5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️ ریاضتِ چنین و چنان، اگر با #تولّی_و_تبرّی همراه نباشد، در دستگاه خدا ارزشی ندارد.
⚡️ ابلیس دو رکعت نماز خواند و ۴۰۰۰ سال طول کشید، اما این نماز در ترازوی خدای متعال هیچ وزنی ندارد.
#استاد_میرباقری
☑️ eitaa.com/mirbaqeri_ir
28.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انسان اگر در طرح امیرالمؤمنین (علیه السلام) قرار گرفت، متّقی است. اگر از طرح آن حضرت بیرون رفت، فاسق و بیتقواست، ولو تمام عمرش را نماز شب بخواند!
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
🌀 هر لحظه آماده شهادت باشید
📝 حکیم متأله، علامه مصباح یزدی (رضوانالله علیه)
https://eitaa.com/monir_ol_din
🔹همایش «فلسفه، جامعه، آزادی»
🔹بنیاد حکمت اسلامی صدرا
🔸علاقمندان به گفتمان #امتداد_حکمت حتما شرکت کنند.
https://eitaa.com/monir_ol_din
اندیشه انقلاب اسلامی
🔹همایش «فلسفه، جامعه، آزادی» 🔹بنیاد حکمت اسلامی صدرا 🔸علاقمندان به گفتمان #امتداد_حکمت حتما شرکت کن
❇️نظام فاعلیت
1⃣تحلیل فلسفی مفهوم «آزادی» ابتدائاً از تحلیل این واقعیت در انسان آغاز شده و سپس به جامعه کشیده میشود. در تحلیل آزادی در انسان نیز نقطه تکون آن در «اراده انسان» است؛ یعنی، با تحلیل اراده آزاد در انسان است که میتوان آزادی عملِ انسان را معنا نمود.
2⃣مهمترین چالشی که عمدتاً میان متکلمین و فلاسفه طرح شده، نسبت میان «علیت و اختیار» است. در این چالش، متکلمین با تعریفی متفاوت از اختیار، آن را در تنافی با «ضرورت علیتی» دانسته و با نظر به اصل موضوعی بودن اختیار در انسان، ضرورت علیتی را انکار می نمایند. در مقابل نیز فلاسفه مسلمان، با تعریفی دیگرسان از اختیار که سازگار با ضرورت علیتی است، سعی دارند تنافی مورد نظر را رد کنند. (به زودی به این منازعه خواهم پرداخت. بعونه تبارک و تعالی)
البته، لازم به ذکر است که در دوران معاصر نیز برخی فلاسفه نیز از ضرورت علیتی عبور کرده و آن را منافی اختیار دانسته اند، مانند حضرت استاد آیت الله فیاضی. (تفصیل این مباحث در کتاب «جبر فلسفی از دیدگاه استاد فیاضی» آمده است.)
3⃣عمدتاً دغدغه ای که فلاسفه مسلمان، خصوصاً در دوران معاصر دارند و سعی دارند که بر قاعده علیت همراه با ضرورت علیتی تحفظ داشته باشند، مقابله با لازمه ای است که از نفی این ضرورت علیتی به دست می آید و آن «تشتت و ناهماهنگی» در تکوین است. از سوی دیگر، متکلمین و برخی از فلاسفه مخالف نیز دغدغه «اختیار» را در انسان دارند.
4⃣مرحوم استاد سیدمنیرالدین حسینی(ره) همراه با دغدغه متکلمین با اصرار بر مراقبت از «اختیار» در انسان، مسئله علیت را مورد بررسی قرار داد. لیکن، از آنجا که نقطه آغازین فلسفه او، تقید به «اصول غیرقابل انکار» بود، به دامن «تشتت» نغلطید، بلکه به نظریه نوینی دست یافت که، هر دو دغدغه را تأمین مینماید و آن هم نظریه «نظام فاعلیت» است.
5⃣نظام فاعلیت، حکایت از متن عالم خلقت دارد. یعنی، عالم خلقت را در نظام فاعلیت توصیف می نماید. براساس این نظریه، هر مخلوقی، فاعل است و فاعلیت دارد و عالم خلقت، از فاعلیتِ این فاعلها تقوم یافته است. اصل قرار گرفتن فاعلیت، در عین حال که متضمن این معناست که، فاعلیت و اراده فاعل حاکم بر صدور فعل او است، اما از آنجا که، نظام فاعلیت ذیل اصول غیرقابل انکار قرار دارد، پس فاعلیتِ فاعلها در درون یک نظم تکوینی سامان می یابد که از تشتت و ناهماهنگی جلوگیری می نماید. به عبارت دیگر؛ فاعلیتِ فاعل نه مطلق است و رها شده، نه مجبور به جبر فلسفی است، بلکه متقید به قید نظام فاعلیت است.(توضیح بیشتر این نظریه در دروس «فلسفه چگونگی اسلامی» آمده است.)
https://eitaa.com/monir_ol_din
🔹یکی از مسائلی که در علم النفس مورد بررسی قرار میگیرد؛ رابطه نفس و بدن است. از این رابطه، در ادبیات غربی، به دلیل فروکاهش نفس به ذهن، به «رابطه ذهن و بدن» تعبیر میشود.
در یورونیوز خواندم: رویترز در گزارشی به این موضوع پرداخته و ضمن اشاره به یافتههای جدید دانشمندان آورده است که پاسخ اصلی، احتمالا در ساختار مغز قرار دارد.
