#طلبگی #تبلیغ
💠 امکانات انتقال فرهنگ دین
🔻 حوزههاي شيعي بايد هويت خودش را بشناسد، ملتزم باشد و اين کار ابزارش هم از قبل آماده شده است. نه اهل سنت، نه اديان ديگر مثل مسيحيت، نه يهود، ابزار براي به روز رساني ندارند.
🔸 يک جريان محرم و صفر در شيعه هست که همه [را دگرگون می کند.] اينها امکانات است، امکانات انتقال فرهنگ دين است، امکانات انتقال محتوا و مفاهيم بلند است، امکانات انتقال مراتب عالي ولايت است.
🔹 يا فرصتی مانند ایام نيمه شعبان را باید غنیمت شمرد، جريان مهدويت قابل طرح است، جريان مهدويت در شيعه اميدساز است و باید اين معارف را منتقل کرد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#آیت_الله_آقا_بزرگ_تهرانی #اعمال
💠 توفیق انس با اعمال عبادی
🔻 حضرت والد[آیت الله ناصری] مي فرمودند: يک سال در ماه مبارک رمضان در شدت گرما، با پيراهن در حوض رفتم، پيراهنم را خيس کردم و به مسجد کوفه رفتم.
🔸 ديدم خيلي هوا گرم است، نزد قبر حضرت مسلم رفتم، در سايه ايستاده بودم و مسجد را تماشا مي کردم، ديدم پيرمرد 75 ساله اي در مقام رسول خدا دو رکعت نماز خوانده، دارد به مقام جبرائيل مي رود. او قبا بر تن داشت، عبايش را تا کرده بود و در دستش گرفته بود، عمامه اش را روي عبايش گذاشته بود و يک دستمال بزرگ خيس کرده بود و روي سرش گذاشته بود و خيلي با تأنّي عبادات را به جا مي آورد و نماز مي خواند. جلو رفتم، ديدم حاج آقا بزرگ تهرانی صاحب کتاب شریف «الذريعه» است.
🔸 اين حقيقتي است که اگر انسان با اين برنامه هاي عبادي انس گرفت، مي بيند که به جواني و پيري نيست، به فرصت هم نيست، توفيق فرصتش را هم خودشان بايد بدهند، همتش را هم بايد خودشان بدهند. گاهي يک پيرمرد ۷۵ ساله در اين گرما، مقام به مقام چنین عبادت مي کند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#آیت_الله_محمد_تقی_بافقی
💠 برخورد رضا شاه با آیت الله بافقی
🔻 روزی رضاشاه زن و بچه خود را با کشف حجاب به قم و حرم آورده بود، آیت الله محمدتقي بافقي وقتی متوجه می شود با ناراحتی نهی از منکر ميکند... به رضاشاه خبر می دهند... رضا شاه با چکمه وارد حرم حضرت معصومه ميشود به او نشان ميدهند پيرمردي را که داشت نماز ميخواند، خلاصه ميافتد به جان شيخ و او را کتک می زند... بعد ايشان را به شهر ري تبعيد ميکند.
