eitaa logo
کانال ائمه جماعت
1.8هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
2هزار ویدیو
3هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⚫ محل دفن و زیارت حضرت زهرا (علیها السلام) ▪ در محل دفن حضرت زهرا (علیها السلام) بین خانه، روضه و بقیع اختلاف است. علامه مجلسی می گوید: اظهر آن است که حضرت فاطمه (علیها السلام) در خانۀ خودش مدفون شده است و اخبار زیادی نیز بر آن دلالت دارد. ▪ ابوالحسن ابراهیم بن محمد همدانی می گوید: برای امام هادی (علیه السلام) نامه ای نوشتم که مرا از قبر فاطمه (علیها السلام) باخبر سازد، حضرت در جواب نوشتند که: او با جدم صلوات الله علیه و آله می باشد. ▪ مرحوم «مصدوق» می گوید: صحیح در نزد من این است که آن حضرت در خانه اش دفن شده که پس از توسعه توسط بنی امیه، الان جزء مسجد قرار گرفته است و مرحوم «علامه مجلسی» نیز می گوید: اظهر این است که آن حضرت (علیها السلام) در خانه اش دفن شده است. ظاهراً این نظر بر اساس روایتی است که در آن، یکی از یاران حضرت رضا (علیه السلام) نقل می کند که از امام (علیه السلام) از قبر حضرت فاطمه (علیها السلام) سؤال کردم، فرمود: در خانه اش دفن شد که پس از توسعه مسجد توسط بنی امیه، الان جزء مسجد قرار گرفته است. بنابراین هر کس نزدیک قبر پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) و روضه مقدس بایستد و بانوی اسلام را زیارت کند، ان شاءالله فضیلت زیارت آن حضرت (علیها السلام) را کسب کرده است. البته در بقیع نیز به قصد رجا می توان آن حضرت را زیارت کرد. ▪ زیارت حضرت زهرا (علیها السلام) در روضه (محدودۀ بین قبر شریف رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) و منبر آن حضرت) مستحب مؤکد است. 📚 ( احکام فاطمیه، صفحه 59 )
◾ جلسات هفتگی عزاداری اهل بیت(علیهم السلام) ▪ سؤال: عزاداری برای اهل بیت (علیهم السلام) که به صورت جلسات هفتگی برگزار می شود، چه حکمی دارد؟ ▪ جواب: به طور کلی عزاداری برای اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام)، امری مطلوب و مورد تأکید ائمه (علیهم السلام) است.
15.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔊 سخنرانی حجت الاسلام سید محمد مهدی میرباقری با عنوان نقش حضرت زهرا سلام الله علیها در خنثی کردن نقشه های سقیفهْ
❔❔❔ سؤال: آیا اسراف کردن آب و برق و غیر آنها حرام است یا تنها از نظر اخلاقی مذموم به شمار می رود؟ 🌀 نام مرجع تقلید: مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای ، آیت الله العظمی شبیری زنجانی (حفظهما الله تعالی) 🔸 پاسخ: با عرض سلام و ادب؛ مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (مدّ ظله العالی): به طور کلی زیاده روی به نحو غیر متعارف اسراف محسوب می شود و جایز نیست؛ و تشخیص موضوع با خود مکلف است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالله فاطمی نیا با موضوع اسراف
❔❔❔سؤال سلام . حکم بازی کلش آو کلنز به صورت آفلاین چیست ؟ 🌀نام مرجع تقلید: مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (حفظه الله تعالی) 🔻پاسخ: با عرض سلام و ادب؛ 🔸به طور کلّی اگر در این بازی، چه آنلاین و چه به صورت آفلاین بازنده چیزی را به برنده واگذار میکند که ارزش مالی دارد حکم قمار را دارد و جایز نمی باشد. و همچنین خرید و فروش آن مقدار اعتباری که برنده از بازنده بدست آورده است جایز نمی باشد. ▫️شایان ذکر است، هر بازی که مستلزم مفسده و گناه است و یا خوف آن در میان می باشد و یا همراه با شرط ‌بندی باشد، جایز نیست. 🔹همچنین در این بازی یا هر بازی دیگری اگر از نمادهای کفر و شیطان پرستان و فراماسونری استفاده شده است(ولو در بعضی از مراحل آن)، و یا در بعضی از لول های آن هتک و توهین به مقدسات باشد، حرمت این بازی را اشد می نماید، حتی اگر در فرض سوال (آفلاین) باشد.
❓❓❓اگر کسی حرام بخورد بعد هم پشیمان شود، باید چکار کند؟ 🔰در پاسخ به نکاتی توجه کنید: 1️⃣ قدم اول در هر گناه و معصیتی توبه حقیقی و بازگشت راستین و خالصانه به سوی خداوند و تصمیم به ترک آن گناه و عدم بازگشت به آن است. 2️⃣ در گام بعدی باید با رو آوردن به اطاعت الهی خطاهای گذشته را جبران کرد و آثار ناگوار گناهان را از بین برد. 3️⃣ در این میان اگر حقی از خداوند و یا مردم ضایع شده مثلا نماز و روزه ای ترک شده و یا مالی از مردم تضییع شده باید جبران نمود. 4️⃣ خوردن حرام و حرام خوری مصادیق مختلفی دارد و اگر مصداق آن مال مردم و حق الناس بوده مانند رشوه خواری و رباخواری و مانند آن باید این حق به صاحبانش برگردانده شود تا حقیقت توبه محقق گردد و راه رشد معنوی فراهم گردد .
🖌حرام خواری عوامل و زمینه های بسیاری دارد که به چند نمونه از آنها اشاره می کنیم: 1️⃣ فقر و کمبود یکی از زمینه های حرام خواری فقر است. شخصی که نمی تواند نیازهای اولیه زندگی خود را اداره کند گاه ممکن است برای تأمین زندگی خود به دنبال حرام خواری برود. 2️⃣ حرص و زیاده طلبی حرص و زیاده طلبی یکی از زمینه های حرام خواری است. زیرا انسان حریص برای رسیدن به موقعیت بهتر و برتر مادی خود، گاه به دنبال کسب درآمدهای حرام می رود تا بتواند از این طریق به آرزوهای بی پایان خود برسد. 3️⃣ راحت طلبی یکی دیگر از زمینه های حرام خواری راحت طلبی است که برخی از افراد برای فرار از زحمات کار و تلاش و برای رسیدن به آب و نان آسان به آن دست می زنند. مانند معاملات و قرضهای ربوی و. . . 4️⃣ جهل و نا آگاهی شاید از مهم ترین زمینه های حرام خواری جهل و نا آگاهی مردم نسبت به احکام و مسایل کسب و تجارت باشد. لذا ائمه معصومین علیهم السلام عنایت ویژه ای به بیان احکام کسب و تجارت داشتند و پیروان خود را به فراگیری آن تشویق می کردند.