🔴 از سرنوشت #افغانستان عبرت می گیریم؟
🔻شاه سلطان حسین، محمود افغان و این روزهای افغانستان!
🔹وضعیت این روزهای افغانستان غم انگیز است. البته قریب 4 دهه است که افغانستان درگیر جنگ است. اشغال توسط ابرقدرت های شوروی و آمریکا و جنگ های داخلی، این کشور را با بیش از 30 میلیون نفر را دچار رخوت، یأس، بی ثباتی، کشت و کشتار و ... کرده است. اما چرا؟
🔸بیش از 20 سال از روزهایی که ناتو و در رأس آن آمریکا، افغانستان را اشغال و رژیم طالبان ساقط کردند می گذرد. قدرت به دست مجاهدین مخالف طالبان افتاد. اما مخالفین داخلی گروه طالبان که عموماً از مجاهدین جبهه شمال افغانستان بودند از اشغال توسط آمریکا استقبال کردند و با بیگانه طرح دوستی ریختند!
🔹مجاهدین افغانستانی برای اینکه قدرت در دستشان بماند با آمریکا سهیم و شریک شدند. حکمرانی با تکیه بر آمریکا برای آنها شیرین بود و این اطمینان به بیگانه آنها را از قدرت مردم خود غافل کرد. آنها به جمع آوری قدرت و ثروت پرداختند. کم کم از مردم فاصله گرفتند و برای خود کاخ ها ساختند!
🔸هر کدام به خانه آنچنانی، ماشین آنچنانی، شرکت و کارخانه و ثروت آنچنانی رسیدند. سرمست از این قدرت و ثروت با همدیگر هم درگیر می شدند. اختلاف می کردند. در انتخابات ریاست جمهوری دو سال قبل حتی حاضر شدند دولت شان دو رئیس جمهور داشته باشد! بعد از #احمدشاه_مسعود انحراف جبهه شمال عمیق شد. جناب #ژنرال_دوستم به کاخ سازی روی آورد و خودش را به آمریکا فروخت. آخرین انتخابات با پائین ترین مشارکت بود! از جمعیت 35 میلیونی فقط دو میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند و اشرف غنی با 900 هزار رأی و عبدالله با 700 هزار رأی هر دو رئیس جمهور شدند!
🔹رهبران جهادی که هر کدام می بایست یک رهبر، تئوریسین، مجاهد، مربی و بسیج کننده باشد و برای نجات کشورشان از اشغال بیگانه آینده نگری کنند اما به موجوداتی منفعت گرا، دنیاطلب، حزب گرا، وابسته و نوکر اجانب تبدیل شدند. حالا بعد از 20 سال اینها چگونه توان جنگیدن مقابل چریک های طالبان را دارند؟
🔸مسیر دنیاطلبی و حزب گرایی و تکیه به بیگانه ای چون آمریکا، از رهبران مجاهد، موجوداتی ترسو ساخت و ترس بدترین خصیصه ای است که مسئولین یک کشور به آن دچار شوند! اگر بخواهیم کسی را در تاریخ نمود عینی این ترس بدانیم #شاه_سلطان_حسین صفوی است!
🔹شاه سلطان حسین صفوی آخرین شاه سلسله پرقدرت صفوی است. فردی راحت طلب، شکم باره و زن باره، ناکارآمد و ترسو بود. وی به شدت نرم خو بود؛ هیچ مجرمی را اعدام نمی کرد بلکه آنان را جابجا می کرد. به مسائل جنسی علاقه وافری داشت و تقریباً تمام عمرش را در حرمسرا گذراند. انسان های بزرگ از او دور شده و حقیران و چاپلوسان به وی نزدیک می شدند و در نتیجه امرا و روسا و وزرا را از بین متملقین و بی عرضه ها انتخاب می کرد.
🔸در روزگار وی محمود افغان به اصفهان پایتخت صفوی حمله کرد. اما نه لشکریان او مقاومت کردند و نه مردم حاضر شدند از حکومت دفاع کنند. محمود افغان با سپاه کمتر از 20 هزار نفر لشکر 30 هزار نفری اصفهان را در هم کوبید و سایر ولایات هم به یاری شاه نرفتند. آنها سه شبانه روز اصفهان را غارت کردند؛ تمام شاهزاده ها و فرزندان شاه سلطان حسین را از دم تیغ گذراندند بجز یک شاهزاده که توانست فرار کند.
🔻این سرنوشت محتوم هر نظام سیاسی است که از پیشنیان عبرت نگیرد. رهبر انقلاب در این باره می فرماید: «آن روزی که شهر اصفهان در دورهی شاه سلطان حسین مورد غارت قرار گرفت و مردم قتل عام شدند و حکومت باعظمت صفوی نابود شد، خیلی از افراد غیور بودند که حاضر بودند مبارزه و مقاومت کنند؛ اما شاه سلطان حسین ضعیف بود. اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسینها بشود، دچار مدیران و مسئولانی بشود که جرأت و جسارت ندارند؛ در خود احساس قدرت نمیکنند، در مردم خودشان احساس توانائی و قدرت نمیکنند، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود. ۱۳۸۷/۰۹/۲۴»
✅ #داود_مدرسی_یان
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
لینک کانال
@mojahede_majazi
صدقه برای سلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
یادمون نره
#مجاهد_مجازی
@mojahede_majazi
🔸یک طلاق به ازای هر ۲ ازدواج در استان تهران
🔹طبق آمار اعلامی سازمان ثبت احوال کشور، نسبت ازدواج به طلاق به ترتیب در استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، چهار محال و بختیاری و هرمزگان بالاترین و در استانهای البرز، تهران، مازندران، مرکزی و گیلان پایینترین در سطح کشور است.
