#سوال کاربر:
💠 چرا به اندازه کم هم نباید خودارضایی کنیم؟
🔹 آخه بعضی از دکترها میگن اگر کم باشد مشکلی ندارد!
🔴 پاسخ مشاور: مصطفوی
🔸 متاسفانه برخی از پزشکان بر خلاف انتظار ادعا میکنند که خودارضایی به مقدار کم ضرری ندارد، در حالی که بسیاری از پزشکان، روانشناسان و کارشناسان طب معتقدند که خودارضایی ولو به مقدار کم نیز ضررهای خود را دارد و نمیتوان منکر آسیبهای آن شد.
👈 مانند این است که گفته شود؛ خوردن سم یا زهر به اندازه کم ضرری ندارد. آیا واقعا خوردن زهر و سم، ولو به مقدار کم ضرری ندارد؟ گرچه به مقدار کم کُشنده نباشد، ولی هرگز نمیتوان منکر آُسیبهای مهم آن شد.
🔹 حتی بر فرض محال خودارضایی کم، ضرری نداشته باشد، باز هم نمی توان آن را تجویز نمود؛ چون در اثر تکرار آن، فرد به اعتیاد خودارضایی کشیده میشود؛ چرا که بعد از چشیدن لذت آن، فرد بر اثر سیستم پاداش دهی این کار را ادامه میدهد و دیگر قادر نخواهد بود امیال خود را مهار کند؛ خصوصا با توجه به اینکه اولین گناه سخت است و وقتی کسی اولین گناه را انجام داد، تکرار آن برایش آسان میشود.
👈 معمولا انجام بسیاری از کارهای ممنوعه برای اولین بار موجب میشود که به مرور قبح کار برای فرد ریخته شود و در نهایت نسبت به ترک آن کار بی تفاوت میشود.
⭕ جهت مطالعه کامل پاسخ مشاور میتوانید به لینک ذیل مراجعه کنید.
https://btid.org/fa/news/81389
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #مشکلات_جنسی
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 دیگه دوستم ندارند
💠 اگر میخواهی طرف مقابلت را از دست ندی حالا میخواد همسر باشه یا فرزند یا دوست یا همکار، اونها را خیلی سرزنش نکن و تند برخورد نکن. در غیر این صورت آنها را از خودت دور میکنی...
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #اخلاق
📎 #مشاوره
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
💥 مغز کودک افعال منفی را درک نمیکند❗️
🔹 به جای شلوغ نکن
بگوييد: آرام باش💯
🔸به جای ندو
بگوييد: آرامتر راه برو👌
🔹به جای جيغ نزن
بگوييد: آرامترحرف بزن💯
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #تربیت_فرزند
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
📌 دختری خجالتی
📩 سوال کاربر:
سلام واقعا ممنونم از کانال خوب و پاسخگویی مشاورین محترم.
دخترم 4 سالشه و خیلی خجالتی هست. سال دیگه باید بره مهد و از الان میگه من خجالت میکشم از مربی. چه رفتاری داشته باشم؟
🖊 پاسخ مشاور(استاد ملکی)
باسلام خدمت شما کاربر گرامی:
📝 از اینکه به فکر تربیت صحیح و اجتماعی بودن فرزندتان هستید جای تقدیر و تحسین داره.
مهمترین نکته ای که باید شما بدونید اینه که:
💥خجالتی بودن در بچه ها یه عیب و نقص محسوب نمیشه و یه خصوصیت اخلاقی و رفتاری هست. پس بدون اینکه نگران باشید و فقط به خاطر اینکه فرزندتون موفقیت بیشتری داشته باشه به این قضیه نگاه کنید.
💥 پس نه ناراحت بشید و نه در مقابل دیگران وقتی فرزندتون سلام نمی کنه یا خجالت می کشه ابراز شرمندگی داشته باشید.
