⚡️استاد مجتبی بصیری: با تحقق پول طلا و تغییر الگوی ساخت مسکن، زندگی مردم بهتر می شود....
#پول_طلا
#برنامه_ملی_محرومیت_زدائی
#اولین_برنامه_پیشرفت_اسلامی
@olgou4
الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️به فضل الهی: ششمین نشست تخصصی نقشه جامع تمدن اسلامی روز پنج شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ از ساعت ۱۰ صبح د
⚡️حذف ارز ترجیحی یا اختصاص ارز ترجیحی؛ کدام یک بهتر است؟!
👌در روزهای اخیر کارشناسان اقتصادی و اجتماعی کشور به دو گروه موافق اختصاص یارانه به ابتدای زنجیره ارزش و موافق اختصاص یارانه به انتهای زنجیره تولید، توزیع و مصرف تقسیم شده اند! برخی فوائد اختصاص یارانه دولتی به تولید کننده و بخش واردات را بهتر می دانند و برخی دیگر اختصاص یارانه به مصرف کننده را بهتر می دانند!
👌در کنار این دعوای کارشناسی پر طرفدارِ معیوب، دیدگاه سومی هم مطرح است. طرفداران این دیدگاه معتقدند: مبنای صحیح محرومیت زدایی و سیاستگذاری در کشور؛ افزایش تدریجی نقش مردم در بخش های تولید و توزیع کشور است! اگر مردم در فرآیند تولید و توزیع کشور سهیم بشوند وسود توزیع و سود تولید در میان آنها تقسیم بشود؛ بهبود معیشت -به صورت بنیادین- پایه گذاری خواهد شد!
👌در شرایط فعلی اکثر مردم مصرف کننده هستند و در کشور یک شبکه توزیع محدود، همه سود بازار را کسب می کند و یک مجموعه تولید کننده محدود، همه سود تولید را می بلعد و وظیفه محرومیت زدایی به عهده ی یارانه های محدود دولتی است.
👌مدرسه فقهی هدایت اقدامات عملیاتی مرتبط با دیدگاه سوم را -برای ارائه کمک کارشناسی به دولت محترم جمهوری اسلامی- تئوریزه کرده و محرومیت زدایی از طریق دو دیدگاه مشهور موجود را دارای آفت های فراوانی می داند.
حجت الاسلام علی کشوری - ششمین نشست تخصصی تبیین نقشه جامع تمدن اسلامی - پنج شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - کرج
#نظام_سازی_فقهی
#عمومی_سازی_تجارت
#تولید_غیر_متمرکز
@olgou4
الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️به فضل الهی: ششمین نشست تخصصی نقشه جامع تمدن اسلامی روز پنج شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ از ساعت ۱۰ صبح د
⚡️نقشه جامع تمدن اسلامی چه می گوید؟/ گزارشی از نشست ششم نقشه جامع تمدن اسلامی
👌نقشه جامعه تمدن اسلامی سه برنامه مهم برای تحقق تمدن اسلامی را پی گیری می کند:
👌برنامه اول نقشه جامع تمدن اسلامی: راه اندازی و گسترش یک مدرسه ملی فراگیر برای تدریس نظریات مرتبط با تمدن اسلامی است. محتوای درسی این مدرسه بر اساس طبقه بندی جدیدی از علم تنظیم شده است و شامل سه دسته: ۱- علوم پایه تمدن اسلامی، ۲- علوم کاربردی تمدن اسلامی و ۳- علوم استنباطی و روش تحقیقی تمدن اسلامی است!
👌برنامه دوم نقشه جامع تمدن اسلامی: برجسته سازی پرسش های اصلی تمدن اسلامی در میان نخبگان و مراکز پژوهشی تمدن اسلامی است. در دهه ۹۰ شمسی بانک سوالات الگوی پیشرفت اسلامی را برای این موضوع پایه گذاری کرده ایم. در شرایط فعلی کشور سه پرسش ۱- چگونه یک محله را بسازیم؟ ، ۲- چگونه محرومیت زدایی کنیم؟ و ۳- چگونه نظام برنامه ریزی کشور را اصلاح کنیم؟ را از همه پژوهشگران حوزوی و دانشگاهی می پرسیم.
👌برنامه سوم نقشه جامع تمدن اسلامی: تصمیم سازی درباره اولویت تمدنی ۱۲ گانه است. ارائه پیشنهاد های عملیاتی مشخص -و پرهیز از کلی گویی- ابزار اصلی تصمیم سازی است. رسالت اولویت های تمدنی ۱۲ گانه، تعریف ۱۲ آرمان برای حوزه برنامه ریزی کشور (با نگاه الگوی پیشرفت اسلامی) است.
حجت الاسلام علی کشوری - ششمین نشست تخصصی تبیین نقشه جامع تمدن اسلامی - پنج شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - کرج
#نقشه_جامع_تمدن_اسلامی
#درختواره_دانشی_تمدن_اسلامی
#بانک_پرسش_های_تمدن_اسلامی
#اولویت_های_تمدنی
@olgou4
⚡️نقطه شروع تحول در نظام برنامه ریزی کشور کجاست؟
👌اگر کسی بخواهد به اصلاح نظام برنامه ریزی کشور کمک کند؛ در گام اول باید استراتژی تحول را به صورت صحیح انتخاب نماید. به نظر ما یک استراتژی تحول سه بخشی می تواند برنامه ریزی مبتنی بر توسعه غربی و سند ضاله توسعه پایدار2030 را به چالش بکشد و سازمان برنامه و بودجه را به معنای واقعی کلمه در خدمت انقلاب با عظمت اسلامی قرار دهد:
👌بخش اول استراتژی تحول در نظام برنامه ریزی، گنجاندن یک برنامه ملی محرومیت زدایی در برنامه های کشور است. متاسفانه برنامه های فعلی توسعه به افزایش شکاف طبقاتی و قربانی شدن عدالت ختم می شوند و لازم است تا احکام مرتبط با محرومیت زدایی را در برنامه ریزی باز تعریف و فربه نمائیم!
👌بخش دوم استراتژی تحول در نظام برنامه ریزی؛ بازتعریف مفهوم محله و فربه شدن خدمات دولت به زندگی در محله است. زندگی در محله ایده اصلی تمدن اسلامی برای کاهش آسیب های اجتماعی و طراحی یک تامین اجتماعی پایدار است. در ساختار اولین برنامه پیشرفت اسلامی چگونگی ساخت و ترمیم یک محله و شهر را تشریح کرده ایم.
👌بخش سوم استراتژی تحول در نظام برنامه ریزی کشور؛ بازتعریف مفاهیم اصلی برنامه ریزی است. بازتعریف الگوی شناسایی، و علاج عدم توازن ها و بازتعریف مفهوم امور بخشی و فرابخشی بر اساس اصل " تنظیم صحیح روابط انسانی" نقطه آغاز تئوریزه کردن مفاهیم جدید برنامه ریزی است.
حجت الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی ) - تبیین استراتژی صحیح تحول در نظام برنامه ریزی کشور- جمعه انتظار ولی عصر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱) قم مبارک
#نقشه_جامع_تمدن_اسلامی
#اصلاح_نظام_برنامه_ریزی_کشور
#استراتژی_صحیح_در_برنامه_ریزی
@olgou4
افق نمائی- ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱.mp3
31.1M
🔉 بسته افق نمائی برای الگوی پیشرفت اسلامی چه می گوید؟ / ۳۱ دقیقه
❓چگونه قوت و ضعف جریانهای مختلف الگوی پیشرفت اسلامی را ارزیابی کنیم؟
#راهنمای_کارشناسان
#ارزیابی_جریانهای_الگوی_پیشرفت
#پاسخ_به_پرسشهای_شما
@olgou4
⚡️به فضل الهی: نشست تخصصی شرحی بر احادیث مرتبط با علم الکتاب روز پنج شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۱ بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد قمر بنی هاشم باقر شهر برگزار می گردد.
