جزء 3.mp3
8M
3⃣ #تندخوانی (تحدیر) جزء سوم قرآن کریم
🕕زمان: 33 دقیقه
🎙قاری: احمد دباغ
#ماه_رمضان
https://eitaa.com/joinchat/2908684320C3c7a0987b9
🍃یکی از سنتهای خوبی که در بین مؤمنان رایج است و ریشه در ایمان مردم دارد، افطاری دادن و میهمانی کردن اقوام و دوستان در ماه مبارک رمضان است. توجه یافتن به کسانی که در اداره زندگیشان بویژه ضروریترین امر یعنی غذا، با دشواری روبه هستند، یکی از حکمتهای روزه است. در روایات چنان به افطاری دادن سفارش شده که از روزه مستحبی اهمیت بیشتر یافته است👌
✨عن ابی الحسن موسی (علیهالسّلام): قال: فطرک اخاک الصائم افضل من صیامک؛
✨امام موسی بن جعفر (علیهالسّلام) فرمود: افطاری دادن به برادر روزهدار از روزهات بافضیلتتر است.☺️
🔘نکته؛
(هرگز افطاری دادن جای روزه واجب را نمیگیرد، اما در ارزیابی ثواب، گاهی ثواب افطاری بیشتر است.)
📚وسائل الشیعه ج10ص 129
🖇امام صادق (علیهالسّلام) نیز میفرماید:
کسی که مؤمنی را افطاری دهد، کفاره یک سال گناه او شمرده میشود، و کسی که دو مؤمن را افطاری دهد، بر خداوند است که او را وارد بهشت سازد.👌
📚وسائل الشیعه ج10ص 141
#ماه_رمضان
#افطاری_دادن
https://eitaa.com/joinchat/2908684320C3c7a0987b9
21.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خلط پشت حلق داری
اذیتت میکنه
این کليپ رو حتما ببین دوست من✌️
بفرستش برای اونیکه میدونی این مشکلو داره😉
#مصطفی_جهانی_راد
#ماه_رمضان
https://eitaa.com/joinchat/2908684320C3c7a0987b9
🌼طرز تهیه حلیم گندم🍲
🌱گندم پوست کنده ۱ استکان
🌱گوشت ۲۰۰ گرم
🌱کره یا روغن حیوانی ۵۰ گرم
🌱کمی نمک دریا
🌱پودر دارچین برای تزئین
🌱کمی کنجد برای تزئین
🍗گوشت یا مرغ یا بوقلمون را با یک پیاز بپزید و بگذارید خنک شود. برای تهیه حلیم از هر نوع گوشتی می تونید استفاده کنید، فقط مهم اینه که از جایی باشه که ریش ریش بشه.
🔹گندم را از شب قبل خیس کنید.
🔸حدود ۱٫۵ لیتر آب به آن اضافه کرده می تونید آب گوشت را بیفزایید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد تا لعاب آن در بیاید و دانه های گندم باز شوند بسته به نوع گندم ۳-۵ ساعت طول می کشه، و اگر لازم بود بازهم آب بیفزایید. در این مرحله کره را اضافه کنید تا سر نرود.
🔹غلظت آن که به حد دلخواه رسید آن را از صافی رد کنید و تفاله گندم را دور بریزید.(میتونید گندم رو داخل غذا ساز بریزید و تفاله روهم دیگه لازم نیست دور بریزید)
🔸گوشت را ریش کنید و به حلیم بیفزایید و بگذارید حدود ۵ دقیقه بجوشد و در این مدت هم بزنید تا مزه هایشان به هم برود.
🔹نمک دریا را در حدی بیفزایید که فقط بی مزگی گندم و گوشت برطرف شود. حلیم نباید شور باشد تا اگر کسی خواست بتواند با شکر بخورد.
🔸پس از اینکه آماده شد کره یا روغن را داغ کرده و روی حلیم میریزیم.
🔹سپس با دارچین وکنجد تزئین کرده و نوش جان کنید.🍲😋😋😋
#ماه_رمضان
#افطاری
#حلیم
https://eitaa.com/joinchat/2908684320C3c7a0987b9
✨الإمام الصادق عليهالسلام:
كانَ رَسولُ اللّهِ صلى الله عليه و آله و سلّم إذا أفطَرَ بَدَأَ بِحَلواءَ يُفطِرُ عَلَيها ؛ فَإِن لَم يَجِد فَسُكَّرَةٍ أو تَمَراتٍ، فَإِذا أعوَزَ ذلِكَ كُلَّهُ فَماءٍ فاتِرٍ. وكانَ يَقولُ: يُنَقِّي المَعِدَةَ والكَبِدَ، ويُطَيِّبُ النَّكهَةَ وَالفَمَ، ويُقَوِّي الأَضراسَ، ويُقَوِّي الحَدَقَ و يَجلُو النّاظِرَ، و يَغسِلُ الذُّنوبَ غَسلاً، و يُسَكِّنُ العُروقَ الهائِجَةَ و المِرَّةَ الغالِبَةَ، و يَقطَعُ البَلغَمَ، و يُطفِئُ الحَرارَةَ عَنِ المَعِدَةِ، و يَذهَبُ بِالصُّداعِ.
✨امام جعفر صادق عليهالسلام فرمودند:
پيامبر خدا(صلی الله علیه و آله)، به هنگام روزه گشودن، با حلوا افطار مىكرد. اگر حلوا نبود، با شیرینی (طبیعی) ديگر يا چند دانه خرما، و اگر آن نيز نبود، با آبِ ولرم.
مىفرمود: آب، معده و كَبِد را تميز مىكند، دهان را خوشبو مىكند، دندانها را محكم مىسازد، چشم را قدرت مىدهد و ديده را جلا مىبخشد، گناهان را از انسان میشويد، رگهاى برآشفته و تلخه تحريك شده را فرو مىنشانَد، بلغم را از ميان مىبَرَد ، حرارت را از معده برمىدارد، و سردرد را نيز از ميان مىبَرَد.
📚اصول كافى، ج4،ص153
دانش نامه احاديث پزشكي، ج1،ص
#ماه_رمضان
#افطاری
#آب_ولرم
https://eitaa.com/joinchat/2908684320C3c7a0987b9