💠 عظمت و مسیر قرارگیری تحت چتر #ولایت و عنایت #اهل_بیت (علیهم السلام)
🔻 وقتی میخواستم از کربلا برگردم، به خودم میگفتم که کجا بروم؟ و از کجا بروم؟ چه برکاتی در مشاهد مشرفهی اهلبیت علیهم السلام هست!
🔸 بهشت خدا، امیرالمؤمنین علیه السلام است و حسین بن علی علیه السلام.
🔹 هیچ کجا، جز در ظل، چتر، توجه، عنایت و حمایت آن بزرگواران، [مورد اطمینان] نیست و در دنیا و آخرت اگر چنین جایی نصیب انسان شد، هنیئاً له؛ [خوشا به حالش]. باید این را از خدا خواست.
🔸 ولایت الهی، ولایت رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم و ولایت امیرالمؤمنین علیه السلام، همراه با درک محضر، بالاترین چتری است که انسان را تأمین میکند.
🔹 این دنیا نسبت به عالَم پیشِ رو، خیلی کوتاه و جزئی است. اگر انسان چنین جای امنی در کنار امیرالمؤمنین یا سیدالشهدا علیهما السلام گیرش آمد، [باید قدرش را بداند].
🔸 البته این نکته وجود دارد که باید سوخت، باید خواست، باید گریه کرد، باید سجده کرد و باید سحر داشت تا به این جایگاه رسید و در چترِ حمایت و عنایت حضرات، قرار گرفت. [اگر انسان به این نقطه دست یابد،] دیگر آنها مهماننواز هستند و خودشان بلدند.
🔹 اگر کوتاهی باشد، در نوع رفتن ما و کم بودن زاد و توشهی ما است. اگر انسان خودش را به اینجا رساند که مستحق دستگیری و درک محضر شد، «رضی الله عنهم و رضوا عنه» (خدا از آنان خشنود است و آنان [نيز] از او خشنودندمیشود. / مائده ۱۱۹)
کد ۲۲۸۳۵
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
💠 رؤیای دختر #عمار_یاسر و توصیه ایشان به دخترش
🔻 عمار یاسر در جنگ صفین، در رکاب امیرالمؤمنین علیه السلام بود و دشمن خیلی میخواست سوء استفاده کند و نتوانست. او دختری در خانه داشت و بالاخره انسان به دختر خود [محبت دارد.] شب اولی که عمار در منطقهی صفین شهید شد، این دختر در خانه، خواب پدرش را دید.
🔸 پدرش به خوابش آمد و گفت: «دخترم، من امروز شهید و کشته شدم و خدا را ملاقات کردم. خدا از من راضی شد و من از خدا راضی شدم؛ ولی نکتهای میخواهم به تو بگویم که مبادا فکر کنی و بگویی که من، دختر عمار یاسر هستم. از همین حالا، برای قیامتت ذخیره کن. تا هستی، ذخیره کن. به هوای دیگری نباش و تا هستی، ذخیره کن.»
کد ۲۲۸۳۵
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
💠 دشواری مسیر حق در جریان #حضرت_مریم (س)
🔻 شما فکر میکنید اصلاً امکان دارد انسان این طریق انسانیّت را بدون نشیب و فراز طی کند؟
🔸 او که مریم قدّیسه بود، آنقدر سختی کشید! اگر زندگیاش را در همین سورهی مریم بنگرید و همین آیات را با تأمل، دقّت و توجّه نگاه کنید، مثل مصیبتخوانی و روضه است؛ یک زن پاک که پاک زندگی کرده، صدّیقه بوده و تمام لایههای وجودیاش طهارت است، الآن بدترین فحشا را به او نسبت میدهند.
🔹 ببینید چقدر سخت است! بالاخره افراد، متفاوت هستند و فرق میکنند. اینقدر به او سخت گذشته است که آرزو میکند که ایکاش قبلا مرده بودم و از ذهن و حافظه مردم فراموش شده بودم. اینقدر در فشار قرار میگیرد! ولی صبوری و مدیریت میکند.
ادامه دارد...
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
ادامه مطلب قبل...
🔻 وقتی مریم باردار میشود و روحالامین بر او نازل میشود و عیسی را به او میدهد، این بار رسالت را به مقصد میرساند و عیسی به دنیا میآید.
🔸 قرآن میگوید: «و هزّی الیک بجذع النخلة تساقط علیک رطبا جنیّا» (و تنه درخت خرما را به طرف خود [بگير و] بتكان، بر تو خرماى تازه مىريزد./ مریم۲۵).
🔹 در تفاسیر نوشتهاند که این درخت، خشکیده بوده است. اگر این درخت میخواست بهطور طبیعی بارور شود، حتی اگر خشک هم نبود، باید زمانی بر آن میگذشت و بهار و تابستانی را میگذراند تا غوره بردارد و دانه بردارد و رسیده شود و ماهها زمان میبرد و گرمای تابستان را باید میدید تا خرما بدهد؛ ولی ای مریم، تو که بار خود را به منزل رساندی، تو بهعنوان یک زن کامل و تمام که بار را به منزل رساندی، توجّه و حرکت تو به سمت این درخت، رطب را همان وقت برای تو آماده میکند.
🔸 این درخت، نبات است و زیرمجموعهی ولایی تو قرار میگیرد و بلافاصله به تو خرما میدهد. این، خاصیّتِ بار به منزل رساندن است؛ چه حضرت مریم سلام الله علیها باشد و چه زنی دیگر.
کد ۲۰۷۷۷
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
1403.9.9.mp3
5.1M
#سخنرانی_صوتی
🎧 اسباب #هدایت و #علم
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۲۰ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۴۰۳/۹/۹
🔺 @nasery_ir
#تبلیغ #فرهنگ
💠 مسیر ارتقاء و تقویت باورها در جامعه
🔻 کار یک جامعهی فرهنگی، فقط همین است که زمینههای رشد را برای مردم آماده کند. هرچه پیش برویم، [باز هم] نیاز هست.
🔸 جوامعی که مقدمات آموزشهای ابتدایی کشوری را ندارند، دچار نوعی بیهویّتی میشوند. برخی کشورهای فقیر که همین مقدار از سواد ابتدایی را هم ندارند، کاملاً در اعمال، رفتار، فرهنگ و سبک زندگیشان این مسئله محسوس است.
🔹 یک گام بیشتر و پیشتر، بخشهای تخصّصی علمی است [که باعث هویت بیشتر میشود] و یک گام فرهنگیتر، مسائل فرهنگی است که جامعه به آن نیاز دارد و باعث رشد جامعه میشود.
🔸 گام بعدی که ضرورتش بیشتر است، مسائل دینی است و یک گام بالاتر، بحث حوزههای علمیه و تربیت نفوس است [که اصل هویتدهی، مربوط به این بخش است].
کد ۲۰۷۷۷
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
▪️سخنرانی اخیر حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در جمع طلاب:
👉🏻 eitaa.com/alhadi_h/161
#حضرت_مریم #حضرت_زینب
🔻 بعد از [بیان تولد معجزهگونه یحیی (ع) در ابتدای سوره مریم]، نوبت حضرت مریم میشود که میفرماید: «و اذکر فی الکتاب مریم» (و در این کتاب [سرگذشتِ] مریم را یاد کن/ مریم۱۶).
🔸 مریم، اصلاً یک طرف قضیه [تولد فرزند یعنی شوهر] را ندارد؛ ولی باری را به منزل رسانده و طی طریقی کرده و به گونهای زندگی کرده است که مستحق درک روحاللهی و مقام عیسوی برای فرزندی میشود و عیسی، بدون پدر به دنیا میآید.
🔹 اگر ما در مسیر زندگی کم داشته باشیم، کمبود باور و توجه به خدا است. برای همین است که وقتی زندگی حضرت صدیقهی طاهره سلام الله علیها را نگاه میکنید، کسی مثل فضه که خادم حضرت است، کار بهترین زنان عالَم را میکند و دنیا، برای قدردانی از حضرت صدیقهی طاهره سلام الله علیها ظرفیّت ندارد و میمانَد برای قیامت.
🔸 بهرهوری و مدیریت ما، مسئلهی دیگری است و توجه ما به حقتعالی، مدیریت دیگری میخواهد. این راه را باید رفت و به این باور باید رسید و ابزار خاص و بینهایتی دارد؛ یکی از آنها، توسلات و توجهات است. خدای متعال، ما را در بهترین جایگاه قرار داده است.
کد ۲۰۷۷۷
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
#سلوک #اخلاص #شاکله
🔻 گاهی انسان جایی میرود، نصیحتی بشنود یا دستوری بگیرد، گاهی میفرمایند بروید اخلاص داشته باشید. حرف خوبی است، درست و صدق هم است. اما من چه کنم که اخلاص داشته باشم؟ اخلاص من دقیقاً مثل مراعاتِ شخص دیگر است یا متفاوت است؟ عدم اخلاص به عنوان بیماری من، چگونه سرایت کرده است؟
🔸 شاید منشأ عدم اخلاص در دو نفر، مثل هم نباشد یا حدّ و حدود آن مثل هم نباشد. فرض کنید ذهن یک نفر در عبادت، ناخودآگاه به سمتی از شُعَب ریا میرود، یک نفر طوری دیگر و... ، این بستگی به کمبودها یا بیماریهای شخصیتی دارد و اینها نیاز به درمان دارد، ولی آنچه که انسان میشنیده و میشنود این است که اخلاص داشته باشیم.
🔹 در نوع درمان هم، عبادات دو نفر از نظر حدّ و وزن مثل هم نیست. این هم مسئلهای است که در تشخیص نوع بیماری و حدّ و حدود آن [نکات مختلفی دخیل است] و ما باید همهی اینها را از هم جدا کنیم تا بعد بتوانیم به درمان برسیم.
🔸 بله، خب بخش اذکار و توسّلات هم میتواند مؤثر باشد؛ اما اگر ساختار، اصلاح نشود، مثل این است که نَم، این ساختمان را ورق ورق کرده و تمام سعی ما در این است که چه رنگ روغنی بزنیم که زیباتر و بهتر باشد.
🔹 ولی این قصه دو بُعد دارد؛ یک بُعد اصلاح ساختاری و یک بُعد هم تحلّی (آراستگی) است، مهم این است که سرنخی در انسان باشد و به درستی بشناسد و در جستجو باشد و برای بیماریاش فکری بکند.
کد ۶۱۴۶
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir