🍀 لشکر حق
جمله ذرات زمین و آسمان
لشکر حقاند گاه امتحان
باد را دیدی که با عادان چه کرد
آب را دیدی که در طوفان چه کرد
آنچ بر فرعون زد آن بحر کین
وآنچ با قارون نمودست این زمین
وآنچ آن بابیل با آن پیل کرد
وآنچ پشه کلهٔ نمرود خورد
📖 مثنوی معنوی؛ ص ۵۲۲.
📚 جلالالدين محمد بلخى(مولوى)؛ مثنوى معنوى؛ چ۱، تهران، سازمان چاپ و انتشارات وزارت ارشاد اسلامى، ۱۳۷۳ه.ش.
✨ مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
🟡 راه برزخیشان کوتاهتر است
🌱 کسانی که در این عالم مطالب عقلانی و فضایل کسب کردند، راه برزخیشان کوتاه است و زود به عالم تجرد عقلانی میرسند و سیر برزخی آنها کمتر میباشد و حرکت جوهری برزخیه تندتر و سریعتر صورت میگیرد؛ چون به معاونت کسب فضایل عقلانی برای نیل به خلعت تجرد عقلانی مستعدتر هستند.
💥و همچنین آنهایی که کسب رذایل کردهاند، دوزخ تجردی کامل، زودتر نصیبشان میشود و در دوزخ برزخی آن قدر معطلی ندارند.
📖 تقريرات فلسفه، ج۳، ص۷۲.
📚 خمينى، سید روحالله(امام)؛ تقريرات فلسفه؛ ج۳، چ۱، تهران، موسسه تنظيم و نشر آثار، ۱۳۸۱ ه.ش.
✨ مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
✨ معنای اسمِ الباطن 🌱 باطن بودن خدای متعال به این معنی است که او به «کُنه ذات و صفات خود» بر همه
🪞 آئینههای جمالنما
📌 جمیع موجودات ما سوی الله، آیات خدا هستند؛ خواه در جهان خارج از نفس بنیآدم، و خواه در نفوس بنیآدم. لهذا هیچیک از مخلوقات، وجود استقلالی ندارند؛ بلکه همگی آیات و نشانهها و آئینهها و مرائی جمالنمای ذات اقدس حقّ میباشند و چون این آیهها و آئینهها ابداً جنبه خودنمائی ندارند؛ بلکه همهشان خدانما هستند، بنابراین در هر یک یک از آنها میتوان خدا را دید. زیرا آیه بِما هیَ آیه فقط جهت ارائه صاحب آیه میباشد، و خود را به هیچ وجه من الوجوه نشان نمیدهد.
👤 آئینه صاف بدون رنگ و زنگار و بدون موج، عین صورت انسان را نشان میدهد؛ اگر چیزی را در آن تغییر دهد، آئینه خراب است و عنوان حکایت ندارد و قیمت ندارد.
📖 علامه سيد محمد حسين طهرانی رضواناللهتعالیعلیه؛ اللهشناسی؛ ج۱، ص ۸۲ و ۸۳.
🏷 #کتابنگاشتتربیتی
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
فَمَكَثَ غَيْرَ بَعِيدٍ فَقَالَ أَحَطْتُ بِمَا لَمْ تُحِطْ بِهِ وَجِئْتُكَ مِنْ سَبَإٍ بِنَبَإٍ يَقِينٍ.mp3
314.3K
✨ فَمَكَثَ غَيْرَ بَعِيدٍ فَقَالَ أَحَطْتُ بِمَا لَمْ تُحِطْ بِهِ وَجِئْتُكَ مِنْ سَبَإٍ بِنَبَإٍ يَقِينٍ﴿۲۲﴾
💠 پس [هدهد] زمانی نهچندان دور درنگ کرد [و با شتاب بازگشت]، پس گفت: [ای سلیمان!] من به چیزی آگاهی یافتهام که تو به آن آگاهی نیافتهای، و [من] از [سرزمین] سبا خبری مهم و یقینی برایت آوردهام.
📖 سوره مبارکه نمل؛ آیه ۲۲.