🔹در استانهای تهران، البرز و مازندران به ازای هر ۲ ازدواج، یک طلاق صورت میگیرد.
🔹نسبت ازدواج به طلاق در دو استان تهران و البرز پایینترین عدد در سطح کشور است.
@mojahede_majazi
🖤امام حسین علیه السلام🖤
◽️ اعْمَلْ عَمَلَ رَجُلٍ يَعْلَمُ أَنَّهُ مَأْخُوذٌ بِالْإِجْرَامِ مَجْزِيٌّ بِالْإِحْسَانِ
◽️همچون کسی عمل کن که میداند به خاطر گناهانش مؤاخذه میشود و به خاطر نیکوکاری، پاداش مییابد.
▪️ بحارالأنوار، جلد ۷۵، صفحه ۱۲۷
#حدیث_روز
#مجاهد_مجازی
@mojahede_majazi
آمریکایی ها اساتید جنگ رسانه ای
این عکس رو وب سایت وزارت دفاع آمریکا منتشر کرده که یک کودک افغانستانی در هواپیمای آمریکا با لباس نظامی آمریکا به آسودگی خوابیده است.
انگار نه انگار آمریکایی ها برای مثلا امنیت افغانستان به این کشور آماده بودند و حالا مردم دارند از میراث آمریکایی ها فرار می کنند
@mojahede_majazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرزند احمد شاه مسعود: جنبش ما با کمک آمریکا آغاز شد!
ببینید شبکه منوتو چطوری برای فرزنده احمد شاه مسعود تبلیغ میکنه و دلسوز مردم افغانستان شده ...
بعد سقوط دولت افغانستان رسانههای غربی شروع به قهرمان سازی فرزند احمدشاه مسعود برای نجات افغانستان کردهاند
@mojahede_majazi
🔸 آمریکا: اشرف غنی را به عنوان رئیس جمهور افغانستان برسمیت نمیشناسیم
🔹 پس از اظهارات اشرف غنی درباره احتمال بازگشتش به افغانستان، معاون وزیر خارجه آمریکا گفت واشنگتن دیگر غنی را به عنوان رئیس جمهور افغانستان برسمیت نمیشناسد.
📌پ.ن: این همه پادویی غرب رو کرد آخرش هیچی دقیقا مثل محمد رضا پهلوی‼️
#مجاهد_مجازی
@mojahede_majazi
#افغانستان
#پرسش_مخاطب: ایران در افغانستان از چه کسی باید حمایت کند؟
🔸موضع ایران در افغانستان حمایت از یک جریان و شخص نیست، و مواردی همچون حفظ اتحاد، پایان یافتن جنگ و برقراری صلح و همچنین جلوگیری از تجزیه بخشی از اهداف ایران در افغانستان است.
در حال حاضر ساختار سیاسی افغانستان پس از فروپاشی دولت اشرف غنی شکل نگرفته و اکنون ما شاهد ساختاری هستیم که تنها به لحاظ نظامی و رسانهای شکل گرفته است. بنابراین برای تحلیل و بررسی تنازعات و صحبت از جوانب تشکیل حکومت و... فعلا زود است.
اما به طور کلی میتوان ساختار فعلی جریانهای افغانستان را به موارد زیر دستهبندی کرد:
۱- طالبان (سیاسی و نظامی)
۲- شورای هماهنگی متشکل از کرزی، عبدالله و حکمتیار (سیاسی و نظامی)
۳- جریانهای شیعه به رهبری خلیلی، محقق و... (سیاسی و نظامی)
۴- جریانهای دیگر نظیر صلاح الدین ربانی رهبر حزب جمعیت اسلامی و سایرین. (سیاسی)
۵- احمد مسعود (نظامی)
جریانهای شیعه در افغانستان صاحب نظرات مختلف در جهت گیریهای سیاسی هستند و به دلایل مختلف در تنازعات چهل سال اخیر افغانستان اتحادی در مواضع خود نداشتهاند.
مقبولیت احمد مسعود نیز در یک قوم (تاجیک) و یک منطقه (پنجشیر) افغانستان جریان دارد و وی نسبت به سایر رقبای خود پیشینه سیاسی و نظامی قویای ندارد.
طالبان نیز تاکنون در سیاست خود انعطافپذیری خاصی نشان نداده و توان جذب سایر جریانها را ندارد.
افرادی نظیر عبدالله، کرزی و... نیز به واسطهی غربگرایی گذشته و مواضع ضعیف فعلی شان کارکرد آنچنانی در تحولات افغانستان ندارند.
حال در چنین شرایطی که دولت رسمی افغانستان فروپاشیده و هیچ یک از جریانهای یادشده اجماعی در جریانهای سیاسی و شاخصی برای کسب رای اکثریت مردم را صورت ندادهاند، ایران بر چه مبنا و چه دلایلی بایستی از یک طرف و یا یک جریان در افغانستان حمایت کند؟ بی شک حمایت سیاسی و نظامی از یک طرف ناقض موضع ایران مبنی بر "میانجیگری" و "اتحاد افغانستان" است. نتایج این موضوع در کنار حمایت پاکستان، تاجیکستان، ترکیه و سایر کشورهای منطقه از جریانهای موجود، چیزی جز "تداوم جنگ" و "تجزیه افغانستان" ندارد که در چهل سال گذشته آزمایش شده است.
به خاطر داشته باشیم که طرح تجزیه کشورهای اسلامی و همچنین تداوم جنگ در منطقه استراتژی اصلی غرب و اسرائیل در منطقه است و استراتژی محور مقاومت در مقابل آن اتحادطلبی و برقراری صلح است. همان طور که این ماموریت حزب الله در لبنان و سوریه، انصارالله در یمن، حشدالشعبی در عراق و... حفظ اتحاد بوده است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@mojahede_majazi