هدایت شده از روزی یک حدیث🇵🇸
از امام صادق علیه السلام درباره مستضعفین پرسیدم؟ فرمود: آنها اهل دوستی هستند. عرض کردم: کدام دوستی؟ فرمود: هر آینه آن دوستی در دین نیست بلکه دوستی در ازدواج و ارث و معاشرت است، و ایشان نه مؤمنند و نه کافر، و از آنهایند کسانى که به امید خداى عزوجل هستند [هر چه پیش آید خوش آید].
سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام عَنِ الْمُسْتَضْعَفِینَ. فَقَالَ هُمْ أَهْلُ الْوَلَايَةِ. فَقُلْتُ أَيُّ وَلَايَةٍ؟ فَقَالَ: أَمَا إِنَّهَا لَيْسَتْ بِالْوَلَايَةِ فِی الدِّینِ وَ لَكِنَّهَا الْوَلَايَةُ فِى الْمُنَاكَحَةِ وَ الْمُوَارَثَةِ وَ الْمُخَالَطَةِ وَ هُمْ لَيْسُوا بِالْمُؤْمِنِینَ وَ لَا بِالْكُفَّارِ وَ مِنْهُمُ الْمُرْجَوْنَ لِأَمْرِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ .
📚 اصول کافى جلد 4 صفحه:128 روایة:5
#حدیث_مستضعف_فکری
هدایت شده از حکمت
🍀🍀🍀🍀🍀
بلایی که لقمه حرام بر سر انسان می آورد
💠 متاسفانه در #جامعه ما لقمه های حرام، لقمه های شبهه ناک و #کسب و کارهایی که چهار ستون بدن می لرزد وجود دارد، نزول و #ربا وجود دارد.
💠 برای مثال فردی 10 میلیون به دیگری می دهد به #شرطی که چهارده میلیون برگرداند. لقمه های #حرام انسان را #بیچاره می کند، رشوه دادن، پول ظلم، گران فروشی، کم فروشی دیده می شود.
💠 حضرت امیر(ع) وقتی #حاکم جامعه اسلامی بود در بازار فریاد می زد که احکام فقه را یاد بگیرید و بعد #تجارت کنید.
💠 به #خاطر می آورم آن اوایل که #قم بودم، در حرم حضرت معصومه(ع) یک مقدار بعد از نماز صبح که می گذشت کسبه بازار قم با هم می نشستند و مثل #طلاب در مورد کتاب های فقهی در مورد تجارت درس می گرفتند و بحث می کردند و بعد کرکره مغازه را بالا می کشیدند، یعنی هم کار می کردند و هم به مسایل #شرعی مقید بودند.
💠بازاری های #تهران هم بسیار معتقد بودند و حواسشان بود که چه لقمه ای را #منزل می برند.
💠 گاهی #طرف می ترسد که با خدا #معامله کند، خدا وعده داده که از لقمه حرام دست بردار من رزق تو را همان طور که رزق گرگ و پلنگ بیابان را دادم، می دهم.
💠 روایت زیبایی وجود دارد که روزی #خداوند کِرمی که داخل یک سنگ زندگی می کرد به موسی(ع) نشان داد و ذکر او را نیز به موسی(ع) فهماند که می گفت: خدایا #شکرت که مرا #فراموش نکردی و در دل این سنگ، روزی مرا دادی. خدا روزی کرم را می دهد بعد آیا تو که #عبد خدایی را فراموش می کند؟
💠 روزی #جوانی آمد و گفت: در یک بوتیک کار می کنم و دائما در #گناه هستم چه کار کنم؟ به او پاسخ دادم که اگر در مغازه تان بخش دیگری هست جایت را #عوض کن، که جواب داد: نیست، به او گفتم پس #شغلت را تغییر بده که او پاسخ داد: اگر شغلم را عوض کنم کجا بروم؟ گفتم: پس همین جا باش. تو که می ترسی با خدا #معامله کنی همانجا باش منتهی جواب #قیامت ات را هم آماده کن.
💠پیامبر(ص) فرمود: «اگر کسی به #خاطر خدا، دست از لقمه های #حرام بردارد، علاوه بر آخرت خداوند در همین #دنیا پاداش کاری که انجام داده را به او نشان می دهد».
💠 بنابراین #بندگی کردن در سختی ها #هنر می خواهد، هنر معامله با #خداست که اهمیت دارد.
💠حضرت امیر(ع) وارد #نخلستان شد و به کارگرش گفت: چیزی برای خوردن داری؟ آن مرد پاسخ داد: چیزی که در شأن شما باشد، ندارم، اما #کدویی هست که می توانم با روغن شتر سرخ کنم، حضرت فرمود: همان را بیاور و حضرت(ع) #تناول کردند و بعد از آن دست مبارک را روی #شکم خود قرار داده و فرمودند: حیف است انسان به خاطر #شکمی که با چند لقمه سیر می شود خود را #جهنمی کند.
┄از استاد عالے💜🌸💜🌸💜
محمد باقریان:
📌سرمايه نظام
#حضرت_آیت_الله_جوادی_آملی
🔹 از ذات أقدس الهي مسئلت مي کنيم، اين سعي بليغ همه شما و همکارانتان را به أحسن وجه بپذيرد و توفيق ارائه خدمات برتر و بهتر را به همه شما بزرگواران و همکارانتان مرحمت بکند!
ما يک سلسله وظيفه اي داريم که بايد به آنها عنايت کنيم. اولين آن اين است که ما کشور را امن کنيم، نه امنيتي! امنيتي کردن کشور مهم نيست، امن کردن کشور مهم است. کشوري امن است که اکثري قاطع آن مردم، نه بي راهه بروند و نه راه کسي را ببندند. با فشار، مردم را ساکت کردن يک روز عکس العمل تلخ دارد. با نشاط مردم را ساکن، نه ساکت! ساکن کردن برکت دائمي دارد. ما بايد بين سکوت و سکون فرق بگذاريم. مردم ساکت هستند يا ساکن هستند؟ آن سکينت است که پشتوانه ملت است. آن سکوت يک وقت به انفجار تبديل مي شود. اين اصل اول.
🔹 مطلب دوم آن است که يک وقت است يک شاگرد کم استعدادي همين که رفوزه نشد، خوشحال است؛ يک وقت است يک شاگرد خوش استعدادي همين که شاگرد اول نشد، نگران است. ما اين همه پشتوانه شهدا داريم! هنوز هم که هنوز است صدها نفر شهيد گمنام و آشنا داريم که هنوز کشف نشدند. در قرآن کريم ذات أقدس الهي فرمود: هرگز خدا شما را تنها نمي گذارد، براي اينکه شما کار کرديد. ملت بيکار را خدا رها مي کند؛ اما ملتي را که کار کرد، خدا فرمود من شما را رها نمي کنم.
🔹 در قرآن کريم ذات أقدس الهي فرمود سستي به خود راه ندهيد: ﴿لاَ تَهِنُوا﴾، «وَهن» يعني سستي، ﴿وَ تَدْعُوا إِلَي السَّلْم﴾، اين ﴿تَدْعُوا﴾ مجزوم به همان «لاي» ناهيه است؛ يعني پيشنهاد سازش ندهيد، چرا؟ براي اينکه ﴿وَ أَنتُمُ الأعْلَوْن﴾؛ دست شما بالاست، چرا دست شما بالاست؟ بخش چهارم اين است که ﴿وَ اللَّهُ مَعَكُم﴾، وقتي خدا با يک ملت باشد، پيروز است. بخش پنجم: چرا خدا با شماست و با ديگري نيست؟ براي اينکه شما شهيد داديد، جانباز داديد، هيچ کسی اينقدر شهيد نداد! هيچ کسی اينقدر جانباز نداد! هيچ کسی اينقدر آزاده نداد! ده سال يازده سال! اينها را آدم يک چيزي به حسب ظاهر مي گويد، بيست سال، 25 سال، نزديک سي سال کسي قطع نخاع هست و بر تخت مي گويد «بک يا الله»، مگر کم است؟! اين سرمايه کم است؟! اينها سرمايه ما هستند. در بخش پنجم اين آيه فرمود به اينکه چون کار کرديد: ﴿وَ لَن يتِرَكُمْ أَعْمَالَكُمْ﴾.[1]
[1]. سوره محمد(ص)، آيه35.
📚 ديدار فرماندهان نيروی انتظامی استان تهران با حضرت استاد
تاریخ: 1397/04/31
🌿🌿🌿
🔅به هنگام فتنه ها و بلاها به قرآن پناه ببرید
🔹برای نشر فرهنگ دینی و آشنایی ژرف با آموزه ها ی قرآنی با پیوستن به کانال قرآنی رحیق ما را حمایت کنید.
لینک زیر را دنبال فرمائید.
👇👇👇
@rahighemakhtoom
هدایت شده از روزی یک حدیث🇵🇸
🖌 حضرت باقر علیه السلام در گفتار خداى عزوجل: «و دیگران که بامید خدایند» (سوره توبه آیه 106)
فرمود: اینها مردمى مشرک بودند، که قاتل مانند حمزه و جعفر و نظائر ایشان از مؤمنین بودند، سپس مسلمان شدند پس خدا را به یگانگى شناختند و شرک را رها کردند، ولی با دل و جان ایمان را نپذیرفتند تا از مؤمنین باشند تا بهشت بر آنها واجب گردد، و بر انکارشان نیز نماندند تا کافر باشند و آتش دوزخ بر آنها لازم باشد، پس آنها بر همین منوال هستند یا خدا عذابشان کند و یا توبه شان را بپذیرد.
🖌 عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ علیه السلام فِى قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ «وَ آخَرُونَ مُرْجَوْنَ لِأَمْرِ اللَّهِ»
قَالَ قَوْمٌ كَانُوا مُشْرِكِینَ فَقَتَلُوا مِثْلَ حَمْزَةَ وَ جَعْفَرٍ وَ أَشْبَاهَهُمَا مِنَ الْمُؤْمِنِینَ، ثُمَّ إِنَّهُمْ دَخَلُوا فِى الْإِسْلَامِ فَوَحَّدُوا اللَّهَ وَ تَرَكُوا الشِّرْكَ وَ لَمْ يَعْرِفُوا الْإِیمَانَ بِقُلُوبِهِمْ فَيَكُونُوا مِنَ الْمُؤْمِنِینَ فَتَجِبَ لَهُمُ الْجَنَّةُ وَ لَمْ يَكُونُوا عَلَى جُحُودِهِمْ فَيَكْفُرُوا فَتَجِبَ لَهُمُ النَّارُ، فَهُمْ عَلَى تِلْكَ الْحَالِ إِمَّا يُعَذِّبُهُمْ وَ إِمَّا يَتُوبُ عَلَيْهِمْ.
📚 اصول کافى جلد 4 صفحه:131 روایة:1
#حدیث_مستضعف_فکری