🔸 بعد از مدتي مادر رضاشاه ميميرد، به او ميگويند: مرسوم است يک نفر بيايد نماز ميتي بخواند چه کسي را بگويیم؟ رضا شاه گفته بود: آن شيخي را که من آن روز در حرم زدم به او بگویید... زیرا يک يابن الحسني ميگفت که مو بر اندام من راست ميشد! آن يک چيز ديگر است. حقيقت کار خود را ميکند، حتي در دل چنين سنگي نفوذ ميکند، این حقيقتي است که آن بزرگان داشتند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
💠 استدلال هشام با استمداد از امام صادق علیه السلام
🔻 یحیی برمکی ميخواست جلو خلیفه، هشام از شاگردان امام صادق را بکوبد از او پرسید: شما که هر سؤالي از تو بکنند [جواب ميدهي] بگو ببینم عباس و اميرالمؤمنين که براي مخاصمه نزد ابوبکر رفتند حق با کدام بود؟
🔸 ميخواست هشام را گير بيندازد؛ چون از طرفي هشام شيعه محکم و معتقد به اميرالمؤمنين عليه السلام بود و طرف دیگر عباس بود که بني العباس [به او منتهي ميشوند] و اسباب دردسر ميشد. پرسید: در اين مخاصمه بین اميرالمؤمنين و عباس کدام حق بودند و کدام باطل؟
🔹 هشام ميگويد: اين سؤال تا به حال به ذهن من نيامده بود و من يک دفعه متحير شدم که اگر بگويم عباس بر باطل بوده اين گردن من را ميزند... ظاهرا می گويد: در همان لحظه متوجه امام صادق عليه السلام شدم یادم آمد که حضرت يک بار به من فرمودند: «هشام تو مؤيد به روح القدس هستي مادامي که نظرت باشد که از ما دفاع کني!» تا اين به دلم خطور کرد دلم روشن شد و يک چيزي به يادم آمد،
🔸 يادم افتاد به مخاصمه دو ملکي که نزد داود رفتند. (سوره صاد/۲۲) گفتم: جناب يحيي دو ملکي که خدمت جناب داود رفتند اينها حتماً بايد يکي بر باطل باشد؟ يا اينکه راه سومي دارد؟ گفت: چطور؟ گفتم: اينها آمده بودند يک تذکري به داود بدهند. اميرالمؤمنين عليه السلام و عباس نیز رفتند نزد ابوبکر که فقط تذکر بدهند که ارثي نصيب ما هست و هر دو بر حق بودند. خلیفه خيلي خوشش آمد از اين نحو استدلال کردن و گفت: احسنت! ( ر.ک: الفهرست شیخ طوسی، باب هشام.)
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#آیت_الله_محمد_تقی_بافقی
💠 حفظ کرامت طلاب در سیره آیتالله بافقی
🔻مرحوم آيت الله العظمی بهاءالديني از مرحوم آیت الله محمدتقي بافقي زياد صحبت ميکردند، ایشان فاصله بين قم تا جمکران را مرتب به عشق حضرت پیاده ميرفتند و يکي از کارهاي ايشان اين بوده که سنگهاي جاده را کنار مي زدند که زائرين اذيت نشوند.
🔸 آیت الله بهاءالديني ميفرمودند: به خاطر حفظ کرامت طلبهها ايشان خود را به زحمت ميانداخت و شهريه شان را يک نفر يک نفر درِ حجراتشان ميدادند، با اين گذشت ها توانستند حوزه را نگه دارند و مراعات کرامت طلبگي و نکات و دقائق اخلاقي را بکنند. توسلات ايشان به حضرت، برای طلاب جایگاه خاص داشت.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#اعمال
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir
#ایمان #خواب #ارتباط_با_ارواح_اولیا
💠 راه ایمان به غیب
🔻 ديدگاه ما بايد از ماديت صرف در بيايد. چرا فرمود: الذين یومنون بالغيب؟ اهل ايمان کسانی هستند که ايمان به غيب بياورند و ايمان به غيب امکان ندارد مگر اينکه انسان ببيند.
🔸 گاهي همين خواب هاي جزئي که انسان مي بيند، مثل قطعه های يک پازل بعد از مدتي انسان را به يک سري باورهاي عالم غيبي مي رساند، دل آرام آرام گزارش مي دهد که پشت اين پرده خبرهايي هست.
🔹 یکی از راه های شناخت و ایمان به غیب براي اهل ايمان، برزخ اموات است اینکه انسان با آرامش به قبرستان برود، ارواح موجوداتي لطیف اند که در عالم غيب زندگي مي کنند، در برزخ دارند زندگي مي کنند، به خاطر شدت ارتباط و اتصالي که قبلاً بوده و علقه و علاقه اي که بين طرفين هست احتمال ارتباط بالا مي رود.
ادامه دارد...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
ادامه مطلب قبل...
#آیت_الله_شیخ_عباس_قمی
🔻 فرزند مرحوم آشيخ عباس قمی رضوان الله تعالي عليه فرموده بود کتابي در منزل ما بود مي دانستيم که اين را پدرمان امانت گرفته، ولي نمیدانستيم از کیست؟
🔸 يک شب به خواب پسرشان، آمده بودند و فرموده بودند: پسرم! اين کتاب را از فلاني گرفتم به او بازگردان. ايشان کتاب را بر مي دارد و مي برد به صاحبش می دهد. در راه، کتاب به زمين می افتد و گوشه جلدش لطمه مي خورد.
🔹 شب دوباره مرحوم آشيخ عباس قمي به خواب ايشان مي آيند و مي فرمايند: پسرم! اين کتابي را که شما بردي در راه به زمین افتاد لطمه خورد، يا برو رضايتش را جلب کن يا بالاخره تاوانش را بده. مي رود و رضايتش را جلب مي کند. اين ارتباط بين انسان و ارواح، انسان را با عالم غيب، آشنا ميکند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#جهل
💠 بندگی و تسلیم
🔻 ناداني بد است؛ ولي بدتر از آن، کج فهمي است. جهل اگر مرکب شد خيلي انسان را عقب مياندازد.
🔸 حضرت موسي عليه السلام پيغمبر خداست، صاحب وحي و کليم الله است، زماني که بني اسرائيل به مشکل برخوردند اين مقدار اعتقاد داشتند که آمدند نزد پيامبرشان و گفتند: چه کار کنيم؟
🔹 حضرت ميفرمايد: «إِنَّ اللَّهَ يأْمُرُکمْ أَنْ تَذْبَحُوا بَقَرَةً؛ خداوند به شما امر می کند گاوی را ذبح کنید. بقره/۶۷» حضرت موسی ميداند چه دارد ميگويد، ميداند چه کار دارد ميکند؛ ولي مخاطبين کساني هستند که ميگويند: «قالُوا أَ تَتَّخِذُنا هُزُواً؛ گفتند آیا ما را مسخره می کنی؟»
🔸 بين ادراک و عمل يک نبيِّ متصل به وحي و بين مردم چقدر فاصله هست! مردمي که خودشان را پيرو ميدانند، به حسب ظاهر اعتقاد دارند؛ ولي از عمق قضايا بيخبر هستند.
🔹 اين فاصله از کجا پيدا ميشود؟ اينها که مؤمن هستند، اينها که پيغمبر را قبول دارند و براي رفع مشکلشان نزد او آمدند، اينها خيلي در قضايا همراهي کردند. ميشود. بترسيم از اينکه ما عقب بيفتيم، بترسيم از اينکه ما نیز فاصله پيدا کنيم!
ادامه دارد...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
ادامه مطلب قبل...
🔻 حالا هم که بنا شده به جديتِ حضرت موسي، اينها دنبال بقره بروند، دائماً بهانه تراشي ميکنند. اهل ايمان هستند ولي حدشان پايين است، آنقدر هم پايين است که مطالب وحياني نابي که حضرت موسي اينها را براي احياء موتي آماده کرده، اصلاً نميتوانند بپذيرند، چرا؟ يک جايي توجيه نيستند.
🔸 نبي شناسي و امام شناسي، يک کليد دارد که عموماً ما اين کليد را نداريم و قضاوتهايمان در حد فهم خودمان است، چيزي هم دست ما را نميگيرد.
🔹 حضرت موسي که ميتوانست خودش کار را حل کند، خيلي موارد بوده؛ ميگويد: حضرت را ديدم، حالا امام را يا نبي را که زير لب چيزي گفت، مشکل حل شد، مرده زنده شد؛ ولي چرا قرآن ميآيد اين را مطرح ميکند؟ شايد ميخواهد يک شاخصي، يک علامتي، يک چراغي، يک نوري، دست افراد دهد که يک کليد هست،
🔸 اينهايي که ما به آن مشغول هستيم کم است! اينها چيزي را درمان نميکند، اينها مرده را زنده نميکند، دل مرده را هم زنده نميکند. آن کليد، اساسي است و قرآن ميخواهد خودش تفضلاً در اختيار افراد قرار دهد، منتهي افراد خودشان را کنار ميکشند و سر ميپيچانند.
ادامه دارد...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
ادامه مطلب قبل...
#شاکله #قرآن
🔻 جبلّيات انسان، داشته ها و ادراکات ذخيرهاي، ادراکاتي که از پدر به فرزند به ارث رسيده، اين ادراکات ژنتيک طبقه طبقه، در جان انسان رخنه کرده، ادراکاتي که خودش خرده خرده و يک آجر يک آجر روي هم چيده، اينها کوه کوه و جبل شده؛ لذا حالا هر جايي که کم ميآورد، به حِجر و تحجّر در ادراکاتش پناه ميبرد. «ينْحِتُونَ مِنَ الْجِبالِ بُيوتاً آمِنينَ. حجر/۸۲»
🔸 ولي وقتي با قرآن انس پيدا شد، در وجود انسان رخنه ميکند، سرسختيها، تحجر و جبليات و اندوختههاي انسان را نرم ميکند. «لَوْ أَنْزَلْنا هذَا الْقُرْآنَ عَلى جَبَلٍ لَرَأَيتَهُ خاشِعاً مُتَصَدِّعاً مِنْ خَشْيةِ اللَّهِ. حشر/۲۱» ولی بايد کاري کنيم که حقيقت تنزل از آيات الهي، با اين خواندن در وجود ما شکل بگيرد، وقتي که به دل نشست، دل را خاشع ميکند. روح عبادات، اين توجه [وتسلیم] است.
🔹 «إِنَّ اللَّهَ يأْمُرُکمْ أَنْ تَذْبَحُوا بَقَرَةً قالُوا أَ تَتَّخِذُنا هُزُواً قالَ أَعُوذُ بِاللَّهِ أَنْ أَکونَ مِنَ الْجاهِلينَ» شما داريد چه ميگوييد؟ روح يک پيامبر، راقيتر و بلندتر از اين است که بخواهد شما را مسخره کند. اينها کارهاي افراد جاهل است، حرف از عمق معارف است، ایشان ميخواهد نه اينکه مرده را زنده کند، زنده کردن مردهها را هم ياد بدهد، دلهاي مرده چطوري زنده ميشوند؟ تا اینکه برويم به سراغ طبقه طبقه در معارف قرآني، انسان متحير ميشود، ولي اينها را ما بايد بيشتر کار کنيم، روايات اهلبيت را نیز در این باره ببينيم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
سخنرانی حجت الاسلام ناصری 98.9.8.mp3
7.76M
#سخنرانی_صوتی #طلبگی #تبلیغ
🎧 موضوع: طلبگی و تبلیغ؛ بایدها و نباید ها (مخصوص طلاب)
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🗓 تاریخ جلسه: 1398/9/8
📍 در جمع اردوی طلاب و فضلای مدرسه علمیه صاحب الزمان علیه السلام اصفهان در قم
👈 به لحاظ محتوای ارزنده، استفاده از این فایل به تکتک طلاب محترم توصیه میشود.
🔺 @nasery_ir
#موت_اختیاری #سلوک #خواب
💠 موت اختیاری و سلوک قانونمند
🔻 به ما سفارش شده: «موتوا قبل ان تموتوا» حال که چنین مأموریتی داریم موت اختياري را مي خواهيم تجربه کنيم و تا اين براي مؤمن حاصل نشود به آن معاني بلند نمي رسد.
🔸 براي موت اختياري قرآن اشارات و لطائفي دارد که بايد در آن بيشتر دقت کرد. ازجمله « نوم و خواب » است که در آن لطائفي نهفته است که انسان را به موت اختياري هدايت مي کند.
🔹 اگر يک مجموعه سير و سلوک قانونمند نباشد قابل اجرا نيست و متأسفانه تمام اين ريزه کاري ها پراکنده است و یک جا مدون نیست و اين فصل، فصل خوبي است که به فضل الهي ما اين دوره سلوک عملي را تدوین کنیم.
🔸 خيلي وسيع است، اما امکانش هست و بزرگان ما هم لطائفي در اين زمينه از قرآن و روايات، به دست آورده بودند، مطالب نابي که انسان چگونه حرکت کند؟ راهش نیز کوتاه تر باشد و به موت اختياري برسد. موت اختياري نیز انواعی دارد.
ادامه دارد...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
ادامه مطلب قبل...
#ریاضت
🔻 موت اختياري انواع و اقسامی دارد، يک نوعِ صحيحِ مورد تأييد اهل بيت (علیهم السلام) و مورد تأیيد قرآن کريم را می خواهیم.
🔸 شيعه بداند که اين گوهر را اهل بيت برايش هديه گذاشته اند و ما نتوانسته بوديم استفاده کنيم و این قاعده حالا قانونمند شده، قابل ارائه شده و طوری هم باشد که راه سوء استفاده را ببندد.
🔹 الآن از بس بر این موضوع و قواعد آن جهل حاکم است که يک نفر که به دلائلي امتيازي پيدا کرده، مرتبه خودش را با مراتب عاليه خلط مي کند، فرض کنيد فردی [با ریاضت هایی] توانایی هایی پیدا کرده است ولی این استقلالاً ارزش ندارد، وقتي ارزش دارد که مو به مو با قواعد قرآني و نکات و دقائق روايات اهل بيت (ع) منطبق باشد وانسان را به نور نزديک کند و کسي که به نور نزديک شود از خيلي قضايا دور مي شود.
ادامه دارد...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
ادامه مطلب قبل...
#ملاحسینقلی_همدانی #ریاضت #بودا
🔻 مرحوم ملاحسينقلي همدانی مي فرمايد: اگر کسي اهل روشنائي دل باشد بالوجدان حس خواهد کرد که [مثلا] وقتي شاربش (سبیل) را بلند مي گذارد دلش تاريک مي شود؛ يا وقتي که مقيد مي شود به نخوردن گوشت، دلش تاريک مي شود.
🔸 اينها حقائقي است که اهل بيت علیهم السلام فرموده اند و ما در این مسير بايد رشد کنيم نه در مسير فوق العادگي هاي صِرف، فوق العادگي هاي صرف را بودائي ها هم دارند ولی خيلي با هم متفاوت است.
🔹 ظرایف و دقایق این تفاوت ها را می توان از متن قرآن به برکت اهل بيت به دست آورد. این قواعد در قرآن به خصوص در داستان های انبیا در قرآن وجود دارد.
ادامه دارد...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
ادامه مطلب قبل...
🔻 ولی لازم است ما مقداری با قرآن آشنا شويم، مقداری از تنگي هاي نفساني، خودمان را نجات دهيم، از اغراض مادي خودمان را نجات دهيم تا لذتش را حس کنيم. معناي نزول ملک و معناي نزول روح را حس کنيم.
🔸 ملک وقتي نازل مي شود، چرا ما منتظریم يک فردي را ببينيم؟ چهره زيبا داشته باشد و به جاي دو دست دو بال داشته باشد؟ حتماً نبايد اين جور باشد.
🔹 گاهي حس و حالي برانسان غالب مي شود که آثار يک نوع نزول رحمت، برکت و ملک هست! بايد اينها را قدر دانست ادامه داد، مواظبت کرد، باد مسموم اينها را از بين مي برد، غيبت، بدگماني، تند خوئي، همه اينها را خلاص مي کند و خداوند اين قدر لطف دارد که همواره اينها را مي فرستد و بشر هم همواره خراب مي کند. ولي باید يک جايي ما این خراب کردن ها را متوقف کنیم تا از بهره هايش بي نصيب نمانيم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
هدایت شده از الهادی
💠 ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام بر امام زمان ارواحنا فداه و همه محبین ایشان مبارکباد.
🔺 @nasery_ir
هدایت شده از بنیاد هاد
#اطلاعیه_جلسات
🎤 جلسه سخنرانی حضرت حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🗓 سه شنبه ۱۲ آذر
⏱ ساعت ۱۰:۴۵
📍آدرس: قم، خیابان صفائیه، مقابل کوچه ۲۱، مدرسه المهدی علیهالسلام
(مخصوص برادران)
🔻کانال رسمی بنیاد علمی فرهنگی هاد :
http://eitaa.com/joinchat/397082625Cf51fbc90d9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری #تشرف #امام_زمان
🎥 عنوان: داستان علی بن مهزیار
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۸ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۳۹۷/۷/۱۰
🔺 @nasery_ir
#طلبگی #سلوک
💠 نعمت تمایل به تهذیب و توفیق طلبگی
🔻 ببينيد قرآن از بخشی از مردم چگونه تعريف ميکند؟ ميفرمايد: «فِيهِ رِجَالٌ يحِبُّونَ أَن يتَطَهَّرُوا. توبه/ ۱۰۸» مرداني هستند که دوست دارند پاک باشند، نميگويد اينها معصوم هستند. اگر همين اندازه تمایل به پاکی در دلت هست خيلي خدا را شکر کن.
🔸 همين که خداي متعال علاقه به بهتر شدن را در دلت گذاشته و همين که خداي متعال علاقه به تهذيب را در تو گذاشته، خيلي جاي شکر دارد، منتها انسان در اقدامات عملي براي بهتر شدن، مهذب شدن و پاک شدن و از معصيت دوري کردن طبيعتاً هميشه يکسان نميتواند برود، نشيب و فراز دارد و خداي متعال از کسي که در اين مسير قدم بردارد دستگيري ميکند.
🔹 مهم اين است که شما در مسيري قرار داري که خيليها دلشان ميخواهد باشند و توفيق آن را پيدا نکرده اند، حتي در شرح حال خيلي از دانشمندان ايراني ميديدم که دلش ميخواسته به حوزه وارد شود ولی نشده؛ با اين که از بهترين دانشمندان ايران شده، آخرش از اين که به حوزه نيامده، احساس خوبي نداشته.
🔸 با اين که خيلي خدمات به دست او اجرا شده اما آخرش طلبگي را خيلي بيشتر دوست داشته است.
ادامه دارد...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
ادامه مطلب قبل...
#طلبگی
🔻 طلبگي حاصل ايمان است، حاصل ولايت است و حاصل تقوي است. منتها بايد قدر آن را دانست، به قول يکي از آقايان، طلبه هم بايد بداند اين عمامه ای که سر ما است خيلي مسئوليت دارد.
🔸 در خيابان که داريم ميرويم، این بار مسئوليت روي دوش ما هست بايد در محدودهاي حرکت کنيم که به دين خدا ضرر نزنيم، مردم به اعتقادشان به ما نگاه ميکنند، مردم به اعتمادشان و علاقه شان به اهلبيت ما را هم جزء آن دار و دسته ميدانند.
🔹 ما کاري نکنيم که ضرر به حوزه بزنيم، ضرر به اهلبيت عليهم السلام و دين خدا بزنيم، ضرر به نسل آينده بزنيم. فضل هميشه از اختصاصات و جواهري بوده که براي حوزه بوده، تقوا جواهري بوده که بيشتر و اول در حوزهها يافت ميشده، استجابت دعا، جواهري بوده که نزد خواص از علما بوده، دعاهاي ناب اهلبيت که اگر بخواني همراه با استجابت باشد جواهري بوده که نزد علما بوده،
🔸توسلات به اهلبيت و ارتباطات عالي براي علما بوده، ديگران هم داشتهاند ولي اينها همه اول براي عالمان آشناي با قرآن، آشناي با روايات اهلبيت بوده، علم حقيقي براي حوزه بوده و امام صادق عليه السلام سرپرست حوزه است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#طلبگی #تبلیغ #علامه_امینی
💠 تشخیص اولویتها
🔻وقتی به تاريخ چند سده قبل برميگرديم بزرگانی را می بینیم که آنها الگوييهايي سر راه رشد ما هستند.
🔸 وقتی در زندگي آنها دقت ميکنيم که چرا برجسته شدهاند؟ می بینیم علاوه بر اینکه اهل گذشت بودهاند، اهل جديت و تحصيل هم بودهاند.
🔹 يعني اگر علامه اميني ميخواست فقط يک تسبيح در دستش بگیرد و ذکر بگويد، يا فقط يک مفاتيح بردارد در اين مسجد و در آن مسجد مشغول خواندن شود، اصلاً نميتوانست کتاب الغدير را بنويسد که وقتي الغدير نوشته شد، بعضي از علماي مخالف گفتند: هر کسي الغدير در خانهاش باشد زنش بر او حرام است. يعني حکمي کرد، که هيچ شخص ناداني نميکند.
🔸 اینقدر آنها از کتاب الغدير دردشان آمد! اگر علامه اميني يک گوشه می نشست و... موفق به چنین کار بزرگی نميشد. بقيّه بزرگان ما هم همينطور، آنها اول خود را پيدا ميکردند، اولويتها و ضرورتها را تشخيص ميدادند، سپس به تحقق آن، همت می کردند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#مرحوم_سیدعلی_دولت_آبادی #مرحوم_سیدمحمد_دولت_آبادی
🔻 مرحوم آسيد علی حسينی دولت آبادی اهل تشرفِ خدمت حضرت بود. [کتابی نیز در باره ایشان به چاپ رسیده است] پدر ايشان، سید محمد هم اهل تشرف بود، سواد نداشت ولی در تشرفی قرآن را یاد می گیرد که مرحوم ميرزا علي آقا شيرازي از اصفهان مي رفته خدمت ايشان قرآن را گوش می داده و اختلاف قرائات را تصحيح مي کرده.
🔸 میگفته: تو به عنایت حضرت، قرآن را ياد گرفتي، آن که تو ياد گرفتي صحيح است، ولی اين قضيه مثل کربلایی کاظم ساروقي ديگه علم نشد ولي قضيه اش قطعی است، اينها سادات اصيلي بودند و از تشرف، نصيب داشتند.
ادامه دارد...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
ادامه مطلب قبل...
🔻 مرحوم سید علی میگفت: قبرستاني بود در دولت آباد که پدرم آنجا دفن بود، شبی پدرم به خوابم آمد و فرمود: آسيد علي قصد دارند قبرستان را خراب کنند و قبر ما از بين میرود... بيا من را ببر فلان قبرستان دفن کن!
🔸 میگفت: رفتم ديدم بله! بلدوزر گذاشته اند و قبرستان را خراب کرده اند و نزديک به قبر پدرم هستند، سريع کارگری گرفتم و قبر را شکافتيم و استخوان ها را در آورديم و در قبرستان جديد دفن کرديم.
🔹 گفت: شب دوباره پدرم آمد به خوابم که پسرم! دستت درد نکند فقط دو چيز جامانده یکی شانه من _فکر مي کنم منظورش استخوان کتف بوده_ يکي هم، مهر تربتي همراهم بوده که آن را هم نيارودي!
🔸 گفت: صبح زود رفتم آن محوطه قبر را خاکش را الک کرديم، هم شانه و هم مهر را پيدا کرديم، فردا شب دوباره به خوابم آمد و تشکر کرد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
سخنرانی حجت الاسلام ناصری 98.9.12 .mp3
7.19M
#سخنرانی_صوتی #شاکله
🎧 موضوع: عوامل سه گانه موثر در ساخت شخصیت انسان
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🗓 تاریخ جلسه: ۱۳۹۸/۹/۱۲
⏱ زمان: ۲۹ دقیقه
📍 در جمع برخی از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم
🔺 @nasery_ir