🔴 مراقب کربلاهایمان باشیم...
#استاد_فاطمی_نیا :
مرحوم حاج شیخ رجبعلی خیاط با عده ای به کربلا مشرف شده بودند. در میان آنها یک زن و شوهری بودند. یک روز که پس از زیارت از حرم بیرون آمده و برمی گشتند، این زن و شوهر با فاصله زیادی از شیخ و در پشت سر ایشان راه می رفتند، در میان راه در ضمن صحبتی که بین آنها می شود، آن خانم یک نیشی به شوهرش زده و سخنی آزاردهنده به وی می گوید.
هنگامی که همه وارد منزل و محل استراحت می شوند و آقا شیخ رجبعلی به افراد زیارت قبول می گوید، به آن خانم که می رسد، می فرماید: تو که هیچ، همه را ریختی زمین!
آن خانم می گوید: ای آقا! چطور؟ من این همه راه آمده ام کربلا، مگر من چکار کرده ام؟!
فرمود: از حرم آمدیم بیرون، نیشی که زدی، همه اش رفت!
📚 نکته ها از گفته ها، دفتر اول
#دعاهای_من👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1052901406Ce81b29cfcd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥رهبر انقلاب: کشور ثمره کارهای خوب آقای رئیسی عزیز را بعدها خواهد دید
رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای هیات دولت چهاردهم:
🔹خدا به شما فرصت خدمت به مردم را داده خدا را شکر و سپاسگزاری کنید و قدردان باشید.
🔹از خدای متعال کمک بخواهید این مسئولیت را امانت خدا و امانت مردم بدانید و از این مسئولیت و مأموریت بزرگ پاسداری کنید.
🔹در همین مهلت زودگذر کارهای بزرگ میتوان کرد؛ امیرکبیر سه سال در کشور حکومت کرد و کارهای بزرگی رو بنیانگذاری کرد.
🔹آقای رئیسی عزیز ما سه سال حکومت کرد و ریاست کرد و کارهای خوبی انجام داد و بعضی کارها را پایه گذاری کرد که انشاءالله ثمره آن را بعدها کشور خواهد دید.
🔹بنابراین میتوانید کار کنید، میتوانید در این چهار سال با سلامتی و عافیت کارهای بزرگی را انجام دهید
20.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 رهبر انقلاب: من از آقای ظفرقندی میخواهم شخصاً موضوع جوانی جمعیت و برطرف کردن موانع آن را بطور جدی پیگیری کنند
زندگی وقتی معنا مییابد که خرج راه عشق شود و عشق وقتی معنا مییابد که تو معشوق باشی. ما وقتی که عاشق نیستیم، در اوج بیهودگی نفس میکشیم و توهم عاشقی داریم اگر معشوقی جز تو را برای خویش انتخاب کرده باشیم.
ما از زندگی فاصلۀ زیادی داریم و برای رسیدن به آن راهی جز عشق تو نداریم. برای عاشق شدن باید خودمان را کنار بگذاریم و فقط به تو و دلخواه تو فکر کنیم؛ اما عجیب نفسپرور شدهایم و در مقابل خواستههای نفسانی خویش ضعیف و تسلیمیم.
تا بردۀ نفسیم خبری از عشق نیست و از زندگی محرومیم. آقا! ما را از بند نفس نجات بده تا طعم زندگی را بچشیم.
شبت بخیر حقیقت زندگی!
#شب_بخیر #بهانه_بودن
#محسن_عباسی_ولدی
#حسینیه
#ولایت_فاطمی
#جلوات_ولایت_فاطمی_در_کربلا
⚫️جلوات ولایت فاطمی در کربلا:
🏴 حضرت نائبة الزهراء عقیلة بنی هاشم زینب الکبری (سلام الله علیها)
🖋قسمت اول
▪️حضرت سلیلة الزهرا زینب الکبری (سلام الله علیها)؛ ظهورِ ذاتی حضرت مادر (سلام الله علیها) در کربلا
▪️حضرت شقیقة الحسین زینب (سلام الله علیها)؛ کوثر ولایت حسینی و مشکات امر کربلا
⚫️⚜️▪️✨
⚜️▪️✨
▪️✨
✨
#ولایت_فاطمی
#جلوات_ولایت_فاطمی_در_کربلا
⚫️ ولایت فاطمی (سلام الله علیها)
🏴 جلوات ولایت فاطمی در کربلاء
⬅️حضرت نائبة الزهراء عقیلة بنی هاشم زینب الکبری (سلام الله علیها)
🖋قسمت اول
ا❁﷽❁ا
✨ «حم *وَ الْكِتابِ الْمُبينِ* إِنَّا أَنْزَلْناه في لَيْلَةٍ مُبارَكَةٍ إِنَّا كُنَّا مُنْذِرينَ* فيها يُفْرَقُ كُلُّ أَمْرٍ حَكيمٍ»
{حم؛ قسم به این کتاب روشنگر؛ كه ما آن را در شبى پر بركت نازل كرديم، ما همواره انذاركننده بودهايم؛ در آن هر امر استواری جدا می گردد}
(سوره مبارکه دخان، آيات ۱ تا ۴)
ا═✧❁🏴❁✧═ا
📜مقدمه
🖋قبل از آغاز بحث راجع به وجود مبارکه حضرت عقیلة بنی هاشم زینب الکبری (سلام الله علیها)، بیان نکته ای در اینجا لازم می آید:
✔️عنوان اصلی در این سلسله مباحث «جلوات ولایت فاطمی در کربلاء» است و آنچه که تاکنون ارائه شده ذیل همین عنوان قرار می گیرد، اما وجود مبارکه حضرت صدیقه زینب الکبری (سلام الله علیها) «ظهور ذاتیِ» حضرت صدیقه کبری (سلام الله علیها) در کربلا می باشند.
🔖شرح مطلب آنست که هنگامیکه «آثار و وجوه» ای از یک حقیقت آشکار گردد، با عبارت «تجلّی» از آن یاد می شود و زمانیکه «تمامی» آن حقیقت آشکار شود با عبارت «ظهور» بدان اشاره می شود. در هر یک از وجودهای مقدسی که در کربلا حضور داشتند، حضرت قاسم بن الحسن، حضرت علی الکبیر، حضرت ابالفضل العباس، حضرت رقیة و .. (سلام الله علیهم)، فضائل و مناقب و آثار و تجلّیاتی از وجود أقدس حضرت أم الائمه الاطهار (سلام الله علیها) بارز و آشکار بوده [که در مباحث قبل بیان شدند]؛ که البته در این میان برخی صاحب آثار و تجلیّات بیشتری از حضرت مادر (سلام الله علیها) هستند، همچون فاطمة بنت الحسین رقیة (سلام الله علیها) که در میان خواتین و اهل حرم، به تصریح کلام حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) «أشبَه الناس بأمّی فاطمة سلام الله علیها» (۱) بوده اند.
✔️اما وجود مبارک حضرت قدیسة الحوراء زینب الکبری (سلام الله علیها) [همانطور که مستندات آن در ادامه بیان خواهد شد] ظهورِ ذاتِی حضرت مادر (سلام الله علیها) در کربلا می باشند و به بیانی دیگر تمامی مناقب و شئون و آثارِ ولایت فاطمی در وجود ایشان جمع و از وجود ایشان بر خلق، ظاهر می گشته است.
با ذکر این نکته مهم، بحث را آغاز می نماییم.
🔳سلیلةالزهراء (سلام الله علیها)
☑️از القاب مبارکه حضرت مولاتنا عقیلة بنی هاشم زینب الکبری (سلام الله علیها) «سلیلة الزهراء» (علیهما السلام) است (۲) بمعنای عصاره و چکیده و جوهره وجودی حضرت مادر (سلام الله علیها) [«سَلیلة» در اصل از «سَلَّ» و به آنچه مأخوذ و متحصل یا منتج از دیگری باشد، معنا شده (۳)؛ همچنین به عصاره و خالص چيزى اطلاق می شود (۴)] به بیانی دیگر آن حضرت ، صاحب تمام آثار حضرت مادر در وجود خود می باشند. حضرت فاطمه (سلام الله علیها) عصاره خلقت اند «یا أحمد! لولاک لما خلقت الأفلاک؛ و لولا علی لما خلقتک ؛و لولا فاطمة لما خلقتکما» (۵) و حضرت زینب (سلام الله علیها)، عصاره ی حضرت زهراء (سلام الله علیها) و ظهور ذاتِی ایشان هستند.
➖لذا در اوصاف حضرتشان در کلام بزرگان و علماء نقل شده که:
«فَإِنَّ فَضَائِلَهَا وَفَوَاضِلَهَا وَخِصَالَهَا وَجَلَالَهَا وَعِلْمَهَا وَعَمَلَهَا وَعِصْمَتَهَا وَعِفَّتَهَا وَنُورَهَا وَضِیَائَهَا وَشَرَفَهَا وَبَهَائَهَا تَالِیَّةُ أُمِّهَا (۶):
همانا تمامی فضائل، مقامات، خصلتها، جلالت، علم، عمل، عصمت، عفّت، نور، روشنی، شرافت و بهاءِ زینب کبری علیها السلام،تالیِ مادرش زهراء مرضیه سلام الله علیها است.
➖و نیز بیان نموده اند:
«زَیْنَبُ و ما زَیْنَبُ؟ وَ ما اَدریکَ ما زَیْنَبُ؟ هِیَ عَقیلَةُ بَنی هاشِمٍ وَ قَدْ حازَتْ مِنَ الصِّفاتِ الْحَمیدَةِ ما لَمْ یُحزْها بَعْدَ اُمِّها أحَدٌ» (۷):
زینب و تو چه دانی که زینب کیست؟! او تمامی صفات حمیده را در خود جمع نموده بگونه ای که کسی بعد از مادرش بدان مقام نرسیده است.
✨
▪️✨
⚜️▪️✨
⚫️⚜️▪️✨
⚫️⚜️▪️✨
⚜️▪️✨
▪️✨
✨
#ولایت_فاطمی
#جلوات_ولایت_فاطمی_در_کربلا
⏪ظهور ذاتِی «لیلةمبارکة» ؛ مشکات امر
☑️حضرت قدیسةالحوراء عقیلة بنی هاشم ظهور ذاتیِ مشکات امر و معناي مطلق آن در عالم هستند که امر و ودايع امامتِ حضرت اباعبدالله الحسين علیه السلام به وجود مباركشان سپرده شد. بدین معنا که منشأ صدوِر امر امامت بودند؛ قلبِ مبارکشان مشکاتی بود که امر امام در آن مستقر گردیده بود و از آن موضع بر خلق ظاهر می شد. مؤید این مطلب، حدیثی است مروّی از لسان حضرت حکیمه خاتون دختر جوادالائمه (علیه السلام) که فرمودند:
إنَّ الْحُسَيْنَ بْنَ عَلِيٍّ علیه السلام أَوْصَى إِلَى أُخْتِهِ زَيْنَبَ بِنْتِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ علیه السلام فِي الظَّاهِرِ ، و كَانَ مَا يَخْرُجُ عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ مِنْ عِلْمٍ يُنْسَبُ إِلَى زَيْنَبَ بِنْتِ عَلِيٍّ تَسَتُّراً عَلَى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ علیه السلام (۸):
همانا امام حسين علیه السلام به خواهرش زينب سلام الله علیها وصيّت كرد و دستورات امام سجاد علیه السلام برای حفظ جانش به زينب سلام الله علیها نسبت داده میشد.
✔️به بیانی دیگر، حضرت صدیقه صغری زینب (سلام الله علیها) کوثر ولایت حسینی بودند؛ ولایت حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) از طریق ایشان در آفاق و انفس به کثرت رسید و بر خلق تبیین شد.
☑️این حقیقت، ظهورِ شأنی از شئوناتِ حضرت مشکات عالَم، أم الائمه الطاهرین (سلام الله علیها) می باشد و آن اینکه بسیط امر ولایت، مطابق آیات حضرت قرآن، در لیله مبارکه فاطمی کثرت می یابد:
{وَ الْكِتابِ الْمُبِينِ* إِنَّا أَنْزَلْناهُ في لَيْلَةٍ مُبارَكَةٍ..} (سوره مبارکه دخان آیه ۲ و ۳) «الْکِتابِ الْمُبِینِ» فَهُوَ أَمِیرُالْمُؤْمِنِینَ عَلِیٌّ علیه السلام (۹)؛
یعنی آنچه که در امامِ مبین، بسیط الحقیقة بوده است، از طریق حضرتِ لیلة المبارکة صدیقه کبری (سلام الله علیها) به کثرت می رسد:
«اللَّيلَةُ فَفَاطِمَة علیها السلام.. يَخرُجُ مِنهَا خَيرٌ كَثِير» (۱۰) ؛
چرا که حضرت سرّ الواحد و الاحد علی (علیه السلام) نقطه وحدت عالَم و حضرت أم الائمه فاطمة الزهراء (سلام الله علیها) نقطه کثرت عالَم می باشند. حال این شأن حضرت مادر در وجود دخت مکرمه شان صدیقه صغری (سلام الله علیها) بدین صورت تنزّل و ظهور یافته که ایشان کوثر ولایت حسینی (علیه السلام) بوده اند.
➖این حقیقت از وجهی دیگر نیز تبیین و ثابت می گردد:
✨
▪️✨
⚜️▪️✨
⚫️⚜️▪️✨
⚫️⚜️▪️✨
⚜️▪️✨
▪️✨
✨
#ولایت_فاطمی
#جلوات_ولایت_فاطمی_در_کربلا
✔️«کتاب مبین» در وجه تنزیل، به حضرت قرآن و «لیلةمبارکة» یا همان لیلة القدر به ظرف نزول آن اشاره می نماید که اگر لیلة القدر نبود، هرگز قرآن از نقطه وحدت نازل نمی شد و بر خلق آشکار نمی گریدید:«لَوْ رُفِعَتْ لَيْلَةُ الْقَدْرِ لَرُفِعَ الْقُرْآنُ» (۱۱)
✔️مطابق احادیث وارده، حضرت قرآن برگرفته از «لوح محفوظ» است: «هَذِهِ الْكُتُبَ الْأَرْبَعَةَ الْمَشْهُورَةَ فِي هَذَا الْعَالَمِ التَّوْرَاةَ وَ الْإِنْجِيلَ وَ الزَّبُورَ وَ الْفُرْقَانَ أَنْزَلَهَا اللَّهُ عَنِ اللَّوْحِ الْمَحْفُوظِ عَلَى رُسُلِهِ (۱۲) و لوح محفوظ با امر کربلای حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) آغاز شده است؛ بدین معنا که اول امری که قلم بر لوح جاری کرد، امر کربلای حضرت اباعبدالله الحسن (علیه السلام) بود: اوَّلُ مَا جَري بِهِ القَلم عَلي اللّوحِ قَتل الحُسين علیه السلام (۱۳).
فلذا وحدت امر کربلا ، سرمنشأ حضرت قرآن و مقتل الحسین (علیه السلام) نهفته در بطون آیات قرآن است و حضرت کوثرالحسین زینب (سلام الله علیها)، وحدت امر کربلا را با سیر در منازل و حمل مصائب اسارت به کثرت رسانیده و به تمام خلق ابلاغ نمودند. به عبارت دیگر ، اگر ظهور ذاتیِ لیلةالقدر و لیلة مبارکة یعنی زینب کبری (سلام الله علیها) نبودند، کربلا در نقطه وحدت باقی می ماند و برای خلق به ظهور نمی رسید و تبیین نمی شد؛ فلذا وجود مبارکه شان لیل و بطنی است که بسیط امر کربلا در آن به کثرت رسیده است.
☑️در همین راستا، حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) در آخرین وداع خود به خواهرشان خاتون کربلاء (علیها السلام) وصیت فرمودند: «يَا أُخْتَاهُ! لَا تَنْسِينِي فِي نَافِلَةِ اللَّيْلِ» (۱۴): خواهرم! مرا در نماز شبتان فراموش نکنید.
که این امر به حقیقتی در خصوص حضرت شریکة الحسین زینب (سلام الله علیها) اشاره می نماید که در قسمت بعد تشریح می گردد.
🖋ادامه دارد..
ا=┅═✧منابع✧═┅=ا
(۱).أعيان الشيعة ج۵ ص۴۶؛ اعلام النساء المؤمنات ص۵۹۰
(۲) عوالم العلوم، ج۱۱، ص۹۴۸؛ بهجة قلب المصطفی، ص٦٢٧؛ نساء الطفوف، ص۲۵۵
(۳) المفردات في غريب القرآن،ص۴۱۸؛ مجمع البحرين، ج۵، ص۳۹۸، ج۱۱، ص۳۳۹.
(۴) پیام قرآن، ج۲، ص۶۳.
(۵) جنّة العاصِمَة، ص۱۴۸؛ عوالم العلوم و المعارف، ج۱۱، ص۴۴
(۶). طراز المذاهب ص۶۱
(۷). تنقيح المقال (للمامقاني) ج ۳ ص ۷۹؛ مستدرك عوالم العلوم و المعارف ج۱۱ ص۹۵۰؛ فاطمة الزهراء بهجة قلب المصطفى(ص) ج۱ص۶۳۸
(۸). کمال الدين و تمام النعمة، ج۲ ص: ۵۰۱؛ بحارالأنوار ج ۴۶ ص ۱۹؛ الغیبةللطوسی ص ۲۲۹
(۹).الکافی ج۱ ص۴۷۹؛ تأويل الآيات الظاهرة ص۵۵۵؛ بحارالأنوار، ج۱۶، ص۸۷
(۱۰).همان
(۱۱).الكافي ؛ ج۴ ؛ ص١۵٨؛ البرهان في تفسير القرآن ج ۵ ص ۷۱۱
(۱۲).علل الشرائع ج۱ ص۱۹؛ بحار الأنوار ج۱۱ص۲۲۳؛ تفسير نور الثقلين ج۱ ص۴۳۲
(۱۳).البکاء للحسین (علیه السلام)، ص۲۲۷
(۱۴). عوالم العلوم و المعارف و الأحوال من الآیات و الأخبار و الأقوال ج ۱۱، ص ۹۵۴؛ فاطمة الزهراء بهجة قلب المصطفى (ص) ج۱ص۶۴۱؛ زينب الكبري (النقدي) ج۱ص۶۲
✨
▪️✨
⚜️▪️✨
⚫️⚜️▪️✨
درد دل با آقا مون امام حسین علیه السلام بعد از سفر اربعین
آقا امام حسین سلام!
گفته بودید وقتی به منزل رسیدیم خبر رسیدنمان را به شما بدهیم تا خیالتان راحت بشود.
خواستم بگویم خیالتان راحت!
ما زائرها روی بال فرشتهها قدم گذاشتیم و به خانههایمان برگشتیم.
شکرخدا همهی کودکان در سلامت به سر میبرند و مجبور نشدیم حتی یکی از آنها را در خرابهی کشور غریب، بگذاریم و برگردیم.
روسری و چادر همهی خانمها پر از خاک شد اما از سرشانتکان نخورد.
اصلا عموهای کاروان آنقدر غیرتی بودند که حتی اجازه ندادند کسی نگاه چپ به آنها بکند، چه برسد به اینکه بخواهند به چشم کنیز نگاهشان کنند!
مردم خیلی ما را دوست داشتند.
برایمان لقمه میآوردند و اصرار میکردند بخوریم.
خداروشکر لقمهها صدقه نبود.
نگران حالمان بودید، خواستم بگویم هیچ خاری در پایمان فرو نرفته، روی دستهایمان جای طناب نیست و موهایمان آتش نگرفته.
فقط کمی آفتاب سوخته شدیم، همین!
سراغ شش ماههی کاروان را گرفتید، خواستم بگویم الان توی بغل مادرش خواب است و احتمالا دارد رویای شیرین سفر را میبیند.
شما خیلی تاکید کرده بودید تشنه نماند. خواستم بگویم همه خیلی دوستش داشتند، بغلش میکردند و برایش آب میآوردند.
دخترها هم کلی بازی کردند و از این طرف به آن طرف دویدند.
ولی خداروشکر در بین انبوه جمعیت نه گوشوارهای گم شد و نه دامنی آتش گرفت.
همسفرهایمان همه عالی بودند، همه مودب و متین صحبت میکردند و هیچ کس به شما و خانواده تان بد نمیگفت.....
آقای مهربانم!
خواستم بگویم همه چیز خوب است.
همه به خانههایمان برگشتیم و هیچ چیز و هیچ کس را در صحرای کرب و بلا جا نگذاشتیم به جز "دلمان" ....
چقدر عجیب است که شما اصلا اجازه نمیدهید ما حتی یک جرعه از مصیبت شما را بچشیم...!!