دوان عقد رو ی چیز ناپسند و غیر قابل پذیرش می دونن. بدیهیه که در چنین شرایطی برقراری رابطه جنسی کامل با همسر می تونه به خصوص برای دختر استرس زا باشه، ضمن این که احتمال بارداری ناخواسته و مشکلات بعد از اون در صورت وجود رابطه کامل وجود داره. از طرف دیگه ممکنه در صورت برقراری رابطه جنسی ممکن است که پسر دیگر تلاشی برای شروع زندگی مشترک نکنه و همین امر سبب طولانی شدن دوران عقد و اذیت شدن دختر بشه.
به همین دلیل بهتره که اگر خانواده زوجین، پذیرش بالایی نسبت به رابطه جنسی کامل بین زوجین در دوران عقد ندارن، زوجین از داشتن رابطه کامل در این دوران خودداری کنن و سعی کنن رابطه ای سطحی داشته باشن تا بعد از شروع زندگی مشترک با آرامش خاطر بیشتری با هم رابطه برقرار کنن.
در فرهنگ ما، رابطه زناشویی مختص به زن و شوهری دانسته میشه که عروسی کرده باشن و رسما توی منزل خودشون سکونت داشته باشن. هر شکل دیگه ای از رابطه جنسی ممکنه نادرست و مغایر با ارزشها تلقی بشه. برخی از والدین صراحتا یا ضمنی فرزندان خود را از داشتن رابطه جنسی با همسر شرعی و قانونی خود منع میکنن و عموما دلایل روشن و واضحی نمی یارن. اعتقاد به حفظ پرده بکارت، یکی دیگه از سنتهاییه که باعث ابقای ناپسند بودن رابطه جنسی در عقد میشه.
بسیاری از زوجین از برقراری رابطه جنسی در دوران عقد و به ویژه رابطه دخول محور میترسن. علت چنین ترسی نگرانیهای مرتبط با باردار شدنه. چون باردار شدن در دوره عقد نوعی بار فرهنگی و فشار منفی هم برای طرفین داره.
در دوران عقد خانم ها بشدت از مسائل جنسی بی موقع گریزانن و استرس می گیرن و به همون اندازه گاهی برخی مردها بی منطق و وقت نشناس می شن. امکان داره شما مکان یا زمانی را صد درصد مناسب روابط محدود جنسی تون بدونید اما این مکان یا زمان برای همسرتون صد درصد استرس زا باشه. پس از روی بدفهمی یا کج فهمی؛ اون حدیث "تمکین بر روی شتر" رو برای من نیارید. بهتره قبل از هر چیزی از حال همسرتون مطلع بشید و برای هر کاری خودخواه نباشید.
@mohammadi2i
🚶♂️🚶♂️🚶♂️🚶♂️🚶♂️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چشمش به کباب افتاده دختره رو یادش رفته😐
حالا ما در مراحل آشنایی خجالت میکشیم چیزی بخوریم یه آبمیوه رو به سختی میخوریم میترسیم یه وقت خور خور صدا بده بعد جلو دختره نشسته بیخیاللللل کباب خورده
این سید خیلی آدم جالبیه😂
#قشر_کافر_بی_نماز
#سید