🌸ســلام
🌿صبحتون
🌸پراز خیر و برکت
🌿در پناه پروردگار
🌸امروزتون بخیر و نیکی
🌿حال دلتون خوب
🌸وجـودتون سـلامت
🌿زندگیتون غرق در خوشبختی
🌸روزتون پراز انرژی مثبت
🌿چهار شنبه تون مملو از شادی
〰️🌱،، ♥،، 🌱〰️
🏠 @nasimemehr110 🌷
تا تلاشـی نکنی چـیزی تغییر نمی کنه رفـیق..!
فـکرتو خالی از افـکار مـنفی و نمی تونم ها کن و ببیـن به چه چیزی عـلاقه داری، از پـس چه کاری برمیای،
جایی که زنـدگی می کنی چه چـیز تازه ای نیاز داره که اکنـون نداره و جاش خالیه، خـلاصه ایـده ای هرچـی داری رو کن و برو جلو...
فقط فـراموش نکن همه ی افـراد موفق یه روزی از خیلی خیلی کم شروع کردن تا شدن افراد موفق امـروز...!
انرژی مـنفی و مـوج مـنفی از امـروز ممنوع چرا چون با این کارتون بیـشترین ضربه رو به خـودتون میزنید...!
قبل از ایـنکه یه روز افسـوس امـروزت رو بخوری زودتر به خـودت بیا و راهی پیدا کن و خـودتو ثابت کن برای خـودت..
〰️🌱،، ♥،، 🌱〰️
🏠 @nasimemehr110 🌷
صبر تنها عصبانی نشدن نیست!
صبر یعنی اینکه قادر باشید
هفت احساس غم،ترس،تنفر
لذت،خشم،علاقه و اضطراب
را در خود کنترل،مدیریت و مهار کنید.
〰️🌱،، ♥،، 🌱〰️
🏠 @nasimemehr110 🌷
نه#روانشناسی_کودک
لجبازی در دوران نوجوانی با تشویق از بین میرود
برخلاف چیزی که فکر می کنید، نوجوانان عاشق مسئولیت پذیری هستند. سعی کنید از کارهای به ظاهر کوچک شروع و مسئولیتهای بزرگتری را به آن ها محول کنید. یادتان نرود که او را تشویق کنید و از توانمندی هایش تعریف کنید. با این کار او می فهمد که شما او را دوست دارید و بهترین تصمیمها را برایش میگیرید.
جملات دستوری به کار نبرید
یکی از مواردی که در این دوره باید رعایت کنید، این است که به نوجوان اصلا دستور ندهید. به دلیل شرایط سنی و ویژگیهای جدیدی که به او اضافه شده است، دستور دادن شما فقط اوضاع را خرابتر می کند. اگر خواستهای دارید سعی کنید دوستانه مطرحش کنید و مثل بزرگترها با او برخورد کنید.
میتوانید از جملههای "اگر ممکن است این کار را انجام بده"، "اگر وقت داشتی ..."، "خیلی خوب می شد اگر این کار را انجام می دادی"، "کاش بتوانی در این زمینه به من کمک کنی"، "اگر نظر من را بخواهی..."، استفاده کنید تا نتایج بهتری بگیرید.
درک کنید
لجبازی در دوران نوجوانی با سرسختی آن ها در تصمیم هایشان همراه است پس سعی نکنید با صحبت های طولانی و نصیحت او را متقاعد کنید که اشتباه میکند. با این کار، مخالفت آنها نیزبیشتر شده و قطعا کار به جایی نمیرسد. بهترین راهکار در این موارد این است که به او بفهمانید احساساتش را درک و می دانید چه میگوید.
میتوانید از این جملات استفاده کنید: "شرایطت را کاملا درک میکنم و می دانم چه احساسی داری، ولی اگر من جای تو بودم...." یا " نظر من این است که... تو خودت تصمیم گیرنده نهایی هستی و نظرت برای ما محترم است".
〰️🌱،، ♥،، 🌱〰️
🏠 @nasimemehr110 🌷
#تنبلی
فرزندم در کارهای خانه کمک نمیکند؟😔
چرا فرزندم اتاقش را مرتب نمیکند!؟!😔
چرا نوجوانم اینقدر تنبل شده؟😢
راهکار چیست؟🤔
🎯از سن پایین، همکاری را با بازی و قصه به فرزندان آموزش دهید.
🎯خانه شما باید قوانینی داشته باشد؛در صورت عدم پایبندی به قوانین از جریمه استفاده کنید.
🎯جریمه مثل: محرومیت از بازی، کارتون، گردش، پول توجیبی و...
🎯با وضع قوانین مناسب در خانواده و واگذار کردن مسئولیت هایی به فرزندان آنها را برای مستقل شدن و همکاری بهتر یاری کنیم.
〰️🌱،، ♥،، 🌱〰️
🏠 @nasimemehr110 🌷
💍ازدواج و زندگی دو نفره بسیار نیاز به مراقبت و صرف وقت دارد.
🔴 رایج ترین مشکلات زناشویی
مشکلات زندگی زناشویی برای هر زوجی متفاوت است.
مشکلات اوایل زندگی مشترک اغلب استرس آور و نگران کننده هستند. 👩❤️💋👨زوج های جوان چون شناخت کاملی از یکدیگر ندارند ممکن است نتوانند پاسخ مناسبی برای اختلاف ها، تفاوت ها و نیازهای همسرشان پیدا کنند.❌ مردها باید با وظایف خود نسبت به همسر و زن ها باید با وظیفه زن نسبت به شوهرش آگاه باشند و بتوانند نیازهای یکدگیر را برآورده کنند.👌
〰️🌱،، ♥،، 🌱〰️
🏠 @nasimemehr110 🌷
#موفقیت
چگونه اهداف مان را اولویت بندی کنیم؟
🔻یک راه برای تعیین اولویت ها آن است که ببینید برآوردن کدام خواسته در شما احساس بهتری به وجود می آورد.
🔻 نکته دیگر در اولویت بندی، انتخاب اهداف است که دسترسی به آنها را با توجه به توان و ویژگی های خود قابل دسترس می دانید.
✍️ یعنی هدفی که بیشتر تحت کنترل شماست با انتخاب اولین هدفی که مصمم به برآوردن آن در شش ماه آینده هستید اولویت اول قرار دهید.
🔻 حال به همین شیوه اولویت های بعدی خود را مشخص کنید.
〰️🌱،، ♥،، 🌱〰️
🏠 @nasimemehr110 🌷
🔰تکنیک های آموزش مهارت همدلی در کودکان
💟 توصیف عواطف و احساسات کودکان
یکی از راه های تقویت همدلی در کودکان این است که والدین هر یک از عواطف کودک را بشناسند و از هم تشخیص دهند و رفتار های او را توصیف کنند.مثلا وقتی کودک ، انگشت آسیب دیده مادرش را می بوسد ، مادر به او بگوید که تو چقدر مهربان هستی.این واکنش به کودک می آموزد که عکسا لعمل او مورد توجه مادرش قرار گرفته است .
همچنین لازم است که عواطف منفی را هم به کودک آموزش داد . بهتر است زمانی که رفتار بدی از او سر میزند به او تذکر آرام داده شود و از این تذکر نترسید.مثلا به او بگویید برادر کوچکت از این که اسباب بازی را از او گرفتی ناراحت شده ، حالا چه کار کنیم که خوب بشه؟
💟تعریف از رفتارهای مهربانانه کودک
وقتی کودک رفتار خوبی انجام می دهد و در حق کسی مهربانی می کند ،بهتر است به صراحت از تعریف کنید و به او بگویید که چه کار خوبی انجام دادی .مثلا به او بگویید آفرین به تو که اسباب بازی ات را به خواهر کوچولوت دادی ،خیلی خوشحالش کردی.
💟تشویق کردن کودک به اینکه راجع به احساسات خودش و شما صحبت کند
زمانی که پدر و یا مادر مشتاقانه به حرف های فرزند خود گوش می دهند ، به او نشان می دهند که چگونه احساساتش برای آنها اهمیت دارد. بهتر است زمانی که او صحبت می کند به چشمانش نگاه کنید و در ادامه صحبتهایش را تفسیر کنید. مثلا وقتی از روی خوشحالی (هورا) می گوید به او بگویید که خداروشکر امروز خوشحال هستی.
به همین ترتیب می توانید از احساس خود برای او تعریف کنید.( مثلا بگویید از این که منو زدی ناراحت شدم، اگه نمی خواهی آن کفش را بپوشی بهتر است با روش بهتری آن را بگویی)
به این ترتیب کودک یاد می گیرد که کارهایش بر دیگران تاثیر می گذارد،که رسیدن به این مفهوم برای بچه هایی که در سنین پایین هستند ، بسیار سخت است.
〰️🌱،، ♥،، 🌱〰️
🏠 @nasimemehr110 🌷
✳️ چگونه تنها خوابیدن را به کودک آموزش دهیم
کودک را تا تختش همراهی کنید، به او شب به خیر بگویید و او را ببوسید. به کودک قول دهید که بعد از یک دقیقه دوباره برمی گردید و او را می بوسید به شرط آنکه روی تختش دراز بکشد
1. شیوه ی " پاداش دهی "
این شیوه زمانی کارآمد است که کودک قبل از خوابیدن بی قراری می کند و آرام نمی گیرد و شما تصمیم می گیرید که از یک روش ملایم برای تغییر این شرایط استفاده کنید. این شیوه بر پایه ی "پاداش دهی" بنا شده است. کودک را تا تختش همراهی کنید، به او شب به خیر بگویید و او را ببوسید.
به کودک قول دهید که بعد از یک دقیقه دوباره برمی گردید و او را می بوسید به شرط آنکه روی تختش دراز بکشد. از اتاق خارج شوید و بلافاصله برگردید و دوباره کودک را ببوسید. اگر کودک تلاش می کند تا بلند شود، عصبانی نشوید بلکه او را با آرامش و مهربانی سرجایش قرار دهید. و به او یادآوری کنید که او را تنها در صورتی او را می بوسید که روی تختش دراز بکشد. این شیوه می تواند به شکل یک بازی اجرا شود، خواهید دید که زمان لازم برای خواباندن کودک در اتاقش هر شب کمتر می شود.
زمانی که احساس کردید کودک در حال به خواب رفتن است دیگر به اتاقش نروید. ممکن است در شب های اول مجبور شوید کودک را 100 یا 200 بار ببوسید و حتی تا 3 ساعت این شیوه را ادامه دهید تا کودک به خواب برود. سعی کنید خونسرد و آرام باشید و اگر مشکلی در ناحیه کمر دارید می توانید به جای بوسیدن کودک سر و یا دست او را نوازش کنید.
2. شیوه ی " جدا سازی تدریجی "
از این شیوه زمانی استفاده کنید که وابستگی کودک به شما زیاد است و پیش بینی می کنید که به زمان بیشتری برای آموزش نیاز دارید. از آنجا که کودک تغییرات کوچک و جزیی را راحت تر می پذیرد، در این شیوه به طور تدریجی تنها خوابیدن را به کودک آموزش خواهید داد.
برای شروع، کنار تخت کودک بنشیند تا زمانی که کودک به خواب برود، در شب بعد کمی دورتر از تخت بنشینید و هر شب ته تدریج این فاصله را بیشتر کنید تا جایی که از اتاق خارج شوید و جلوی در اتاق و در دیدرس کودک بنشینید به طوری که بتوانید با کودک حرف بزنید. در زمان اجرای این شیوه بهتر است با کودک ارتباط چشمی و فیزیکی برقرار نکنید. خواندن یک کتاب برای کودک می تواند مفید باشد. به یاد داشته باشید که نوازش کودک قبل از خواب باعث آرامش بیشتر کودک می شود.
3. شیوه ی " رفت و برگشتی "
اگر طاقت گریه ی کودک را ندارید اما تصمیم دارید که کودک را در زمان خواب از خود جدا کنید، این شیوه به شما توصیه می شود. کودک را به رختخواب ببرید و به او توضیح دهید که می خواهید از اتاق خارج شوید اما نزدیک اتاق او حضور خواهید داشت و از او بخواهید که در تختش باقی بماند. به او شب به خیر بگویید و از اتاق خارج شوید. اگر کودک از جایش بلند شد و شروع به گریه و بی تابی کرد، به اتاق برگردید و او را دوباره در تخت بگذارید و مجددا به او شب به خیر بگویید و از اتاق خارج شوید. این کار را تا زمانی که کودک به خواب رود ادامه دهید.
سعی کنید از ارتباط چشمی خودداری کنید و با صدای آرامش بخش برای گفتن شب به خیر استفاده کنید. ثبات رفتار و تن صدای شما تاثیربسیار مثبتی خواهد داشت. بنابراین صبر خود را از دست ندهید و به یاد داشته باشید که اگر عصبی باشید نمی توانید به کودک آرامش و حس اطمینان بدهید.
4. شیوه ی " Ferber "
در صورتی که همه ی راه ها را امتحان کرده اید اما نتیجه نگرفته اید، این شیوه به شما کمک می کند تا به کودک کمک کنید که در اتاقش بخوابد. بعد از گفتن شب به خیر، کودک را ببوسید و از اتاق خارج شوید. اگر کودک شروع به گریه کرد، بعد از 30 ثانیه برگردید و او را آرام کنید، بهتر است کودک را از تختش بلند نکنید. دوباره از اتاق خارج شوید و در صورتی که کودک باز هم گریه کرد، پنج دقیقه صبر کنید و بعد از آن به اتاق بروید و او را آرام کنید. بیشتر از 30 ثانیه در اتاق نمانید و دوباره خارج شوید. هر بار که از اتاق خارج می شوید 5 دقیقه بیشتر بیرون بمانید.
در شب اول حداکثر زمانی که بیرون از اتاق خواهید ماند را 15 دقیقه در نظر بگیرید. در شب دوم از 10 دقیقه شروع کنید و حداکثر زمان را 20 دقیقه در نظر بگیرید. زمان بیرون ماندن از اتاق را تا جایی افزایش دهید که به 30 دقیقه برسید. زمان 30 دقیقه ای را تا وقتی که کودک در برابر این شیوه مقاومت می کند ادامه دهید تا به نتیجه برسید. استفاده از این شیوه ممکن است برای والدین استرس زا باشد، بنابراین توصیه می شود که پدر و مادر به صورت یک شب در میان مسولیت اجرای این روش را بر عهده بگیرند.
〰️🌱،، ♥،، 🌱〰️
🏠 @nasimemehr110 🌷