#علم_الکتاب
#علم_آینده
#طبقه_بندی_جدید_علم
@olgou4
⚡️نمونه ای از جزوات تولد نظریه (ویژه پروش بحث)
❓موضوع: چگونگی طراحی یک عملیات در جنگ نرم (نویسنده: محمد جواد مسعودی نیا)
🗞دریافت متن کامل این گزارش:
https://nro-di.blog.ir/1401/02/31
#جزوات_تولد_نظریه
#ابزار_اصلی_پرورش
#جدول_تصمیم
https://eitaa.com/olgou4
👌به فضل الهی: نشست تخصصی طبیب مشاور عروق (با غرض بازتعریف نقش و ناهنجاری های شریانی و وریدی بدن) روز سه شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ از ساعت ۸ صبح در شهر تمدن ساز قم برگزار می گردد.
🗞پیشخوان نشست:
https://eitaa.com/olgou4/4200
#طبیب_مشاور_عروق
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
#طرح_و_برنامه_فقهی
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ نظریه امنیتی سِلم چه می گوید؟ (ویرایش دوم) / امنیت "مردم پایه" را تئوریزه کرده ایم!
👌در نقشه الگوی پیشرفت اسلامی چند نظریه امنیتی وجود دارد. یکی از آنها (نظریه امنیتی سِلم) به بررسی تفصیلی نقش مردم در مسئله امنیت می پردازد. این نظریه فقهی دارای چهار سرفصل اصلی: ۱- مقایسه امنیت سایبری و کنترلی با "امنیت مردم پایه"، ۲- تبیین الگوی فقهی شناسایی و کشف عوامل ناامنی، ۳- تبیین الگوی تفاهم با مردم برای مشارکت در تحقق امنیت و ۴- تبیین ساختار اقدامات حاکمیتی برای تحقق "امنیت مردم پایه" است. این نظریه جزئی از گروه نظریات فقه الامام است. (چرا نیازمند نظریه پردازی در حوزه امنیت کشور هستیم؟)
👌 در بخش اول این نظریه فقهی به مقایسه "امنیت مردم پایه" با امنیت سایبری و کنترل محور از حیث کارآمدی و کاهش هزینه های امنیتی و پایداری می پردازیم. "امنیت مردم پایه" بخشی از طراحی زندگی در محله و مدیریت شهری محله محور است. (معرفی اصل روابط انسانی صحیح به عنوان مفهوم پایه امنیت)
👌 سرفصل دوم این نظریه ضمن تبیین الگوی شناسایی و کشف عوامل منجر به ناامنی به تبیین ارتباطِ اختلال در روابط انسانی و پیدایش ناامنی می پردازد. به عبارت دیگر: نظریه امنیتی سِلم برای حوادث امنیتی ۱۳ گروه ریشه اولیه را تصویر می کند و به شکل بسیط و روبنایی مسائل امنیتی را تحلیل نمی کند. در بخش دیگری از مباحث این بخش؛ الگوئی جدید برای امنیت فرامرزی بر مبنای تعمیق روابط انسانی پیشنهاد شده است. (ساختار جدید پیشنهادی برای دستگاه های امنیتی)
👌 در سرفصل سوم "چگونگی بسیج مردم" بر علیه متغیرهای ناامنی را شرح می دهیم. به حرکت درآوردن مردم بر علیه ناامنی نیازمند یک ادبیات مبعوث کننده و "ثبت پایه" است و با ادبیات های حقوقی و آمریتی محقق نمی شود. ( الگوی تکامل در ادبیات امنیتی کشور چه ویژگی هایی دارد؟)
👌در سرفصل چهارم "نظریه امنیتی سِلم" ساختار اقدامات زیرساختی حاکمیتی برای تحقق امنیت را شرح داده ایم. میان نظم کلان یک جامعه (وظیفه حاکمیت) و امنیت نسبتی مساوی برقرار است و در این حوزه به تئوریزه کردن ایده بسیار مترقی "نظم اختیاری" و تحقق امنیت می اندیشیم! در این بخش ارتباط ۱۵ حوزه زندگی با امنیت مانند ارتباط حوزه غذا و امنیت و ارتباط حوزه ورزش و امنیت و... را تشریح می نماییم. نظریه امنیتی سلم در مقایسه با بخش ۱۷ سند ضاله توسعه پایدار 2030 (بخش همکاریها در توسعه پایدار) تئوریزه می شود! (امنیت و زیرساخت)
حجت الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - تبیین اجمالی محتوای نظریه امنیتی سِلم - یک شنبه ۱ خرداد ۱۴۰۱ - قم مبارک
🗞پیشخوان نظریه امنیتی سِلم:
https://m-hedayat.blog.ir/1399/03/29-2
#نظریه_امنیتی_سِلم
#فقه_الامام
#نقد_بخش_هفدهم_توسعه_پایدار_2030
https://eitaa.com/olgou4
👌به فضل الهی: نشست تخصصی پروتکل های فقهی مدیریت انواع آبله روز دوشنبه (۱۶ خرداد ۱۴۰۱) از ساعت ۸ صبح در شهر تمدن ساز قم برگزار می گردد.
