🌹✏️ 2- این که جنابعالی بانوان را فاقد بینش سیاسیِ قابل اعتنا میدانید، نشانه "ضعف شناختی" شما از جامعه بانوان است که به برکت نظام اسلامی در این زمینهها رشدهای چشمگیری داشته اند؛ بهتر است به شاخصه های رشد سیاسی بانوان نیز سری بزنید. 🌹✏️ 3- این که خانه داری، فرزندآوری، تربیت فرزند و همسرداری(حُسن تَبَعُّل) مانع فهم و درک سیاسی بانوان باشد به مثابه آن میماند که برخی شغلهای مردان - مثل کارگری یا کشاورزی یا تجارت و یا کار در کارخانه- مانع فهم و درک سیاسی مردان باشد.
🌹✏️ 4- مردها اگر تجربه میدانی بیش تری هم داشته باشند، اغلب، اطلاعات و رهیافتهای خود را روزانه و مستمر در گفتگوهای خانوادگی مطرح میکنند و بانوان در همان مطالب هم گاهی به نکتههایی دقیق و ظریف دست می یابند که از چشم ما مردها معمولاً مغفول مانده است.
🌹✏️ 5- امروزه تلویزیون و فضاهای مجازی در دسترس همه هست و بانوان خانهدار اغلب فرصت و فراغت بیش تری برای پیگیری مطالب دارند؛ از مسائل تربیتی و مهارتی گرفته تا مسائل اجتماعی و سیاسی و به ویژه مسائل جنجالی.
🌹✏️ 6- همه بانوان ما خانهدار نیستند عدهای هم به نوعی مشغول فعالیتهای اجتماعی و حتی سیاسی میباشند. فلذا این که همه یا قریب به اتفاق، خانهدار باشند سفارش و دیدگاه شماست که در همین مصاحبه مطرح میفرمایید ولی بانوان ما هنوز خود را موظف ندانستهاند که به این سفارش شما عمل کنند. بانوان متدین ما هر کسی به فتوای مرجع تقلید خود مراجعه و بر اساس آن عمل می کند. 🌹✏️ 7- رهبر معظم انقلاب همچون امام راحل عظیم الشأن یک مربی بزرگ و زیرک و آینده نگر است و با این بیانات ارزشمند به بانوان شخصیت می دهد و آن دسته از بانوانی که هنوز به رشد سیاسی قابل انتظار دست نیافته اند را نیز غیر مستقیم به توجه و تلاش در زمینه دستیابی به این سطح از فهم سیاسی فرا می خوانند.
✍️ نتیجهگیری
به همان سخن خود در همین مصاحبه عمل کنید و سخنان یک فقیه بزرگ را دقیق و میلیمتری ارزیابی کنید.
🔹 به یاری خداوند دیگر سخنان جنابعالی در نقد دیدگاه مقام معظم رهبری در باره حضور اجتماعی بانوان و تصدی مدیریت های اجتماعی و سیاسی آنان -که در همین مصاحبه آمده است- را در آینده مورد ارزیابی قرار خواهیم داد. 🌷┅═✧❀💠❀✧═┅┄ #اکبرنژاد #نقد #دگراندیشی نقدی بر مباحث #فقه_سیاسی حجت الاسلام اکبرنژاد
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد قسمت چهارم ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ ❌ تحلیلی جهت دار بر تلفات جاده ای در ایران ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ بخشی از سخنان ایشان تحت عنوان :" سیاست هستهای امتداد استراتژی تنش در حوزه صنعت" نکته ها ♦️⬅️ 1- درست است که بازار نقد به صنعت خودروسازی در کشور ما داغ است ولی دقت در آمار و تحلیل ها را از یاد نبریم مردم به نقدهای دیگران هم سری می زنند و در مقایسه به نقاط ضعف شما پی میبرند ؛ دقت نظر مخاطبین را جدی بگیرید. ♦️⬅️ 2- میانگین تلفات سالانه 20 هزار نیست بلکه 17 هزار است. بیش از حد بزرگنمایی نکنید. ♦️⬅️ 3- حدود نیمی از تلفات ناشی از خودروهاست نه بیش تر از این. غیر فنی سخن نگویید به آمار رسمی کشور هم سری بزنید. ♦️⬅️ 4- خوب است آمار و ارقام تلفات در آمریکا را هم ذکر کنید تا قدری منصفانه تر تحلیل کنید و در جاده نقد با سرعت غیرمجاز حرکت نکنید که به تفکر خودتان آسیب جدی نزنید و سرنشینان ماشین تفکر خود را نیز مصدوم نفرمایید.
نقد و نظر ( پاسخ به شبهات )
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد قسمت چهارم
♦️⬅️ 5- نقطه ضعف در صنعت خودروسازی را پلی برای نسبت دادن نقطه ضعف در سایر صنایع قرار ندهید و ملت را تحقیر نکنید و دستاوردها و نقاط قوت او را ندید نگیرید، حداقل به صنایع مرتبط با دفاعی و تجهیزات جنگی خودمان هم اشاره ای می کردید.
♦️⬅️ 6- این که ما میبایست در صنایع دم دستی و غیرهسته ای متمرکز میشدیم و تا زمانی که در این صنایع قوی نشده ایم حق ورود به صنعت هسته ای را نداشته و نداریم، ناشی از "تفکر جزئی نگر" و "فکر بسیط" و "رشدنیافته" است، باید به جایگاه صنعت هسته ای در جهان سری بزنید و ببینید اگر در این صنعت سرمایه گذاری نکرده بودیم موقعیت ما در جهان چه اندازه بود و آیا عقب ماندگی ما قابل جبران بود و باز هم این اقتدار ملی را داشتیم!
♦️⬅️ 7- خوب است به میانگین کشته های توسط اسلحه در آمریکا و برخی کشورهای دیگر نیز اشاره ای می کردید و امنیت در ایران را نیز نشان می دادید تا مردم باور کنند شما دلسوز آنان هستید و قصد اصلاح دارید نه تضعیف و نه تحقیر و امثال آن.
🌷🌷
کشور پیشرفته آمریکا همه اش گل و بلبل
🌷🌷
بررسی تصادفات جادهای ایران و آمریکا
کد خبر:۱۱۸۲۰۷۰
تاریخ انتشار:۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۵
🔰 ♦️⬅️ به گزارش «تابناک» به نقل از دنیای اقتصاد، طبق آمارهای رسمی، سالانه بیش از ۴۰هزار نفر در تصادفات خودرویی در ایالات متحده کشته میشوند و این مساله آمریکا را در موقعیت بسیار بدی نسبت به بقیه کشورهای توسعهیافته قرار داده است. اما دقت کنید که آمریکا تنها بین کشورهای توسعهیافته از آمار تلفات جادهای بالایی برخوردار است.
