لیستی رأی بدهیم؟
همواره نزدیک انتخابات بحث اینکه لیستی رأی بدهیم یا خیر مطرح میشود، برخی نگران سهمخواهیها و اعمال نظر پدرخواندهها در بستن لیستها هستند و حجت شرعی را در شناخت شخصی و رأی محدود به افرادی که مطمئن هستند میدانند و برخی نگران از اینکه اگر لیستی رأی ندهیم ممکن است هیچ کس از افراد مد نظر ما رأی نیاورند؛ ضمن اینکه شناخت شخصی این همه افراد ثبت نام شده در انتخابات، کاری سخت و در حد محال است و احتمال زیادی دارد که افراد اصلح را نشناسیم.
توصیه رهبر انقلاب در انتخابات مجلس، اولاً استفاده از همه حق رأی خود و به تعداد کامل است و ثانیاً اعتماد به لیستی است که توسط افراد متدیّن و انقلابی تهیه شده است؛ البته این توصیه، تحقیق را منتفی نمیکند، بلکه بهجای تحقیق درمورد همه کاندیداها که ممکن نیست، باید درمورد تهیه کنندگان لیستها تحقیق کنیم و درمورد آنها به اطمینان برسیم.
البته واضح است که اگر تشخیص بدهیم که فردی صلاحیت ندارد، حتی اگر در لیست هم باشد، شرعاً نمیتوان به او رأی داد و باید فرد دیگری را جایگزین کرد.
لذا ضروری است گروههایی که لیست ارائه میدهند، یک #گزارش دقیق به مردم بدهند از تیم انتخاب کننده لیست، روش انتخاب افراد، شایستگیهایی که برای این انتخابها مد نظر بوده است و روش احراز آن شایستگیها.
🌸
بیانات رهبران انقلاب:
«احدى شرعاً نمیتواند به كسى كوركورانه و بدون تحقيق رأى بدهد. و اگر در صلاحيت شخص يا اشخاصى تمام افراد و گروهها نظر موافق داشتند ولى رأى دهنده تشخيصش بر خلاف همه آنها بود، تبعيت از آنها صحيح نيست، و نزد خداوند مسئوليت دارد. و اگر گروه يا اشخاص صلاحيت فرد يا افرادى را تشخيص دادند و از اين تأييد براى رأى دهنده اطمينان حاصل شد، میتواند به آنها رأى دهد.»
امام خمینی، پیام به ملّت ایران ۱۳۶۲/۱۱/۲۲
«خود بنده هم وقتی این فهرستها را میآورند که بیایم رأی بدهم، بعضی از آدمهای این فهرستها را نمیشناسم امّا اعتماد میکنم به آن کسانی که [اینها را] معرّفی کردهاند، و نگاه میکنم ببینم آن کسانی که این فهرست را معرّفی کردهاند چه کسانی هستند؛ اگر دیدم اینها آدمهای متدیّن و مؤمن و انقلابیای هستند، به حرفشان اعتماد میکنم و به [فهرست] آنها رأی میدهم؛ اگر دیدم نه، کسانی که این فهرست را دادهاند کسانی هستند که به مسائل انقلاب، به مسائل دین، به مسائل استقلال کشور خیلی اهمّیّتی نمیدهند، دلشان دنبال حرف آمریکا و غیر آمریکا است، به حرفشان اعتماد نمیکنم؛ به نظر من این راه خوبی است... به افرادی اعتماد بکنیم که واقعاً به دینداری اینها و به تقیّد اینها اعتقاد داشته باشیم؛ بدانیم اینها متدیّنند، بدانیم انقلابیاند، بدانیم در خطّند، در راه امامند، امام را واقعاً قبول دارند؛ راهش این است که اینها را بدانیم.
اگرچنانچه کسانی اینجور عمل بکنند و این تحقیق را بکنند، کار خودشان را انجام دادهاند؛ خدای متعال ثواب خواهد داد، ولو اینکه در یک مورد، اشتباه هم اتّفاق بیفتد. مثلاً آن کسی که من خیال کردم آدم خوبی است و به او رأی دادم، اتّفاقاً آدم مطلوبی نباشد ولی من تلاش خودم را کردهام و خدای متعال اجر خواهد داد.»
رهبر انقلاب ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
«توصیهی دیگر من هم این است که از همهی حقشان استفاده کنند. مثلاً در تهران که ما سی نفر را باید انتخاب کنیم، اگر بیست و نه نفر را انتخاب کردیم، در واقع از یکسیام از حق خودمان بهره نبردهایم و استفاده نکردهایم.»
