حضور قلب و توجه، کاری است که به تمرین احتیاج دارد. کسانی که این کارها را کردهاند و بلدند، به ما یاد میدهند که انسان باید در حال نماز، خود را در حضور یک مخاطب عالیشأن و عالیمقام که خالق هستی است و مالک همهی وجود انسان است، احساس کند. هر مقدار از نماز که توانست این حالت را داشته باشد، به تعبیر روایات این نماز، نمازِ مقبول است و آن خاصیت و اثر را خواهد بخشید. و دیگر آثار نماز - که نمیشود آثار نماز را در چند جمله یا در چند فقرهی کوتاه خلاصه کرد - بر این مترتب میشود. ۱۳۸۵/۰۶/۲۷
#ما_و_نماز
15.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 انتشار برای اولین بار
📹 بازخوانی موضع رهبر انقلاب درباره جناح چپ در اوج فتنه ۸۸
💻 @Khamenei_ir
#ببینید
#فتنه
#جریان_اصلاح_طلب
1358-10-17_128k_سخنرانى_در_جمع_راهپيمايان_كفن_پوش_اليگودرز_(سياست_امريكا).mp3
9.59M
🔊 سخنرانی در جمع راهپیمایان کفنپوش الیگودرز (سیاست امریکا)،۱۷ دی ۱۳۵۸/ ۱۸ صفر ۱۴۰۰،قم
📚 جلد ۱۲ صحیفه امام خمینی (رضوان الله علیه)، از صفحه ۷۵ تا صفحه ۷۷
متن کامل را از اینجا بخوانید.
#امروز_در_صحیفه
#پرهیز_از_تفرقه
#بشنوید
انس با قرآن
امیرالمؤمنین (علیه السّلام) میفرماید: ظاهِرُهُ اَنیقٌ وَ باطِنُهُ عَمیق؛(نهجالبلاغه، خطبهی ۱۸) «اَنیق» یعنی آن زیبایی شگفتآور، آن زیباییای که وقتی انسان در مقابل آن قرار میگیرد، به حیرت میافتد؛ زیبایی در قرآن این جوری است. البتّه ما فارسزبانها یعنی غیر عربزبانها و خیلی از عربزبانها این توفیق را ندارند که این زیبایی را درک کنند؛ [ولی] با اُنس زیاد با قرآن میشود درک کرد. وقتی انسان با قرآن اُنس بگیرد، زیاد تلاوت کند، زیاد بشنود، آن وقت میفهمد که غیر از جنبهی معنوی، این زبان، این جملات، چقدر شیوا است، چقدر زیبا است.
بیانات در محفل انس با قرآن کریم،۱۳۹۸/۰۲/۱۶
#ما_و_قرآن
نهضتِ روایت
📋 پیشرفت و مقاومت/بخش اول ✍️مجتبی میرزایی، معاونت پژوهش حوزه علمیه انصار المهدی (عجل الله تعالی فرج
📋 پیشرفت و مقاومت/بخش دوم
✍️مجتبی میرزایی، معاونت پژوهش حوزه علمیه انصار المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
۴. پیشرفت فرهنگی:
از دیگر فواید مقاومت پیشرفت فرهنگی جامعه است.
اگر انسانهای مؤمن بر حرف راست و صحیح خویش استقامت ورزند و گفتمان صحیح خویش را منتقل به جامعه کرده و با صبر و ازخودگذشتگی در برابر ناملایمات روزگار تحمل نمایند، اثر استقامت خویش را خواهند دید و آن پیشرفت فرهنگی جامعه در مسیری که ایشان مخلصانه بر آن استقامت ورزیده بودند.
اساساً یکی از لوازم پیشرفت هر جامعهای، پیشرفت همزمان تمامی افراد یک جامعه ازلحاظ فرهنگی است. وقتی همه مردم در جو معنوی قرار بگیرند و همگی خود را مقید به آداب و اعمالی نمایند، ناخودآگاه این اعمال به سنتی تبدیل میگردد. مخصوصاً در شرایطی که ما زیر سختترین آماج حملات سایبری و جنگ نرم و رسانهای دشمن هستیم. لازم هست که ازلحاظ فرهنگی کشور، ملّت و جوانان را مصونسازی کنیم و برای آن برنامهریزی کرده و در این مسیر استقامت پولادین از خود نشان بدهیم.
