#معرفی_کتاب
#فلسفه_اخلاق
📚این کتاب بازنویس و تکمیل مباحثی است که در مجموعه دروس فلسفه اخلاق علامه مصباح یزدی آمده بود و مباحث زیر را در بر میگیرد:
تعریف اخلاق، علم اخلاق و فلسفة اخلاق؛ جایگاه، اهمیت، پیشینه و ضرورت فلسفة اخلاق، تحلیل مفاهیم اخلاقی، منشأ پیدایش مفاهیم اخلاقی، اقسام وجوب، مفهوم باید اخلاقی و تفاوت آن با بایدهای غیرارزشی؛ بررسی دیدگاهها درباره خوب و بد اخلاقی، بررسی دیدگاهها دربارة حقیقت جملات اخلاقی، مفهوم ارزش و عناصر ارزش اخلاقی، بررسی دیدگاه ها دربارة معیار ارزش اخلاقی، مسؤولیت اخلاقی، نقد و بررسی جبرگرایی، انواع مسؤولیت؛ نسبیتگرایی اخلاقی، مکاتب نسبیتگرا، نقد دلایل نسبیتگرایی اخلاقی؛ مکاتب مطلقگرای اخلاقی، دیدگاهها دربارة رابطه دین واخلاق، نیازمندیهای دین به اخلاق؛ وابستگیهای اخلاق به دین.
این كتاب برای اولین بار در سال 1381 توسط شركت چاپ و نشر بینالملل انتشار یافته و پس از آن نیز بارها تجدید چاپ شده است. همچنین، این کتاب در سال 1389 در مجموعه آثار آیتالله مصباح یزدی با عنوان «مشکات» نیز به چاپ رسیدهاست.
این کتاب به زبان مالایو نیز ترجمه شدهاست.
✅ تجدید چاپ کتاب آموزش فلسفه، تألیف مرحوم آیتالله مصباح یزدی
نوزدهمین چاپ کتاب «آموزش فلسفه» که از کتابهای مهم و ماندگار مرحوم آیتالله مصباح یزدی به شمار میرود، در ایام اولین سالگرد ارتحال ایشان روانه بازار شد.
https://www.ibna.ir/fa/tolidi/316569
چاپ و نشر بینالملل
✅ معرفی تفصیلی کتاب #سور_سوریه در خبرگزاری #ایرنا
ردپای مبارزات سردار آسمانی با جنایات داعش در «سور سوریه»
https://www.irna.ir/news/84590876
چاپ و نشر بینالملل
در چاپ مجدد این کتاب که سال گذشته انجام گرفت، متن مصاحبههای دفتر و حفظ و نشر آثار آیتالله خامنهای با حجتالاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله (معادلۀ نصر) و سردار حاج قاسم سلیمانی به کتاب اضافه شدهاست.
#معرفی_کتاب
#فرازهایی_از_زندگانی_حضرت_فاطمه_زهرا علیهاالسلام
📚 از ابیثعلبه نیز نقل شده که گفت: رسول اکرم صلّیاللهعلیهوآله چنان بود که هر گاه از میدان جنگ یا از مسافرت بازمیگشت، نخست داخل مسجد میشد و دو رکعت نماز تحیّت به جای میآورد. سپس با فاطمه دیدار میکرد. آنگاه سراغ همسرانش را میگرفت
📌 برگرفته از ص 66 و 67 کتاب «فرازهایی از زندگانی حضرت فاطمۀ زهرا علیهاالسلام»، تألیف مؤسسۀ البلاغ، شرکت چاپ و نشر بینالملل
#گزیده_کتاب
#فرهنگ_سخنان_حضرت_فاطمه
📚 حضرت زهرا سلاماللهعلیها خطاب به امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرمودند:
رسول خدا صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم مرا نهی فرمود که چیزی از تو درخواست نمایم و به سفارش فرمود: چیزی از پسرعمویت درخواست مکن؛ اگر چیزی برای تو آورد بپذیر و الا تو درخواست چیزی نداشته باش.
📌 برگزفته از ص 254 کتاب فرهنگ سخنان حضرت فاطمه، تألیف محمد دشتی، شرکت چاپ و نشر بینالملل
#گزیده_کتاب
#فاطمه_بانوی_بهشتی
📚 فاطمه علیهاالسلام در دفاع از حق از هر موقعیت استفاده میفرمود و حجت را بر همه تمام میساخت. از جمله مواردی که آن حضرت بهخوبی از موقعیت استفاده نموده، هنگام عیادت زنان مهاجرین و انصار است. بر اساس روایات رسیده: عبداللهبنحسن از مادرش فاطمة بنت الحسین چنین نقل میکند:
«... وای بر آنها! خلافت را از پایگاههای مستحکم رسالت، استوانههای نبوت، مرکز فرود جبرئیل امین، و شخصیت آگاه به امر دین و دنیا، دور داشتند، بدانید این همان خسران آشکار است! چه ایرادی بر ابوالحسن داشتند؟! ایرادشان - به خدا سوگند- از او، از برندگی شمشیرش بود که در راه تغییر منکرات بکار میرقت، از شدت ایستادگیاش در راه اطاعت حق بود، از شدت مجازات خلافکاران، و از شدت خشم و غضبش در راه خدا بود ...»
برگرفته از ص 370 و 371 کتاب «فاطمه، بانوی بهشتی»، تألیف مرحوم محمدجعفر امامی، شرکت چاپ و نشر بینالملل
#گزیده_کتاب
#فرهنگ_جامع_سخنان_حضرت_فاطمه سلاماللهعلیها
✅ فضیلت پیروی از پیامبر و علی صلواتاللهعلیهما (1)
📚 امام عسکری علیهالسلام فرمود:
فاطمه سلاماللهعلیها فرمود: پدران این امت، محمد صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم و علی علیهالسلام هستند، که اگر از ایشان پیروی کنند، کژی آنان را راست نماید، و از عذاب پیوسته (اخروی) نجاتشان بخشند، و اگر با ایشان همراهی کنند، نعمت ابدی را حلالشان میگردانند.
📌برگرفته از کتاب «فرهنگ جامع سخنان حضرت فاطمه سلاماللهعلیها»، تآلیف گروه حدیث پژوهشکدۀ باقرالعلوم علیهالسلام، ترجمۀ علی مؤیدی، ص 435، شرکت چاپ و نشر بینالملل
#معرفی_کتاب
#سیاست_ورزی_مؤمنانه
📚 کتاب «سیاستورزی مؤمنانه»، به قلم محمدحسن روزیطلب، توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شد. این کتاب با تفصیل زیادی به تبیین مواضع سیاسی مرحوم ِآیتالله مصباح یزدی در سالهای 84 تا 92 میپردازد. تمام رویدادهای سیاسی مهم این سالها که با واکنش مرحوم مصباح همراه بوده، در این کتاب بررسی شدهاست.
مؤلف تلاش کرده در این رویدادها مواضع افراد مختلف را نیز بیاورد و برای این کار پژوهشهای زیادی انجام دادهاست. بنابراین کتاب مملو است از نقلقولهای مختلف رجال دینی و سیاسی. در نمایش این رویارویی سیاسی، مؤلف میخواهد رفتار مرحوم آیتالله مصباح را نمایان کند و به تبع آن به بسیاری از سؤالات و اشکالاتی که پیرامون ایشان مطرح شده، پاسخ بگوید.
روزیطلب در پیشگفتار کتاب گفتهاست: «مسئولیت اصلی در نگارش این کتاب بر عهده یکی از پژوهشگران جوان و متخصص حوزه تاریخ انقلاب اسلامی بوده که به دلایل شخصی تمایل نداشت نام او بر جلد این کتاب ارزشمند درج گردد.»
اهمیت کتاب «سیاستورزی مؤمنانه»، بجز تبیین اندیشههای سیاسی مرحوم مصباح، در مرور یک دوره پر فراز و نشیب از تاریخ انقلاب اسلامی است.
کتاب «سیاستورزی مؤمنانه»، تألیف محمدحسن روزیطلب، در 896 صفحه، با شمارگان 1000 نسخه و قیمت 180 هزار تومان، توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل روانه بازار شدهاست.
https://www.ibna.ir/fa/tolidi/317000
چاپ و نشر بینالملل
#گزیده_کتاب
#برادری_ایمانی
📚 جایگاه این ارتباط (برادری مؤمنان با یکدیگر) در محضر خداوند سبحان به اندازه بزرگداشت دین خداست. هر کس بخواهد دین خدا را محترم بدارد باید ارتباط و پیوند برادری ایمانی را محترم شمارد زیرا این پیوند با اصل دین ارتباط دارد.
چاپ و نشر بینالملل
#معرفی_کتاب #عرفان_و_سیاست (تبیین جایگاه سیاست و انقلاب اسلامی در مکتب عرفانی علامه طهرانی) 📚 ک
#معرفی_کتاب
#عرفان_و_سیاست
📚 «به یاد دارم در سالهای اول طلبگی، حقیر همین سؤال را از خدمت حضرت آیتالله حاج سید محمدصادق طهرانی (فرزند علامه طهرانی) پرسیدم؛ عرض کردم که کسی جایی گفته اگر مثلاً بزرگان اهل معنا فتوایی دادند، انسان باید حتماً این مسئله را بپذیرد. دیگر جای بحث علمی نیست. ایشان فرمودند اگر شخصی مقلد است، بله؛ باید به وظیفۀ تقلیدش عمل کند؛ اما شما که طلبه هستید و قرار است مجتهد بشوید، ابداً جایی برای تبعیت وجود ندارد و از همین الان این فکر را از ذهنتان بیرون بکنید که بخواهید در مسائل علمی از اولیای خدا، از مرحوم علامۀ طهرانی و دیگران تبعیت بکنید. بعد برای اینکه بنده را تشویق کنند، فرمودند که بنده در مسائل فقهی مختلفی با مرحوم علامۀ والد اختلاف نظر داشتم. نمونههای مختلفی از فقه و اصول را ذکر کردند و فرمودند در تکتک این مباحث، با ایشان مدتها بحث کردم و اینها مواردی است که نه من قانع شدم، و نه ایشان قانع شدند؛ و مرحوم علامه تشویق میکردند و میگفتند باید کسی که کار فقهی و اجتهادی انجام میدهد به نظر اجتهادی خود متکی باشد و به همان عمل کند.»
📌 صفحۀ 82 و 83 کتاب