⚡️چرا باوجود حملات مرگبار اسرائیل، فلسطینیها از نوار غزه فرار نکردند؟
✍به قلم: صابر گلعنبری
💠 اسرائیل پس از حمله هفتم اکتبر، رسما هدف جنگ خود علیه نوار غزه را نابودی حماس اعلام کرد، اما به نظر میرسد غایت اصلی اسرائیل از این جنگ همه جانبه و بیسابقه حذف این باریکه کوچک اما دردسرساز برای همیشه بوده و تنها در این صورت هدف اعلامی جنگ یعنی نابودی حماس را تحقق یافته میداند.
💠چنان که برخی اسرائیلیها نیز گفتهاند، حتی به فرض تحقق هدف اعلامی جنگ، تا زمانی که غزه باقی است، یعنی زمینه و ظرفیت شکل گیری حماسی جدید و حملهای دیگر در آینده وجود دارد و از این رو، اسرائیل برای جلوگیری از آن و احیای بازدارندگی از دست رفته، غایت ویرانی کامل و غیرقابل سکونت کردن غزه را در پس هدف اعلام شده قرار داد و تنها راه ممکن تحقق آن را در کوچاندن اجباری ساکنان نوار غزه به مصر و اماکن دیگری دید.
💠 در همان ابتدای جنگ نیز تلاشها و مذاکراتی با مصر و کشورهای دیگر برای انتقال ساکنان نوار غزه شروع شد؛ اما با سد محکم مخالفت مصر و اردن که از اجرای چنین سناریویی در آینده برای کرانه باختری نگران بود، مواجه شد. همان زمان هم گویا، اسرائیلیها برای مجاب کردن دولت مصر گفته بودند که صرفا برای مدتی پذیرای ساکنان نوار غزه در سینا باشد و پس از پایان جنگ و نابودی حماس دوباره به غزه باز گردانده خواهند شد. عبدالفتاح سیسی نیز در کنفرانسی خبری با درک غایت اسکان نهایی آنها در سینا صراحتا به تل آویو گفت که ساکنان نوار غزه را به همان صحرای نقب در اسرائیل منتقل کنید و پس از این که ماموریت علنی خود در نابودی حماس را به پایان رساندید، دوباره آنها را به نوار غزه بازگردانید.
💠 وقتی اسرائیل در مجاب کردن مصر به بن بست رسید، تصمیم بر آن گرفت که این پروژه را یکجانبه عملیاتی کند؛ به گونهای که از طریق وارد آوردن بیسابقهترین فشار روانی به ساکنان پرتراکمترین نقطه جمعیتی جهان در باریکه کوچک غزه، آنها را به فرار به سمت مصر مجبور و جمعیت غزه را تخلیه کند. برای تحقق این هدف، سیاست غیر قابل سکونت کردن این باریکه را در پیش گرفت؛ هم از طریق محاصره نفسگیر و قطع آب، غذا، برق؛ و سوخت و هم از طریق بمبارانهای بیوقفه همه چیز به ویژه زیرساختهای مدنی از مدارس و دانشگاهها گرفته تا خیابانها، بیمارستانها و نانواییها و نیز کشتار وسیع مردم این منطقه و تخریب گسترده منازل. در واقع هدف اولیه تخریب این زیرساختها به ویژه بیمارستانها که دهها هزار آواره در آنها پناه گرفته بودند، تزریق احساس نبود هیچ جای امنی در غزه به فلسطینیها بود تا از این طریق ذهنیت انسان غزهای در این منطقه بسیار کوچک به بن بست کامل برسد و چارهای جز فرار به سمت مصر نیابد.
❓اما چرا فلسطینیها فرار نکردند؟ برخی به اشتباه مانع را بسته بودن گذرگاه رفح و مخالفت مصر با پذیرفتن ساکنان نوار غزه میدانند، اما علی رغم اهمیت بالای موضع مصر و اردن، علت را باید در خود غزه جست. و الا اگر همین یک میلیون و پانصد هزار فلسطینی آواره در نوار غزه که از شمال به جنوب و بعضا در داخل خود جنوب به مناطق دیگری رفتهاند - و یا حداقل هزاران نفر از آنها - به سمت مرز با مصر هجوم برده بودند، آیا مصر توان مقابله با این سیل جمعیت را داشت؟ آیا ترس از تیراندازی نیروهای امنیتی مصری این آوارگان را بازداشت؟ در حالی که مرگ و کشتار در هر خانه و کوی و برزنی در غزه به طرز فجیع و لحظهای اتفاق میافتد، تیراندازی احتمالی نظامیان مصری چه بازدارندگی میتوانست داشته باشد؟
✅جالب هم اینجاست که حتی در حد چند نفری به سمت گذرگاه رفح و مرز 12 کیلومتری با مصر فرار نکردند تا از جهنم جنگ نجات یابند. اما چرا؟ پاسخ را میتوان در جمله ساده اما پرمحتوای یک دختر کم سن و سال فلسطینی در مصاحبهای کوتاه و گذرا با یک شبکه ماهوارهای دید. او تاکید میکرد که ما از اینجا کوچ نخواهیم کرد و مرگ در خانه را به آوارگی و تحقیر در غربت ترجیح میدهیم. همین واژگان برآیند یک نوع آگاهی جمعی است که آن هم زاییده تجربه تلخ آوارگی فلسطینیها در خارج از موطن خود از سال 1948 است که هم اکنون جمعیت آنها به بیش از 6 میلیون نفر میرسد و خیلی از آنها نه شناسنامهای دارند نه تابعیتی. امروزه حتی تصور ذهنی زندگیِ به شدت وابسته به اسناد هویتی در دنیای مدرن ممکن نیست و آزار دهنده است، اما این واقعیت تلخ زندگی میلیونها آواره فلسطینی در اردوگاههای آوارگان در کشورهای دیگر است.
💠البته ایستادگی ساکنان غزه در مقابل طرح کوچ اجباری خود یک جبهه مردمی متحد را نیز در این جنگ همه جانبه و محاصره اقتصادی و انسانی بیسابقه به نمایش میگذارد و همین عامل، اسرائیل را با چالش بزرگی در تحقق غایت و اهداف جنگ مواجه کرده است.
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️«نسل z آمریکا» و موج فراگیر بازخوانی «نامه اسامه بن لادن» به آمریکا
🔹 یک موج جدید میان نسل z های آمریکایی در تیک تاک راه افتاده که نامه دو صفحه ای اسامه بن لادن قبل از عملیات تروریستی ۱۱ سپتامبر تحت عنوان «نامه ای به آمریکا» را بازخوانی می کنند، تا جایی این موج در آمریکا فراگیر شده که روزنامه گاردین نامه بن لادن را از آرشیو سایت خود به طور کامل حذف کرد.
🔸 این موج نکته های حیرت انگیزی در مورد جهان آینده غرب، نفوذ شبکه های اجتماعی و شکاف عمیق حاکمان و نسل z آینده در غرب را نشان می دهد.
🔹شاید گروهی از متفکران و سیاستمدارن غربی متوجه شوند که چطور همراهی بی چون و چرای غرب با اشغال گران قدس و جنایات جنگی اسرائیل، سرمایه اجتماعی و ارزش های جهانشمول غربی و نهادهای بین المللی را بین توده ها و نسل آینده بی ارزش می کند.
🌐 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️اکانت ایکس (نام جدید توئیتر) دکتر علی قره داغی دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان و جانشین قرضاوی با انتشار ویدئوی پیوست نوشت:
«وضعیت فعلی اشغالگران در غزه....
....چگونه از آن خارج خواهید شد.»😂😂
https://twitter.com/Ali_AlQaradaghi/status/1725426830239322403
🌐 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
مسلمنا muslimnair
⚡️چرا اسماعیل هنیه به غزه نمی رود؟
✍ به قلم: علی مقدس
▫️برخی کاربران، فارغ از هر رویکردی به حماس، این سوال را مطرح می کنند که چرا اسماعیل هنیه همچون زلنسکی، در خط مقدم نبرد با اسرائیل حضور ندارد؟!
چرا هنیه و دیگر رهبران حماس، حوادث غزه را از خارج فلسطین، یعنی (قطر) مدیریت و رهبری می کنند؟!