۵. پیشرفت اقتصادی:
جوامعی که ازلحاظ اقتصادی عقبمانده محسوب شوند و همیشه دست گدایی خویش را جلوی مستکبرین دراز کنند، ذلّت کمترین نصیب این اوضاعشان است. پس لازم است مردم به کمک دولت شتافته و از به وجود آمدن شکاف طبقاتی در داخل و شکستن کمر اقتصادی کشور در عرصه بینالملل جلوگیری به عملآورند و راه برونرفت از این مشکلات، عملیّاتی کردن سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
سیاستهایی که متکی بر مقاومت و محصول این درخت پربار میوه پیشرفت اقتصادی است.
ج) راه دشوار رسیدن به پیشرفت:
شما جوانها تصوّر نکنید، راهی که پیش روی ما است، یک اتوبان آسفالته بیمانع است؛ راه پیشرفت به روی ما باز است، امّا راه پرپیچوخمی است، راه دارای فراز نشیبی است، موانعی در این راه وجود دارد، دشمن بهطور کامل در مقابل ما فعّال است. ما باید در مقابله با موانع، این راه را طیّ کنیم.۳
ضربالمثلی معروف است که گویای این مضمون است: «هرکه طاووس خواهد، جور هندوستان کشد».
آری یک ملّت، یک جمعیّت، یک فرد، برای اینکه بتواند به آرزوهای بلند خود دست پیدا کند، باید تلاش کند. ملّت ما این تلاش را کرد و توانست انقلاب را پیروز کند. این تلاش را کرد و توانست در جنگ تحمیلی هشتساله، سربلند از آب دربیاید.۴
راهبرد اصلی جهت پیشرفت در تمام زمینهها، مقاومت است.
پینوشت:
۳. (مقام معظّم رهبری،12/07/1397)
۴. (مقام معظّم رهبری، 14/03/1386)
#یادداشت
#اندیشه_مقاومت
📣 کانون اساتید دانشگاه باقرالعلوم برگزار می کند:
✅ نشست علمی:«بصیرت و مقاومت از مقام نظر تا میدان عمل»
✅ ارائه دهندگان: حجت الاسلام والمسلمین دکتر آقاجانی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر یوسفی
⏰ زمان: یکشنبه ۲۱ دیماه ساعت ۱۸:۳۰
🔸لینک نشست:
https://b2n.ir/586481
#اندیشه_مقاومت
#بصیرت
نهضتِ روایت
📋 عطر جهاد و شهادت/ بازخوانی اندیشه رهبر انقلاب درباره شهید و شهادت/ شماره 5 ✍️ طیبه قائمی بافقی،طلب
📋 عطر جهاد و شهادت/ بازخوانی اندیشه رهبر انقلاب درباره شهید و شهادت/ شماره ۶
✍️ طیبه قائمی بافقی
پنجشنبهها یاد شهدا و آرزوی ثبات قدم درراه، اهداف و آرمانهای آنان در دلزنده میشود.
