May 11
هدایت شده از بهزاد کیوانی
7 تابلو موفقيت در اتاقتان
1️⃣تابلو سقف: اهداف بلند داشته باش
2️⃣تابلو ساعت: هر دقيقه با ارزش است
3️⃣تابلو آيينه: قبل از هر كاري بازتاب آن را بينديش
4️⃣تابلو پنجره: به دنيا بنگر.
5️⃣تابلو دریچه کولر: خونسرد باش
6️⃣تابلو تقويم: به روز باش
7️⃣تابلو در: در راه هدفهايت سختيها را هل بده و كنار بزن
#پیام_مشاور
#انگیزشی_آموزشی
...:
🌱
رفیق یا دوست مذهبی خاصیتش همینه که ببینه خرابی ،
تعمیرت میکنه🛠
تعویضت نمیکنه 😉
پس رفیق و دوستم حال دلت خرابه
بیا باهم بریم
نماز اول وقت بخونیم....😊
#نماز_اول_وقت
#التماس_دعا
#آرشیو
#تربیتی
#پیام_مشاوره(۲۱۱)
#آموزشی_تستی
✅ ۷ نکته مهم در تست زنی در آزمونها
(#دانش_آموزان عزیز آزمون مرحله #دوم وزیران دانا از فردا شروع میشه)
۱- سوال رو کامل و تا انتها بخونید حتی اگر وسط خوندن تونستید جواب رو حدس بزنید ،باز تا آخر سوال رو بخونید
۲- سوال رو با ریتم منظم بخونید.سرعت معمولی خود
۳- کلمات کلیدی رو جدا کنید(است نیست درست نادرست دارد ندارد میباشد نمیباشد)
۴- گزینهها رو تا آخر بخونید حتی اگر مطمئن بودید جواب گزینه یکه ، باز گزینههای بعدی رو بخونید.
۵- در دروس حل کردنی که جواب یک عدد است وقتی سوال رو خوندید به گزینهها نگاهی اجمالی بیندازید تا متوجه شوید طراح سوال چه چیزی میخاد.
۶- وقتی سراغ یک تست جدید میرید ذهنتون رو از تست قبلی جدا کنید.درگیر تست بعدی هم نشید.
۷- زمانی که راه حل تست رو در ابتدا پیدا کردین هیجان زده نشید به گونهای که در پاسخ به سوال دچار بیدقتی بشید.
استقلال طلبی
قبل از نوجوانی او یاد گرفته در کارها و زندگی خود به والدین تکیه کند چون آنها را قوی و قدرتمند میداند که میتوانند کارهای مهم را به تنهایی انجام دهند، قادر به انجام خیلی از کارها هستند که او قادر نیست و بطور کلی در کودکی فرد والدین خود به همه کار توان احساس میکند و در سایه آنها و با تکیه بر آنها فعالیتهای خود را انجام میدهد. کم کم با ورود به دوره نوجوانی طرز فکر و برداشت نوجوان نسبت به والدین تغییر مییابد.
او دیگر کمتر تمایل دارد فعالیتهایش را در حضور خانواده انجام دهد. بیشتر گرایش به حضور در گروه همسالان دارد و میخواهد استقلال خود را از خانواده هم به خانواده ، هم به خود و هم به همسالانش ثابت کند. بنابراین از هر گونه فعالیتی که او را وابسته به خانواده نشان میدهد دوری میکند. از نظر او خانواده باید روی توانایی و قدرت او حساب کنند و به او اعتماد داشته باشند چرا که او دیگر بزرگتر شده است و میخواهد خودش مسئولیت زندگیاش را به عهده بگیرد. استقلال طلبی زمینه اولیه ورود او به اجتماع را فراهم میسازد و او را برای پذیرش مسئولیتهای اجتماعی آماده میکند. هر چند جهتگیری ناصحیح آن توام با مسائل و مشکلاتی برای او و اطرافیان خواهد بود.
برای تقویت اعتماد به نفس فرزندتان
با دقت به حرف هایش گوش دهید
هنگامی که فرزندتان با شما حرف می زند، دست از کارهای خود بکشید و با دقت به حرف هایش گوش کنید. در چشمان او نگاه کنید تا متوجه شود همه کلماتش را می شنوید و حواستان جای دیگری نیست.
به این ترتیب متوجه می شود عقاید و حرف های او ارزش دارند. در برابر غم ها و خوشحالی هایش پاسخی داشته باشید که حس همدردی را القا کند. با پذیرش احساسات کودک این مساله را به او القا می کنید که همه حرف های او برای شما ارزشمند است.
دستورات را متوقف کنید
شاید این جمله خیلی برایتان گران باشد اما باید بدانید که میزان صحبت ما والدین با فرزندان مان بسیار زیاد است. یک محقق و روانشناس آمریکایی تعداد جملات رهنمودی و اصلاحی والدین خطاب به فرزندانشان را در شبانه روز شمرد (جملاتی از قبیل لباست را آویزان کن، بشقابت را تمیز کن). تعداد این جملات حدود 200 جمله بود.
واقعا چقدر از این جملات مورد نیاز است؟ با یک بررسی دقیق علمی می توان گفت تنها در حدود 25 درصد. در حقیقت، در یک روز فقط 50 جمله رهنمودی و امری برای بچه ها جذاب و شنیدنی است.
#پیام_مشاوره(۲۱۳)
#آموزشی_ادبیات
✅ انواع روش مطالعه ادبیات:
1: روش اول مطالعه: در روش مطالعه درس به درس ابتدا تمامی اقدامات یک درس شامل تاریخ ادبیات، لغات، متن درس ها، آرایه ها، قرابت و.... را به اتمام رسانده و سپس درس بعدی را آغاز نمایید
2: روش دوم مطالعه: در روش مطالعه موضوعی ابتدا یک موضوع را کامل مطالعه کرده و سپس موضوع بعدی را آغاز کنید. برای مثال ابتدا تمامی تاریخ ادبیات های دروس مشخص شده را مطالعه کرده و سپس لغات دروس را بخوانید.
◀️ در قسمت تاریخ ادبیات الگوی یادآوری رسم کنید. به این صورت که یک جدول تهیه کنید که شامل نام شاعر و نویسنده، قرن، آثار و.... باشد و نکات مربوط به هر شاعر یا نویسنده ای را وارد آن نمایید.
◀️ قسمت آرایه های ادبی و قرابت جزو قسمت های تمرینی این درس می باشند که برای یادگیری نیاز به تمرین و تست فراوان دارند. سعی کنید از این مباحث تست های ترکیبی زیادی حل کنید.
◀️ تست آموزشی را فراموش نکنید. تصور غلط بسیاری از داوطلبان این است که در این درس بیشتر باید مطالعه کنند، اما دقت داشته باشید که زدن تست آموزشی تکمیل کننده یادگیری شماست و باید آن را در برنامه مطالعاتی خود قرار دهید.