وَمَا تَفَرَّقُوا إِلَّا مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ.mp3
908.7K
🍃 وَمَا تَفَرَّقُوا إِلَّا مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ ۚ وَلَوْلَا كَلِمَةٌ سَبَقَتْ مِنْ رَبِّكَ إِلَىٰ أَجَلٍ مُسَمًّى لَقُضِيَ بَيْنَهُمْ ۚ وَإِنَّ الَّذِينَ أُورِثُوا الْكِتَابَ مِنْ بَعْدِهِمْ لَفِي شَكٍّ مِنْهُ مُرِيبٍ.
🍀 و [جامعه های دینی در طول تاریخ] فرقه فرقه و گروه گروه نشدند، مگر پس از آنکه [نسبت به حقّانیّت دین به وسیله کتاب های آسمانی] دانش و آگاهی به سویشان آمد، [این پراکندگی و تفرقه به سبب] حسد و دشمنی میان خودشان بود، و اگر از سوی پروردگارت فرمانی [بر مهلت یافتنشان] تا زمان معین پیشی نگرفته بود، بی تردید میانشان [به نابودی و هلاکت] حکم شده بود. و یقیناً کسانی که پس از آنان کتاب آسمانی [قرآن] را به میراث یافتند، نسبت به آن در تردیدی سخت هستند.
📎 #تلاوت_ناب | سوره مبارکه شوری؛ آیه ۱۴.
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
💠 مکتب تمدنساز توحید
🍃 بدون مكتب و بدون ايدئولوژى نمىتوان يك تمدن را به وجود آورد؛ احتياج به ايمان است. اين تمدن داراى علم خواهد بود، داراى صنعت هم خواهد بود، داراى پيشرفت هم خواهد بود؛ و اين مكتب، هدايت كننده و اداره كنندهى همهى اينها خواهد شد.
🍃آن كه مكتب توحيد را مبناى كار خودش قرار مىدهد، آن جامعهاى كه به دنبال توحيد حركت مىكند، همهى اين خيراتى را كه متوقف بر تمدنسازى است، به دست خواهد آورد؛ يك تمدن بزرگ و عميق و ريشهدار خواهد ساخت و فكر و فرهنگِ خودش را در دنيا گسترش خواهد داد.
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی | ۱۳۹۱/۰۷/۲۳
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
📖 سلامت معنوی
✨چیستی، مبانی، موانع و شیوههای درمانی
✍🏻امین شمشیری
🍀 ۱۲۹ صفحه | انتشارات معنویت تمدنساز
🍃 سلامت در امان بودن از بيمارى است. بیماریهای انسان تنها منحصر به جسم نیست بلکه گونۀ روحی آن خطرناکتر است. از این بابت سلامت روحی و معنوی از سلامت جسمی مهمتر است. بیماریهای جسمی تنها در ساحت دنیا انسان را آزار میدهد اما بیماریهای روحی هم در زمان حیات و نیز پس از مرگ، انسان را رها نکرده و باعث گرفتاری و خسران او میشود.
🍃 این اثر که به همت «موسسه آموزش عالی حوزوی امامخمینیرضواناللهتعالیعلیه فارس» و «موسسه معنویت تمدنساز» تهیه شده است به شیوههای درمانی بر اساس «معنویت» میپردازد.
🔆 مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
🍀 ره توحید
با دو قبله در ره توحید نتوان رفت راست
یا رضای دوست باید یا هوای خویشتن
📖 ديوان سنایی، ص ۲۵۳.
📚سنایی ، مجدود بن آدم؛ ديوان حکیم ابوالمجدودبن آدم سنایی غزنوی، چ ۷، تهران، انتشارات سنایی، ۱۳۸۸ ه.ش.
🍃 مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
هدایت شده از وبسایت رِواق معرفت
🔴 چرایی گریزانی جریان مثبتاندیشی از توصیف
🍃 به نظر میرسد مثبتاندیشان با طرح سخنان شبهعلمی و مسائل ادعایی و با پرداختن به حواشیْ مانع نقد خود میشوند.
🍃 از طرفی عمدتا کتابهای جریان مثبتاندیشی برای عموم مردم نگاشته میشود نه افراد خاص و کسانی که اهل علم و دقت باشند؛ بنابراین بیشتر حالت راز انگاری، مبهمنویسی و ارائه شواهد جانبدارانه و بزرگنمایی داشته و افراد عادی که فاقد دقتهای لازم علمی هستند با چنین روشی بیشتر انس گرفته و زودتر به باور میرسند. از این جهت میتوان گفت آشفتهنویسی در کتابهای این جریان یک هدف است.
🍃 در حقیقت وقتی یک اندیشۀ شبهعلمی که از ارائه برهان و استدلال ناتوان است بخواهد در قالب علم ارائه شود، شیوۀ آشفتهنگاری و گریز از توصیف را در پیش میگیرد.