🏷 #تلاوت_ناب
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
💧حرفی از معنا 🎞 راه به دست آوردن حال خوش ✨ حجتالاسلام شمشیری 🏷 #ویدئوکست 🔵 مؤسسه معنویت تمدنسا
17.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از وبسایت رِواق معرفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ضرورت مشارکت
✨ امام خمینی رضواناللهتعالیعلیه
⏳۵۱ ثانیه
🏷 #مشارکت_حداکثری
🏷 #حضور_حداکثری
🏷 #انتخابات
🏷 #بی_تفاوت_نباشیم
⚪️ وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🆔 @revaghemarefat_ir
🍀 بوی جانان...
بر مشامم بوی جانان میرسد
بر لبم جان پایکوبان میرسد
نامده بیرون بشیر از شهر مصر
بوی پیراهن به کنعان میرسد
بر مشامم همره پیک صبا
بوی آن زلف پریشان میرسد
شست برنگرفته از یک چوبه تیر
بر دلم صد زخمه پیکان میرسد
مشنو ای جان از غبار ار زانکه گفت
درد مشتاقان به درمان میرسد
📖 ديوان غبار همدانی؛ غزل ۲۶.
✨ مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
⚪️ آثار مشاهده جمال محبوب 🌷 آنان كه جمال محبوب حقيقى را مشاهده نمودهاند، چنان عشق به او، اينان ر
🟡 تا پايان عمر در مقدمه نمانيد...
🍃 اگر بخواهيد عضو مفيد و مؤثرى براى اسلام و جامعه باشيد، ملتى را رهبرى كرده به اسلام متوجه سازيد، از اساس اسلام دفاع كنيد، لازم است پايۀ فقاهت را تحكيم كرده صاحبنظر باشيد؛ اگر خداى نخواسته درس نخوانيد حرام است در مدرسه بمانيد؛ نمىتوانيد از حقوق شرعى محصلين علوم اسلامى استفاده كنيد؛ البته تحصيل علم لازم است؛ منتها همان طور كه در مسائل فقهى و اصولى زحمت مىكشيد، در راه اصلاح خود نيز كوشش كنيد.
🍃 هر قدمى كه براى تحصيل علم برمىداريد، قدمى هم براى كوبيدن خواستههاى نفسانى، تقويت قواى روحانى، كسب مكارم اخلاق، تحصيل معنويات و تقوى، برداريد.
🍃 تحصيل اين علوم در واقع مقدمۀ تهذيب نفس و تحصيل فضايل، آداب و معارف الهيه، مىباشد؛ تا پايان عمر در مقدمه نمانيد كه نتيجه را رها سازيد.
📖 جهاد اکبر؛ ص ۲۰.
🏷 #تصویرنگاشتسخنبزرگان
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
وَاللَّيْلِ إِذَا يَغْشَاهَا.mp3
308.4K
✨ وَاللَّيْلِ إِذَا يَغْشَاهَا﴿۴﴾ وَالسَّمَاءِ وَمَا بَنَاهَا﴿۵﴾ وَالْأَرْضِ وَمَا طَحَاهَا﴿۶﴾ وَنَفْسٍ وَمَا سَوَّاهَا﴿۷﴾ فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا﴿۸﴾
💠 و به شب هنگامی که خورشید را فرو پوشد. | و قسم به آسمان بلند و آن که این کاخ رفیع را بنا کرد. | و به زمین و آنکه آن را گستراند. | و قسم به نفس ناطقه انسان و آن که او را نیکو به حد کمال بیافرید. | پس بزهکاری و پرهیزکاریاش را به او الهام کرد.
📖 سوره مبارکه شمس؛ آیات ۴-۸.
🏷 #تلاوت_ناب
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
💧حرفی از معنا 🎞 خداوند تبدیل کنندۀ حال (یا مُبدِّل) ✨ حجتالاسلام شمشیری 🏷 #ویدئوکست 🔵 مؤسسه معن
17.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ زمینه سازان ظهور
☘️ قالَ رَسولُ اللّٰهِ صلىاللهعليهوآله: يَخرُجُ ناسٌ مِنَ المَشرِقِ، فَيُوَطِّئونَ لِلمَهدِيِّ، يَعني سُلطانَهُ.
💠 پيامبر خدا صلىاللهعليهوآله فرمود: مردمى از شرق، قيام مىكنند و براى حكومت مهدى علیه السلام، زمينه را آماده مىكنند.
📖 سنن إبن ماجة؛ ج۵، ص ۵۴۳.
📚 ابن ماجه؛ سنن؛ دارالجيل، ۱۴۱۸ ه. ق.
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
🎞 حُب نفس، منشأ فساد ✨ امام خمینی رضواناللهتعالیعلیه 🏷 #تماشایی #ویدئوکست 🟠 مؤسسه معنویت تمد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 نیستی دنیا و هستیِ آخرت
📜 كَتَبَ الحُسَينُ بنُ عَلِيٍّ عليهالسلام إلىٰ مُحَمَّدِ بنِ عَلِيٍّ [أيِ ابنِ الحَنَفِيَّةِ] مِن كَربَلاءَ: بِسمِ اللّٰهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ. مِنَ الحُسَينِ بنِ عَلِيٍّ إلىٰ مُحَمَّدِ بنِ عَلِيٍّ ومَن قِبَلَهُ مِن بَني هاشِمٍ: أمّا بَعدُ، فَكَأَنَّ الدُّنيا لَم تَكُن، وكَأَنَّ الآخِرَةَ لَم تَزَل، وَ السَّلامُ.
📃 حسين بن على عليهالسلام از كربلا به محمّد بن حنفيه نوشت: «به نام خداوند بخشندۀ مهربان. از حسين بن على، به محمّدبن على و خويشاوندان هاشمىاش. امّا بعد،گويى كه دنيا، هيچ گاه نبوده است و آخرت، هميشه هست.
📖 كامل الزيارات؛ ص ۷۵.
📚 ابن قولويه، جعفر بن محمد؛ كامل الزيارات؛ چ۱، نجف اشرف، ۱۳۵۶ ه. ش.
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
هدایت شده از وبسایت رِواق معرفت
13900907_3756_192k.mp3
4.6M
🎙بُعـد عرفـــانی واقعـۀ عاشــورا
▫️حضرت آیتالله خامنهای سلمهالله
🗓 ۱۳۷۶/۰۹/۱۳
🔆 وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🆔 @revaghemarefat_ir
هدایت شده از وبسایت رِواق معرفت
💠 بُعـد عرفـــانی واقعـۀ عاشــورا
✨ مَنْ کَانَ فِینَا بَاذِلًا مُهْجَتَهُ- مُوَطِّناً عَلَی لِقَاءِ اللَّهِ نَفْسَهُ- فَلْیَرْحَلْ مَعَنَا فَإِنِّی رَاحِلٌ مُصْبِحاً إِنْ شَاءَ اللَّه
🔺 کسی که در راه ما می خواهد جانش را ببخشد و خود را آماده دیدار با خدا کند پس باید با من بیاید زیرا که من با خواست خدا فردا صبح روانه خواهم شد.
🔹 شخصیت درخشان و بزرگوار امام حسین علیهالسّلام دو وجهه دارد: یک وجهه، همان وجهه جهاد و شهادت و توفانی است که در تاریخ به راه انداخته و همچنان هم این توفان با همه برکاتی که دارد، برپا خواهد بود؛ که شما با آن آشنا هستید. یک بعد دیگر، بعد معنوی و عرفانی است که بخصوص در دعای عرفه به شکل عجیبی نمایان است.
▪️به قضیه عاشورا و کربلا برمیگردیم. میبینیم اینجا هم با اینکه میدان حماسه و جنگ است، اما از لحظه اوّل تا لحظه آخری که نقل شده است که حضرت صورت مبارکش را روی خاکهای گرم کربلا گذاشت و عرض کرد: «الهی رضاً بقضائک و تسلیماً لأمرک»، با ذکر و تضرع و یاد و توسّل همراه است. از وقت خروج از مکه که فرمود: «من کان فینا باذلاً مهجته موطناً علی لقاءاللَّه نفسه فلیرحل معنا»، با دعا و توسل و وعده لقای الهی و همان روحیه دعای عرفه شروع میشود، تا گودال قتلگاه و «رضاً بقضائکِ» لحظه آخر. یعنی خود ماجرای عاشورا هم یک ماجرای عرفانی است.
▪️جنگ است، کشتن و کشته شدن است، حماسه است - و حماسههای عاشورا، فصل فوقالعاده درخشانی است - اما وقتی شما به بافت اصلی این حادثه حماسی نگاه میکنید، میبینید که عرفان هست، معنویّت هست، تضرّع و روح دعای عرفه هست. پس، آن وجه دیگر شخصیت امام حسین علیهالسّلام هم باید به عظمت این وجه جهاد و شهادت و با همان اوج و عروج، مورد توجه قرار گیرد.