▫️در حال حاضر تنها راه ممکن برای ورود هنیه و دیگر رهبران حماس به غزه، قاهره است. رهبران حماس بدون عبور از مصر نمی توانند به خارج سفر کنند و بایستی پیش از اقدام به هر سفر خارجی، موافقت مصر را به دست آورند. هنیه که در سال 2020 برای به دست آوردن موافقت مصر، حدود پنج ماه انتظار کشیده بود، سرانجام موفق به دریافت مجوز سفر به خارج از نوار غزه شد اما هنگام بازگشت متوجه شد حاکمیت مصر، از ورود او به قاهره برای رفتن وی به غزه ممانعت می کند زیرا دولت مصر تردد هنیه و دیگر رهبران حماس را به شفاف سازی پیرامون مقصد و اهداف سفرها، ملزم نموده بود و پرهیز از سفر به ایران از جمله این شروط بود.
▫️ مصر و چند کشور دیگر، از رهبران حماس خواسته بودند تا در مراسم تشییع جنازه شهید حاج قاسم سلیمانی شرکت نکنند، اما سازمان حماس همۀ خواسته ها و سفارش ها را نادیده گرفت. اسماعیل هنیه در بهمن 98 نوار غزه را به مقصد سفر به برخی کشورها از جمله ترکیه، قطر و عمان ترک کرد، اما مقامات مصر، پیش از آغاز این سفر به رئیس دفتر سیاسی حماس تأکید کرده بودند که باید قصد سفر به تهران را نداشته باشد اما حماس نه تنها برنامه سفرهای خارجی اسماعیل هنیه را اعلام نکرد بلکه هیچ تعهدی مبنی بر این که هیئت حماس به تهران سفر نمی کند، نداده بود تا اینکه هیئت حماس به منظور شرکت در مراسم تشییع پیکر و عزاداری شهید سلیمانی، برای سومین بار وارد تهران شد.
▫️دولت مصر و دیگر حکام عربی که پیش از این حضور مکرر رئیس دفتر سیاسی سازمان حماس در تهران را به معنای پیوستن حماس به جبهه مقاومت با محوریت ایران می دانستند،نزدیک شدن حماس به ایران را همسویی این سازمان با اقدامات سیاسی ایران در سطح منطقه تفسیر کردند.
▫️بدیهی بود با تشدید روابط حماس با ایران و تاسیس دفتر حماس در تهران رابطه مصر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی با حماس به تیرگی بیانجامد و نگرانی دولت های حامی اسرائیل را نسبت به روند درازمدت آتش بس بین اسرائیل و جناح های فلسطینی در نوار غزه را دوچندان کند و در نتیجه منع بازگشت هنیه و دیگر رهبران حماس را به دنبال داشته باشد.
▫️ناگفته نماند برخی رهبران حماس در نوار غزه حضور دارند که می توان به فرمانده القسام، یحیی سنوار و حمود الزهار اشاره کرد که در غزه، جنگ را از نزدیک مدیریت می کنند و رژیم صهیونیستی در اقدام به ترور ایشان تا کنون ناکام مانده است.
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
🌐 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
⚡️ظهور اخوان المسلمین و تولد یک بهار عربی جدید در مصر!
🔹همزمان با تشدید درگیری ها در غزه و تلاش جامعه بین الملل جهت یافتن راهی برای خروج فلسطینی ها و استقرارشان در صحرای سینا، عبدالفتاح السیسی به واسطه گزاره هایی در این مسیر سنگ اندازی می کند و به جای آن که نقش قدرتی فعال و میانجیگر را ایفا کند به یک ناظر ساده تبدیل شده است.
🔹سربازان مصری از دیوارها و برج های دیده بانی به ارتفاع ۱۰ متر به جنگ در حال وقوع در غزه نگاه می کنند. در شرایطی که تانک های اسرائیلی از شمال و شرق به داخل این نوار باریک پیشروی می کنند و هواپیماهای جنگی و توپخانه این جغرافیا را بمباران می کنند، بیش از نیمی از جمعیت بیش از ۲ میلیون نفری غزه در جستجوی غذا، برق، آب و امنیت به سمت مرز با مصر می روند.
🔹درخواست مصر از اسرائیل برای باز کردن گذرگاه رفح برای ورود کمک های بشردوستانه چندان مورد توجه قرار نگرفته است. صلیب سرخ مصر می گوید از زمان آغاز جنگ تنها ۸۴ کامیون دارو و مواد غذایی وارد غزه شده است. در همین حال، مصر با استقرار تانک ها و سربازانش مرزش را تحت کنترل دارد و مانع ورود فلسطینی ها می شود. احمد ابوالغیط، وزیر خارجه سابق مصر و دبیرکل اتحادیه عرب، با اشاره به مهاجرت فلسطینیها در سال ۱۹۴۸ بود، گفت: اعراب اجازه تکرار «نکبت» دوم را نمیدهند.
🔹با تشدید جنگ حماس و اسرائیل، مصر از سه موضوع به شدت هراس دارد اول، چگونگی مدیریت فشار فزاینده برای اسکان فلسطینیان. هجوم آوارگان از غزه می تواند درگیری مصر با بادیه نشینان ساکن سینا را کلید بزند و جنبش اخوان المسلمین را احیا کند، گروهی سیاسی که بزرگترین تهدید داخلی برای عبدالفتاح السیسی، فیلد مارشال و رئیس جمهور این کشور بوده اند. ترس از بی ثباتی می تواند به اقتصاد مصر هم آسیب برساند. از همین رو قاهره به جای آن که نقش وزنه سنگین منطقه ای را ایفا کند، به ناظر تبدیل شده است.
🔹بادیه نشینان مصر عمدتا در صحرای سینا و حاشیه غزه زندگی می کنند و مدت ها توسط حاکمان این کشور به حاشیه رانده شده اند. آنها پیشتر علیه دولت مرکزی شورش کردند و برای مدت کوتاهی با اعضای داعش ارتباط برقرار کرده و صدها سرباز را کشته اند. مقامات مصری ادعا می کنند که شورش آنها را فرو نشانده اند، اما بادیه نشینان دوباره اعتراض می کنند. گروهی سیسی را متهم میکنند که برای اجرای نسخه جدیدی از «معامله قرن» خیز برداشته، طرحی برای صلح بین اسرائیلیها و فلسطینیها که توسط دولت ترامپ ارائه شد و به گفته برخی منابع شامل اسکان مجدد برخی از فلسطینیها در سینا است. امروز شایعاتی وجود دارد که اسکان مجدد فلسطینی ها ممکن است در ازای بخشش بدهی قاهره انجام شود.
🔹محمد رشاد، افسر سابق مصری به اکونومیست گفت: استقرار فلسطینی ها در سینا، خط قرمزی است که نمیتوان آن را با پول خرید. بادیه نشینان اصرار دارند که حقایق روی زمین داستان متفاوتی است. آنها براین باورند که سیسی سرزمین شان را به یک منطقه نظامی بسته تبدیل کرده است. فعالان بادیه نشین می گویند که رئیس جمهوری مصر شهری کامل - رفح جدید - ساخته تا بتواند فلسطینی ها را در خود جای دهد، اما مصری ها و بادیه نشینان آنها را از زندگی در آنجا منع کرده اند.
🔹در این میان باید این حقیقت را لحاظ کرد که اخوان المسلمین از دشمنان قدیمی سیسی هستند. یک دهه پیش او رئیس جمهور منتخب اخوان را سرنگون کرد، ده ها هزار نفر از اعضای این گروه را زندانی و بسیاری دیگر را در خارج از کشور تحت تعقیب قرار داد. اما امروز اعتبار حماس، شاخه ای از اخوان المسلمین، به واسطه درهم شکستن نیروی دفاعی اسرائیل در بخش هایی از خاورمیانه افزایش یافته است. اگر فلسطینیهای غزه به مصر سرازیر شوند، سیسی از این حقیقت که بسیاری از اعضای حماس با ایدئولوژی اخوان المسلین بیخ گوشش مستقر شوند، هراس دارد.او پیشتر هشدار داده بود که اردوگاههای جدید پناهجویان در سینا میتواند به عنوان پایگاهی برای حملات گروه های مخالف به اسرائیل تبدیل شود. تحلیلگران مصری پیشبینی میکنند که جنبشهای مصری که مدتها سرکوب شدهاند، ممکن است تقویت شوند و ایدههای «مقاومت» در برابر ستمگران از جمله سیسی تقویت شوند. احمد عبودوه، تحلیلگر مسائل مصر فعال در چاتم هاوس، بر این باور است که اخوان در مصر می تواند مشروعیت خود را بازیابد.
🔹پس از یک دهه سکوت، آرمان فلسطین برخی از مصری ها را به خیابان های قاهره بازگردانده است. مقام های مصر نگرانند که اعتراض برای فلسطینیان به اعتراض ها علیه رژیم تبدیل شود. پس از نماز جمعه مصر در ۲۰ اکتبر، شعارهای "فلسطین آزاد" به فریادهای "قرص نان" تبدیل شد. علاوه بر این آشفتگی منطقه ای ممکن است به اقتصاد درگیر مصر نیز آسیب برساند.
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
🌐 کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️واکاوی دلایل عدم انزجار آذربایجان از جنایات غزه
🔹در درگیری های اخیر در غزه، دولت آذربایجان در کنار اسرائیل قرار گرفت و با وجود جمعیت بالای مسلمانان از حماس حمایت نکرد.
📽 ویدیوی پیوست به دلایل اتحاد تل آویو - باکو پرداخته است.
🌐 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
مسلمنا muslimnair
⚡️ظاهر شدن ابوعبیده چهره پنهان حماس جلوی دوربین ➣https://eitaa.com/muslimnair مُسْلِمْنا 🔹 در پی ح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️ابوعبیده محبوب و مأمن کودکان رنج دیده غزه
🔹دختر کوچولویی کارگر ساختمانی رو دیده که چفیه پوشیده (شبیه چفیه بستن ابوعبیده) و با خودش اسم ابوعبیده را زمزمه می کنه و مرتب می گه ابوعبیده!
💠 ابوعبیده سخنگوی شاخه نظامی حماس این روزها از سوی مدخلی های سلفی آماج تهمت ها قرار گرفته است.
🌐 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
⚡️هشتاد و هشتمین سالگرد شهادت «عزالدین قسام»؛ پدر جنگ های چریکی فلسطین
🔴 بیستم نوامبر ۱۹۳۵ مصادف با سالروز شهادت «محمد عزالدین بن عبدالقادر قسام» مشهور به «عزالدین قسام» مجاهد عرب سوری الأصل است.
🔴 قسام مبارزه اش را در زمان سلطه بریتانیا بر فلسطین آغاز کرد. وی در ۲۰ نوامبر ۱۹۳۵، در درگیری با نیروهای انگلیسی در روستایی به نام «نزله شيخ زيد» به شهادت رسید.
🔴 شهادت عزالدین قسام جرقه انقلاب بزرگ فلسطینیان در سال ۱۹۳۶ بر ضد استعمار بریتانیا شد. در آن زمان استقلال فلسطین و ممانعت از هجرت یهودیان به این کشور از مهمترین مطالبات فلسطینیان به شمار میرفت.
🔴 نام مجاهد شهید عزالدین قسام در نزد عموم مسلمانان و بخصوص فلسطینیان نامی مشهور و ارجمند است؛ تا جایی که قویترین لشکر نظامی فلسطین یعنی گردانهای عزالدین قسام نام خود را از این مرد وام گرفته است.
🌐 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
مسلمنا muslimnair
⚡️پژوهشی درباره ارتباط خشونت طلبی کودکان صهیونیست با تعالیم تورات محرف
➣https://eitaa.com/muslimnair مُسْلِمْنا
📊 «جرج تومارین» استاد روان شناسی دانشگاه تلآویو با انجام پژوهشی در بین هزار دانشآموز بین هشت تا چهارده ساله صهیونیست از تفسیر آنها از افسانه یوشع در فصل ششم از تورات بخش ۱۲ پژوهشی پرسشنامه ای انجام داده و به نتایج حیرت آوری از ارتباط برخی آموزه های تورات محرف و نقش آن در تقویت خشونت در کودکان صهیونیست رسیده است.
🔹این پژوهشگر با طراحی پرسشنامهای بر پایه داستان محرف یوشع در اقدام به کشتار و نسل کشی اریحا (شهری مشهور در کرانه باختری و فلسطین فعلی) را چگونه ارزیابی می کنید؟
پاسخ ها:
الف: کاملاً صحیح میدانم؟
ب: به طور جزیی تأیید میکنم؟
ج: به طور کامل اشتباه میدانم؟
📊 نتایج این پژوهش بدین ترتیب بسیار حیرت انگیز بود. غالب دانشآموزان در همه مقاطع به پرسش یک و دو بین ۶۶٪تا ۹۵٪ پاسخ مثبت داده بودند. این استاد گزارش تحقیق خود را اینگونه جمع بندی کرد که اگر امروز هم چنین واقعه مشابه اریحا (مثلا غزه) در منطقه ای عربی رخ دهد، آمار روشن می کند که کودکان صهیونیست ها همان اقدام یوشع با اریحا تکرار خواهند کرد!!!
✍ پانوشت:
افسانه مخدوش یوشع در فصل ششم تورات ۲۱ تصریح می کند که یوشع از جانب خدا مأمور میشود تمامی ساکنان شهر اریحا را از مرد، زن، کودک، کهنسالان و حتی چارپایان را از دم شمشیر بگذراند.
نتیجه در این افسانه تورات با پژوهش اخیر این حقیقت دلخراش روشن می کند که گاهی تحریف و دستبرد و باور به برخی آموزه های محرف در برخی نصوص مقدس میتواند تا این اندازه رفتار یک نسل را تغییر و به نسل جدید صهیونیست های جوان بقبولاند که جنایات فعلی غزه را طبیعی بدانند.
https://www.scribd.com/document/235813620/The-Israeli-Psychologist-George-Tamarin-Tests-a-Thousand-Israeli-Schoolchildren\
🌐 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
🔹این کتاب تاریخ مصور و معرفی اماکن و بقعههای تاریخی مسجدالاقصی است. این مسجد که نام آن در سوره اسراء نیز آمده است، به عنوان اولین قبله مسلمانان و محل معراج پیامبر اسلام(ص) بعد از حرمین شریفین، مقدس ترین مکان نزد مسلمانان است.
🔻نویسنده فلسطینی این اثر، کلیه آثار اسلامی موجود در این مجموعه ۱۴/۴ هکتاری، شامل مسجدالاقصای مسقف، قبهالصخره، مصلای مروانی، برکه ها، چاه ها، گنبدها، درها، مدارس و… را به همراه ۲۵۰ تصویر و نقشه، معرفی نموده است.
🔸 تاریخ مجموعه مسجد الاقصی/ ترجمه سیدشهرام فرهانیان، هودسا عاطفی / قم: نشر ادیان / چاپ دوم
گلاسه و تمام مصور
🛒 خرید اینترنتی با تخفیف 🔻🔻
http://B2n.ir/g06480
📱کانالهای کتابخانه و انتشارات دانشگاه ادیان 🔻🔻
➣ سایت:
🌐 www.adyanpub.com
➣ ایتا
📲 http://eitaa.com/libadyan
➣ تلگرام
📲 @ketabsara_adyan
🌐 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
🌐 معاونت فرهنگی-اجتماعی با مشارکت دانشکده علوم و معارف قرآن برگزار میکند.
🔹نشست علمی« سرگذشت قوم بنی اسرائیل در قرآن با نگاهی به تفسیر آیات چهارم تا هفتم سوره مبارکه اسراء»
🔹سخنران: آیت الله یوسفی غروی
استاد حوزه و دانشگاه
⏰چهارشنبه 1 آذر 1402 ساعت 12:30
🔹مکان: سالن امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب
🔹برای حاضرین در این جلسه از طرف معاونت فرهنگی-اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب گواهی حضور صادر خواهد شد.
📎علاقمندان برای شرکت در جلسه به صورت مجازی میتوانند با کد دسترسی ۲۲ اقدام نمایند.
لینک ورود
📣لطفا اطلاع رسانی فرمایید.
✔️با ما همراه باشید.
👇👇
@adyanuni
🌐 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
📜بیانیه حوزه علمیه نجف اشرف در مورد ضرورت مقاومت در بحرانهای اخیر جهان اسلام
🔻علمای حوزه علمیه نجف اشرف در بیانیهای ضمن اشاره به گذشت ۴۵ روز از اجرای عملیات موفق «طوفان الاقصی»، بر لزوم توجه به مسئله فلسطین تاکید کردند.
🔻 در این بیانیه با اشاره به جنگهایی که در غرب آسیا و فلسطین اشغالی رخ داده، آمده است: «دلیل ریختهشدن خون مردم، آمریکا و غرب است».
🔻«تمایل آمریکا برای از بین بردن مقاومت در غزه، نمیتواند به بحران کنونی پایان دهد، زیرا محور مقاومت حضور دارد و سلاحهای مرگباری در اختیار دارد که اکثر آنها فاش نشدهاند».
🔻«مقاومت اسلامی عراق تعداد زیادی از نظامیان آمریکایی را در عراق و سوریه به هلاکت رساندند. آمریکاییها و صهیونیستها چارهای جز توقف تجاوز ندارند».
🌐 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
⚡️نقشه جدید رهبران تطبیع عبری - عربی برای غزه
🔹برخی منابع اسرائیلی مدعی شدند که کشورهای حاشیه خلیج فارس با ارسال پیام هایی به واشنگتن اعلام آمادگی کرده اند تا هزینه های بازسازی نوار غزه را در ازای طرحی جامع برای صلح و تغییرات گسترده در ساختار تشکیلات خودگردان فلسطین به ویژه رهبری آن با تضمین عدم هدررفت کمک های مالی کشورهای خلیج فارس، تامین نمایند.
🌐 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
مسلمنا muslimnair
📂مشهورات بی اساس در جهان اسلام (۱) ❌ هیچ کرسی شیعه شناسی در اسرائیل وجود ندارد، شایعه پراکنی نکنیم!
تاسیس کرسی شیعه شناسی .pdf
3.34M
⚡️«تأسیس کرسی شیعه شناسی در دانشگاه های غربی انگیزه ها، چالش ها و مسیر پیش رو»
✍ به قلم: پیمان اسحاقی
برخی از مطالب این مقاله:
👈 با نگاهی به کرسیهای تاسیس شده در زمینههای خاورمیانهشناسی، ایرانشناسی، اسلامشناسی و شیعهشناسی، ملاحظه میکنیم که در عرصه دولتهای کشورهای اسلامی دولت عربستان سعودی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در این زمینه بسیار جدی و قدرتمند ظاهر شدهاند و از دولتهای کشورهای مهم دیگر اسلامی همانند ایران، ترکیه، اندونزی، مالزی، و مصر به صورت محسوسی جلو افتادهاند.
👈 نکته مهم در زمینه کرسیهای ایرانشناسی این است که رشد این کرسیها در دهه گذشته نه به سبب فعالیتهای جمهوری اسلامی ایران بلکه به دلیل تلاشهای شخصیتهای حقیقی ایرانی ساکن خارج از کشور صورت گرفته است.
👈 فقدان کرسیهای شیعهشناسی در آکادمیای غربی آن هنگامی دردناکتر میشود که در نظر داشته باشیم که در هیچ یک از محافل اسلامی و ایرانی، به اندازه فضاهای شیعی در ایران، سخن از لزوم تاسیس این کرسیها نرفته است.
https://t.me/peymaneshaghi110
🌐 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
مسلمنا muslimnair
⚡️«نسل z آمریکا» و موج فراگیر بازخوانی «نامه اسامه بن لادن» به آمریکا 🔹 یک موج جدید میان نسل z های
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📊 بر اساس نظرسنجی جدیدی که هاروارد هاریس انجام داده، ۵۱٪ جوانان آمریکایی بین ۱۸ تا ۲۴ ساله، جنبش حماس رو تأیید کرده اند!!!
🌐 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
📚 #تازه_های_نشر
📚 شیعیان لبنان و مبارزه برای فلسطین؛ بین جبل عامل، کربلا و قدس
📚 Between Jabal ʿAmil, Karbala and Jerusalem: The Lebanese Shi‘a and the Struggle for Palestine
📚نویسنده: Gidon Windecker
📚 انتشارات: SPRINGER
📚 سال انتشار: (2023)
📚 این کتاب ماجرای شیعیان لبنانی و تحولشان از یک اقلیت حاشیهنشین و تبعیضدیده به یک گروه شدیدا سیاسی را بازگو میکند که باعث ظهور حزبالله یعنی یکی از قویترین نیروهای شبهنظامی در خاورمیانه معاصر شد.
📚این اثر نزاع عرب - اسراییلی را از زاویه روشنفکران و دانشمندان شیعه در جنوب لبنان بررسی میکند، و به ترتیب تاریخی درباره تصورات رایج از فلسطین، جنبش صهیونیستی، و یهودیان ساکن لبنان تامل میکند.این تکنگاری نشان میدهد که چگونه صهیونیسم و دستگاه حاکمه اسراییل یک نقش تعیینکننده در احیای فکری تصورات نخستین مسلمانان از یهودیان ایفا کرد.
📚 این پژوهش نشان میدهد که چگونه منازعات سیاسی پس از ۱۹۴۸ بر آثار دانشمندانی همچون امام موسی صدر و محمدحسین فضلالله تاثیر گذاشته است، و باعث شکلگیری جنبشهای اجتماعی و اسلامگرا شده است.
🆔 @Islamicstudies
🌐 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J