♦️⬅️ طبق آمار ۴۲ هزار و ۷۹۵ نفر در سال ۲۰۲۲ در اثر تصادفات رانندگی در آمریکا فوت کردهاند. کرین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید، ماه گذشته در گفتوگو با یاهو نیوز، با اشاره به اینکه تعداد افرادی که هر سال در جادههای ایالات متحده آمریکا جان خود را از دست میدهند، با تعداد کشتهشدگان توسط اسلحه (۴۸هزار و ۸۳۰ نفر در سال ۲۰۲۱) قابلمقایسه است، تاکید کرده که درحالحاضر آمریکا در این زمینه با بحران مواجه شده است.
♦️⬅️ در مورد آمریکا این پرسش مطرح بود که چگونه کشورهای دیگر در ایمنسازی جادهها کارنامه بهتری از آمریکا داشتهاند و در این میان ایالات متحده بیشترین مرگومیر ناشی از تصادفات را در بین کشورهای توسعهیافته به خود اختصاص داده است.
در گزارشی که یاهو نیوز اخیرا منتشر کرده در این کشور، این عوامل انسانی است که موجب بروز تصادفات میشود. دلیلی که در این گزارش بر آن تاکید شده، این است که آمریکاییها بیش از دیگر کشورهای توسعهیافته رانندگی میکنند. آمریکا در تلفات ناشی از تصادفات رانندگی از کشورهای همتای خود در اروپا و شرق آسیا جلوتر است. آمریکاییها در جادههایی که رانندگی ناایمن را تسهیل میکنند، بیشتر رانندگی میکنند و به این شکل تصادفات بیشتری را رقم میزنند. به طور متوسط، آمریکاییها بیش از دو برابر فرانسویها، بیش از سه برابر ژاپنیها و حتی بیشتر از ساکنان کشور همسایه کانادا رانندگی میکنند و جای تعجب ندارد اگر سرانه مرگومیر ناشی از تصادفات در مقایسه با آلمان و بریتانیا بسیار بیشتر باشد.
البته سایر کشورها ایمنی جادهها را از طریق اقداماتی مانند محدودیت سرعت کمتر و حفاظت از خطوط دوچرخه در اولویت قرار دادهاند؛ و ترجیح دادهاند شبکههای حملونقل بینشهری (در فواصل دور و نزدیک) خود را بهبود بخشند
♦️⬅️ البته خودرو در آمریکا نیز بخشی از تقصیر تصادفات را به خود اختصاص داده است. اما نه به علت ناایمن بودن، بلکه به علت آنکه خودروها در ایالات متحده بزرگتر و سنگینتر شدهاند، بنابراین به هر چیز یا هر کسی که برخورد میکنند آسیب بیشتری وارد میکنند. جنیفر هومندی، رئیس هیات ملی ایمنی حملونقل ایالات متحده، اوایل سال جاری نسبت به افزایش خطر آسیب شدید و مرگ مسافران جادهای به دلیل افزایش اندازه، قدرت و عملکرد وسایل نقلیه، از جمله خودروهای برقی، اظهار نگرانی کرده بود
♦️⬅️ یکی دیگر از عواملی که آمریکاییها آن را جزو علل بروز تصادفات میدانند، چالشهای در ارتباط با نیروهای پلیس است 🌷 ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ #نقدی بر مباحث #فقه_سیاسی حجت الاسلام #اکبرنژاد
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
هدایت شده از سعیدیسم ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهرام همایون، مدیر شبکه سلطنتطلب: مردم از ما اپوزیسیون متنفرند!
شهادت میدهم آقای خمینی کاری کرد که بین مردم هماهنگی شگفتانگیزی به وجود آمد، به طوری که حکومتیهای زمان شاه هم جذب این رهبری شدند.
در مقابل، اکنون بین اپوزیسیون آنقدر اختلافات عمیق است که خودمان ابزار شکنجه هم شدهایم؛ باید به جمهوری اسلامی جایزه داد!
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
یک روایت از دو پرده تاریخ
🌲هشتم بهمن ۵۷
آیتاللّه خمینی با قبای نوکمدادی و عرقچین سفید درحالی که پارچه سفید با خطهای آبی روی دوشانداخته، در کلبه محقری میان دهکده نوفللوشاتو مشغول چاینوشیدن است. چند کتاب قطور کهنه اطراف خود چیده و روی میز تحریر کوچکاش مشغول تصحیح آخرین کتابش است. پنجره اتاق باز است. نسیم خنکی از میان درختان حیاط، میخزد توی اتاق؛ کاغذها را جابهجا میکند و گونههای آقا را نوازش میکند. امروز جمهوری اسلامی فقط درحد فکری در ذهن آقاست و ایده ولایت فقیه، فقط درحد نوشتههای سیاهی روی کاغذهای سفید روی میز. ابرقدرتها به تلاطم افتادهاند. روحاللّه اما کار را به خدا سپرده. او اگر بخواهد نظم ظالمانه جهانی تغییر خواهد کرد. حاجآقا چایش را مینوشد.
🌲هشتم بهمن ۱۴٠۲
آیتاللّه خامنهای در اتاق کارش در خیابان فلسطینجنوبی تهران مشغول کار است. حالا جمهوری اسلامی روی زمین است. ولایت فقیه لای کاغذها نیست. شهرهای موشکی زیر پاهایش در جریان است و ماهواره جدید، بالای سرش در مدار قرار گرفته. مشت مستضعفین پر شده. نیروهای آیتاللّه، نه در میدان ژاله تهران که در قلب بیروت و دمشق و بیخ گوش اسرائیل شهید میشوند. دریا را بچههای یمن قبضه کردهاند و خشکی را چریکهای حزباللّه و قدس و کتائب. متخصصان، آمریکای امروز را حتی قابل مقایسه با آمریکای ۵۷ نمیدانند. اسرائیل توان خروج از پیچیدهترین و طولانیترین نبرد تاریخ خود را ندارد. عکس امام روی دیوار لبخند میزند. آیتاللّه، چایش را مینوشد.
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
http://eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد
قسمت پنجم
❌ طرح آمار غیررسمی و غیرقابل قبول در باره هزینه های هسته ای
🔰┅═✧❀💠❀✧═┅┄
پس از استماع ویدیوی کوتاه فوق و دقت در مطالب آن به این چند نکته توجه فرمایید: ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ منصفانه قضاوت کنیم
1- 💠 پیشرفت های هسته ای مال همه ملت است یا فقط مسئولین؟!
2-💠 آیا سفره همه مسئولین، رنگین است؟!
3- 💠 وقتی آماری را غیر قابل باور می دانید چرا آن را بر سر زبان ها می اندازید؟!
