هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 هر روز یک صفحه قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه دویست و نه قرآن کریم
سوره مبارکه يونس
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از فضائل امیرالمومنین علی علیه السلام🇵🇸
#ذکر_روز_پنجشنبه
📜 لا اله الا الله المَلک الحقُّ المُبین
@mola_amiralmomenin_as
#السلام_علیک_یا_اباصالح_المهدی
🔘#رجعت پيامبران و اوصياى آنان
♻️تفسير القمّى -با سندش به نقل از عبد اللّه بن مسكان-:امام صادق عليه السلام در بارۀ سخن خدا:
«وَ إِذْ أَخَذَ اللّهُ مِيثاقَ النَّبِيِّينَ لَما آتَيْتُكُمْ مِنْ كِتابٍ وَ حِكْمَةٍ ثُمَّ جاءَكُمْ رَسُولٌ مُصَدِّقٌ لِما مَعَكُمْ لَتُؤْمِنُنَّ بِهِ وَ لَتَنْصُرُنَّهُ»
( آلعمران : 81)
«و آن گاه كه خداوند از پيامبران پيمان گرفت كه چون كتاب و حكمتى به شما دادم و سپس فرستادهاى نزد شما آمد كه آنچه را همراه شماست،تصديق مىكند، بايد به او ايمان آوريد و او را يارى دهيد»
فرمود:«خداوند،پيامبرى را از زمان آدم عليه السلام تا عيسى عليه السلام برنيانگيخته است، جز آن كه به دنيا باز مىگردد و اميرمؤمنان را يارى مىدهد،و آن،همان سخن خداست: «لَتُؤْمِنُنَّ بِهِ»؛ «بايد به او ايمان آوريد»،يعنى به پيامبر خدا صلى الله عليه و آله،و «وَ لَتَنْصُرُنَّهُ»؛ «بايد او را يارى دهيد»،يعنى امير مؤمنان عليه السلام را». .
📚.مختصر بصائر الدرجات:ص 42
📚بحار الأنوار:ج 53 ص 61 ح 50.
#امام_زمان_عج
#یا_صاحب_الزمان
#یا_مهدی_ادرکنی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@mola_amiralmomenin_as
✔️امیرالمومنین على عليه السلام :
خيرى كه به دنبال آن آتش باشد، خير نيست و شرى كه به دنبال آن بهشت باشد،شر نيست. هر نعمتى جز بهشت ناچيز است و هر بلايى جز آتش، سلامتى.
📓نهج البلاغه، حكمت 387
#کلام_مولا
#امیر_ملک_سخن
@mola_amiralmomenin_as
امیرالمؤمنین على عليه السلام :
گاه چيزى را (از خدا) مى خواهى اما به تو داده نمى شود و دير يا زود بهتر از آن به تو داده مى شود، يا به خاطر آنچه خير و مصلحت تو در آن است از برآورده شدن خواسته ات دريغ مى شود، زيرا بسا خواسته اى كه اگر برآورده شود به نابودى و تباهى دين تو مى انجامد، پس، چيزى بخواه كه زيبايى و نيكيش برايت مى ماند و پيامد سوئى ندارد.
📓نهج البلاغه، نامه 31
#کلام_مولا
#امیر_ملک_سخن
@mola_amiralmomenin_as
#پرتوى_از_دانش_امیرالمؤمنین_علی_(ع)
🔘پرتو اوّل: خداشناسى:
♻️#صفات_ثبوتی_خداوند
✔️الرَّحمنُ الرَّحيم (بخشنده بسیار مهربان)
🔘 امیرالمؤمنین على عليه السلام:
🌟سپاسْ خدايى را... كه رحمتش پيوسته است و نعمتش پايانناپذير.
🌟[خداى] بخشندهاى است كه با روزىِ فراخ، به ما مهربانى مىكند؛ آن كه در دين و دنيا و آخرتمان، با ما رحيم و مهربان است.
🌟[او] نسبت به كسى كه به سايهاش پناه آورَد و به ريسمانش چنگ زند، خوبى كننده و مهربان است.
🌟او كسى است كه در عين گستردگىِ رحمتش، كيفرش بر دشمنانش سخت است، و در عين سختى كيفرش، رحمتش بر دوستانش گسترده است.
🌟[او] به والايىاش منزّه است و به برترىاش متكبّر. چشمى او را درك نمىكند، و نگاهى او را فرا نمىگيرد. قوىِّ دستنيافتنى، بيناى شنوا، والاى حكيم، رئوفِ مهربان، و عزيز داناست.
هر كه او را وصف كرده، در توصيفش ناتوان گشته، و هر كه او را شناخته، در صفاتش گم گشته است. نزديكِ دور، و دورِ نزديك است.
هر كس را كه مىخوانَدش، اجابت مىكند، و به بندهاش روزى مىدهد و مىبخشد.
داراى لطفِ نهان، عقوبت سخت، رحمتِ گسترده و كيفر دردآور است. رحمتش بهشت پهناورِ سرسبز است، و كيفرش دوزخ دربسته نابود كننده است.