شهادت در منظومه فکری آیتالله خامنهای یک نوع سبک زندگی است. شهدا در دوران زندگی خود بهگونهای بودند که شایستگی رسیدن به مقام شهادت و لقاءالله را در دوران حیاتشان کسب نمودند؛ زیرا مقام عندیت، حیات طیبه و دسترسی به رزق پربرکت خداوند، برکتی است که فقط با زندگی مجاهدانه درراه خدا و ثبات آن حاصل میشود. شهدا، ازجمله مؤمنانی هستند که بر سر عهدشان باخدا صادقانه ایستادند و مصداقی بودند بر: «الذین قالوا رَبُّنَااللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا. ثبات قدم و پایداری در مسیر ارزشها و اصول، سمتوسوی اندیشه و گفتار و رفتار آنها را تعیین میکند. همانگونه که رهبر انقلاب میگویند: هدف را درست انتخاب کنید و بعد بااستقامت جلو بروید؛ راهش این است. در مقابل کارشکنی، وسوسه، اذیّت کردن و جوسازی کردن و مانند اینها، تنها راه مهم و مؤثّری که وجود دارد عدم انفعال و ادامهٔ راه و استقامت است. ۱۳۹۹/۰۴/۰۷
استقامت کردن یعنی ثبات ورزیدن در این راه و تحت تأثیر عوامل گوناگون قرار نگرفتن. راه، راه همواری نیست؛ راه خدا، راه تلاش درراه خدا، راه اقامهٔ حق و عدل، راه رسیدن به تمدّن اسلامی و نظام حقیقی اسلامی و جامعهٔ اسلامی راه دشواری است؛ راهی است که پیغمبران در این راه با زحمت حرکت کردند و پیش بردند. ۱۳۹۶/۰۸/۱۸ شهید حسن صفی خانی میگوید: «خود را باید آماده کنیم برای تحمل سختیها و آشفتگیها و اگر صبر کردید و استقامت ورزیدید همانا رحمت خداوند شامل شما میگردد و سعادت ابدی را میبرید.»
راه شهدا راه استقامت و ثبات قدم است نه سستی و تنپروری و تسلیم دشمن شدن. از دیدگاه آیتالله خامنهای استقامت در مقابل سختیها و مشکلات و مشکلآفرینی دشمن عمل صالح است. گرچه افراد درراه پایداری سختیهایی را به دوش میکشند اما در مقابل اجر و رضایت خداوند را نیز به دست میآورند: «ذلِکَ بِاَنَّهُم لا یُصیبُهُم ظَمَاٌ وَ لا نَصَبٌ وَلا مَخمَصَةٌ فی سَبیلِ اللهِ وَلایَطَئونَ مَوطِئًا یَغیظُ الکُفّارَ وَ لایَنالونَ مِن عَدُوٍّ نَیلًا اِلّا کُتِبَ لَهُم بِه! عَمَلٌ صلِح، این به خاطر آن است که هیچ تشنگی و خستگی و گرسنگی درراه خدا به آنها نمیرسد و هیچ گامی که موجب خشم کافران میشود برنمیدارند و ضربهای از دشمن نمیخورند، مگر اینکه به خاطر آن، عمل صالحی برای آنها نوشته میشود؛ زیرا خداوند پاداش نیکوکاران را تباه نمیکند!»(توبه/آیه ۱۲۰)«درحالیکه اگر تسلیم دشمن بشوید، سختیهایتان هیچ اجری هم پیش خدای متعال ندارد، بلکه تن به ظلم دادن مجازات هم دارد. قرآن اینجوری دستور میدهد: نه ظلم کنید، نه زیر بار ظلم بروید.»(۱۳۹۸/۰۸/۲۴)
شهدا استقامت و ارادهای پولادین و ثبات درراه حق بودن را از خداوند طلب میکنند: «رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَیْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا: پروردگارا، بر [دلهای] ما شکیبایی فروریز و گامهای ما را استوار دار»(بقره (۲)/۲۵۰) استقامت، راه دستیابی به فوز عظیم شهادت است همانگونه که شهید مدافع حرم «ابراهیم خلیلی» در وصیتنامه خود مینویسد: «هرگز از جهاد درراه خدا خسته و دلسرد نشوید و از جهاد اکبر که مبارزه با «نفس امّاره» است نیز غافل نشوید و بدانید که نصرت و یاری پروردگار در ثبات قدم و استقامت نهفته شده است.» ازاینرو پیام جاویدان سالار شهیدان «هَیْهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة» و عاشورا نماد مقاومت، ثبات قدم واستقامت در برابر دشمنان دین است. آیتالله خامنهای بر اساس این سخن نورانی از امام حسین (علیهالسلام) میفرمایند: «مؤمن به هیچ کیفیّتی نباید ذلّت را قبول کند. «أَبَا الله ذلک»، خدا ابا دارد که ما ذلت را بپذیریم. ذلت تسلیم در مقابل کفار، ذلت پذیرش فشار کفار و تحمیل کفار، این ذلتها را مؤمن حق ندارد قبول بکند.»(۱۳۶۲/۶/۱۰) لذا شهید جعفرقلی امجدیان تأکید میکند: «پدر و مادر مسلمان، هماکنون مملکت اسلامی ما احتیاج به استقامت و پایداری دارد تا دشمنان که در رأس آن آمریکای جهان خوار است بفهمند امت اسلامی ما تسلیم خدا هستند و تسلیم زور ابرقدرتها نخواهند شد و پیروزی نهایی به یاری خدا با آنهاست.»
یادمان باشد: "روزبهروز باید یاد شهدا و تکرار نام شهدا و نکتهیابی و نکتهسنجی زندگی شهدا در جامعهٔ ما رواج پیدا کند. (۱۳۹۳/۲۷/۱۱) و چه زیبا گفت شهید کرم طهماسبی که:"وقت آن رسیده با رسالت زینب وار خود، ندای الله اکبر-خمینیرهبر سر داده و سخن شهیدان را به گوش عالم برسانیم."
#یادداشت
#فرهنگ_شهادت
@MANAAR_IR
1358-10-18_128k_سخنرانى_در_جمع_اهالى_اروميه_(حفظ_روحيه_انقلابى).mp3
10.69M
سخنرانی در جمع اهالی ارومیه (حفظ روحیه انقلابی)،۱۸ دی ۱۳۵۸/ ۱۹ صفر ۱۴۰۰،قم
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر شما برادران و خواهران آذربایجان. درود بر شما مردم غیرتمند آذربایجان غربی و سلام بر اهالی ارومیه. شما زحمت کشیدید و از راه دور در این هوای سرد آمدید به قم که در این مجلس محقر با من رو به رو بشوید و مطالب خودتان را بفرمایید و من هم بعض کلمات را عرض کنم. برادران من، امروز روزی است که اسلام گرفتار ابرقدرتهاست، و برای اسلام عزیز و میهن شما نقشههای شوم کشیدهاند. امروز روزی است که اسلام محتاج به همه قشرهای ملت و شما مردم غیرتمند است. اسلام عزیز به همه ما، به همه ملتها، به همه اقشار حق دارد و منت دارد، و ما باید از عهده حق اسلام و کشور اسلامی بیرون بیاییم.
متن کامل را از اینجا بخوانید
📚جلد ۱۲ صحیفه امام خمینی (رضوان الله علیه)، از صفحه ۸۰ تا صفحه ۸۲
#امروز_در_صحیفه
#حفظ_روحیه_انقلابی
#بشنوید
13861119_8616_32k.mp3
188K
#دعای_پایانی
مَنار(معارف ناب امام و رهبری)
@MANAAR_IR
انس با قرآن
اینکه فرمود: اِنَّ هذَا القُرءانَ یَهدى لِلَّتی هِیَ اَقوَم؛ این قرآن «اقوَم» را -«اَقوَم» یعنی استوارتر، بهتر، قویتر، باقوامتر- به شما نشان میدهد، شما را به سمت «اقوَم» راهنمایی [میکند]؛ «اقوَم» در چه چیزی؟ «اقوَم» در زندگی دنیایتان، «اقوَم» در کسب عزّتتان، «اقوَم» در ایجاد حکومتتان و «اقوَم» در زندگی حقیقی و حیات اخرویتان که آن حیات حقیقی است -لَهِیَ الحَیَوان-معارف قرآنی وقتی همهگیر بشود، این جوری میشود. البتّه امروز ما بحمدالله خیلی پیشرفت کردهایم؛ امّا کم است؛ نسبت به آنچه باید باشد کم است، با اینکه نسبت به گذشته بسیار زیاد است؛ لکن بیشتر از این [باید باشد.] باید جوری بشود که جامعهی ما، مرد و زن ما، جوانهای ما با معارف قرآنی اُنس بگیرند؛ اصلاً معارف قرآنی حاکم بر ذهنها باشد. اگر این شد، قدرت استدلال به وجود میآید، قوّت دفاع به وجود میآید، ایمانها کامل میشود، حرکتها [به نتیجه میرسد].
بیانات در محفل انس با قرآن کریم،۱۳۹۸/۰۲/۱۶
#ما_و_قرآن