و اما این یک حقیقت است: "وقتی شما خود را در موضعی دیگر قرار می دهید دیگر:
1- 🟡 کیک زرد هسته ای را نمی توانید کیک شادمانی "اقتدار نظام و مردم" قلمداد کنید؛
2- 🟢 غنی سازی بالای اورانیوم را دیگر نمی توانید موجب "غنای کشور و ملت در حوزه بازدارندگی" برشمارید؛
3- 🟢 و وقتی ایران را در ردیف ده کشور برتر جهان در حوزه انرژی هسته ای برمی شمارید، هرگز نمی توانید "احساس غرور" کنید!!
و اما در باره سیاستهای تنش زای ایران که سخن اصلی شماست ان شاءالله در آینده نکته هایی را خواهیم گفت. 👇 ادامه دارد
نقد و نظر ( پاسخ به شبهات )
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد قسمت پنجم ❌ طرح آمار غیررسمی و غیرقابل قبول در باره هزینه های هس
و اما
🔥 هزینه های صنعت مقتدر و غرورآفرین هسته ای
📚
⭕️ پیگیری آمارها از زبان دیگران
✍️ دبی - العربیه فارسی:
در حالی که علی اکبر صالحی دستیار رئیسجمهوری ایران و رئیس سازمان انرژی اتمی، پنجشنبه 11 مارس تأکید کرد که بودجه کل سازمان انرژی اتمی ایران طی 30 سال گذشته، 6.5 تا 7 میلیارد دلار یعنی 250 میلیون دلار در سال بوده است، محمود احمدینژاد رئیسجمهوری پیشین در 11 مه 2018 فاش کرده بود که فعالیتهای هستهای ایران، بیش از 30 میلیارد دلار برای کشور هزینه دربر داشته است. این در حالی است که به گفته علی رضا نامور حقیقی استاد دانشگاه در کانادا، اقدامات هستهای برای کشورش، 2000 میلیارد دلار تمام شده است
منبع: سایت دبی - العربیه فارسی آخرین
به روزرسانی: 11 مارس 2021
.....................................................................
⭕️ البته در سایت خبرگزاری پانا چنین آمده است: 🔰 تهران - پانا یکشنبه 22 فروردین 1400
✍️ رئیس سازمان انرژی هستهای (آقای علی اکبر صالحی ) تاکید کرد: مردم فکر میکنند میلیاردها دلار هزینه در این بخش میشود. مگر چنین چیزی امکان دارد؟ از سال ۷۰، هزینههای صنعت هستهای را بررسی کردم و تا ۹۸، حدود ۷ تا ۷ و نیم میلیارد دلار هزینه کردهایم. در این ۲۸ سال ما سالانه ۲۳۰ تا ۲۴۰ میلیون دلار برای این صنعت مقتدر هزینه کردهایم.
.......................................................................
⭕️ و حالا خوب است با مدعی آمار 2000 میلیاردی یعنی آقای علیرضا نامور قدری آشنا شویم:
✍️ علیرضا نامور حقیقی شیرازی(متولد شیراز) تحلیلگر سیاسی و استاد تاریخ است. او پیوسته با بیبیسی فارسی، دویچهوله، تلویزیون فارسی صدای آمریکا، رادیو زمانه و جنبش راه سبز همکاری میکند.او دارای دکترای علوم سیاسی از دانشگاه تهران است. او سابقا مشاور وزیر ارشاد دولت خاتمی بود و پس از اینکه تحت پیگرد قرار گرفت، به کانادا رفت.
مواضع سیاسی ایشان دارای تمایلات کاملاً اصلاحطلبانه میباشد. نامور پژوهشگر و مدرس دانشگاه تورنتو در میسیساگا است.
علیرضا نامورحقیقی،ادعای ترامپ واسرائیل مبنی بر ساخت بمب هسته ای توسط ایران را رد میکند،با این حال او معتقد است که ایران نباید وارد صنعت هسته ای میشد،زیرا به گفته او صنعت هسته ای و در پی آن ساخت بمب هسته ای بازدارندگی ندارد و همچنین، پروژه هسته ای برای ایران هزینه و خسارات زیادی در پی داشته علیرضا نامورحقیقی معتقد است که اصلاحات،کم هزینه ترین و بی خطر ترین مدل برای آینده ایران است و نباید در دام تغییر سیستم در ایران افتاد.
منبع: ویکیپدیا، دانشنامه آزاد
...............................................
👈 و اما یک پرسش
چرا باید آمار ادعایی علیرضا نامور حقیقی را بدون ذکر آمارهای رسمی بر سر زبان ها انداخت؟!!!!!!
┅═✧❀💠❀✧═┅┄ #اکبرنژاد #نقد #دگراندیشی نقدی بر مباحث #فقه_سیاسی حجت الاسلام اکبرنژاد
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
43.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد
قسمت ششم #خمینی_شناسی_ازمنظرقرآن (بخش اول)
🔰🖌┅═✧❀💠❀✧═┅┄ 💠🖌 🖌♻️
🔆 از پیامبرشناسی تا خمینی شناسی 💠 ♻️ آیا حرکت سیاسی و مدل مبارزاتی امام خمینی با حرکت سیاسی و مدل مبارزاتی پیامبران تطابق داشته؟ ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ #اکبرنژاد #نقد #دگراندیشی نقدی بر مباحث#فقه_سیاسی حجت الاسلام اکبرنژاد
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
35.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد
قسمت ششم #خمینی_شناسی_ازمنظرقرآن (بخش دوم)
🔰🖌┅═✧❀💠❀✧═┅┄ 💠🖌 🖌♻️
🔆 از پیامبرشناسی تا خمینی شناسی 💠 ♻️ آیا حرکت سیاسی و مدل مبارزاتی امام خمینی با حرکت سیاسی و مدل مبارزاتی پیامبران تطابق داشته؟ ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ #اکبرنژاد #نقد #دگراندیشی نقدی بر مباحث #فقه_سیاسی حجت الاسلام اکبرنژاد
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
32.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد
قسمت ششم #خمینی_شناسی_ازمنظرقرآن (بخش سوم)
🔰🖌┅═✧❀💠❀✧═┅┄ 💠🖌 🖌♻️
🔆 از پیامبرشناسی تا خمینی شناسی 💠 ♻️ آیا حرکت سیاسی و مدل مبارزاتی امام خمینی با حرکت سیاسی و مدل مبارزاتی پیامبران تطابق داشته؟ ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ #اکبرنژاد #نقد #دگراندیشی نقدی بر مباحث #فقه_سیاسی حجت الاسلام اکبرنژاد
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
نقد و نظر ( پاسخ به شبهات )
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد قسمت ششم
