🗒 هر کی سبیل داره که بابات نیست!
✍️ #مهدی_کشتکاران
یکی از انتقاداتی که دوستان انقلابی ما این روزها به دولت آقای #رئیسی دارند، در حوزهٔ #مذاکرات_وین است.
در این زمینه نمیخواهم از موضع جناب آقای رئیسی دفاع کنم که به تعبیر خود ایشان، برجام «چکی است که درست پاس نشده است»، اما خطاب به کسانی که با شنیدن زمزمهٔ مذاکرات دوباره امیدوارِ روی خوشنشان دادن به غرب و آمریکا شدهاند و فکر میکنند که این دولت نیز معتقد است که تنها راه نجات اقتصاد ایران دست دراز کردن برای تعامل با غرب است، میخواهم بگویم عزیز من هر کی سبیل داره که بابات نیست!
اینکه در وین #مذاکره میکنیم فعلاً فقط در حد حرف است و معلوم نیست چگونه مذاکره میکنیم.
آنچه در میدان عمل میبینیم و واقعیت دارد این است که ایران پس از 25 سال رسماً به عضویت #سازمان_همکاری_شانگهای درآمده است؛ خبری بسیار مهم که حتی از خبر امضای #برجام هم مهمتر است.
غرض اینکه با مقدماتی که دولت آقای رئیسی برای مذاکرات چیده، این مذاکره با مذاکرات قبلی تفاوتهایی جدی دارد.
#یادداشت
🔰انقلاب قلم|نقد،تبیین و تحلیل
🆔 @enqelabeqalam_ir
نهضتِ روایت
🗒غیربومی هراسی عامل بیمسئولیتی اجتماعی ✍️ #محمد_هادی_سمتی ✅ منتشر شده در #روزنامه_سراج،27 شهریور
تصویر درج #یادداشت غیر بومی هراسی عامل بی مسئولیتی اجتماعی در #روزنامه_سراج
May 11
❌عیبجویی از رهبری مگر چه حُسنی دارد؟❌
📌با توجه به بحث و گفتگوهای اخیر درباره مسئله #واکسن که در مواردی سبب تضعیف جایگاه #امام_جامعه و جبهه گیری های شِبهِ مُغرضانه می شود،کانال انقلاب قلم بخشی از بیانات #رهبر_انقلاب_اسلامی در جلسه پرسش و پاسخ مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی را منتشر می کند.
✅ این دیدار در تاریخ ۱۳۷۷/۱۲/۰۴ انجام شده است.
🆔 https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
May 11
نهضتِ روایت
❌عیبجویی از رهبری مگر چه حُسنی دارد؟❌ 📌با توجه به بحث و گفتگوهای اخیر درباره مسئله #واکسن که در مو
❌عیبجویی از رهبری مگر چه حُسنی دارد؟❌
📌با توجه به بحث و گفتگوهای اخیر درباره مسئله #واکسن که در مواردی سبب تضعیف جایگاه #امام_جامعه و جبهه گیری های شِبهِ مُغرضانه می شود،کانال انقلاب قلم بخشی از بیانات #رهبر_انقلاب_اسلامی در جلسه پرسش و پاسخ مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی را منتشر می کند.
✅ این دیدار در تاریخ ۱۳۷۷/۱۲/۰۴ انجام شده است.
🔷 ...خیلی خوب. ببینید آقاجان! #انتقاد معنایش چیست؟ انتقاد اگر معنایش #عیبجویی است، این نه چیز خوبی است، نه خیلی هنر زیادی میخواهد، نه خیلی اطّلاعات میخواهد؛ بلکه انسان با بیاطّلاعی، بهتر هم میتواند انتقاد کند؛ کمااینکه الان این مطالبی که شما گفتید، خیلیهایش اصلاً درست نیست؛ یعنی پیداست که شما اطّلاعاتتان ضعیف است. البته ما در این زمینه، عیب اطّلاعرسانی داریم. مثلاً راجع به نفت پارس، آن چیزی که شما گفتید، اینطوری نیست. راجع به بدهی کشور، آن چیزی که شما گفتید، اینطوری نیست. مسألهی سد، آن چیزی که شما میگویید اصلاً اینطور نیست؛ شما اطّلاعات نادرستی در ذهنتان هست.
🆔 @enqelabeqalam_ir
🔶 ببینید آقاجان! انتقاد به معنای عیبجویی، اصلاً هیچ لطفی ندارد. شما بنشین از بنده عیبجویی کن، من هم از شما عیبجویی کنم؛ چه فایدهای دارد؟ نقد، یعنی #عیار_سنجی؛ یعنی یک چیز خوب را آدم ببیند که خوب است، یک چیز بد را ببیند که بد است. اگر این شد، آن وقت نقاط خوب را که دید، با نقاط بد جمعبندی میکند، آنگاه از جمعبندی باید دید چه حاصل میشود.
🔻اینکه گفتید کشور شما نه #حکومت دارد، نه #اقتصاد دارد، نه مرز دارد، نه #امنیت دارد، نه وزارت دارد، نه #رهبری دارد، هیچی ندارد، اینکه نیست؛ اینکه درست عکس آن چیزی است که واقعیت دارد. شما ببینید الان وضع ما از لحاظ ادارهی کشور، از لحاظ حضور #جوانان، از لحاظ رواج همین چیزی که شما میگویید -یعنی انتقاد- چگونه است. الان روزنامههایی منتشر میشوند، به همه هم انتقاد میکنند؛ شما میگویید چرا به رهبری انتقاد نمیکنند! اوّلاً که عیبجویی از رهبری مگر چه حُسنی دارد؟ رهبریای که در #نظام_جمهوری_اسلامی اشارهی انگشتش باید بتواند در یک لحظهی خطرناک و حسّاس، مردم را به جانفشانی وادار کند، آیا این مصلحت است که یک نفر به میل خودش بیاید بایستد و بدون حق و بدون موجب، نسبت به او بدگویی کند!؟ آیا این به نظر شما کار خیلی خوبی است!؟ این کار بد است؛ رواج نداشته باشد، بهتر است.
🆔 @enqelabeqalam_ir
🔺 راجع به #صدا_و_سیما و #قوّهی_قضاییّه و بنیاد مستضعفان هم که شما فرمودید، روزنامهها مرتّب مینویسند، این هم اشکالی ندارد، هیچ مانعی ندارد؛ چون رهبری که رئیس صدا و سیما نیست؛ رهبری رئیس صدا و سیما را معیّن میکند. آن چیزی که میشود از رهبری سؤال کرد، این است که آیا شما بهتر از این کسی را نداشتید در آنجا بگذارید؛ یا ندارید بگذارید؟ رهبری هم باید جواب بدهد. اما اینکه چرا فلان برنامه را دارد، یا چرا خبر را تحریف کرد، یا چرا فلان کرد، اینکه از رهبری سؤال نمیشود؛ یعنی طبق هیچ قانونی، هیچ مقرّراتی، هیچ منطقی، از رهبری سؤال نمیشود.
💠 البته من نمیخواهم راه سؤال شما را ببندم؛ چون من خودم آدمی هستم که سرم برای گفتگو و سؤال شنیدن و انتقاد شنیدن درد میکند؛ هیچ ناراحت هم نمیشوم. این جلسهای که شما الان اینجا پیش من دارید، من نظایر این جلسه را -البته با غیر جوانان، احیاناً هم با جوانان- مکرّر دارم. افراد میآیند اینجا حرف میزنند، سؤال میکنند، حرف خود را مطرح میکنند، اشکال میکنند، نامه مینویسند، تلفن میزنند؛ به من هم خبرش داده میشود؛ اما توجه داشته باشید که انتقاد کردن به معنای عیبجویی کردن، یک ارزش نیست که ما حالا بگوییم این در جامعهی ما نیست.
🆔 @enqelabeqalam_ir
🔘 البته این هست و متأسّفانه به شکل غیرمنطقی اش هم هست! انتقاد معنایش این است که هر انسانی بنشیند عیارسنجی کند، ببیند نقطهی ضعف کجاست، نقطهی قوّت کجاست؛ بعد ببیند این نقطهی ضعف -اگر میتواند علّت یابی کند- به کجا برمیگردد، سراغ آنجا برود؛ یعنی آن ریشه را پیدا کند، اصل را پیدا کند. اگر این کار انجام شد، درست است؛ این همان چیزی است که انسان از جوان توقّع دارد؛ درست همان چیزی که جناحهای سیاسی به این چیزها عقیدهای ندارند. جناحهای سیاسی، یکباره، غالبی، خطکشی شده و بدون تمحیض در مسائل کار میکنند.
#ویروس_کرونا
🔰انقلاب قلم|نقد،تبیین و تحلیل
🆔 @enqelabeqalam_ir
نهضتِ روایت
❌عیبجویی از رهبری مگر چه حُسنی دارد؟❌ 📌با توجه به بحث و گفتگوهای اخیر درباره مسئله #واکسن که در مو
🗒 📣 متن کامل به زودی منتشر می شود.
نهضتِ روایت
🗒 📣 متن کامل به زودی منتشر می شود.
بیانات رهبر انقلاب در جلسه پرسش و پاسخ مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی. 4_12_77.pdf
610.9K
🗒 متن کامل بیانات #رهبر_انقلاب در جلسه پرسش و پاسخ مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی/ 4 اسفند 1377.
🌐 آدرس مطالعه برخط: https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=7571
🗒 سواری گیری از زودباوران
✍️ #حسن_طاهری،روزنامه نگار
دستگیری بیست امام زمان دروغین در مناطق قم، بازداشت دهها نفر مدعی وساطت با امام عصر درقم، انهدام گروه انحرافی مدعی ارتباط با #امام_زمان و چندین گروه ریز و درشت دیگر که با تلاش شبانه روزی نیروهای مخلص و پرتلاش امنیتی متلاشی شده و دستگیر شده اند.
این آمار فقط نتیجه یک تحقیق علمی کوتاه، درباره مدعیان دروغین نوین، در ده سال گذشته تاکنون #شهر_قم است. این حجم انبوه از شیادان مدعی ارتباط با امام غایب از نظر، آن هم در شهری سرشار از کتابخانه و مدرسه و طلبه، از نگاه جامعه شناختی، واقعا معلول چیست؟
هر چند منافع شخصی، عقده های شخصیتی، شهرت طلبی، طمع به اموال، تصاحب جایگاه دیگران، بی هویتی، نبود اصل و نسب، سوء استفاده های غیر اخلاقی و جنسی و دیگر عوامل روانشناختی، نقش اساسی و بنیادینی، در ظهور این شیادان مدعی و پیدایش این معضل و بیماری اجتماعی دینی دارد، اما بدون شک اصلی ترین عامل رونق بازار شیادی و سوداگری این مدعیان دروغین، ساده لوحی زودباوران و تعطیلی عقل و علم و مطالعه، در سطح جامعه متدینین و باورمندان یک جامعه است.
نکته ای که طلاب و دانشجویان، باید به شدت و با عزمی دوچندان، در رفع این بیماری بکوشند.
تنها آنتی بادی سرطانِ بلاهت و نسخه درمانِ بیماری زودباوری و راه فریب نخوردن، روحیه تتبع و تحقیق و مطالعات فراگیر، خصوصا در حوزه جامعه شناسی و تاریخ است. هرچند نباید فراموش کرد که نبض حیاتیِ تحقیق؛ شک و تشکیکی است که مقدمه یقین باشد.
دوست باکیاست و فرهیخته ای همیشه این شعر را با تبسّمی تلخ، زمزمه می کند:
تا نباشد سواری دِه
کِی بیابی سوارکاری؟
#یادداشت
🔰انقلاب قلم|نقد،تبیین و تحلیل
🆔@enqelabeqalam_ir