#مولا_جانم_علی
#اشهد_ان_علیا_ولی_الله
#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است
@mola_amiralmomenin_as
فضائل امیرالمومنین علی علیه السلام🇵🇸
#صحابه_ایرانی_پیامبر_اکرم_ص #بخش_هفتم ✔️ پس از اشاره كوتاه به پراكندگى ايرانيان در جزيرةالعرب، در
#صحابه_ایرانی_پیامبر_اکرم_ص
#بخش_هشتم
🔰 اَمَة الفارسيه
برخى منابع صحابهشناسى مدخلى به «اَمَة الفارسيه» (ام الفارسيه) اختصاص دادهاند و از قول سلمان فارسى آوردهاند: من هنگامى كه وارد مدينه شدم، زنى اصفهانى را كه مسلمان شده بود ملاقات كردم و از او درباره رسول خدا پرسيدم و اين خانم مرا نزد آن حضرت راهنمايى كرد. منابع، مكان مسلمان شدن امة الفارسيه را يكى از دو شهر مكه يا مدينه دانستهاند و بيش از اين درباره اين زن صحابى نگفتهاند.
📚اسد الغابه، ج 5، ص 402؛
📚الاوائل، سيدمحمد مقدس، ص 161؛
📚الاصابه، ج 8، ص 29.
شايد او نيز، مانند #سلمانِ_فارسی ، برده بوده و سرانجام در يكى از دو حرم الهى، همراه مولاى خود كه نامش مشخص نيست، مسلمان شده است.
امة الفارسيه شايد تنها صحابى ايرانى زن است كه منابع مدخلى را به وى اختصاص دادهاند.
#ادامه_دارد
@mola_amiralmomenin_as
#صحابه_ایرانی_پیامبر_اکرم_ص
#بخش_نهم
🔰 جوان ايرانى در اُحد
از اين فرد، تنها در غزوه احد (سال سوم) ياد شده و اطلاعى در دست نيست كه اين ايرانى چگونه و در چه زمانى به مدينه رفته است. همچنين به طور دقيق مشخص نيست كه او مولاى چه كسى بوده است.
برخى اين جوان ايرانى را از موالى «بنى معاوية بن مالك بن عوف» از طايفههاى انصار، و برخى ديگر از موالى «بنىهاشم» يا مولاى «جبير بن عتيك» از قريش دانستهاند.
در برخى منابع مدخلى به نام «ابوعقبة الفارسى» به وى اختصاص داده شده و در آن آمده است: در نبرد احد، يك جوان ايرانى كه جزء نيروهاى پيامبر (ص) بود، پس از آنكه ضربتى به دشمن حواله كرد، از روى غرور فرياد برآورد كه «خُذها و انا الغلام الفارسي» ؛ «اين ضربت را از من تحويل بگير كه منم يك جوان ايرانى».
در اين هنگام رسول خدا (ص) احساس كرد كه هم اكنون اين سخن تعصبات ديگران را بر خواهد انگيخت.
ازاينرو به او فرمود: «چرا نگفتى من غلام انصار هستم؛ زيرا مولاى هر قومى از آنها محسوب مىشود».
از اين روايت درمىيابيم كه برخى ايرانيان موالى «اوس» و «خزرج» بودند كه پس از مسلمان شدن، انصار خوانده شدند. براساس نقل قولى، نام اين غلام ايرانى، رشيد بوده است.
📚الاستيعاب، ج 4، ص 1716.
«واقدى» نقل مىكند: رشيد فارسى، برده بنىمعاويه [از تيرههاى انصار]، مردى از مشركان قبيله بنىكِنانه را [در نبرد احد] ديد كه سراپا پوشيده در آهن بود و شعار مىداد: «من ابنعويم هستم!» رشيد آهنگ او كرد و چنان ضربتى به او زد كه زره او را پاره كرد و دو نيم ساخت و گفت: «بگير كه من غلامى فارسى هستم!» پيامبر (ص) او را ديد و گفتارش را شنيد، پس فرمود: «تو گفتى بگير كه من غلامى انصارىام!»
و در اين موقع، برادر مقتول، همچون سگى دويد و راه را بر رشيد بست و گفت: «من ابنعويم هستم!» رشيد ضربتى بر سر او زد كه مغفر و سرش را به دو نيم كرد و گفت: «بگير كه من غلامى انصارىام!» پيامبر (ص) لبخند زد و فرمود: «آفرين اى اباعبدالله!» با آنكه او در آن موقع فرزندى نداشت، رسول خدا به او كنيه دادند.
📚المغازى، ج 1، ص 261.
در برخى منابع ديگر اين روايت از قول «عبدالرحمان» فرزند «ابوعقبه» از پدرش نقل شده كه بيانگر فرزنددار شدن اين صحابى، پس از نبرد احد است.
📚الاصابه، ج 7، ص 337.
#ادامه_دارد
@mola_amiralmomenin_as