📖 #واکاوی_جریان_مثبتاندیشی
🔆 وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🌐 www.revaghemarefat.ir
فَلِذَٰلِكَ فَادْعُ ۖ وَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ ۖ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ.mp3
4.06M
🍃 فَلِذَٰلِكَ فَادْعُ ۖ وَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ ۖ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ ۖ وَقُلْ آمَنْتُ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ مِنْ كِتَابٍ ۖ وَأُمِرْتُ لِأَعْدِلَ بَيْنَكُمُ ۖ اللَّهُ رَبُّنَا وَرَبُّكُمْ ۖ لَنَا أَعْمَالُنَا وَلَكُمْ أَعْمَالُكُمْ ۖ لَا حُجَّةَ بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمُ ۖ اللَّهُ يَجْمَعُ بَيْنَنَا ۖ وَإِلَيْهِ الْمَصِيرُ
🍀 پس آنان را [به سوی همان آیینی که به تو وحی شده] دعوت کن، و همان گونه که مأموری [بر این دعوت] استقامت کن، و از هواهای نفسانی آنان پیروی مکن و بگو: به هر کتابی که خدا نازل کرده، ایمان آوردم، و مأمورم که در میان شما به عدالت رفتار کنم؛ خدا پروردگار ما و شماست؛ اعمال ما برای خود ما و اعمال شما برای خود شماست؛ دیگر میان ما و شما [پس از روشن شدن حقایق] هیچ حجت و برهانی نیست؛ خدا ما و شما را [در عرصه قیامت] جمع می کند، و بازگشت [همه] به سوی اوست.
📎 #تلاوت_ناب | سوره مبارکه شوری؛ آیه ۱۵.
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
هدایت شده از آموزشهای آزاد موسسه امام خمینی(ره) فارس
🔰✦؛﷽✦
🌙شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ
✨ویژه برنامه ماه مبارک رمضان
✅ تفسیر آیات عرفانی قرآن کریم
📎با ارائه: استاد حجت الاسلام امین شمشیری
🗓تاریخ برگزاری: از ابتدای ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲شمسی
🕝ساعت : ۱۴(۲عصر)
📱لینک ورود به کلاس در فضای اسکای روم از طریق گزینه میهمان:
⏺https://www.skyroom.online/ch/nahadfars/course-hall
🔉لینک کانال اطلاع رسانی دوره در پیامرسان ایتا:
👇👇👇👇👇👇👇
🌐https://eitaa.com/azadieks
⚡️کانون علمی تفسیر و علوم قرآن موسسه آموزش عالی حوزوی امام خمینی رضوان الله تعالی علیه وابسته به نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز
🔹حرکت، تمایزدهندۀ آداب و اخلاق از عرفان
🍃 در یک نگاه کلی، آداب، اخلاق و عرفان با یکدیگر متفاوت هستند. آداب عمدتا مرتبط با ظواهر انسان و عهدهدار چگونگی معاشرت، لباس پوشیدن، ظواهر دینی و ساختن چهرهای مؤمنانه و... میباشد. آداب هرچند در رتبهای مادون اخلاق و عرفان قرار دارد اما بیارتباط با آنها نبوده و در رشد معنوی انسان بسیار مؤثر است.
🍃 اخلاق عهدهدار خُلقیات و درونیات انسان و از جهتی به عرفان نزدیک است؛ اما در میان تفاوتهای عمدهای که با عرفان دارد، یک تمایز بسیار پررنگ دراینبین مشاهده میشود. در اخلاق غیر سلوکی و عرفانی، حرکت وجود نداشته و بهجای آن سکون حاکم است... اما در عرفان حرکت وجود دارد یعنی به بیان دقیقتر سیر، منزل، طریق، سُبل، صراط صعود، نزول، سفر و هر آنچه متناسب با حرکت است مطرح است؛ بنابراین «حرکت عمودی» و «مسافر بودن» اساس طریقت و عرفان است.
📗 #کتاب_سبک_زندگی_توحیدی
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
🍀 عِزّ ربوبيّت و ذُل عبودیت
از وى همه مستىّ و غرورست و تكبّر
وز ما همه بيچارگى و عجز و نيازست
📖 ديوان حافظ، ص ۲۲۲.
📚 حافظ، شمس الدين محمد؛ ديوان حافظ، چ۴، تهران، زوار، ۱۳۸۵ ه. ش.
✨ مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✨ امسال بهار طبیعت تقارن پیدا کرده است با بهار معنویّت؛ ماه رمضان.
