♦️ برای درخواست نزول باران لازم است آیه ذیل تلاوت شود و ترویج شود :
بسم الله الرحمن الرحيم
وَ هُوَ الَّذي يُنَزِّلُ الْغَيْثَ مِنْ بَعْدِ ما قَنَطُوا وَ يَنْشُرُ رَحْمَتَهُ وَ هُوَ الْوَلِيُّ الْحَميدُ (۲۸شوری)
و اوست كسى كه باران را -پس از آنكه [مردم] نااميد شدند- فرود مىآورد، و رحمت خويش را مىگسترد.
۷ بهمن ۱۳۹۹
۸ بهمن ۱۳۹۹
هدایت شده از مکتب امام
❇️سلسله نشست های توحیدی
نشست 9⃣
✅موضوع: طرح راهبردی رهبری و گفتمان پشتیبان آن
👨💻ارائه دهنده: حجه الاسلام والمسلمین استاد فلاح(زید عزه)
🕤زمان: پنجشنبه 99.11.09_ ساعت 13
لینک حضور مجازی در نشست:
🌐https://www.skyroom.online/ch/pajooh/goftemane-tohid
________
🔰گفتمان توحید
@goftemane_tohid
۸ بهمن ۱۳۹۹
هدایت شده از ....
🇮🇷 فجر نور مبارک
🔻 ویژه برنامه ۱۲ بهمنماه، سالروز بازگشت امام خمینی (ره) به ایران اسلامی
🎤 حجتالاسلام والمسلمین حریزاوی (معاون راهبری استانها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی)
⏰ شنبه ۱۱ بهمنماه همراه با نماز جماعت مغرب و عشا
🕌 مسجد پامنار مهدیشهر
▫️کمیته مساجد و قرآنی دهه فجر شهرستان مهدیشهر
به کانال بپیوندید 👇👇👇
#اداره_تبلیغات_اسلامی_شهرستان_مهدیشهر
🆔 @mahdishahr_tablighat
۹ بهمن ۱۳۹۹
۹ بهمن ۱۳۹۹
هدایت شده از بر پا
مشارکت ۱۴۰۰
🔻 کسانی که مشارکت مردم در انتخابات ها اولویت اصلیشان نیست این متن را نخوانند. آنها هم که انتخاب شدنشان گره خورده به مشارکت حداقلی را کار ندارم، اما از آنانکه معتقدند رشد واقعی انقلاب با مشارکت بیشتر مردم در انتخابات مربوط است، سوالی دارم.
🔻آیا اگر #خاتمی و #احمدی_نژاد در انتخابات شرکت کنند، بهتر نیست؟ اینها اگر بیایند حتما مشارکت مردم بیشتر میشود قبول دارید؟ با این حساب بهتر نیست از آنها بخواهیم در انتخابات شرکت کنند و به شورای نگهبان و مسوولین هم فشار بیاوریم که تایید صلاحیتشان کنند؟ در عوض انتخابات پر شورتر باشد؟
🔻راستش را بخواهید از صمیم دل دوست داشتم هر دو میامدند، اگر این دو مشکلی که میگویم وجود نمیداشت. کدام دو مشکل؟
اولا آمدن این دو باعث میشود دو قطبی شکل بگیرد. دو قطبی وجود اختلاف نظر سیاسی بین مردم نیست اگر این بود که بد نبود. طبیعی بود. دو قطبی صرف انتقادهای تند به این و آن هم نیست. در یک خانه ممکن است اختلاف نظر باشد انتقادهای تند هم باشد، اما خانواده منسجم و متحد باشد. دو قطبی یعنی شکستن اتحاد یعنی شق عصای مومنین. یعنی بردن جامعه تا مرز درگیری بین مردم. اثرش چیست؟
مرگ مردمسالاری ولو مشارکت بالا باشد. چرا؟
چون وقتی جامعه متحد باشد رای اکثریت رای همه است اما وقتی دو قطبی است رای اکثریت یعنی حاکمیت اکثریت و استبدادشان بر اقلیت.