رهبر انقلاب پس از شرکت در انتخابات مجلس ۱۳۸۶/۱۲/۲۴
@mosabereh
کار دشمن، ایجاد محاسبهی غلط برای تصمیمگیری #مردم است.
سال گذشته که مشکل برق و گاز داشتیم، شبکههای خارج نشین، مردم را تشویق به مصرف بیشتر میکردند تا حکومت آسیب ببیند! اما آسیب اصلی این کار برای خود مردم بود و این توصیه برای دشمن جمهوری اسلامی که خارج نشین باشد فایده داشت؛ اما کلیپهایی میدیدیم که عدهای تمام شعلههای گاز منزلشان را تا آخر روشن کردهاند و میگویند داریم با جمهوری اسلامی مبارزه میکنیم!
عدم حضور در #انتخابات هم از آن مواردی است که القا کردهاند یک #اعتراض مفید است و برای حل مشکلات راهگشا است.
جدا از اینکه سیاه نمایی زیادی درمورد مشکلات وجود دارد، اما نکته مهم این است که رأی ندادن، هرچند نوعی از مخالفت با جمهوری اسلامی است، ولی آسیب بیشترش برای مردم است؛ زیرا این کار تأثیر مثبتی که در حل مشکلات ندارد اما بهانه و انگیزه را برای فشار بیشتر توسط دشمنان خارجی فراهم میکند؛ هرجا آنها احساس کردهاند که مردم پای کار این نظام نیستند فشار را بیشتر کردهاند تا به گمان خودشان حکومت را از بین ببرند، چه در فتنه ۸۸ که منجر به تحریمهای بسیار سنگین شد و چه در قضایای سال قبل که شمشیر را از رو بستند و در هر دو آسیب اصلی را مردم دیدند؛ دشمن خارجی به دنبال حذف جمهوری اسلامی و تجزیه کشور برای منافع خود در منطقه است و نه حل مشکل مردم. آنچه با مردم عادی غزه میکنند درس آموز است.
و اینکه گمان کنیم شرکت نکردن باعث بیدار شدن مسئولان و به فکر مردم افتادن آنها می شود هم درست نیست، چون مسئولانی که واقعاً به فکر مردم هستند، همین الان هم مجاهدانه در حال کار و تلاشند، اما آنهایی که مردم برایشان مهم نیستند و دنبال منافع خودشان هستند (و در واقع انقلاب را قبول ندارند) با این چیزها تغییر رویه نمیدهند و چه بسا خوشحال هم بشوند.
@mosabereh
16.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیروز رهبر انقلاب نکتهی مهمی فرمودند که:
«آن چیزی که میتواند شیرینی مجلس جدید را #نابود کند، سخنان اختلافانگیز و دعوا راه انداختنها و ستیزهگریهای دشمنپسند است.»
بعد از آن، هجمه تخریبی به کسانی که سخنان اختلافانگیز زدهاند با استفاده از این بیانات شدیدتر شده!
یعنی برخی افراد همان کاری که رهبری نهی کردهاند را خودشان انجام میدهند برای اجرای خواست رهبری!
#تناقض
@mosabereh
پیام امام خمینی به نمایندگان مجلس ۱۳۶۳/۳/۷:
اگر بخواهید بی خوف و هراس در مقابل باطل بایستید و از حق دفاع کنید و ابرقدرتان و سلاحهای پیشرفته آنان و شیاطین و توطئههای آنان در روح شما اثر نگذارد و شما را از میدان در نکند خود را به ساده زیستن عادت دهید و از تعلق قلب به مال و منال و جاه و مقام بپرهیزید.
@mosabereh
21.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پروپاگاندای رسانه، اذهان عمومی را مدیریت میکند.
با دیدن فیلم بالا مشخص میشود این ادعا که آن طلبه از آن خانم عکس گرفته باشند قطعی نیست. (بهخصوص که حاضر شدند گوشیشان را به اشخاص دیگر نشان دهند، و اینکه در ابتدا گوشی را نشان نمیدهند شاید بهخاطر شوکه شدن از آن هجمه آبروبرانه باشد؛ چرا که برای یک انسان محترم خیلی سنگین است که یک خانم بی حجاب اینگونه در جمع مردم بهصورت عریان به او فحاشی و داد و بیداد کند.)