❓نشست ویژه اطبای طب اسلامی برای تبیین فضای شناختی و معرفتی (روش تحقیق) و شیوههای پیشگیری و درمانی انواع آبله
#پروتکل_های_فقهی_مدیریت_آبله
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
#نقد_و_اخراج_سازمان_بهداشت_جهانی
https://eitaa.com/olgou4
⚡️سیاست های صحیح پولی و مالی کدام است؟ / بر اساس پنج دلیل باید پول غیر اعتباری را بپذیریم!
❓معتقد هستیم که اتخاذ سیاست های پولی و مالی صحیح، به تعریف صحیح از پول وابسته است و با فرض پذیرش "پدیده معیوب پول اعتباری" فقر و فاصله طبقاتی و تحریم خارجی تشدید می شود. به عبارت دیگر ریشه تحول صحیح در نظام پولی و مالی کشور را پذیرش ایده تمدنی و مترقی "پول غیر اعتباری" می دانیم.
🗞متن کامل خبر:
https://nro-di.blog.ir/1401/03/03
#سیاست_های_پولی_مالی_ضد_تحریم
#دانش_فقهی_پول
#پول_طلا
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
تبیین اولین برنامه پیشرفت اسلامی.pdf
5.32M
👌پیاده فوری نشست تخصصی تبیین اولین برنامه پیشرفت اسلامی در محل خبرگزاری حوزه های علمیه - صبح سه شنبه ۲۲ مهرماه ۱۳۹۹
#نظام_سازی_فقهی
#عدم_توازن_های_اصلی
#اولین_برنامه_پیشرفت_اسلامی
@olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
یادبود: بازدید از تالاب آلماگل و بررسی تغییرات زیست محیطی و اقلیمی منطقه اینچه برون ۱۵ بهمن ۱۳۹۶
#نظریه_فقهی_تأویب
#نقد_بخش_سیزدهم_سند2030
#تغییرات_اقلیمی
@olgou4
نقشه جامع تمدن اسلامی ۲.pdf
3.73M
🗞متن کامل اولین گزارش راهبردی مدرسه فقهی هدایت درباره نقشه جامع تمدن اسلامی / ۱۰۱ صفحه
❓سه پرسش مهم درباره نقشه جامع تمدن اسلامی
#نظام_سازی_فقهی
#نقشه_جامع_تمدن_اسلامی
#جمعه_انتظار_ولی_عصر
https://eitaa.com/olgou4
الگوی پیشرفت اسلامی
👌به فضل الهی: نشست تخصصی پروتکل های فقهی مدیریت انواع آبله روز دوشنبه (۱۶ خرداد ۱۴۰۱) از ساعت ۸ صبح
⚡️اصفهان ميزبان جلسه پژوهشی تدوین پروتکل های مدیریت آبله
👌احتراماً به اطلاع پژوهشگران محترم می رساند: اولین جلسه پژوهشی مرتبط با تدوین "پروتکل های فقهی مدیریت آبله" روز دوشنبه (۹ خرداد ۱۴۰۱) از ساعت ۱۷ در شهر تمدن ساز اصفهان برگزار می گردد.