🔹 حال نکتهای که میخواهم عرض کنم، این جاست. شاید بشود قاطعاً گفت که همین معنویّت و عرفان و توسّل و فناء فیاللَّه و محو در معشوق و ندیدن خود در مقابل اراده ذات مقدّس ربوبی است که ماجرای عاشورا را هم این طور باعظمت و پُرشکوه و ماندگار کرده است. به عبارت دیگر، این جانبِ اوّل - یعنی جانب جهاد و شهادت - آفریده و مخلوق آن جانبِ دوم است؛ یعنی همان روح عرفانی و معنوی. خیلیها مؤمنند و میروند مجاهدت میکنند، به شهادت هم میرسند - شهادت است، هیچ چیزی کم ندارد - اما یک شهادت هم هست که بیش از روح ایمان، از یک دل سوزان، از یک روح مشتعل و بیتاب در راه خدا و در محبّت پروردگار و غرقه در ذات و صفات الهی، سرچشمه میگیرد. اینگونه مجاهدتی، طعم دیگری پیدا میکند. این، حال دیگری میبخشد. این، اثر دیگری در تکوین میگذارد.
🔖 حضرت آیتالله خامنهای سلمهالله
🗓 ۱۳۷۶/۰۹/۱۳
🔆 وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🆔 @revaghemarefat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ وَ عَلَى الْأَرْوَاحِ الَّتِی حَلَّتْ بِفِنَائِکَ، عَلَیْکَ مِنِّی سَلاَمُ اللَّهِ أَبَداً مَا بَقِیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهَارُ وَ لاَ جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنِّی لِزِیَارَتِکُمْ، السَّلاَمُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلَى عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلَى أَوْلاَدِ الْحُسَیْنِ وَ عَلَى أَصْحَابِ الْحُسَیْنِ
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ الْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَ يُطِيعُونَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ أُولٰئِ.mp3
630K
✨ وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ الْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَ يُطِيعُونَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ أُولٰئِكَ سَيَرْحَمُهُمُ اللَّهُ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ﴿۷۱﴾
☘️ مردان و زنان با ايمان دوست و يار يكديگرند؛ همواره به كارهاى نيک و شايسته فرمان مىدهند و از كارهاى زشت و ناپسند بازمىدارند، و نماز را برپا مىكنند، و زكات مىپردازند، و از خدا و پيامبرش اطاعت مىنمايند؛ به زودى خدا آنان را مورد رحمت قرار مىدهد؛ زيرا خدا تواناى شكستناپذير و حكيم است.
📖 سوره مبارکه توبه؛ آیه ۷۱.
🏷 #تلاوت_ناب
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
💧حرفی از معنا 🎞 جایگاه «سجده» در سلوک ✨ حجتالاسلام شمشیری 🏷 #ویدئوکست 🔵 مؤسسه معنویت تمدنساز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ يقين آخرالزمانیان
☘️ رَسولَ اللّٰهِ صلىاللهعليهوآله: يا عَلِيُّ، وَاعلَم أنَّ أعجَبَ النّاسِ إيماناً وأَعظَمَهُم يَقيناً، قَومٌ يَكونونَ في آخِرِ الزَّمانِ لَم يَلحَقُوا النَّبِيَّ، وحُجِبَ عَنهُمُ الحُجَّةُ، فَآمَنوا بِسَوادٍ عَلىٰ بَياضٍ.
💠 پيامبر خدا صلىاللهعليهوآله: «اى على! بدان كه شگفتترين ايمان و بزرگترين يقين را مردمى دارند كه در آخر الزمان اند و با اين كه به پيامبر نرسيدهاند و حجّت ازديدههايشان غايب شده، امّا به نوشتههايى بر كاغذ، ايمان آوردهاند».
📖 كمال الدين و تمام النعمة؛ ج۱، ص۲۸۸.
📚 ابن بابويه، محمد بن على؛كمال الدين و تمام النعمة؛ ج۱، چ۲، تهران، اسلامیه، ۱۳۹۵ ه. ق.
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir