هدایت شده از نسیمِ زندگی
🌸🍃🌸🍃اللّهمّ
🍃🌸🍃عجّل
🌸🍃لولیك
🍃الفرج
#ادعية_و_زيارات
دعای روز شنبه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
بِسْمِ اللَّهِ كَلِمَةِ الْمُعْتَصِمِينَ وَ مَقَالَةِ الْمُتَحَرِّزِينَ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ تَعَالَى مِنْ جَوْرِ الْجَائِرِينَ وَ كَيْدِ الْحَاسِدِينَ وَ بَغْيِ الظَّالِمِينَ وَ أَحْمَدُهُ فَوْقَ حَمْدِ الْحَامِدِينَ اللَّهُمَّ أَنْتَ الْوَاحِدُ بِلا شَرِيكٍ وَ الْمَلِكُ بِلا تَمْلِيكٍ لا تُضَادُّ فِي حُكْمِكَ وَ لا تُنَازَعُ فِي مُلْكِكَ أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَ رَسُولِكَ وَ أَنْ تُوزِعَنِي مِنْ شُكْرِ نُعْمَاكَ مَا تَبْلُغُ بِي غَايَةَ رِضَاكَ وَ أَنْ تُعِينَنِي عَلَى طَاعَتِكَ وَ لُزُومِ عِبَادَتِكَ وَ اسْتِحْقَاقِ مَثُوبَتِكَ بِلُطْفِ عِنَايَتِكَ وَ تَرْحَمَنِي بِصَدِّي [وَ صُدَّنِي] عَنْ مَعَاصِيكَ مَا أَحْيَيْتَنِي وَ تُوَفِّقَنِي لِمَا يَنْفَعُنِي مَا أَبْقَيْتَنِي وَ أَنْ تَشْرَحَ بِكِتَابِكَ صَدْرِي وَ تَحُطَّ بِتِلاوَتِهِ وِزْرِي وَ تَمْنَحَنِي السَّلامَةَ فِي دِينِي وَ نَفْسِي وَ لا تُوحِشَ بِي أَهْلَ أُنْسِي وَ تُتِمَّ إِحْسَانَكَ فِيمَا بَقِيَ مِنْ عُمْرِي كَمَا أَحْسَنْتَ فِيمَا مَضَى مِنْهُ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
به نام خدا كه كلمه پناه جويان و گفتار پرهيزگاران است و پناه مى برم به خداى بلندمرتبه از ستم ستمگران و نيرنگ حسودان و سركشى ظالمان و او را می ستايم ستايشى برتر از ستايش ستايشگران، خدايا! تويى يگانه بی انباز، و پادشاه على الاطلاق، در فرمانروايی ات مخالفت نشوى، و در پادشاهی ات هماوردى ندارى، از تو میخواهم كه بر بنده و فرستاده ات محمد درود فرستى، و سپاس نعمتهايت را چنان قسمت من كن كه مرا به كمال خشنودی ات نايل گرداند و به بركت عنايت خويش بر طاعت و مداومت عبادت خود و شايستگى پاداشت يارى نمايى و تا زنده ام به بازداشتن از گناهانت بر من مهر ورزی و تا پايان عمر بر انجام آنچه بهره ام رساند توفيقم دهى، و به كتاب خود (قرآن) براى پذيرش حق، سينه ام را فراخ گردانى و بار گناهانم را با تلاوتش از نامه اعمالم فرو ريزى و در دين و جانم به من سلامت بخشى و كسانیكه به آنها انس گرفتهام از من وحشتزده نكنى و در باقيمانده عمر احسانت را بر من تمام نمايى چنانكه در گذشته عمرم بر من احسان نمودى. اى مهربانترين مهربانان.
#دعای_روز_شنبه
┏━━━━━━━━🌸🍃━┓
@nasimezendegi
┗━━🌸🍃━━━━━━━┛
سلام_امام_زمانم
خوشا صبحی کہ خیرَش را تو باشی
ردیفِ نابِ شعرش را تو باشی
خوشا روزی کہ تا وقٺِ غروبش
دعایِ خوب و ذکرش را تو باشی
┏━━━━━━━━🌸🍃━┓
@nasimezendegi
┗━━🌸🍃━━━━━━━┛
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
هنوز داغ بی بی دو عالم در دلها خاموش نشده 😭
بیایید صبحمون رو با روضه مادرمون شروع کنیم 😭
🖤🖤🖤👇👇
#اخلاق_عرفان
علامه طباطبایی ره: گوشه نشینی ملازم و یا موجب آن(معرفت) نیست؛ ولی کسی که می خواهد اهل معرفت شود،باید معاشرتش را مخصوصا با اهل غفلت و اهل دنیا کم کند و فرش هر مجلسی نباشد و کار شبانه روزی او در مجالس بیهوده صرف نشود،و از معاشرت های بی فایده و بی مغز تا می تواند اجتناب نماید، و طوری نشود که با همه و در هر مجلسی حاضر شود، هم چنین برای کسی که می خواهد اهل معرفت شودلازم است در خوردن حتی حلال ،میانه رو باشد و افراط نکند.شکمو و پرخور نباشد؛ بلکه تا گرسنه نشده سر سفره حاضر نشود؛ وتا اشتها دارد دست از غذا خوردن بر دارد.از لحاظ خواب و سخن گفتن نیز باید حد اعتدال را مراعات نماید.
صمت و جوع وسهر و عزلت و ذکر به دوام
ناتمامان جهان را کند این پنج تمام
https://eitaa.com/joinchat/4104061004C8a54a8bd38
🌸🍃🌸🍃اللّهمّ
🍃🌸🍃عجّل
🌸🍃لولیك
🍃الفرج
#اخلاق_عرفان
استاد عابدینی: دستورات سلوکی و عملی امام صادق (علیهالسلام) به "عُنوان بَصری" سه دسته می باشد که هر کدام از آنها شامل سه قسمت است.
دسته اول دستورات، در باب خوردن است که حضرت می فرمایند:
1️⃣ از خوردن آنچه به آن اشتها ندارید #پرهیز کنید که حماقت می آورد.
2️⃣ تا زمانی که گرسنه نشده اید، غذا نخورید.
3️⃣ «فإذا أکلتَ، فکُل حلالاً و سمّ الله»؛ در وقت خوردن، هر غذایی را نخورید و به حلال بودن آن توجه داشته و حتما نام خدا را نیز به همراه داشته باشید.
◻️ یک وقتی به فردی عادی می گوییم بسم الله، خوب و مستحب است و یک موقع به کسی که سالک الی الله است، میگوییم.
مردم عادی می خواهند دین دار باشند و از مرز دین خارج نشوند، اما برای کسی که سالک الی الله است، حلال و حرامش متفاوت می شود و وجودش نسبت به آنچه که حلال و حرام است، مرتبه ای بالاتر نسبت به مردم عادی قرار می گیرد.
◻️ برای عموم مردم می گویند برای ذبح حتما باید اسم الله بر آن جاری شده باشد و خوردن غیر آن حرام است.
اما برای سالک الی الله علاوه بر این مساله، مرتبه ی دیگری نیز لازم و بلکه برای عده ای واجب است و اگر تخطی کنند، برای آنها معصیت نوشته می شود. حال اگر خوردن است،خوردن. اگر شنیدن است، شنیدن و...؛ لذا برای هر عملی تسمیه لازم است.
◻️ چرا لازم است؟
چون حقیقت تسمیه، یعنی این عمل گره می خورد با خدا؛ «ما عندکم ینفد و ما عند الله باق»
هر کاری که اولش بسم الله گفته نشود، ابتر می ماند و بقا پیدا نمی کند، (چون) به خدا گره نخورده است و هر چه بیشتر به خدا گره بخورد، بقایش بیشتر می شود.
◻️ اگر کسی نگاهش با عالم منقطع باشد در همین مرحله است که هر چیز را خودش می بیند؛ اما کسی که سالک است، اول با تلقین و بعد، کم کم با شهود هر چیز را مرتبط با خدا می بیند.
◻️ از بسم الله لفظی آغاز می شود تا می رسد به جایی که نوح نبی (علیهالسلام) می گوید «بِسْمِ اللهِ مَجْراها وَ مُرْساها»؛ یعنی قوه محرکه و ساکن کننده ی کشتی، بسم الله است؛ یعنی اراده ی حق را آنچنان قدرتمند می بیند که با این اراده زندگی می کند.
◻️ با این نگاه، کار یا درس یا غذا یا هر چیز انسان، توافق اسباب ایجاد می شود؛ یعنی با وجود انسان هماهنگ می شود.
یعنی با همین تسمیه، این فاعل که تسمیه را نام برد و کاری که برای آن بسم الله گفته شد، این دو با هم تلائم و هماهنگی ذیل «بسم الله الرحمن الرحیم» پیدا می کنند.
◻️ این نگاه باعث می شود آغاز حرکت به سوی خدا درست شکل گیرد. برای سالک إلی الله توجه نکردن به این ها معصیت است و برای اهل سلوک، هرچه طاعت نباشد معصیت است.
◻️ آیت الله ممدوحی نقل میکردند؛ شخصی وضو می گرفت که باران شروع به باریدن کرد و او گفت چه باران به موقعی!! که مورد عتاب قرار گرفت که مگر کدام کار ما بی موقع بود؟
البته آنها به همین نسبت نیز مورد لطافت در بهره مندی قرار می گیرند به همین نسبت، قرب به او می دهند و با او انس و نجوا دارند.
◻️ همه ی هستی به واسطه انسان می خواهند به کمال برسند.
وقتی بسم الله گفته می شود، همه به مقصودشان می رسند و در طریق الی الله قرار می گیرند و بالا می روند؛ لذا آنها نیز انسان را دعا می کنند.
https://eitaa.com/joinchat/4104061004C8a54a8bd38