💥 ابتدا ببینید این مساله زیستی و ژنتیکی هست یا خیر؟ نکنه شما سطح توقعتون از فرزندتون بالا هست و توقع دارید مثل یک نوجوان 15 ساله ارتباط برقرار کند؟ یا دارید مقایسش می کنید با بچه های دیگری که در این زمینه موفق تر عمل کرده؟
💥 با توجه به اینکه فرزندتون دختر هست، بازی های خانوادگی یا همون خاله بازی خودشون مورد علاقه شون هست. اغلب دخترخانم ها دوست دارند یا پرستار باشند یا معلم و ... شغل هایی اینچنینی را می پسندند و شما می تونید با توجه به همون سلیقه و علاقه بازی را چینش و غیر مستقیم مهارت ارتباط فردی و موثر و اجتماعی را اموزش بدید.
💥 استفاده از عروسک ها و شخصیت های ساختگی چاشنی خوبی برای این قسمت هست که حتما استفاده کنید و ارتباط چشمی در این قسمت مورد تاکید قرار بگیره.
💥 توجه و دقت به رفتارهای فرزند در طول شبانه روز و اهمیت دادن به خواسته ها و همراهی کردن اون باعث میشه اعتماد به نفس قابل قبولی را داشته و این مساله در ارتباط های اجتماعی کمک می کنه.
💥یاد دادن و اموزش رفتارهای اجتماعی از طریق بازی یکی از کارهایی است که شما می تونید انجام بدید. ترسیم و نقاشی از دیگران درذهن دخترخانمتون می تونه دنیایی برای خود تصور کنه که همون افراد معرفی شده توسط شما در اون باشند.
💥 مثلا از مهد کودک و معلم و مربی ها تصویر خوب ساخته وبذارید با اونها حس بگیره. هر چی این حس و حال خوب تر باشه یعنی شما موفق تر عمل کردید.
💥 به هیچ عنوان در بین روابط و مهمونی رفتن ها مستقیم بهش نگید که چکار کنه چه کار نکنه و اصلا بهش نگید یه فرد خجالتی هست و باید خجالتش را بذاره کنار.
💥 در این موراد فکر کنید و درباره ی ادامه ی این روند اگر ابهامی وجود داشت با کارشناسان ما مکاتبه کنید.
موفق باشید.
📎 لینک مطلب:
http://btid.org/node/191593
🌺 شما هم می توانید از خدمات مشاوره ای مجموعه ی ما به صورت رایگان بهره مند شوید.
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 نکته تربیتی در ارتباط با کودکان و نوجوانان👆
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #تربیت_فرزند
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
قرار ملاقات.mp3
1.88M
❌ نمیدونم برم سوار ماشینش بشم یا نه؟
⁉️ دختری چهارده ساله هستم، خواستگارم پسر همسایه مان هست که بیست ساله هست، الان چند روزی می شود که مخفیانه چت می کنیم، خانواده هایمان هم خبر ندارند،الان هم آن پسر به من می گوید بیا تا تو را ببینم، انگار فکر می کند من نامزدش هستم، من به او گفتم که صبر کند، به هر حال قرار و مکان ملاقات را گذاشتیم، بجز خودم و او هیچ کس دیگری از این موضوع خبر ندارد، دیشب در پیامی که با هم داشتیم به من گفت: وقتی بیایی بغلم می کنی؟ من هم بحث محرم و نامحرم را پیش کشیدم، سپس او گفت: آفرین داشتم تو را امتحان می کردم، حالا من نمی دانم به او اعتماد کنم، بروم و سوار ماشینش شوم یا نه؟
🔈 پاسخ مشاور محترم استاد توفیقی را در صوت بالا بشنوید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #مهارتهای_فردی
📩شما هم اگر به مشاور نیاز دارید با ما مکاتبه کنید.
✅ آیدی ارتباط با مشاور👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
💥 تقویت روابط با همسر قبل از طلاق
💠 وقتی شما به هر دلیل طلاق می گیرید، احتمال اینکه ازدواج دوم هم به طلاق منجر شود زیاد است، پس قبل از اینکه طلاق بگیرید، بیایید تکنیکهای تقویت روابط با همسر را در همین زندگی و قبل از طلاق تمرین کنید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #همسرداری
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
💥 چرخه خودارضایی❗️
💠 افراد مبتلا به خودارضایی، در یک مدار و چرخه منفی قرار میگیرند که به عادت رفتاری منفی شرطی سازی میشوند.