🔻 رهبر انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲: [همچنانی که دربارهی بهار فرمودند که: «تن مپوشانید از باد بهار» ، درباره بهار معنویّت ماه رمضان هم ... دلهایمان را در معرض این نسیم معنوی و الهی و معطّر بگذاریم. ۱۴۰۲/۱/۱
💫 #مهارتورم_رشدتولید
🔍 متن کامل پیام👇🏻
https://khl.ink/f/52249
شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَیِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَى وَالْفُرْقَانِ.mp3
2.92M
🌙 شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَیِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَى وَالْفُرْقَانِ فَمَنْ شَهِدَ مِنْکُمُ الشَّهْرَ فَلْیَصُمْهُ وَمَنْ کَانَ مَرِیضًا أَوْ عَلَى سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَیَّامٍ أُخَرَ یُرِیدُ اللَّهُ بِکُمُ الْیُسْرَ وَلَا یُرِیدُ بِکُمُ الْعُسْرَ وَلِتُکْمِلُوا الْعِدَّةَ وَلِتُکَبِّرُوا اللَّهَ عَلَى مَا هَدَاکُمْ وَلَعَلَّکُمْ تَشْکُرُونَ
✨ ماه رمضان كه قرآن در آن نازل شده، راهنماى مردم است و دلايلى روشن و آشكار از هدايت دارد، و مايۀ جدايى [حق از باطل] است پس كسى كه در اين ماه [در وطنش] حاضر باشد بايد آن را روزه بدارد، و آنكه بيمار يا در سفر است، تعدادى از روزهاى ديگر را [به تعداد روزه هاى فوت شده، روزه بدارد] خدا آسانى و راحت شما را مى خواهد نه دشوارى و مشقت شما را و [قضاى روزه] براى اين است كه شمارۀ روزه هايى را [كه در ماه رمضان به خاطر بيمارى يا سفر افطار كرده ايد] كامل كنيد، و خدا را بر اينكه شما را هدايت فرموده بزرگ شماريد، و باشد كه سپاس گزاريد.
🍀 وإِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُوا لِی وَلْیُؤْمِنُوا بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ
🍃 هنگامى كه بندگانم از تو دربارۀ من بپرسند، [بگو:] يقيناً من نزديكم، دعاى دعا كننده را زمانى كه مرا بخواند اجابت مى كنم؛ پس بايد دعوتم را بپذيرند و به من ايمان آورند، تا [به حقّ و حقيقت] راه يابند [و به مقصد اعلى برسند].
📎 #تلاوت_ناب | سوره مبارکه بقره؛ آیات ۱۸۵ و ۱۸۶.
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰✦؛﷽✦
🌙شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ
✨ویژه برنامه ماه مبارک رمضان
✅ مهرخوبان
🍃 با محوریت مباحث عشق
🗓 از ابتدای ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲شمسی
🕝ساعت : ۱۷ (۵عصر)
📱لینک ورود به کلاس در فضای اسکای روم از طریق گزینه میهمان:
⏺ https://www.skyroom.online/ch/nasra1401/idea-114727/l/fa
🔉لینک کانال اطلاع رسانی دوره در پیامرسان ایتا:
🌐 https://eitaa.com/azadieks
✨کانون های علمی فلسفه، ادبیات، اخلاق و تعلیم و تربیت موسسه آموزش عالی حوزوی امام خمینی رضوان الله تعالی علیه وابسته به نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز
✨مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
🍀 تو فرشته شوی ار جهد کنی
تو فرشته شوی ار جهد کنی از پی آنک
برگ توتست که گشتست به تدریج اطلس
اول و آخر قرآن ز چه «با» آمد و «سین»
یعنی اندر ره دین رهبر تو قرآن بس
📖 ديوان سنایی، قصیده ۹۰.
📚سنایی ، مجدود بن آدم؛ ديوان حکیم ابوالمجدودبن آدم سنایی غزنوی، چ ۷، تهران، انتشارات سنایی، ۱۳۸۸ ه.ش.
🍃 مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وَاعْلَمُوا أَنَّ فِیکُمْ رَسُولَ اللَّهِ لَوْ یُطِیعُکُمْ فِی کَثِیرٍ مِنَ الْأَمْرِ لَعَنِتُّمْ.mp3
1.37M
🍃 وَاعْلَمُوا أَنَّ فِیکُمْ رَسُولَ اللَّهِ لَوْ یُطِیعُکُمْ فِی کَثِیرٍ مِنَ الْأَمْرِ لَعَنِتُّمْ وَلَکِنَّ اللَّهَ حَبَّبَ إِلَیْکُمُ الْإِیمَانَ وَزَیَّنَهُ فِی قُلُوبِکُمْ وَکَرَّهَ إِلَیْکُمُ الْکُفْرَ وَالْفُسُوقَ وَالْعِصْیَانَ أُولَئِکَ هُمُ الرَّاشِدُونَ | فَضْلًا مِنَ اللَّهِ وَنِعْمَةً وَاللَّهُ عَلِیمٌ حَکِیمٌ
🍀 و بدانيد كه پيامبر خدا در ميان شماست [و بر شما واجب است در همه امور از او پيروى كنيد]، اگر او در بسيارى از كارها از شما پيروى كند، قطعاً دچار گرفتارى و زحمت مى شويد، ولى خدا ايمان را محبوب شما قرار داد و آن را در دل هايتان بياراست، و كفر و بدكارى و نافرمانى را ناخوشايند شما ساخت، اينان [كه داراى اين ويژگى ها هستند] هدايت يافته اند. | [اين محبت و ناخوشايندى نسبت به حق و باطل] عطيه و نعمتى از سوى خداست؛ و خدا دانا و حكيم است.
📎 #تلاوت_ناب | سوره مبارکه حجرات؛ آیات ۷و۸.
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir