🌼 خانوادۀ خدا
🔻 قالَ رَسُولُاللَّهِ صَلَّیاللَّهُعَلَیهِوَآلِه:
«النَّاسُ کُلُّهُم عِیَالُ اللَّهِ؛ فَأحَبُّهُم إلَیهِ أنفَعُهُم لِعِیَالِه.»
✍️ رسول گرامی اسلام صل الله علیه واله وسلم میفرمایند:
همۀ مردم، خانوادۀ خدا هستند؛ پس محبوبترین آنها نزد خداوند، سودمندترین آنان به خانوادۀ خود است.
📚 نهجالفصاحه، ص ۷۹.
🍃 روز تکریم «خانواده» گرامی باد🌷
#خانواده
➬@noor133Qoran
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
🌺۲۵ذی الحجه روزنزول آیه هل آتی درشان آل عبا ❤️💐
💠اعمال روز 25ذی الحجه
____________________
1️⃣➖غسل
2️⃣➖صدقه و اطعام
3️⃣➖زیارت ائمه و زیارت جامعه
4️⃣➖تلاوت سوره انسان(دهر) که بسیار مجرب است
تعداد خاص این سوره:
11بار بی فاصله
5⃣➖تلاوت حدیث کساء
➬@noor133Qoran
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
اظهار پشیمانی مرحوم آیت الله قاضی(ره)!!
دسته دیگر، زیارت حضرت سیدالشهدا و خواندن زیارت عاشورا است. از مرحوم حضرت آیت الله بهجت نقل شده است که بعد از رحلت مرحوم قاضی، کسی ایشان را در خواب دید و سؤال کرد چه عملی در آخرت مهمتر است؟، فرمود زیارت عاشورا و من پشیمانم که چرا روزی یک بار زیارت عاشورا را قرائت کردم و دو بار نخواندم.
دو گروه روز رستاخیز از همه بیشتر حسرت می خورند. اول، کسی که در دنیا برای طلب دانش فرصت داشته، ولی به تحصیل آن نپرداخته، و دوم، کسی که دانشی به دیگری آموخته و شاگرد او از آن بهره مند شده، ولی او بیبهره مانده است.
➬@noor133Qoran
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
13.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰حسرت از دست دادن عمر از
احوالات سنگین قیامت هم #عظیمتر است
➬@noor133Qoran
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
چه کسانی روز قیامت حسرت می خورند حتماحتما این سخنرانی را بخوانید عالیه
روی لینک ضربه بزنید👇👇
https://b2n.ir/s74994
╲\╭┓
╭ 🍃🔳 ﷽ 🔳🍃
┗╯\╲
در مکتب حسین علیه السلام 2
انحرافاتی که پس از رحلت پیامبر (ص) آغاز شد، با گذشت زمان شدت بیشتری گرفته بود. حکام اموی که از دوران خلافت عثمان، فرمانروایی بر شام را به دست گرفته بودند، در سال 41 هجری قمری، به طور رسمی خلافت جامعه اسلامی را از آن خود نمودند. با روی کار آمدن معاویه، پسر ابوسفیان، بزرگترین دشمن پیامبر (ص) در میان قبیله قریش، ارزش های اسلامی چنان تغییر یافت که از اسلام جز نامی، چیز دیگری باقی نماند. این نام نیز با مرگ معاویه و روی کار آمدن یزید، زیر سوال رفت. چنانکه یزید یکباره منکر همه چیز شد و اعلام کرد:" هیچ خبری از آسمان نیامد، و هیچ وحی ای نازل نشد!"
یزید برای تثبیت قدرت خود، می خواست به هر قیمتی که شده از امام حسین (ع) بیعت بگیرد. بیعت به معنی ابراز آمادگی در فرمان بردن از دستوراتِ خلیفة واقعی پیامبر و فداکاری در راه انجام اوامر اوست. حال چنین بیعتی با شخصیتی مانند یزید، حتی اگر ظاهری و برای دفع خطر باشد، امضای قانونی شدن فسق و فجور یزید را در بر داشت. این بیعت تعهدی برای همکاری در قتل مردم بی گناه، و بردن آبرو و عزت اسلام بود و چنین بیعتی برای امام حسین (ع) امکان نداشت. لذا هنگامی که یزید خواست بر جایگاه پیامبر (ص) بنشیند و خود را رهبر دینی و سیاسی مسلمین و پیشوای عالم اسلام معرفی نماید، امام از دادن بیعت سر باز زد. در حقیقت ایشان چاره ای جزء ایستادگی و اعلان شرعی نبودن حکومت یزید را نداشت.
امام حسین (ع) که از خاندان پیامبر(ص) و از اولیا و وارثان جدّ خویش بود، در مواجهه با فرزدق، شاعر نامدار عرب، فرمود: "اینان(یزیدیان) اطاعت خدای رحمان را ترک کرده و فساد را ظاهر و حدود را باطل نموده اند، شراب می نوشند و اموال فقیران را به خود اختصاص داده اند. و من سزاوارترین افراد به قیام برای یاری دین و عزت و شرع ، جهاد در راه خدا هستم." از همین رو بود که امام در مقابل یزید ایستاد . اما این ایستادگی و مقاومت را که با تدبیر و «عقلانیت»، همراه گرداند تا حجتی بر همگان باشد. امام حسین (ع) همچنین برای اثرگذاری بیشتر قیام خود را با «مظلومیت» آمیخته کرد تا چهرة ظالمان همواره در طول تاریخ منفور باقی بماند و قابل محو شدن و کم رنگ شدن نیز نباشد. لذا قیام ایشان، با شهادت خود و اسارت خانواده اش جاودانه ماند.
👇#هدف_ازقیام_عاشورا
🚩#اصلاح_اُمّت_جدّم
🚩#امربه_معروف_نهی_ازمنکر
🚩#حمایت_ازحق_مبارزه_با_باطل
🚩#تشکیل_حکومت_اسلامی
قابل ذکر است از سلسه درس های در مکتب حسین علیه السلام مسابقه برگزار می شود با دقت بخوانید و ثواب آن را هدیه سلامتی امام زمان علیه السلام نمایید// خیلی قشنگه