🔹 البته چرخه و مدار منفی خودارضایی هرکسی متفاوت است، ولی این تفاوت به عامل ریشهای خودارضایی در افراد برمیگردد.
🔸 عمدهترین عوامل ریشهای خودارضایی در افراد شامل: پورنو گرافی، چشم چرانی، تنهایی، افکار جنسی و وسوسه است. لذا باتوجه به عوامل ریشهای، چرخه و مدار منفی خودارضایی در افراد متفاوت میشود.
👈🏻 گاهی ترکیبی از عوامل ریشهای در کنار هم، چرخه مذکور را تشکیل میدهد؛ مثلا ترکیب افکار جنسی و تنهایی / چشم چرانی و پورنوگرافی و تنهایی/ وسوسه و افکار جنسی و پورنوگرافی و مواردی از این دست به عنوان عامل ریشهای بروز پیدا میکند.
❗️بنابراین تنها عامل خودارضایی، وسوسه یا تنهایی نیست، بلکه عوامل دیگری هم در آن نقش دارد، ولو از دید شما پنهان باشد.
✔️ ما در اینجا باتوجه به چرخههای مختلف خودارضایی، این نوید را به شما میدهیم که با بکار بستن یک فرمول مناسب علمی، جامع و کاربردی بتوانید خودارضایی را به صورت سالم و علمی همراه با لذت و حال خوب آن را کنار بگذارید و خود را وارد چرخه و مدار حال خوب تغییر بدهید.
⭕️ مشاور: استاد مصطفوی
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #مشکلات_جنسی
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
🌈
❣️اگه دنبال یه کانال هستین که انواع #بازی_با_کودک رو بهتون یاد بده
❣️اگه از اینکه نمیدونی با بچه ات چجوری بازی کنی، خسته شدی
❣️اگه دنبال متخصص #تربیت_کودک و نوجوان هستی
✅ اینجا پر از بازی های آموزشی و داستان های آموزنده هست.
🎀 شب ها هم برا کودک های عزیزتون، #قصه های قشنگ و زیبا رو به صورت صوتی و تصویری ارسال میکنن
🔰از این کانال لذت میبری👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3852599328Cefa360eccd
💥 پسرم سیگاری شده❗️
#سوال کاربر:
💠 سلام آقای مصطفوی
چند روز پیش، به اندازه یک لحظه دیدم که پسر نوجوانم سیگار میکشد!
می خواهم بهش بگم که میدونم داره چکار میکنه! ولی بدجور نگرانم! تو رو خدا کمکم کنید!
⭕️ پاسخ مشاور:
🔹 نگرانی شما رو بابت سیگار کشیدن فرزندتان درک میکنم. اما توجه به چند نکته مهمه.
1️⃣ دیدن یک تصویر که در آن فرزند نوجوانتان سیگار در دست دارد، به خودی خود نشانه هیچچیزی نیست؛ پس نباید اجازه بدهید افکار منفی به ذهنتان هجوم بیاورند و تعبیری فاجعهآمیزی از این رویداد در ذهنتان نقش ببندد.
🔸 اگر شما با دیدن این تصویر، تصور کنید که فرزند نوجوانتان به مسیر اعتیاد و انواع انحرافها کشیده شده است، طبیعتا واکنشتان به چنین فاجعهای، بسیار تند و شدید خواهد بود. درواقع شما از تصویر ذهنی خودتان ترسیدهاید و نه از تصویری که در عالم واقع دیدهاید.
🔹 آنچه در اینجا مهم است، کنترل و مدیریت احساسات خودمان است. باید مراقب باشیم ماجرا را همانگونه که هست ببینیم. نه آنگونه که ذهن ما، خارج از کنترلمان تخیلاتی میسازد.