تطبیقات تطبیق مطالب بر مبارزات حضرت موسی ♦️⬅️ 1- مقطع صبر و توکل: برخوردهای نرم حضرت موسی در مواجهه با تکذیب فرعون و فرعونیان خویشتنداری می کند و در پاسخ به همین مقدار بسنده می کند که: رَبِّي أَعْلَمُ بِمَنْ جَاءَ بِالْهُدَىٰ مِنْ عِنْدِهِ وَمَنْ تَكُونُ لَهُ عَاقِبَةُ الدَّارِ ۖ إِنَّهُ لَا يُفْلِحُ الظَّالِمُونَ. (قصص، 37) «پروردگارم از حال کسانی که هدایت را از نزد او آوردهاند، و کسانی که عاقبت نیک سرا (ی دنیا و آخرت) از آن آنهاست آگاهتر است! مسلّماً ظالمان رستگار نخواهند شد!» ♦️⬅️ 2- مقطع اوج گیری مبارزات وقتی فرعون می گوید : إِنِّي لَأَظُنُّكَ يَا مُوسَىٰ مَسْحُورًا؛ (اسراء، 131) «ای موسی! گمان میکنم تو دیوانه (یا ساحری)!» 🔸حضرت موسی با زبانی تند و تیز می فرماید: وَإِنِّي لَأَظُنُّكَ يَا فِرْعَوْنُ مَثْبُورًا (اسراء، 132)؛ و من گمان میکنم ای فرعون، تو (بزودی) هلاک خواهی شد!» 🔸 همچنین در همین مقطع حضرت موسی از براندازی حکومت فرعون و جانشینی بنی اسرائیل سخن می گوید: در بحبوحه اوج گیری مبارزات و کشته شدن مستمر شماری از بنی اسرائیل به دست حکومت طاغوتی فرعون حضرت موسی با اطمینان و امیدواری سخن از دو چیز بر زبان می راند: یکی هلاکت دشمنان و دیگری جانشین شدن آنان به جای فرعون و فرعونیان عَسَىٰ رَبُّكُمْ أَنْ يُهْلِكَ عَدُوَّكُمْ وَيَسْتَخْلِفَكُمْ فِي الْأَرْضِ ( اعراف، 129)؛ «امید است پروردگارتان دشمن شما را هلاک کند، و شما را در زمین جانشین (آنها) سازد. 🔸 و خداوند نیز این گونه از سرانجام درگیری های سالیان متمادی این دو جبهه گزارش می دهد: فَأَرَادَ أَنْ يَسْتَفِزَّهُمْ مِنَ الْأَرْضِ فَأَغْرَقْنَاهُ وَمَنْ مَعَهُ جَمِيعًا (اسراء، 103)؛ پس (فرعون) تصمیم گرفت آنان را از آن سرزمین ریشه کن سازد؛ ولی ما، او و تمام کسانی را که با او بودند، غرق کردیم. 🌷✍️🌷 ✌️در 22 بهمن 1357 نیز خداوند برای انقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری خمینی کبیر همین را محقق کرد. فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا ۚ وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (انعام، 45)؛ پس ريشه آن گروهى كه ستم كردند بركنده شد، و ستايش براى خداوند، پروردگار جهانيان است. ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ #اکبرنژاد #نقد #دگراندیشی نقدی بر مباحث #فقه_سیاسی حجت الاسلام اکبرنژاد
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد
قسمت هفتم (بخش اول) ❌ مسأله حمایت از فلسطین یک وظیفه دینی است ولی جمهوری اسلامی ایران به جای آن که آن را یک "پروژه بین المللی" بداند آن را یک "پروژه شخصی و ملی" قلمداد کرده و تمام بار حمایت را بر دوش ملت ایران گذاشته و این بار سنگین را - علیرغم میل اکثر افراد جامعه- به آنان تحمیل کرده است. 🔰┅═✧❀💠❀✧═┅┄
این سخن شما بر خلاف واقعیت و تاریخ انقلاب است. رهبران نظام جمهوری اسلامی ایران نه تنها مسأله فلسطین را یک "پروژه شخصی و ملی" ندانسته اند بلکه بنیانگذار جمهوری اسلامی؛ خمینی کبیر از همان آغاز آن را یک " پروژه بین المللی جهان اسلام" معرفی کرده اند.
✍️ نمونه بیانات حضرت امام خمینی🔅 🔶 ⬅️ 1- مسأله قدس یک مسأله شخصی نیست، و یک مسأله مخصوص به یک کشور و یا یک مسأله مخصوص به مسلمین جهان در عصر حاضر نیست، بلکه حادثه ای است برای موحدین جهان و مؤمنان اعصار گذشته و حال و آینده، از روزی که مسجد الاقصی پی ریزی شد تا آنگاه که این سیاره در نظام هستی در گردش است . 25 فروردین 1361 / 19 جمادی الثانی 1402 صحیفه نور، ج 16، ص 190 👇
نقد و نظر ( پاسخ به شبهات )
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد قسمت هفتم (بخش اول)
👆 🔶 ⬅️ 2- روز قدس یک روز جهانی است. روزی نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد. روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است. روز مقابله ملتهایی است که در زیر فشار ظلم امریکا و غیر امریکا بودند، در مقابل ابرقدرتهاست. روزی است که باید مستضعفین مجهز بشوند در مقابل مستکبرین، و دماغ مستکبرین را به خاک بمالند. (صحیفه امام، ج9، ص: 277). ┅═✧❀💠❀✧═┅┄
حضرت امام نه تنها نفرموده اند که ما به تنهایی می خواهیم در برابر اسرائیل بایستیم بلکه جهان اسلام را دعوت به اتحاد و همراهی و همبستگی کرده اند
✍️ نمونه بیانات حضرت امام خمینی🔅 ♦️ ⬅️ 1- این ماده فساد که در قلب ممالک اسلامی با پشتیبانی دول بزرگ جایگزین شده است و ریشه های فسادش هر روزی ممالک اسلامی را تهدید می کند، باید با همت ممالک اسلامی و ملل بزرگ اسلام ریشه کن شود. اسرائیل قیام مسلحانه بر ضد ممالک اسلامی نموده است و بر دول و ملل اسلام قلع و قمع آن لازم است. (پیام امام خمینی در 17 خرداد 1346 به مناسبت جنگ 6 روزه اعراب و اسرائیل)
♦️ ⬅️ 2- میبینند که یک دولت پوشالی اسرائیل در مقابل مسلمین ایستاده که اگر مسلمین مجتمع بودند، هرکدام یک سطل آب به اسرائیل میریختند او را سیل میبرد مع ذلک در مقابل او زبون هستند». صحیفه امام خمینی، ج 9، ص 274
♦️ ⬅️ 3- امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸ در حرکتی هوشمندانه، آخرین جمعهی ماه مبارک رمضان را روز قدس اعلام فرمودند که موجب گسترش فرهنگ صهیونیسم ستیزی به شکل جهانی گردید و این روز نقطه آغازی بر نگارش مقالات، کتابها و آثار هنری و برگزاری نشستها، کنگرهها و اجتماعات متعدد مردمی در کشورهای اسلامی و غیر اسلامی و افشاگری جنایات وحشیانهای شد که صهیونیسم جهانی به دور از چشم جهانیان سالها مرتکب آنها میشد.
روز قدس جلوهای از همراهی مردم جهان با فلسطین است. و جلوه هایی از این همراهی را در دفاع از مردم غزه در قضیه اخیر طوفان الاقصی مشاهده می کنیم. ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ #اکبرنژاد #نقد #دگراندیشی نقدی بر مباحث #فقه_سیاسی حجت الاسلام اکبرنژاد
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد
قسمت هفتم (بخش دوم) ❌ استناد به سخنانی از رهبر معظم انقلاب برای اثبات ادعای "ایرانیسازی پروژه فلسطین" توسط رهبران نظام
متن بیانات رهبری که بدان استناد شده:
"در قضیهی حمایت از فلسطین - این یک مثالی است میخواهم بزنم - هیچ کشور و هیچ دولتی به گرد جمهوری اسلامی نرسید. این را همهی دنیا تصدیق کردند. جوری شد که بعضی از کشورهای عربی از ناراحتی دادشان بلند شد، گفتند ایران دارد برای مقاصد خود اینجا تلاش میکند! البته فلسطینیها به این حرف اعتنائی نکردند. از جمله در قضیهی غزه - در این جنگ بیست و دو روزهی چند ماه قبل - جمهوری اسلامی در همهی سطوحش؛ از رهبری و ریاست جمهوری و مسئولین گوناگون و مردم و تظاهرات و پول و کمک و سپاه و غیره، همه در خدمت برادران فلسطینیِ مظلوم و مسلمان قرار گرفتند." ┅═✧❀💠❀✧═┅┄
👇
👆 🔍نقد و بررسی
🔰┅═✧❀💠❀✧═┅┄ ﷽ استناد به بخشی از سخنان یک شخصیت و نادیده گرفتن سخنان دیگر وی در همان موضوع بر خلاف "متد تحقیق" و به دور از انصاف است. ما حتی اگر با همین روش سراغ قرآن هم برویم چه بسا در مواردی مطالب و معارف نادرستی از قرآن نتیجه می گیریم و اگر عامدانه باشد طبق آیه 150 سوره نساء، از مصادیق ✂️ (نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَنَكْفُرُ بِبَعْضٍ) می شویم.
🔑 ➕ این بخش از سخنان رهبری را هم ببینید، آن گاه قضاوت نهایی کنید:
مقام معظم رهبری در چهارمین کنفرانس حمایت از ملت فلسطین، در۱۳۸۷/۱۲/۱۴ فرموده اند:
✅ " کمک همه جانبه به مردم فلسطین و حمایت کامل از آنان واجب کفائی بر همهی مسلمانان است. دولت هائی که به جمهوری اسلامی ایران و برخی دیگر از کشورهای مسلمان به خاطر کمک به فلسطین خرده می گیرند، خود متحمل این کمک و حمایت شوند تا تکلیف اسلامی از دیگران ساقط شود، و اگر همت و توان و شجاعت آن را ندارند، بهتر است به جای خردهگیری و کارشکنی، قدرشناسِ اقدامات مسئولانه و شجاعانهی دیگران باشند."
✍️ نتیجه گیری
نظر فقهی رهبر نظام: 👈 "حمایت کامل و همه جانبه از مردم فلسطین یک واجب کفایی است." ⤵️ وقتی واجب کفایی شد این نتایج را به همراه دارد:
⬅️ 1- واجب کفایی بدان معناست که این تکلیف بر دوش همه کشورها و ملت ها آمده و همه موظفند و هر کس کوتاهی کند، نزد خدا و وجدان خود و مردم باید پاسخگو باشد.
⬅️ 2- اگر سایر کشورها و ملت ها در انجام این وظیفه کوتاهی کنند، تکلیف از دوش کشور و ملت ما برداشته نمی شود.
⬅️ 3- اگر چند کشور به میدان بیایند می توان کارها و فعالیت ها را بین آنان تقسیم کرد ولی کشورهایی که به میدان نمی آیند نمی توان بخشی از کار را متوجه آنان دانست و در نتیجه آن بخش را انجام نداد. ⬅️ 4 - کشورهایی که احساس مسئولیت کرده و به میدان آمده اند، باید با تلاش خود کشورهای دیگر را نیز متوجه این وظیفه مهم کنند ولی تا زمانی که آنان به میدان عمل نیامده اند نمی توان گوشه هایی از کار را رها کرد.
🇮🇷 جمهوری اسلامی دقیقاً بر اساس موازین فقه سیاسی عمل کرده است؛ هم همه جانبه به میدان آمده و هم همواره در راه بیدارسازی دولت ها و ملت ها و ایجاد انگیزه در آنان تلاش می کند.
🔆 نمونه های قرآنی از کمک به مظلومین
✳️ 1- حضرت موسی علیه السلام وقتی استغاثه و فریاد کمک یکی از طرفداران خود را شنید یک تنه به میدان آمد و معطل دیگران نشد" (سوره قصص، آیه 15)
✳️ 2- حضرت موسی وقتی از مصر فرار کرد و به مدین رسید دو دختر را دید که گویی به آنان اجحاف می شد و کسی در آب کشیدن برای گوسفندان به آنان کمک نمی کرد، او یک تنه و بدون هیچ چشمداشتی برای آنان آب کشید و منتظر کسی نماند. (سوره قصص، آیات 23 و 24 )
✳️ 3- حضرت خضر وقتی دیواری را دید که در حال فروریختن است و از آن جا که با اطلاعات غیبی می دانست این دیوار مربوط به دو یتیمی است که در آن جا حضور نداشتند و زیر آن گنجی پنهان است که باید تا وقتی که این دو بزرگ نشده اند در همان جا مخفی بماند، ، یک تنه آن دیوار را بازسازی کرد. این در حالی بود که اهالی آن آبادی نه تنها به او هیچ کمکی نکردند بلکه حاضر نشده بودند او و حضرت موسی را که گرسنه و غریب بودند به مهمانی بپذیرند و به همین دلیل بود که حضرت موسی نه تنها موافق با تعمیر و بازسازی آن دیوار نبود وبا حضرت خضر در این کار مشارکت نکرد بلکه اعتراض هم کرد و البته اعتراض وی بدان دلیل بود که اطلاعاتی را که حضرت خضر داشت، او نداشت. (سوره کهف، آیه 77) ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ #نقدی بر مباحث #فقه_سیاسی حجت الاسلام #اکبرنژاد
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
➕پاسخ به شبهات
❌ شبهه: ما شنیده ایم امام کاظم علیه السلام سالیان طولانی در زندان بوده اند، با این وجود می گویند ایشان فرزندان زیادی هم داشته اند. این دو مطلب به نظر متناقض با هم می آیند؛ چگونه با عقل سازگار می آید که هم انسان زندان باشد و هم فرزندان زیادی داشته باشد!!!
🔰┅═✧❀💠❀✧═┅┄ ⤵️ ✍️ پاسخ
⬅️ 1- تولد امام کاظم علیه السلام در سال 128 هجری قمری و شهادت آن حضرت در سال 183 بوده است. بنابراین عمر مبارک ایشان 55 سال می باشد.
⬅️ 2- قبل از 30 سالگی گزارشی مبنی بر زندانی شدن آن حضرت وجود ندارد.
⬅️ 3- 30 سالگی تا 41 سالگی عمر شریف ایشان مصادف بوده با حکومت مهدی عباسی (سومین خلیفه عباسی) در این مدت فقط یک بار زندانی شده اند ولی در اثر خوابی که مهدی عباسی دید، فوری آن حضرت را آزاد کرد. بنابر این در این مقطع مدت قابل توجهی در زندان نبوده اند.
⬅️ 4- بعد از مهدی عباسی، نوبت به حکومت یک ساله هادی عباسی رسید. او گرچه نه زندان که حتی تصمیم به قتل امام را نیزداشت ولی اجل به او مهلت نداد. تا این جا نتیجه می گیریم که امام تا سن 42 سالگی در میان خانواده بوده اند.
⬅️ 5- بعد از هادی عباسی نوبت به حکومت 23 ساله هارون عباسی - معروف به هارون الرشید- رسید در 13 سالی که امام در دوران هارون الرشید بوده اند گرچه چندین نوبت به زندان افتاده اند ولی باز هم بین زندانی شدن ها فاصله می افتاده است.
⬅️ 6- فقط از سال 179 تا 183 هجری قمری یعنی در 4 سال پایانی عمر مبارک آن حضرت، ایشان به شکل مستمر زندانی بوده اند و از نظر عادی و طبیعی ملاقاتی با خانواده و فرزندان نداشته اند گر چه از نظر اعجاز و کرامت هیچ بعید نمی نماید که ملاقاتی صورت گرفته باشد، اما ما سند و دلیلی برای اثبات این مطلب نداریم.
⬅️ 7- بنابر این، برای آن حضرت تا 51 سالگی به صورت عادی امکان حضور - مستمر یا منقطع- در کنار خانواده و فرزندان میسور بوده است.
⬅️ 8- در باره مجموع زندانی شدن های آن حضرت اختلاف نظر تاریخی وجود دارد . 4 سال آن قطعی است ولی رقم های 5 یا 6 یا 7 و حتی بیش تر هم گفته شده اما آنچه این جا مد نظر است، این می باشد که فقط 4 سال بوده که ایشان به صورت مستمر در زندان بوده اند یعنی از 51 سالگی تا پایان عمر مبارک.
🍃🍃✼══♻️♻️ ✍️ بیش تر بدانیم
♦️ برای ایشان از 37 فرزند (18 پسر و 19 دختر) به بالا نقل شده است. در باره فلسفه و حکمت این "تکثیر اولاد" خوب است به این نکته کلیدی🔑 توجه کنیم:
✅ امویان و خلفای اولیه بنی العباس به طور جِدّ در صدد از بین بردن نسل پیامبر بودند. شکنجه ها و کشتارهای زیاد علویون به ویژه توسط منصور و مهدی و هارون الرشید چشمگیر و زاید الوصف بوده است. 💢 در این شرایط امام کاظم تکثیر نسل را امری ضروری می دانسته اند تا نسل پیامبر منقطع نگردد ┅═✧❀💠❀✧═┅┄
✅ 👈 با الگوبرداری از آن حضرت باید گفت: در شرایط کنونی ما نیز مسآله "تکثیر اولاد" امری لازم و ضروری است. ┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
زنده به گور کردن دختران .mp3
2.66M
شبهه
❌ اگر اعراب منطقه حجاز در دوران جاهلیت، دخترانشان را زنده به گور می کردند، پس چگونه نسلشان ادامه می یافت؛ چرا که وقتی دخترانی نباشند تا مادر شوند، چگونه ممکن است پسرانی به وجود بیایند تا مایه افتخار آنان باشند؟ 🔰┅═✧❀💠❀✧═┅┄
⤵️ ✍️ پاسخ
♦️ ⬅️ 1- این کار زشت و نابخشودنی را همه اعراب جاهلی منطقه حجاز انجام نمی داده اند؛ به دلیل آن که آنچه را که آیه 58 نحل و 17 زخرف برای همه آنان اثبات می کند فرهنگ ناگوار و غیر قابل تحمل دانستن بشارت دختردار شدن بوده نه زنده به گور کردن دختران (ظَلَّ وَجْهُهُ مُسْوَدًّا وَهُوَ كَظِيمٌ)
♦️ ⬅️ 2- آیه 59 نحل گویاترین دلیل است بر این که آنان دو گزینه پیش روی خود می دیده اند؛ یکی نگه داشتن دختر متولد شده؛ البته با تحمل ذلت و خواری و ننگ و دیگری زنده به گور کردن او ( أَيُمْسِكُهُ عَلَى هُونٍ أَمْ يَدُسُّهُ فِي التُّرَابِ)
♦️ ⬅️ 3- اگر همه اعراب جاهلی از میان دو گزینه فوق، زنده به گور کردن دختران را برمی گزیدند، قرآن با صراحت این مطلب را بیان می کرد. در حالی که خداوند بعد از آن دو گزینه می فرماید: "أَلَا سَاءَ مَا يَحْكُمُونَ"؛ یعنی هر دو گزینه، اشتباه و بلکه گزینه سوم صحیح بوده و آن "نگه داشتن دختران اما نه با احساس ننگ و خواری بلکه با احساس عزت و سربلندی" می باشد.👇
نقد و نظر ( پاسخ به شبهات )
شبهه ❌ اگر اعراب منطقه حجاز در دوران جاهلیت، دخترانشان را زنده به گور می کردند، پس چگونه نسلشان ادا
♦️⬅️ 4- یکی از علل حاکم شدن جو ناخوشایند دانستن دختران در منطقه حجاز این بوده که دخترانی از قبیله "بنی تمیم" به اسارت رفته بودند، پس از رایزنی ها و قبول متخاصم مبنی بر آزادسازی آنان، دختر "قیس بن عاصم" ترجیح داد در نزد همان اسیرکننده اش بماند و نزد خانواده اش باز نگردد. این قضیه برای قیس – که بزرگ آن قبیله بود- بسیار سنگین تمام شد و با خود عهد کرد که از این به بعد هر دختری که از او به وجود آمد، فوری او را زنده زنده در خاک پنهان کند تا دیگر چنین ننگی بر دامن شکوهمند او ننشیند وهمین کار را هم کرد و گفته اند تا آخر عمرش صاحب 17 دختر شد و همه آنها را زنده به گور کرد. 👈 از آن جا که مردم یک قبیله از بزرگ خود الگوبرداری می کردند، قبیله بنی تمیم هم همین عمل را سرلوحه زندگی اجتماعی خود قرار دادند. کم کم برخی قبایل دیگر نیز این عمل را پسندیدند و این فرهنگ تا اندازه ای گسترش یافت.
یادآور میشویم که علل دیگری نیز می تواند در میان باشد؛ مانند جنگجو نبودن زنان و دختران در تخاصمات و جنگ ها و سودآور نبودن کارهای آنان در تامین اقتصاد خانه و خانواده ولی با این همه به نظر می آید دلیل اصلی همان دلیل اولی است که گفته شد. ┅═✧❀💠❀✧═┅┄
نتیجه گیری
👈 این عمل زشت فقط در مقطع کوتاهی، آن هم توسط برخی افراد انجام می شده و با ظهور اسلام این عمل، متوقف گردیده است، بنابراین مشکلی اساسی در تداوم نسل به وجود نیاورده است. ‼️ یک هشدار
آیا سقط جنین هایی که بدون ضرورت فقهی و با رضایت پدران و بلکه پدران و مادران انجام میشود، تداوم همان فرهنگ جاهلی صدر اسلام نیست و این افراد فردای قیامت بر اساس آیات 8 و 9 سوره تکویر مورد مؤاخذه قرار نمی گیرند که " بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ؛ این کودکان به کدامین گناه کشته شدند؟! ┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
پاسخ به شبهات
شبهه
❌ در دعوت به توحید باید پلکانی و تدریجی عمل کرد نه ناگهانی و پرشی؛ نباید از همان آغاز پا را روی آخرین پله گذاشت!!
🔰┅═✧❀💠❀✧═┅┄
⤵️ ✍️ پاسخ
♦️ ⬅️ پیامبران در اولین جمله ها بدون محافظه کاری و ترس و واهمه سخن از توحید می گفتند و نقطه حساس مرکزی را هدف قرار می دادند. منتهای امر برای توسعه این سخن سیر کوتاه تدریجی و پلکانی را می پیمودند.
در زمان رسول خدا مشرکین قریش الله را به عنوان خالق و آفریننده انسان و جهان قبول داشتند و آیاتی از جمله آیات 25 لقمان و 38 زمر حاکی از آن می باشد.
👈شرک عصر جاهلی
مشکلی که اعراب جاهلی داشتند این بود که الله و خالق را رب انسان و جهان نمی دانستند و برای هر نوع و صنفی از موجودات رب خاصی قائل بودند و بت ها را نیز نشان و نمادی از آن رب ها می دانستند نه رب واقعی. این طرز تفکر در گذشته ها هم رواج داشته مثل معاصرین حضرت یوسف به گواهی آیه 39 سوره یوسف.
🚀 غار حرا؛ پایگاه دوربرد و نقطه زن
در اولین آیه ای که بر رسول گرامی اسلام در غار حرا نازل شد با صراحت اعلام شد که رب، همان خالق است و با این بیان خط قرمزی بر تفکر باطل شرک ربوبی و در نتیجه شرک عبادی کشیده شد و برای اعلام این مطلب هیچ تدریج و خوف و هراسی ملاحظه نشد. 🔸 بر پلکان سریع السیر
✍️ از نظر ترتیب نزول، ابتدا سوره علق و بعد سوره های قلم، مزمل، مدثر و حمد به ترتیب نازل شده اند.
در اولین آیه سوره علق خالق به عنوان رب پیامبر اعلام شد نه رب العالمین " اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ"
در سیر تدریجی نزول آیات، در آیه 9 سوره مزمل، رب پیامبر اسلام به عنوان "رب المشرق و المغرب" معرفی گردید و سرانجام در آیه 2 سوره حمد به اوج خود رسید و الله – همان خالق و رب پیامبر و مشرق و مغرب- به عنوان رب العالمین معرفی گردید و بساط شرک ربوبی از نظام عقیدتی ایده آل اسلامی به کلی برچیده شد.
💠 و اما در فاصله آیه اول سوره علق تا آیه دوم سوره حمد اوصافی برای رب در آیاتی مثل(2 تا 5 علق – 7 و 19 و 29 و 32 و 34 و 49 و 55 قلم – 20 مزمل و 3 و 7 و 31 مدثر) بیان گردید تا گستره علم و قدرت و رحمت رب مورد نظر، به مشرکین نمایانده شود و سزاوار بودن او برای رب بودن اثبات گردد. 🔰┅═✧❀💠❀✧═┅┄
✅ الگوگیری
مسائل اصلی و مبنایی و اهداف عالیه را باید همان ابتدای کار فرهنگی🚀 بدون خوف و هراس و محافظه کاری بیان کرد و به بهانه تنش زدایی نباید از بیان آن خودداری کرد ولی در گستره ی هدف و دامنه های آن، 🌷🌷 در اغلب موارد باید به شکل تدریجی و پلکانی و با استدلال و همراه کردن عواطف و با ظرافت و لطافت به پیش رفت. ┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
میخائیل گورباچف، رهبر شوروی کمونیستی گفته است:
امام خمینی(ره) فراتر از زمان میاندیشید و در بعد مکان نمیگنجید. او توانست اثر بزرگی در تاریخ جهان به جای بگذارد.┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
کوفي عنان دبيرکل اسبق سازمان ملل که در زمان تصدي اين سمت دو بار در جريان سفرهايش به تهران با رهبر معظم انقلاب ديدار کرد، از شخصيت معنوي رهبر انقلاب این گونه تمجيد کرده بود:
در دوران نوجواني در مورد شخصيتهاي کاريزما مطالعه ميکردم و هميشه اين سؤال برايم مطرح بود که اگر زماني رو به روي يک شخصيت کاريزما قرار گيرم چه عکسالعملي خواهم داشت.
در ملاقات با آيتالله خامنهاي احساس کردم که کسي را مثل او نديدهام. شخصيت معنوي ايشان چنان مرا گرفت که از خود پرسيدم: چرا شخصيتي مثل من دبيرکل سازمان ملل باشد و از معنويات چيزي نداشته باشد؟
با ديدن آقاي خامنهاي آن شخصيتهايي که مرا جلب کرده بودند فراموش کردم و تحت تأثير شخصيت معنوي ايشان قرار گرفتم. من شخصيتهاي معنوي در دنيا زياد ديده بودم، ولي هيچ يک، از مسائل سياسي اطلاع نداشتند. با ديدن آقاي خامنهاي اوج قداست آن شخصيتهاي سياسي از ذهن من پاک شد.
┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
خاویر پرز دکوئیار دبیرکل سازمان ملل
در بحبوحه جنگ تحمیلی به ایران آمد، دیداری هم با رئیسجمهور وقت (آقای خامنهای) داشت.