🔹بنا به این گزارش، محققان به تازگی دریافتهاند که بخشهایی از ناحیه مغز به نام «قشر حرکتی» که بر حرکات بدن کنترل دارد، با شبکهای مرتبط است که در برانگیختن قوای تفکر، برنامهریزی، برانگیختگی ذهنی، احساس درد، کنترل اندامهای داخلی همچنین عملکردهایی مانند جریان خون، فشار و ضربان قلب دخالت دارد.
————————————
🔰پ.ن: این تحقیقات تجربی، به دلیل ابتناء بر مبانی فلسفی الحادی، قابل اعتماد نیست، اما به جهت توجه به دامنه کوششهایی که برای شناخت ذهن دارند، مفید است.
https://eitaa.com/monir_ol_din
❇️وال استریت ژورنال؛ دوستان جدید ایران: روسیه و چین.
🔹شاید ظاهر این تصویر به نظر خوش آید، اما احساس خوبی نسبت به آن وجود ندارد. چندی پیش هم، تصویری در اکونومیک منتشر شد که، ایران از اقمار چین بود.
https://eitaa.com/monir_ol_din
اندیشه انقلاب اسلامی
❇️وال استریت ژورنال؛ دوستان جدید ایران: روسیه و چین. 🔹شاید ظاهر این تصویر به نظر خوش آید، اما احسا
برخی از دوستان، با نگاه بنده موافقت نداشتند. فلذا به اصل مقاله و ترجمه آن مراجعه کردم که پیشنهاد میکنم حتماً بخوانید.
همانطور که گفتم، این مقاله و تصویر، گویای ایران قدرتمند یا ایران مرکزی در عرصه جهانی نیست. در فراز آخر این مقاله چنین آمده است:
«روابط رو به رشد ایران با مسکو و پکن آن را به غول پیکری تبدیل نمی کند که بتواند آمریکا را از منطقه بیرون کند یا اسرائیل را نابود کند، همانطور که مدت هاست قول داده است انجام دهد. اما اتحادهای جدید ممکن است برای مدت نامحدودی عمر رژیمی را که تنها ماهها پیش به نظر میرسید گزینههایش رو به اتمام است را افزایش دهد.»
با این فراز، روشن میشود که تصویر مربوطه هم حکایت از دستگیری روسیه و چین از ایران دارد، نه مرکزیت ایران برای چین و روسیه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️اگر، ایرانشهری هم هست، حاج محمدناظری پاسدار آن است، نه آن که در غربت، در حال تئوریسازی برای شورش فواحش، جان داد....
https://eitaa.com/monir_ol_din
❇️نهی از منکر
🔹از ابتدای شورش سال قبل، به شکل عجیبی برخی اقدامات به سمت توجیه همجنس گرایی پیش رفت. سهم بارز فضای مجازی در این زمینه هم قابل انکار نیست که، امروزه دانشجوی ایرانی در دانشکده هنر دانشگاه تهران، به استاد اعتراض میکند که؛ بیان شما سویه تخریب همجنس گرایان را داشت.
🔹البته، دانشکده هنر علاوه بر ماهیت سکولاریستی که دارد، بسیار ظرفیت تئوری سازی شهوت رانی در قالب هنر را هم دارد که البته آثار این نظریات هنری شهوانی را در صحنه های مختلف سینما، تئاتر، موسیقی، نقاشی و...میتوان جست. و متأسفانه در جمهوری اسلامی به این نظریات مستهجن و مبتذل، به اساتید مروج آن، حقوق پرداخته میشود تا شهوترانی را به نظریه تبدیل کنند.
✅نهی از منکر، باید از این نقطه آغاز شود؛ از نقطه تقابل با غرب مدرن.
https://eitaa.com/monir_ol_din
هدایت شده از دکتر محسن عزیزی ابرقوئی
خطوط قرمز غرب را بشناسیم
👈 عصبانیت یک سایت از چاپ مقاله دکتر مرعشی در نقد حذف خودارضایی و همجنسگرایی از DSM
چندی پیش جناب استاد دکتر سید علی مرعشی، مقاله ای را به زبان فارسی و با عنوان 《نقد حذف خودارضایی و همجنسگرایی از فهرست اختلالات روانی در DSM》به چاپ رساندند.
ایشان، محتوای مطالب این مقاله را در یکی از مجلات بین المللی نیز انتشار دادند.
حال، یک سایت خارجی، در گزارشی آورده است که به چه حقی ویراستاران و داوران مجله خود را مجاز دانسته اند که یک مقاله #هوموفوبیک (ضد همجنسگرایی) را چاپ کنند و گویا این ویراستاران و داوران را به اعلام برائت از مقاله و مجلّه و انتشار آن اجبار کرده است!
علی رغم پذیرش چاپ صدها مقاله در راستای منافع دگرباشان جنسی در دنیا، انتشار یک مقاله مخالف، اینچنین ایشان را به ستوه میآورد.
درست همانگونه که بسیاری از مقالات مخالف با نظریه داروین رد میشوند (مستند اخراج شدگان را در این رابطه ببینید)، هرگونه صدای مخالفی با جنبش آزادی جنسی در غرب نیز باید خاموش شود.
به نظر میرسد اینها برخی از خطوط قرمز جبهه استکبار است👇
#لیبرالیسم، #داروینیسم، #هولوکاست، #جنسیت_سیّال، #نظام_سرمایه_داری، #آزادی_جنسی
پیشنهادات ویژه:
مستند 《زن چیست؟》محصول سال ۲۰۲۲
ایکسونامی
ایجاد تغییر در این #جنگ_نابرابر_ترکیبی، مردان و زنان #مجاهد میطلبد...
بسم الله...
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231