اگر هم عکس گرفته باشند (که به نظر بنده ولو خلاف قانون نباشد، کار درستی نیست و کار درست تذکر محترمانه است) اما قضاوت عادلانه در ماجرا این است که فقط به نقد یک طرف ماجرا پرداخته نشود، طرف مقابل کشف حجاب کرده، فحاشی و داد و فریاد و آبرو بری کرده، حتی ضربه زده، و دیگری گوشی را قاپیده اما در تحلیلها فقط یا عمدتاً نقد آن طلبه دیده میشود.
و نتیجه عملی این کار، دفاع از طرف مقابل در اذهان عمومی است.
#مدیریت_فضای_مجازی
@mosabereh
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺قابل توجه دوستان انقلابی
چرا به نظام اسلامی ظلم میکنید؟
رهبر معظم انقلاب:
«بعضیها... افراطی حرف میزنند، حواستان باشد! یکجوری حرف میزنند که گویا همه فاسدند... نه آقا، اینجوری نیست؛ یک تعداد کمی فاسدند. بله! فساد، کمش هم زیاد است و باید با آن مواجهه بشود، اما... اینهمه مدیر پاکدست... چرا به اینها ظلم میکنید؟ چرا خلاف میگویید؟ چرا به نظام اسلامی ظلم میکنید؟ بله در نظام اسلامی یک نفر هم نباید فاسد باشد؛ امّا آنچه وجود دارد، مثلاً ده تا فاسد است، نه ده هزار تا فاسد...» ۱۳۹۷/۵/۲۲
@mosabereh
در نزدیکی نوروز معمولاً عدهای با استناد به برخی روایات، به مخالفت با نوروز و آداب آن میپردازند؛ درحالیکه اگر این فرهنگ را تضعیف کنیم، بسیاری از فضائل را تضعیف کردهایم:
- دید و بازدید و صله ارحام که در اوقات دیگر عملاً در حال حذف شدن است.
- عیدی دادن که باعث افزایش محبتها و تمرین بخشش است.
-شادی و نشاط عمومی و توجه به بهار و امید به آینده
- نظافت و زیبایی پوشش و منزل و شهر
- و...
نظر رهبر انقلاب در مورد نوروز نیز خواندنی است:
#عید_نوروز از آن عیدهایی است که ما، به خلاف بعضی کسان، به آن خیلی #ارادت داریم. (۱۳۷۵/۲/۱۳)
🌸🌸🌸
#سلیقهی_زیبای_ایرانی، این روز را آغاز سال قرار داده است و سال شمسی ایرانی، سال هجری ایرانی از آغاز بهار و از عید نوروز شروع میشود. (۱۳۹۸/۱/۱)
🌺🌺🌺
عید نوروز هم حقیقتی است. ما با عید نوروز موافقیم. کسی خیال نکند که عید نوروز از لحاظ اسلامی چیز بدی است؛ هرکس چنین تصوری بکند، واقعاً اشتباه کرده است. #اسلام عید نوروز را رد نکرده است. البته ممکن است در زمان خلفای اول، عدهای تحت تأثیر تفکرات خاصی قرار گرفته باشند و نسبت به این قضیه بهعنوان یک تهاجم فرهنگی برخورد کرده باشند و احتمالاً در بعضی از #روایات رد شده باشد که البته آن هم مسلّم نیست، اما امروز عید نوروز چیز خوبی است؛ اولِ بهار است و مردم عادت کردهاند که این ایام را عید بگیرند و تعطیل باشند و شادی کنند و به دیدن یکدیگر بروند و به هم عیدی بدهند و قهرها آشتی کنند و دورها نزدیکی کنند؛ این چیز #بسیار_خوبی است و بنده #صددرصد با عید نوروز و با جشن گرفتن این ایام موافقم.
هر کاری هم که در این ایام به جشن مردم کمک کند و آن را معنا ببخشد، خیلی خوب است... منتها شاد کردن مردم یک چیز است، مبتذل کردن فضا یک چیز دیگر است... بنابراین، عید نوروز را #شاد کنید...
پارسال اوایل ساعت تحویل بود که داشتم به سمت مرقد حضرت امام (رضواناللهتعالیعلیه) میرفتم. ابتدای سال بود و من احساس خودم این بود که دارم میروم به روح مطهر امام سال نو را تبریک بگویم. در آن لحظه من حضور و حالی داشتم. (۱۳۷۰/۱۲/۷)
#اسلام_ناب #رهبر_انقلاب #نوروز
@mosabereh