دکوئیار پس از آن دیدار پرسیده بود:
رئیسجمهور شما از کدام دانشگاه علوم سیاسی فارغ التحصیل شده است.
دکوئیار افزوده بود: من مدرک دکترای علوم سیاسی دارم و 30سال است کار سیاسی میکنم و چند سال است دبیرکل سازمان ملل هستم، در این مدت شخصیتهای سیاسی و رئیسجمهورهای بسیاری را دیدهام اما تاکنون شخصیتی به سیاستمداری و هوشمندی او ندیدهام.
┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/naqd_naza⏮
کاندولیزا رایس وزیرسابق امور خارجه آمریکا و مشاور ارشد جرج بوش گفته: رهبر ایران میتواند نقشههایی را که بهترین ذهنها، با صرف بیشترین بودجهها، در زمانی بسیار طولانی کشیده و مجریانی ماهر اجرای آن را به عهده گرفتهاند، با یک سخنرانی یکساعته خنثی کند.┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/naqd_naza⏮
پوتین رئیسجمهور وقت روسیه، بعد از نخستین دیدار خود با مقام معظم رهبری
در برگشت به کشور روسیه، خبرنگاری از وی درباره نظرش راجع به رهبری ایران میپرسد و وی در پاسخ میگوید:
«من مسیح را ندیدهام، اما تعاریف او را در انجیل شنیده و خواندهام، من مسیح را در رهبری ایران دیدم».
┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
بینظیر بوتو نخست وزیر فقید پاکستان یکی از شخصیتهای موثر جهان اسلام میگوید: جمهوری اسلامی برای ما از اهمیت بسیاری برخودار است. پیامهای امام خمینی(س) در آینده نیز چراغ هدایت مسلمانان است و ملتهای مسلمان در آینده نیز از پرتو نورانی افکار و اندیشههای والای حضرت امام استفاده خواهند کرد. ┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
پروفسور حامد الگار، استاد اسلامشناسی در دانشگاه کالیفرنیای آمریکا گفته است:
یک مسلمان هرچه قدر بخواهد از یک شخصیت بزرگ معنوی تعریف و تمجید کند، به خاطر آن که بزرگی و عظمت تنها از آن خداست و نمیتوان شخصی غیر از خداوند را با این صفات خواند، بهتر است در عوض به کارگیری چنین لفظی گفته شود که عظمت و بزرگی خداوند به نحو نادری در آن فرد جلوه پیدا کرده و او را به آیتی از «الله» مبدل ساخته است.
امام خمینی رحمةالله قطعاً چنین آیتی بود. هرکس که سعادت حضور درکنار او را داشته باشد میداند، زیارت وی حتی هنگامی که او یک کلمه سخن نیز نمیگفته، عمیقترین تاثیر را بر روی آدمی میگذاشت. راز این تاثیر در همان ویژگی الهی نهفته است.
┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/naqd_naza⏮
هنری کیسینجر، استراتژیست و مشاور یهودیالاصل رئیسجمهور سابق آمریکا:
آیتالله خمینی، غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرد. تصمیمات او آنچنان رعدآسا بود که مجال هر نوع تفکر و برنامهریزی را از سیاستمداران و نظریهپردازان سیاسی میگرفت. هیچکس نمیتوانست تصمیمات او را از پیش حدس بزند. او با معیارهای دیگری، غیر از معیارهای شناختهشده در دنیا سخن میگفت و عمل میکرد؛ گویی از جایی دیگر الهام میگرفت.
دشمنی آیتالله خمینی(ره) با غرب، برگرفته از تعالیم الهی او بود. او در دشمنی خود نیز خلوص نیت داشت.
┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
امیر مؤمنان علیه السلام در مورد عالمان حقیقی اسلام میفرماید:
« هَجَمَ بِهِمُ الْعِلْمُ عَلَى حَقِيقَةِ الْبَصِيرَةِ وَ بَاشَرُوا رُوحَ الْيَقِينِ وَ اسْتَلَانُوا مَا اسْتَوْعَرَهُ الْمُتْرَفُونَ وَ أَنِسُوا بِمَا اسْتَوْحَشَ مِنْهُ الْجَاهِلُونَ، وَ صَحِبُوا الدُّنْيَا بِأَبْدَانٍ أَرْوَاحُهَا مُعَلَّقَةٌ بِالْمَحَلِّ الْأَعْلَى؛ أُولَئِكَ خُلَفَاءُ اللَّهِ فِي أَرْضِهِ وَ الدُّعَاةُ إِلَى دِينِهِ؛ آهِ آهِ، شَوْقاً إِلَى رُؤْيَتِهِمْ. »
آنان با نور دانش به حقیقت ادراک و بصیرت رسیدند و جوهره یقین را با جان خود دریافتهاند و آنچه را که بر افراد رفاه طلب دشوار مینمود راحت و آسان گرفته و با آنچه که ناآگاهان از آن بیم داشتند، مانوس شدند. با بدنهایی همنشین دنیا گشتند که روحهای آنها به [قلههای رفیع] عالم ملکوت پیوند خورده است.
آنان جانشینان خدا در زمین او و دعوتکنندگان مردم به سوی دین اویند. آه! آه! چقدر مشتاق دیدارشان هستم!
┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/naqd_nazar ⏮
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد قسمت هشتم
❌ اشتباه تحلیلی
بر اساس آمار باید گفت؛ نزدیک به ۳۰ درصد مردم در راهپیمایی (22 بهمن 1402) شرکت کرده اند و بالغ بر ۶۰ میلیون نفر یعنی ۷۰ درصد مردم حاضر به شرکت در این رفراندوم نشدهاند با این حساب اگر بخواهیم راهپیمایی را به معنای "موافقت مردم با نظام" تفسیر کنیم و بگوییم: اگر مردم علاقه به نظام نداشتند، در راهپیمایی حضور پیدا نمیکردند، نتیجه مطلوبی در پی نخواهد داشت؛ زیرا اکثریت مردم در این راهپیمایی شرکت نکرده اند و پاسخ نه به آن دادهاند.
از همینرو، جریان انقلابی مدام نباید روی این راهپیمایی مانور دهد و خود را قشر اکثریت در نظام جا بزند؛ چرا که اکثریت مردم با عدم شرکت خود، پاسخ معناداری را به حاکمیت دادهاند که لازم است روی آن تأمل شود.
🔰┅═✧❀💠❀✧═┅┄ ✍️ پاسخ
💥 تأملات و مطالعات میدانی
دلیل شما اعم از مدعاست و نمی تواند مدعای شما را اثبات کند؛ چون عدم شرکت، دلیل بر مخالفت با نظام و نه گفتن به آن نیست. اگر تأمل کنید و یا دست به تحقیقات میدانی بزنید، به "اشتباه محاسباتی" و "ضعف تحلیل"خود پی می برید. 👇ادامه دارد