2️⃣ در مواجهه با این مسئله، باید ابتدا فرض را بر سادهترین و کمخطرترین حالت گذاشت.
تغافل (خود را به ندید زدن) روشی بسیار مناسب بوده و برای طرفین راهگشاست. میتوان تصور کرد که فرزند نوجوانتان درکنار جمعی از دوستانش برای خنده و شوخی، ژستی با سیگار گرفته و عکس انداخته و مسئله تمام شده است.
👈 اما بیان این مسئله به نوجوان و برخورد با او طبیعتا حرمتش را میشکند و او احساس میکند آبرویش در خانه رفته و دیگر چیزی برای ازدستدادن ندارد. این، خود بزرگترین عامل انحرافات و خطاهای بعدی خواهد بود.
3️⃣ تنها درصورتیکه این موضوع تکرار شد یا شواهد قطعی و روشن دیگری وجود داشت که نوجوان شما سیگار مصرف میکند، مهم است که بتوانید بدون خدشه به اصولی که در ابتدا گفته شد، با او ارتباط برقرار کرده و صحبت کنید؛ چون اگر بلافاصله شروع به بازخواست وی کنیم، نهتنها تاثیر مثبتی در وی نخواهید دید، بلکه این کار باعث ایجاد فاصله بیشتر بین شما و فرزندتان میشود.
🔹 مهمترین مسئله، ایجاد ارتباط و صحبتکردن است. اگر شما به عنوان پدر یا مادر بتوانید از موضعی برابر و مانند یک دوست با فرزندتان صحبت کنید، بزرگترین گام را برداشتهاید. تلاش کنید تا خیلی شفاف و دوستانه درباره مسئله بوجود آمده با او صحبت کنید، به او بگویید: من در این موضوع درباره تو کمی نگران شدم. تو چی فکر میکنی؟ به نظرت نگرانی من بجاست؟
🔸 شما باید بتوانید به بهترین نحو به صحبتهای فرزندتان گوش دهید و شنونده خوبی برای او باشید. از قضاوتکردن و برچسبزدن خودداری کنید. بههیچ عنوان شخصیت او را زیر سوال نبرید، بلکه برعکس نشان دهید که شخصیت والایی برای او قائل هستید و به همین خاطر نمیتوانید بپذیرید که او در چنین وضعیتی قرار داشته باشد.
🔷 سپس تلاش کنید تا ابعاد واقعی سیگارکشیدن را به او نشان دهید، از بوی بد دهان گرفته تا آثار آن در سلامتی و موفقیت شغلی و اجتماعی. حتی میتوانید از سیاست کارخانههای تولیدکننده سیگار برای ایجاد جذابیت کاذب در آن به وسیله افراد مشهور و فیلم ها برای او صحبت کنید. اما فراموش نکنید که گفتوگوی شما باید دوطرفه و از موضعی برابر باشد. ضمنا نباید همه این مسائل را یکجا گفت، بلکه میتوان در موقعیتهای مختلف در این مورد صحبت کرد؛ درصورتیکه در برخورد اول فرزندتان واکنش خوبی نشان نداد، شما آرامشتان را حفظ کنید و در موقعیتهای بعدی دوباره موضوع را مطرح کنید.
🔺 ناگفته نماند حفظ این رابطه به شکل گرم، صمیمی و همدلانه با فرزند نوجوانتان، تاثیر گذاری بیشتری خواهد داشت و امید به اینکه نوجوانتان متوجه خطای خودش شود بالا خواهد رفت و فرصت بازگشت برایش مهیا می شود.
لینک شرکت در این گفتگو: http://btid.org/node/191633
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #تربیت_فرزند
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺#باهم_ببینیم
🔎 به صورت ذره بینی نگاه کردن به رفتارهای همسر ممنوع‼️
🎥 نکات ریز همسرداری را در کلیپ بالا مشاهده کنید👆
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
💥 گدایی توجه❗️
💠 افرادی که دارای اختلال شخصیت نمایشی هستند، میخواهند به هر قیمتی شده در مرکز توجه باشند و نگاه دیگران را به خود جلب کنند. آرایش خاص و نامتعارف و یا خالکوبیهای عجیب و زیاد دارند، لباسهای هنجارشکن میپوشند و رفتارشان به گونه ای است که انگار در حال اجرای تئاتر هستند.
🔹 کانون توجه واقع شدن افراد معروف با چنین اختلالی، این خطر را برای طرفداران بخصوص قشر نوجوان دارد که در تله توجه افراطی قرار بگیرند و ناخواسته با الگوگیری از کارهای نامتعارف و عجیب و غریب افراد معلوم الحال، توجه دیگران را گدایی کنند!
👈🏻 پس به خوراک ذهنیات توجه کن که از چه کسی و با چه هدفی دریافت میکنی تا مبادا ذهنت را آشغالهای مسموم آلوده کند!
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 #با_هم_ببینیم
🖋 چرا تمایل به سازگاری و حل مشکل در بین همسران کم شده است؟
🎥 پاسخ را در کلیپ بالا مشاهده کنید👆
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
درخواست طلاق.mp3
3.79M
♨️ خیانت همسر و درخواست طلاق
⁉️ من حدود بیست و دوسال است که متاهلم، یک بار هم همسرم به من خیانت کرد، ولی بخاطر خدا وسه فرزندم از همه چیز چشم پوشی کردم، حتی تا مرز طلاق رفتم، ولی طلاق ندادم، حالا چند وقت است حجاب زنم باز خوب نیست، خیلی نصیحت کردم، اطرافیان هم نصیحتش کردند، دراین مورد خیلی باهم جر و بحث داریم، ولی او رعایت نمی کند. مدتی است که به خانه مادرش رفته است، می گوید طلاقم بده، مهریه هم نمی خواهم. من سه تا بچه در سن ۱۴ سال دارم، نمی دانم چه کار کنم، سر زندگی نمی آید، می گوید طلاق بده و خودت را رها کن، مانده ام چه کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
🔈 پاسخ کوتاه و شنیدنی از استاد توفیقی را در صوت بالا بشنوید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #مهارتهای_فردی
📩شما هم اگر به مشاور نیاز دارید با ما مکاتبه کنید.
✅ آیدی ارتباط با مشاور👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
💥 تکنیکهای متقاعدسازی❗️
#سوال کاربر:
💠 گاهی افراد آشنا مانند پدر و یا مادرشوهر درخواست نامعقولی دارند و نمیتوان به راحتی نه گفت. آیا در این مواقع، راهکاری وجود دارد که بتوان علاوه بر نه گفتن، موجب ناراحتی و دلخوری فرد مقابل نشود!؟
⭕️ پاسخ مشاور: مصطفوی
🔹 اگر در تعاملات خود با دیگران از تکنیکهای متقاعدسازی استفاده کنید هم اثر خیلی خوبی در روابط خود خواهید داشت و هم راحتتر میتوانید در موقعیتهای مختلف به طرف مقابل نه بگویید. اما این تکنیکها چیست و چگونه باید انجام داد؟
🔸 در زمنیه متقاعدسازی تکنیکهای مختلفی وجود دارند؛ از جمله
1️⃣ اینکه شما خواسته خود را در قالب افکار یا احساسات طرف مقابل بیان کنید.
2️⃣ با کانال ترجیحی طرف مقابل صحبت کنید.
3️⃣ از برچسب زنی مثبت استفاده کنید.
4️⃣ راهکار جایگزین ارائه نمایید.
5️⃣ مدعی را بیان کنید و سپس دلیل و مثال خود را مطرح نمایید و دوباره مدعی را تکرار کنید.
🔷 اما در همه این موارد لازم است قبل از تکنیک زدن با طرف مقابل همراهی و همدلی کنید؛ مثلا فرض بگیرید مادرشوهرتان از شما خواسته تا شب برای شام، خانه آنها بروید، ولی شما یا وقتش را ندارید یا کار دارید یا حوصله ندارید و طرف مقابل هم اصرار زیادی نسبت به خواستهاش میکند.
✔️ در ابتدا شما به جای اینکه به طرف مقابل، نه بگویید، سعی کنید همراهی و همدلی نمایید؛ مثلا بگویید چقدر خوشحال شدم که به فکرم بودید. زحمت کشیدید! (در اینجا همدلی اتفاق میافتد)
👈🏻 بعد تکنیک میزنید؛ بدین صورت که از یکی، دو ویژگی اخلاقی مثبت طرف مقابل تعریف و تمجید کنید؛ مثلا در خطاب به مادرشوهر خود بگویید: واقعا قلب مهربانی دارید. خدا حفظتان کند. دل منم برای شما تنگ شده. بعد میگویید: "مامان میدونم خیلی به ما لطف داری! ولی از صبح تا بعدازظهر کارهای خونه رو انجام دادم و خیلی خسته شدم. خستگی من هم دورهمی شبانه رو قشنگ نمیکنه. یادتون میآید فلان روز خیلی خسته بودم و کلی هم زحمت کشیدید و تدارک دیدید، ولی نتوانستم به شما کمک کنم. اگر موافقید فردا شب خدمت برسیم."
✔️ شما با این مدل گفتگو، ابتدا همراهی و همدلی کردید که این کار حس بسیار خوبی را به طرف مقابل منتقل میکند! و در ادامه از چند تکنیک هم استفاده کردید! از جمله: با تعریف از یکی دو ویژگی مثبت طرف مقابل و استفاده از تکنیک برچسب زنی مثبت حس خوشایندی را در فرد ایجاد کردید و گارد احتمالی او را شکستید! بعد در ادامه خواسته خود را در قالب افکار و احساس طرف مقابل بیان نمودید و بعد برای نه گفتن، دلیل و مثال آوردید! و در آخر هم یک راهکار جایگزین پیشنهاد دادید که احتمال اینکه با نظر شما موافقت کنند بسیار بالا خواهد بود.
👈🏻 بنابراین شما با استفاده از چند تکنیک متقاعد سازی میتوانید طرف مقابل را همراه خود نمایید و با بعضی از خواستههایش مخالفت کنید، بدون اینکه باعث دلخوری و ناراحتی او شوید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #مهارتهای_زندگی
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝
💥 اگر زد تو هم بزن❗️
💠 این جمله آسیب زیادی به فرزند شما میزند! تمام نکات تربیتیتان زیر سوال خواهد رفت و این پرسش در ذهن فرزند شما ایجاد میشود که اگر کسی کار بدی کرد، من هم میتوانم آن را انجام دهم!
🔹 دانش آموزی که در مدرسه بچهها را میزند، درونش لبريز از حس بد به خود و ديگران است. در واقع بچهای که دیگری را میزند، از بچهای که کتک میخورد آسیب پذیرتر است و احساسات منفی زیادی را در درون خود احساس میکند.
❓پس چه رفتاری باید داشته باشيم؟
🔸 شما والدین باید بدانید که وقتی کار به برخورد فیزیکی میان بچهها رسید، به فرزندتان بیاموزید که بهتر است دست خود را بالا بیاورد و بگوید نزن!
✔️ با یاد دادن این رفتار به فرزندتان، در واقع دفاع از خود و حد و مرز رابطه را به او یاد می دهید.
اگر این کار تاثیر نداشت، فرزند شما باید محیط را ترک کند.
👈🏻 با این کار، به فرزند خود یاد میدهید که افرادی در زندگی سر راه ما قرار خواهند گرفت که دچار مشکلات رفتاری هستند و عاقلانهترین رفتار این است که این قبیل افراد درگیر نشویم.
✅ البته ترک محیط نشانه ترس یا دلیل بر بی عرضگی نیست، بلکه نشان میدهد که فرد، فرق خوب و درست و غلط را میداند.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #تربیت_فرزند
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 مرکز جامع مشاوره و خانواده
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔 @moshaver41
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