تربیت فرزند نوردیده
در خانواده ایی که سفره ارزش است و زمانی که سفره پهن می شود، اول پدر و مادر می نشینند و غذا می خورند.
تنبیه سازنده در کودک اقتدار ایجاد می کند، ومهمترین مسئـله این است که کودک درون کنترل می شود. اما ما در حال حاضر کاملاً بچه ها را برون کنترل بار می آوریم. درون کنترل یعنی از داخل خودش، خودش رو کنترل می کند. خود کنترل بار می آید. دوران کودکی احتیاج به حامی دارد که این کار را بکند بعد در دوران بزرگسالی خودش می تواند خود را تنبیه کند. هرکاری که تحت عنوان تنبیه و مجازات با بچه ها می کنیم بر می گردد به درون او و بعداً بچه ها با خودشان همان کار را می کنند. در حالت درون کنترل درک مسئول پیدا می کنند و خودشان را کنترل می کنند.
نمونه ی بارز جامعه ما که برون کنترل است ترافیک شهری مان است.چه موقعی تخلف رانندگی نمی کنیم؟ وقتی که پلیس هست یعنی عامل بیرونی هست به محض اینکه عامل بیرونی نباشد تخلف می کنیم و بعد هم باحسرت می گوییم در اروپا چنین و چنان.
اتفاقاً ما خیلی درون کنترل هستیم اما ما تعمیم نمی دهیم. مگر در جمع ما چندتا جیب بر هست؟ خب به خاطر اینه که درون کنترل هستیم کی از پول بدش میاد اما وقتی از جیب شخصی تراول افتاد سریع او را خبر می کنیم که پولت افتاده برش دار.این چیه که از درون ما را کنترل می کند؟ فطرت بشر است که از درون کنترل می کند. حرف من را اشتباه برداشت نکنید که جامعه ی ما اصلاً از درون کنترل نمی شود همه ما درون کنترلی داریم اما باید تعمیمش بدهیم و در همه جا از آن استفاده کنیم. (ادامه دارد...)
#نشست_تنبیه {قسمت11}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمان تضمینی درد
زیر ده ثانیه 😃
@nooredideh
مواظبت بیش از حد باعث ایجاد فرزندانی فاقد اعتماد به نفس میشود. اگر خواهان اطاعت مداوم بیچونوچرا از جانب فرزندمان باشیم، باعث پرورش کودکی خشمناک و یاغی خواهیم شد. و اگر زیاده از حد به فرزندمان اجازه بدهیم، به او میآموزیم که حق دارد بدون توجه به حقوق دیگران، هر چه میخواهد به دست آورد.
پدر میتواند فرزندش را که چهار دستوپا روی چمن در حال جست وجوست، زیر نظر بگیرد بیآنکه تمام مدت بغل دست او باشد.
مادر میتواند به فرزند 5/2 سالهاش اجازه دهد که هنگام راه رفتن در پارک، به یک گربه یا یک حیوان بی آزار، نزدیک شود.
بچهای 5ساله احتیاج دارد دوچرخه سواری را یاد بگیرد. حتی اگر در حین یادگیری چندین بار هم زمین بخورد.
هنگامی میتوانیم خودباوری را در فرزندمان شکل دهیم که ایمان و اعتمادمان را به او نشان داده و مطمئن باشیم که فرزندمان میتواند متناسب با سن و رشدش از عهده چالشها برآید.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
هدایت شده از کانال حمید کثیری
ما در تعلیم و تربیت ذهنی برخی از مهارتها را با بچهها کار میکنیم. طبیعتاً هر سنی اقتضائات خودش را دارد و شیوهها متفاوت خواهد بود.
برخی از مهارتهای ذهنی عبارتند از؛
👈 دقت و تمرکز
👈 درک ترتیب منطقی
👈 قدرت تجزیه و تحلیل
👈 حافظهی فعال داشتن
👈 قدرت یادسپاری
👈 قدرت یادآوری
👈 سرعت انتقال اطلاعات
👈 ادراک فرآیند
👈 و ...
برای این موارد میتوان به اقتضاء هر موضوع روز، هر مسئله اجتماعی و هر کلاس درسی برنامهریزی کرد.
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
فوائد بازی👇
بازی شغل کودکه. باعث تمركز و توجه كودك ميشه، حافظه ش رو افزايش ميده، قوانين رو ياد ميگيره، مرزهاي وجودي خودش رو ميشناسه، مهارت هاي فيزيكي به دست مياره، تخيلش قوي تر ميشه، قوانين جهان رو به بهترين نحو مي اموزه.
کودک با بازی کردن خودش و ديگران رو بيشتر ميشناسه، رابطه رو مي اموزه و ارتباط رو ياد ميگيره و تنها با يادگيري اين ارتباطات ميتونه از بند خودش رها بشه، همكاري رو باد ميگيره، صبر و استفاده از فرصتها رو ياد ميگيره.
می توان همه چیز رو با بازی به کودک آموخت
@nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
تنبیه سازنده در کودک اقتدار ایجاد می کند، ومهمترین مسئـله این است که کودک درون کنترل می شود. اما ما
تنبیه سازنده درون کنترل بار می آورد. انسان ها از ترس نیست که خودداری می کنند بلکه اختیار خودشان است؛ آگاهی است. در تنبیه سازنده، درک مسئول پیدا می کنند در حالی که اگر تنبیه ذیل احترام و مسئولیت نباشد تبدیل به خشونت می شود. یعنی ما داریم تنبیه می کنیم (خب عصبانی هستم حالا دوتا فحش که به جایی بر نمی خوره حالا یک کمی هم کتک زدم خب اعصابم خورده، چشمم را می بندم دهانم را باز می کنم، اصلاً هیچی نمی فهمم بعد عذرخواهی می کنم ها، ولی چی کار کنم خب من اینم دیگه یا وقتی عصبانیم تا 4 تا 5 تا تیکه ظرف نشکونم درست نمیشم)
این حالت از ذیل احترام و مسئولیت بیرون آمده وقتی هم بیرون آمد ارزش ها از بین می رود و خشونت می آید و وقتی خشونت بیاید تنبیه مخرب می شود کودک را تخریب می کند پدر و مادر را تخریب می کند و مانع مسیر رشد می شود به جای اینکه به مسیر رشد هدایت کند مانع می شود شخصیت نامطلوب ایجاد می کند، چون هر کاری که در بیرون با بچه می کنیم آنها را درونی می کند و تبدیل می شود به شخصیت نامطلوب.
در حالت اول "تنبیه سازنده" در کودک اقتدار ایجاد میکرد در این حالت ترس. کسی که در نیمه شب در تنهایی از چراغ قرمز رد نمیشود انسان مقتدری است (من می تونم رد شم اما رد نمیشم چون ارزش هام به من اجازه نمی ده) ولی اون کس که شخصیت نامطلوب داره و از چراغ رد نمیشه از روی ترس است که رد نمیشود چون می دونه ممکنه دوربین باشه جریمه بشه، خشونت ترس ایجاد می کند و ترس اجبار و اطاعت ایجاد می کند، کودک برون کنترل می شود و دایم باید از بیرون کنترل شود.
چه قدر میگیم (نمی تونم بچه هامو ول کنم ده دقیقه نباشم زار و زندگی و خودشان را نابود می کنند اسیر شدم به خدا) خب این بچه ها برون کنترل هستند همیشه باید بالای سرشان باشی و اصلاً نمیشه مسئولیت به آنها واگذار کرد چون درک مسؤل ندارند.
برون کنترلی ایجاد ترس و طمع می کند، مخصوص حیوانات است برای انسان نیست. انسان در مخروطی که قبلاً شرح داده شد از مرتبه ی حیوانات عبور کرده و به مرحله ی انسانیت رسیده نیازی به کنترل از بیرون ندارد. ایجاد ترس مال حیوانات است.ترس با شأن و فطرت انسان سازگاری ندارد و مانع رشد است. (ادامه دارد...)
#نشست_تنبیه {قسمت12}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
حسبنا الله ونعم الوكيل
پدر و دختر با هم شهید شدند😢🥺
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
@nooredideh
فرمول کلیدی برای ورود به قلب نوجوان
در بازی های بچهها؛ چه فیزیکی چه کامپیوتری؛ تا جایی که میتوانید همبازی شوید. وقتی با بچهها همبازی میشوید، بهتر درک میکنید در جهان بازی چه اتفاقاتی برای آنها رخ میدهد. نگاه کردن بازی بچهها، با اینکه در، دلِ بازی حضور داشته باشید بسیار متفاوت است.
مشخص است که بچهها در بازیها؛ به خصوص بازیهای کامپیوتری؛ مسلطتر هستند و نتیجه بازی، ده- هیچ به نفع بچه میشود. اما برنده این بازی پدر و مادر هستند! چرا که با هر گُلی که فرزند به شما میزند، شما یک پرچم وسط قلبش کاشته اید و جایگاه خودتان را مستحکمتر کردهاید.
@nooredideh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نمازی برای صالح شدن فرزند
✍️روز یکشنبه بین نماز مغرب و عشاء دو رکعت نماز بخواند در رکعت اول بعد از حمد سیزده مرتبه سوره تکاثر و در رکعت دوم بعد از حمد یازده مرتبه سوره تکاثر بخواند
🌺توضیحات بیشتر را
استاد_ابوالفضل_بهرام_پور(کارشناس دینی و مفسر قرآن کریم)
در کلیپ توضیح می دهند..
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
@nooredideh
زمانى كه كودك شروع به گفتن "من،من" ميكند يعنى خودم ميخواهم انجام دهم به اين معنيست كه كودك در حركت بسوى استقلال است .
مسلما در ابتدا همه كارها را اشتباه انجام ميدهند و برخورد والدين تاثير تعيين كننده ايى در اعتماد بنفس كودك دارد.
اگر به او بگوييم نكن، بده، بشين، دست نزن تو نميتونى، به جاى آنكه به او بياموزيم و مراقبش باشيم كودك به اين نتيجه ميرسد كه من ناتوان و ابله هستم و نميتوانم.
Join @nooredideh
با بازی کردن میتوانید توانایی حرفشنوی را در فرزندتان تقویت کنید
در جستوجوی گنج باشید!
برای یک کودک کنجکاو هیچچیزی وسوسه کننده تر از پیدا کردن یک جایزه پنهانشده نیست! حتی اگر جایزه سادهای مثل عروسک همیشگیاش باشد. معمولاً بچهها نمیتوانند در برابر پیدا کردن وسیله و جستوجو مقاومت کنند؛ درنتیجه سراغ شی پنهان شده میروند. سعی کنید جایی که عروسک را پنهان میکنید، خیلی سخت نباشد. مثلاً میتوانید از پشت مبل استفاده کنید. بعد به فرزندتان برای پیدا کردن نشانههایی دهید و او را راهنمایی کنید.
این روش چطور تأثیر میگذارد؟ اگرچه فرزندتان برای یافتن جایزهای که پنهان کردهاید ترغیب شده و به راهنمایی هایتان توجه میکند؛ همزمان در حال پیروی کردن تقویت حافظهاش نیز هست.
قطعاً اگر این بازی را ادامه دهید متوجه تفاوت فرزندتان در یکسالگی با دوسالگیاش میشوید. هر چه او بزرگتر میشود تمرکزش را بیشتر تقویت کنید و بازی را برایش پیچیدهتر کنید. مثلاً بگویید اول باید به اتاق بازی برود و بعد توپ آبی را پیدا کند یا حتی از این سختتر!
Join @nooredideh
کودکان مانند کاغذ سفید هستند
هر چه را روی آن بنویسی بعدا خواهی خواند
دقت کن چه مینویسی
توهین، ناسزا، دروغ و....
یا
مهربانی، محبت، احترام و...
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
تنبیه سازنده درون کنترل بار می آورد. انسان ها از ترس نیست که خودداری می کنند بلکه اختیار خودشان است؛
همه ی ما با این که پدر و مادر هستیم در عین حال کودک هستیم. همه ی این حرف هایی که می زنیم در واقع برای خودمان است و در مرحله ی بعد برای کودک است. چه قدر در طول روز خودمان را کیفر می دهیم؟ چه قدر با خودمان خشونت می کنیم؟ و چه قدر از ارزش ها بیرون می رویم و اصلاً هم به روی خودمان نمی آوریم. پس همه ی این مطالب اول برای خودمان است؛ باور کنید که ما بزرگ نشده ایم.
حال می رویم سراغ الگوی عملی تنبیه و این که چگونه تنبیه کنیم؟
ابتدا این مطلب را بگویم که الگویی که در این جا مطرح می کنم، یکی از انواع الگوهای تنبیه است. الگوهای بسیار متعددی وجود دارد. باید مطالعه کنید و کار کنید. ما گفتیم بچه ها در عبور از ارزش ها باید تنبیه شوند. در این الگوی فرضی من ارزش، یک عدد شیرینی است. ممکن است در ظاهر خنده دار باشد اما فرض کنید سه تا شیرینی داریم، مادر به فرزندش می گوید: یکی مال من، یکی مال تو و یکی هم برای بابا برایش نگه می داریم تا عصر بیاید بخورد؛ مادر میرود و بعد از چند لحظه می آید می بیند که بچه داره دهانش را تمیز می کنه و شیرینی بابا رو خورده.
این بچه از نظر من باید تنبیه شود چون طبقه بندی ارزش ها را زیرپا گذاشته. حالا اگر جای ارزش و اهمیت برای مادر برعکس شده باشد و اهمیت جای ارزش را گرفته باشد، مادر میاد و میگه اِه خوردی، نوش جونت یه دونه شیرینی بوده دیگه اصلاً میرم یک کیلو برات می خرم بشین بخور، در وضعیت بدتر مادر می خواهد کودک را تحریک به خوردن کند اذعان می کند که بابا جان این بچه بخوره من اصلاً می گم مال مردمه دست نزنی ها تا این بچه بره بخوره!!!!
من اصلاً اگر به این بچه بگم دست نزن مال کسیه و اون تحریک بشه از این به بعد همش می گم که مال فلانیه تا این بچه دهنش باز بشه و بخوره!!!!! درواقع تجاوز به حق مردم را وسیله ی تحریک برای بچه می کنیم. در این حالت جای ارزش و اهمیت عوض شده؛ وقتی بچه شیرینی پدرش رو می خوره، به ارزش حرمت بی توجهی کرده و وارد حریم پدر شده، ارزش صداقت رو زیرپا گذاشته، پس تا این جا دوتا ارزش را زیرپا گذاشته پس باید تنبیه بشه. (ادامه دارد...)
#نشست_تنبیه {قسمت13}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
❤ فرازی دل انگیز از دعای قنوت امام حسن عسکری علیهالسلام
🍀متن کامل روایت🍀
میلاد #امام_حسن_عسکری_علیه_السلام مبارک🌹
@Elteja
ممکن است در کودکی یاد گرفته باشیم که هیجانها «بد» هستند و بنابراین هیجانهای فرزندانمان هم مانند هیجانهای خودمان برایمان ناراحتکننده میشوند.
زمانیکه احساسات خود را مستقیم، ساده و به شیوههای غیرتهدیدکننده بیان میکنیم، فرزندانمان بهره میبرند.
یک کودک نه تنها میخواهد بداند والدینش چه فکر میکنند، بلکه میخواهد بداند احساس آنها چگونه است. وقتی ناراحت، خشمگین، یا ناامید، هیجانزده، مغرور، یا خوشحالیم میتوانیم به فرزندانمان اجازه دهیم که بدانند.
کودکان نیاز دارند بدانند که ما نیز احساسات داریم. وقتی هیجانهایمان را بیان میکنیم، فرزندانمان میفهمند چه برای ما مهم است و همچنین شاهد مدلی برای بیان سالم هیجان میشوند.
کودکان از طریق مشاهدهی شیوههای پاسخ هیجانی ما، و نه فقط کلماتی که میگوییم، همدلبودن را یاد میگیرند. میتوانیم ضمن احترامگذاشتن به تجربههای خودمان و فرزندانمان، اصیل و پر شور باشیم.
@nooredideh
وقتی معلم باشی و خوش ذوق 😍
_برگه اصلاح کردنم دو ساعت طول میکشه..
+مگه چیکار میکنی؟
_من:
@nooredideh
هدایت شده از کانال حمید کثیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شهید_بازی
این تصویری است که خبرنگار الجزیره از بازی کودکانه این روزهای آوارگان غزه تهیه کرده.
بازیای تکاندهنده که این روزها قرار است آلام بچههای فلسطینی را کمتر کند 💔💔
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
با اشتباه بچه ها چه کنیم؟
بچه با پول گم کردن یاد میگیره که چطور پول گم نکنه. مثلا با بچه به پاساژ رفتین دوهزار بدین دستش بستنی بخره. هی بهش نگین "پولتو بده من گم نکنی" "پولتو بده من بزارم تو قلکت برات قایم کنم..."
کودک وقتی رسید به بستنی فروشی دست کرد تو جیبش و دید که پولش نیست، اینجا میفهمه گم کردن یعنی چی. میفهمه...
بهش نگین "صد دفعه گفتم پولتو بذار جیبت گم نشه" اینا توهین وتحقیره. اگر توهین و تحقیرش کنین تو سن نوجوانی باهاتون لجبازی میکنه. بستنی را نخرید بذارین گریشو بکنه. دفعه بعد پول بهش بدین بگین بخر.
ما یک شرایط را بارها برای کودک تکرار میکنیم تا او انتخاب کردن را یاد بگیره . شما فقط راهنمایی کنید بذارین فرزندتان خودش انتخاب کنه
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
همه ی ما با این که پدر و مادر هستیم در عین حال کودک هستیم. همه ی این حرف هایی که می زنیم در واقع برا
چه موقع باید تنبیه کرد؟
درست همان موقعی که آن عمل انجام گرفته. هرگز کودک را به خاطر کاری که در گذشته انجام داده تنبیه نکنید و هرگز کودک را به خاطر کاری که در آینده اگر انجام بده، تنبیه نکنید. "اگر رفتیم مهمونی تو دست به چیزی بزنی، اومدیم خونه من می دونم با تو!!" بچه را به خاطر کار گذشته و دیروز تنبیه نکنید چون بچه یادش می رود و اگر شما بخواهید مثلاً به خاطر کاری که دیروز انجام داده او را دعوا کنید او اصلاً یادش نخواهد آمد که شما راجع به چه چیزی او را تنبیه می کنید.
زمانی که مطمئن هستید که کاری را فرزند شما انجام داده نگویید که: کی این کار رو کرده یا کی این شیرینی را خورده؟ خوب معلومه او هم میگه که بچه ی همسایه اومد خورد حالا شما باید ثابت کنید که نخیر خودت خوردی. وقتی مطمئن هستید اصلاً نپرسید "کی" بلکه بپرسید "چرا" کی خورد کی نخورد نداریم، تو خوردی من هم می دونم، چرا خوردی؟
نوع بزه را شرح دهید چرا می خواهید کودک را تنبیه کنید؟ چرائی اش را به کودک بگویید. در این جا کتابی را معرفی می کنیم به نام "حرف اضافی ممنوع"، انتشارات پیک بهار، ترجمه آقای قراچه داغی. این کتاب بسیار زیبا و جالب یاد می دهد که با بچه ها چگونه حرف بزنیم. ما اصلاً بلد نیستیم که چه طوری با بچه ها باید حرف زد.
حافظه ی بچه ها فرم خاصی است و تعداد زیاد کلمات را نمی تواند را نگه دارد. بنابراین وقتی می خواهیم توضیح دهیم که چرا می خواهی تنبیه شوی و چه اتفاقی افتاده، باید از کلمات ساده، روشن و شفاف استفاده کنیم و تکرار کنیم.چرا شیرینی بابا رو خوردی؟ اون شیرینی مال تو نبود، اجازه نداشتی بخوریش؛ چرا شیرینی بابارو خوردی؟ حق نداشتی بخوری؛ چرا خوردی؟ تکرار می کنیم و مرتب جملات را کوتاه تر می کنیم و لحن سوال را با آهنگ های مختلف بیان می کنیم تا در ذهن کودک حک شود. این کاری که مادر انجام می دهد دقیقاً برای کاری است که شیرینی بابا رو خورده.
نیاییم بگیم که "ببین آبروبر، دنیارو بکنن توی اون شکم کارد خوردت باز هم گرسنه ای، بابای بدبختت ده کیلو ده کیلو شیرینی میاره توی این خونه این همه می خوری بازم مثل گداها.... "در این صحبت ها مادر داد و فریاد می کنه ولی یک کلمه شیرینی بابا در آن نبود که این بچه بفهمه برای چی داره تنبیه میشه و حتی فکر می کنه که آخه کی من ده کیلو شیرینی خوردم اصلاً موضوع چیه؟ این حرفا به من چه ربطی داره؟ (ادامه دارد...)
#نشست_تنبیه {قسمت14}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوچیک و بزرگ نداره، مهربونی تو ذات آدماست ❤️
@nooredideh
اضطراب را ریشه کن کنید
اضطراب در کودکان در دوره هایی در طی رشد قابل انتظار هستند و این حالتها طبیعی در نظر گرفته میشوند. (برای مثال روز اول مدرسه) برخی کودکان ممکن است از کمرویی بیش از اندازه و یا دشواری در تطابق با موقعیت جدید در رنج باشند. با رفتار مناسب در مقابل کودکان خود اضطراب را در آن ها ریشه کن کنید.
از جمله عواملی که در افزایش اضطراب کودکان تاثیر دارد:
1- اختلافات پدر و مادر
2- دیدن فیلمهای ترسناک
3- تحقیر و سرزنش کودک
4- تهدید به تنبیه بدنی
5- بیتوجهی به کودک به هنگام تولد نوزاد جدید
@nooredideh
در دعواهای بین کودکان مداخله نکنید.
فقط مراقب باشید به یکدیگر آسیب نزنند.
👈👈با استفاده از "تکنیک حواس پرتی" ذهن آنها را از موضوع دعوا منحرف کنید و با یک پیام مثبت مثل
💞"واااای فلانی خیلیییی دوستت داااره" 💞
احساس خوب نسبت به طرف مقابل ایجاد کنید.
👈بهتر است تکنیک حواس پرتی اینجا یک بازی حرکتی هیجانی باشد.
⭕️ اگر بچه ها دعوایشان شد در عین حالی که نباید مداخله کنید نباید پشت فرزند خودتان را خالی کنید.
⛔️ فرزندتان را دعوا نکنید.
خصوصا در مهمانیها و بخاطر رودربایستی و خجالت والدین کودک خود را دعوا یا تنبیه میکنند.
این کار به شدت مضر است چون عزت نفس و اعتماد به نفس و دلبستگی ایمن کودک را از بین میبرد.
✅ 👈 کودکتان را در آغوش بگیرید و طرف مقابل را هم نوازش کنید و با مهریانی و خنده سوال کنید چی شده؟ بعد از شنیدن توضیحات بدون قضاوت با یک پیشنهاد جدید موضوع را تغییر دهید.
پیشنهاد جدید = یک بازی جذاب
[استاد صادقی]
Join @nooredideh
هدایت شده از کانال حمید کثیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند وقت پیش بود که سر کلاس میگفتم در بسیاری از مهدهای کودک کشورهای اسکاندیناوی، حیاطِ مهد #خاکی است. نه چمن طبیعی دارد، نه مصنوعی، نه آسفالت است و نه ... و اینها بخشی از رویکرد آموزشی در آن مناطق است. آنها دریافتهاند که این بسیار بیشتر به نفع بچههاست. هر چند که ممکن است ما وارد چنین فضایی بشویم، احساس خوبی نداشته باشیم!!
اما بعد؛
در کشور ما بسیاری از مدارسِ غیرانتفاعی و مهدکودکهای خصوصی پیش و بیش از آنکه به بچهها فکر کنند، به والدینشان فکر میکنند! فضای مهد و مدرسه را برای آنها درست میکنند تا خوششان بیاید، فارغ از اینکه آن محیط به نفع بچهها باشد یا نه ...
باور کنیم #رفاه به نفع بچهها نیست. این تصاویر مربوط به یک مدرسه در یکی از شهرستانهاست اما احتمالاً مدرسهای نیست که بچهها بتوانند بدون ترس از کثیف شدن، بدون ترس از به هم ریختن و بدون ترس از آسیب دیدن وسایل بازی و #رشد کنند. اینجا مدرسهای است که برای پُر کردن چشم والدین درست شده و نه رشد بچهها.
پینوشت۱. بخشی از تصاویر که مربوط به نام مدرسه و تصاویر بچهها بود را تعمداً تار کردم
پینوشت۲. منکر نقاط ضعف بسیاری از مدارس دولتی نیستم. حرف چیز دیگری است ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
🔸برای تربیت فرزندتان عجله نکنید اگر فرزندتان همکاری نمیکند از پوشک گرفتن فرزندتان عجله نکنید. شما تا ۳ سالگی وقت دارید.
🔸انتظار تمیز نگه داشتن اتاق را از فرزند نوپای خود نداشته باشید. از ۳سالگی کودک می تواند مسئولیت های کوچک را بپذیرد.
🔸برای تمیز غذا خوردن فرزندتان اصرار نکنید. کودکان از ۲ سالگی می توانند قاشق به دست بگیرند و از ۳ سالگی می توانند آداب غذا خوردن را بیاموزند.
🔸برای آموزش آکادمیک مانند نوشتن، زبان دوم، ورزش حرفه ای عجله نکنید.
بهتر است بعد از ۶ سالگی شروع کنید.
⛔️فشار آوردن روی کودک زمانی که آماده نیست تنها اختلال در مسیر رشد کودکتان بوجود می آورد.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
هدایت شده از کانال حسین دارابی
تعهد مادری اگه تصویر بود!
خانم ساره جوانمردی با فرزندش برای دریافت مدال تپانچه بادی بازی های پاراآسیایی هانگژو، روی سکو حاضر شد. در این رشته فائزه احمدی طلا گرفت
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
@hosein_darabi