🔻ثانیا این دو شخصیت حرمت قانون و نظام را حفظ نمیکنند. یعنی چی؟ مثل بازیگری که وارد زمین فوتبال میشود اما نه داور را قبول دارد و نه قوانین فوتبال را. حتی در ظاهر. لذا با همه خواهد جنگید. و این مرگ مردمسالاری است. چون وقتی قانون و نظام محترم نبود هر کس تشخیصش را بر دیگران مقدم میکند و این دیکتاتوری و استبداد را شکل خواهد داد. عده ای معتقدند قانون مظهر اراده مردم نیست بلکه آنها مظهر اراده مردمند.
(البته من فرض میکنم اینها اساسا اهل جر زنی در رقابت و سیاست نیستند و با مغلوب شدن زیر میز بازی نمیزنند خصوصا جناب خاتمی و اطرافیانش. با این بحث کاری ندارم در اینجا)
🔻خلاصه رفقا! مردمسالاری و مشارکتی که با سوپرمنها بخواهد بیاید، نمیپاید.
مخصوصا که اینها نشان داده اند انصافا جامعه را به بی قانونی و دو قطبی و استبداد سوق خواهند داد. پس به نام همان مردمسالاری و مشارکت مردم، امیدوارم این بیماری ها عود نکنند...
پ ن. درباره مشارکت حداکثری بیش از این خواهم نوشت
@ali_mahdiyan
۱۲ بهمن ۱۳۹۹
هدایت شده از علامه طباطبایی ره
✅ گفتگوی خصوصی #مقام_معظم_رهبری با علامه طباطبایی
🔸مرحوم علّامهی طباطبائی (رضواناللهعلیه) جزو روحانیّون روشنفکر و دارای افکار اجتماعی بود، در تفسیرِ المیزان ایشان، این خصوصیّت سرتاپا در مرحوم علّامهی طباطبائی مشخّص است؛ لکن ایشان در میدان مبارزه حضور نداشتند، نبودند.
🔸یکوقتی با ایشان صحبت بود -صحبت خصوصیِ بینالاثنینیِ(دو نفری) جلسهی خصوصی- ایشان می گفت در اینکه در گذشته یک کوتاهیِ بزرگی -یا شاید می گفت تقصیر یا گناه بزرگی- انجام گرفته از طرف ما روحانیّون، هیچ تردیدی نیست؛ من حالا درست جزئیّات آن فرمایش ایشان یادم نیست؛ مضمون این بود، الفاظ یادم نیست. این را ایشان قبول میکردند و تصدیق میکردند که در گذشته یک چنین اشکالی در ما وجود داشته، [درحالیکه] این در دورهی کنونی ما نبود.
🔸روحانیّت وقتیکه انقلابی باشد، وقتی درحال مبارزه باشد، وقتی درحال مجاهدت باشد، وقتیکه دشمن را بشناسد، وقتیکه شیوهها و ترفندهای دشمن را تشخیص بدهد، وقتی خود را آمادهی برای مقابلهی با این شیوهها و ترفندها بکند، آنوقت به جایگاه اصلی و واقعی خودش حقیقتاً نزدیک شده یا رسیده. و این طبعاً خطر دارد، ضرر دارد، ضررهای مادّی دارد، از جمله این که انسان کشته میشود در این راه، خونش ریخته میشود، که خود این بزرگترین رتبه است پیش خدای متعال و خدای متعال شهادت را به هرکسی هم نمیدهد. بههرحال ارزش شهادت این عزیزان ارزش والایی است و بزرگداشت اینها بزرگداشت بهجایی است و خیلی خوب است.
_________________
#کانال_علامه_طباطبایی_ره
@allame313
https://eitaa.com/joinchat/3129344017C4a50772e46
۱۲ بهمن ۱۳۹۹
هدایت شده از علامه طباطبایی ره
✅ مالاندروزانی که در روزهای #کرونایی انفاق نمیکنند، بخوانند!
در قرآن میخوانیم:
الَّذينَ يَكنِزونَ الذَّهَبَ وَالفِضَّةَ وَلا يُنفِقونَها فى سَبيلِ اللَّـهِ فَبَشِّرهُم بِعَذابٍ أَليمٍ
{ کسانى که طلا و نقره مىاندوزند و آن را در راه خدا انفاق نمىکنند، آنان را به عذابى دردناک، بشارت بده!}
سیّد مفسران:
▫️ آیه شریفه، عموم احتکار کنندگان را به عذاب شدیدى تهدید مىکند و در جملهی "و لا ینفقونها فى سبیل الله"، کنز و احتکار را توضیح مىدهد و مىفهماند آن احتکارى مبغوض خداست که مستلزم خوددارى از انفاق در راه او باشد و در مواردى که وظیفه انفاق آن مال در راه خدا است، انسان را از انجام آن منع کند.
▫️و بهطورى که از کلام خود خداى تعالى برمى آید انفاق در راه خدا عبارتست از آن انفاقى که قوام دین بر آن است، بهطورى که اگر در آن مورد انفاق نشود بر اساس دین لطمه وارد مى آید، مانند انفاق در جهاد و در جمیع مصالح دینى که حفظش واجب است، و همچنین آن شوون اجتماعى مسلمین که با زمین ماندنش، شیرازه اجتماع از هم گسیخته مىگردد و نیز حقوق مالى واجبى که دین آن را به منظور تحکیم اساس اجتماع تشریع کرده.
👈 پس اگر کسى با وجود احتیاج اجتماع به هزینه، درباره حوایج ضروریش سرمایه و نقدینه را احتکار و حبس کند او نیز از کسانى است که در راه خدا انفاق نکرده و باید منتظر عذابى دردناک باشد؛ چون او خود را بر خدایش مقدم داشته، و احتیاج موهوم و احتمالى خود و فرزندانش را بر احتیاج قطعى و ضرورى اجتماع دینى برترى داده است.
📚 ترجمه المیزان، ج 9، ص 333.
☑️ نکتههای باریکتر از موی « المیزان» را در «کانال علامه طباطبایی ره » بخوانید!
_____________
#کانال_علامه_طباطبایی_ره
@allame313
https://eitaa.com/joinchat/3129344017C4a50772e46
۱۲ بهمن ۱۳۹۹
📌پیج ایمامان مخصوص شما مادران بارداری🤰که دغدغه آینده کودکتان را دارید👌
🔸تربیت فرزندی سالم و صالح در پناه قرآن📖
📌ما اجتماعی از مادرانی🤱 پرشور و دغدغه مندیم که رشد روحی خود 🙋♀و فرزندانمون👼 برامون مهمه پس تصمیم گرفتیم که به آگاهی هامون عمق ببخشیم و تجربه های موفقمون را با هم به اشتراک بگذاریم😎
🔸در ایمامان برای انس بیشتر با قرآن 📖 همراه هم هستیم😊
🔸با ما در ایمامان همراه باشید👇😃
https://www.instagram.com/imaman_group/
۱۳ بهمن ۱۳۹۹
۱۴ بهمن ۱۳۹۹
هدایت شده از حاج شیخ جعفر توسلی
✅ يعقوب مغربى بر حضرت موسى بن جعفر علیه السلام وارد شد، حضرت به او فرمود: در فلان منزل بين تو و برادرت نزاعى در گرفت و از يكديگر بريديد تا اينكه به يكديگر دشنام داديد.
✅ اين از دين من نيست و نه از دين آباء من، پس از عذاب خدا بترس؛ بدرستى كه اين عمل شما به مرگ جدائى بين شما خواهد افتاد و برادرت در اين سفر خواهد مُرد و زود است كه از كرده خود پشيمان شوى!
✅ يعقوب عرض كرد: مرگ من چه وقت خواهد رسيد؟ فرمود: مرگ تو هم رسيده بود ليكن در منزل ديگر به عمه ات صله و احسان نمودى؛ پس مرگ تو تا بيست (سال يا ماه) تأخير افتاد، پس آن برادر قبل از رسيدن به وطن و اهلش مُرد و در راه او را دفن كردند.
📚 بحار الانوار، ج 48 ص 36
❌ ارسال با ذکر منبع👇👇👇
🆔👉 @tavasolitabrizi
۱۴ بهمن ۱۳۹۹
۱۵ بهمن ۱۳۹۹