⚠️ گاهى شما فقط مسئول خودتان نيستيد و تصميم شما روى سرنوشت ديگران تاثير دارد.
🌺🍀💐🌷🍀🌺
@moshavernoormalayer
#پرسش_پاسخ
⁉️ پرسش از شما
✅ دانشآموز سال دوم دبیرستان هستم. با اینکه از درس خواندن لذت میبرم، ولی با رسیدن روزهای امتحان، سطح نگرانی و اضطرابم افزایش مییابد. اوج این مشکل در جلسه امتحان خود را نشان میدهد و باعث میشود نتوانم نتیجه دلخواهم را بگیرم. چگونه میتوانم بر این مشکل چیره شوم؟
‼️ پاسخ ازما
✅ روانشناسان، اضطراب را به دو شکل خوب و بد مطرح میشناسند.
وجود کمی نگرانی سبب میشود تا برای رسیدن به اهداف و برداشتن موانع موفقیت خود تلاش کنیم.
🔺تصور کنید اگر شما هیچ دغدغهای نسبت به موفقیت در امتحان نداشته باشید، تلاشی هم برای مطالعه، یادداشت برداری، حل مسائل و... نمیکنید و زمان خود را به بیهودگی و نشستن پای تلویزیون و تفریح سپری میکنید.
وجود کمی اضطراب باعث میشود ما برای چیره شدن بر آن قدمی برداریم و پس از موفقیت از لذت آرامش برخوردار شویم.
🔻اما در طرف مقابل هم 🤯اضطراب و 😱نگرانی زیاد میتواند مشکل ساز شود.
میزان بالای نگرانی، حس آزار دهندهای که ما را از زندگی طبیعی دور میسازد.
🔸نگرانی زیاد میتواند تمرکز را از ما بگیرد و حتی ذهن ما را در به یادآوری و پردازش چیزهایی که میدانیم، با ناتوانی روبرو کند.
🔹دانشآموزانی که با اضطراب بالا در جلسه امتحان حاضر میشوند، نتایجی را که لایق آن هستند نمیگیرند و ممکن است به دلیل اشتباهات کوچک ناشی از حواسپرتی و ... خود را دچار مشکل کنند. برای غلبه بر این دشمن موفقیت لازم است در سه گام اقدام کنید:
🔶 گام اول) شناسایی ریشه نگرانی
برای روبرو شدن با نگرانی امتحان، نخست باید بتوانید دلایل نگرانی خود را شناسایی کنید. به نظر کارشناسان، دلایل زیر میتواند در بروز این نگرانی مؤثر باشد:
1⃣ سختگیریهای بیش از حد: شما توانایی مشخصی دارید، مثلا میتوانید در روز ۸ساعت درس بخوانید و با یادداشت برداری یاد میگیرید. حال اگر این توانمندی و ظرفیت را در نظر نگیرید، خود را دچار توقع بیش از توان کردهاید و در این بازی، هیچگاه برنده نخواهید شد.
2⃣ ترس: از امتحان یک هیولا نسازید. تجربه شما در زمینه امتحانهای قبلی را مرور کنید. از خاطرات خوبی که درباره گذشته دارید بهره بگیرد و به خود بگویید این امتحان هم مانند موارد قبلی آن سپری میشوند.
3⃣ عدم آمادگی: وقتی برای مطالعه وقت نگذاشته باشید، حق دارید نگران شوید. اما زمانی که به اندازه کافی خواندهاید و مرور کردهاید، اکنون خود را آماده پاسخگویی کنید نه سرزنش به دلیل کمکاریهای احتمالی.
4⃣ رقابت: رقابت به همان اندازه که شیرین و جالب است، به همان مقدار هم میتواند در افزایش نگرانی شما سهم داشته باشد؛ پس آن را مدیریت کنید و نگذارید توجه زیاد به جلو افتادن از دیگران، مانع جلو افتادن شما شود!
🌺🍀💐🌷🍀🌺
@moshavernoormalayer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 پیامبر اکرم (ص) :
صدقه بجا، نیکوکاری، نیکی به پدر و مادر و صله رحم، بدبختی را به خوش بختی تبدیل و عمر را زیاد و از پیشامد های بد جلوگیری میکند.
📚 نهج الفصاحه، ح۱۸۶۹
🌺🍀💐🌷🍀🌺
@moshavernoormalayer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مرد یا سیب زمینی!
⭕️ اون مردی که خانمش، دخترش، خواهرش با موی افشان و...
🌺🍀💐🌷🍀🌺
@moshavernoormalayer
🔸 واقعیت های زندگی مشترک:
▫️نباید فراموش کرد بی محبتی ها در بسیاری از موارد، ریشه در نوع رفتار ما با همسرمان دارد.
◾️ گاهی این رفتار ها تبدیل به خاطره های ذهنی شده و مانع محبت همسر به ما میشوند.
✅ راه اصلی برای از بین بردن این خاطره ها. ایجاد خاطره جدید است، خاطراتی که بتوانند اثر خاطرات منفی گذشته را از بین ببرند.
🔅 عذرخواهی یکی از همین رفتار هاست.
📚قایق مهربانی
(محسن عباسی ولدی)
#معرفی_کتاب
#حل_تعارض
🌺🍀💐🌷🍀🌺
@moshavernoormalayer
🍃حضرت آیت الله امام خامنهای:
برخی گله ميكنند كه چرا شما با اين كسالت جسمی، اين قدر برای مراسم وقت ميگذاريد و از اول تا آخر مجلس فاطميه و روضه را مينشينيد؟!
آنها نمیدانند؛
🏴 من رزق سال كشور را در شبهای فاطميه ميگيرم...
🌺🍀💐🌷🍀🌺
@moshavernoormalayer