👌در این جلسه پژوهشی، فهرست ۶ بخشی دائره پژوهش شامل ۱- روش تحقیق و مبانی نظری توصیف بیماری آبله، ۲- تعریف بیماری آبله بر اساس اختلال در قلب و مزاج ( اختلال در دم و صفرا)، ۳- تبیین علائم بالینی آبله و مقایسه آن با علائم بالینی بیماری های مشابه، ۴- معرفی ساختار اقدامات پیشگیرانه بیماری آبله (۵ اقدام)، ۵- معرفی داروهای بیماری آبله (۶ دارو) و ۶- الگوی تفاهم با وزارت بهداشت درباره پروتکل های فقهی مدیریت آبله، موضوع تضارب و بررسی استظهاری قرار می گیرد.
👌شایان ذکر است که اصلی ترین اهدافِ نهضت ملی اصلاح نظام سلامت؛ تحقق دو موضوع ۱- گسترش گفتگو میان دانشمندان حوزه علمیه قم در حوزه سلامت و اطبای محترم طب سلولی و ۲- اخراج سازمان بهداشت جهانی(Who) از بخش سلامت کشور ایران است.
علی کشوری - مدیر پژوهش- جمعه انتظار (۶ خرداد ۱۴۰۱) قم مبارک
#پروتکل_های_فقهی_مدیریت_آبله
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
#نقد_و_اخراج_سازمان_بهداشت_جهانی
https://eitaa.com/olgou4
معیار کلی گوئی چیست؟.mp3
35.42M
🔉 معیار کلی گوئی در نظریات مرتبط با تمدن اسلامی چیست؟ / ۳۶ دقیقه
❓بیان مزایای مقررات فقهی ساختمان به عنوان یک نظریه کاربردی تفصیلی
❓در بسته مقررات فقهی ساختمان، اصل روابط انسانی به ۹ حوزه مرتبط با ساختمان ترجمه شده است!
❓اشکال پیش نویس اول الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت چه بود؟
#راهنمای_کارشناسان
#ارزیابی_جریانهای_الگوی_پیشرفت
#پاسخ_به_پرسشهای_شما
https://eitaa.com/olgou4
👌به فضل الهی: نشست تخصصی مباحثه و تضارب درباره بسته مقررات فقهی ساختمان (در مقایسه با مقررات ملی ساختمان) روز چهار شنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ از ساعت ۹ صبح در محل حوزه علمیه امام صادق علیه السلام کرج برگزار می گردد.
🗞پیشخوان نشست:
https://eitaa.com/olgou4/2951
#نظام_سازی_فقهی
#مقررات_فقهی_ساختمان
#مقررات_ملی_ساختمان
https://eitaa.com/olgou4
👌به فضل الهی: هفتمین نشست تخصصی نقشه جامعِ تمدن اسلامی روز پنج شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ از ساعت ۹ صبح در شهر کرج برگزار می گردد. لطفا پیشخوان این نشست را مطالعه بفرمائید.
🗞پیشخوان نشست:
https://eitaa.com/olgou4/4276
#نظام_سازی_فقهی
#نقشه_جامع_تمدن_اسلامی
#اولین_برنامه_پیشرفت_اسلامی
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
نقشه جامع تمدن اسلامی ۲.pdf
3.73M
🗞متن کامل اولین گزارش راهبردی مدرسه فقهی هدایت درباره نقشه جامع تمدن اسلامی / ۱۰۱ صفحه
❓سه پرسش مهم درباره نقشه جامع تمدن اسلامی
#نظام_سازی_فقهی
#نقشه_جامع_تمدن_اسلامی
#جمعه_انتظار_ولی_عصر
https://eitaa.com/olgou4
👌اولین جلسه پژوهشی تدوین پروتکل های فقهی مدیریت آبله روز دوشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۱ در شهر تمدن ساز اصفهان برگزار شد.....
#پروتکل_های_فقهی_مدیریت_آبله
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
#نقد_و_اخراج_سازمان_بهداشت_جهانی
https://eitaa.com/olgou4
👌برای مطالعه و تحقیق درباره آبله از روش تحقیق پوزیتویستی استفاده نمی کنیم / مبنای تدوین پروتکل های مدیریت آبله روش تحقیق فقهی است!
#پروتکل_های_فقهی_مدیریت_آبله
#روش_تحقیق_فقهی
#نقد_و_اخراج_سازمان_بهداشت_جهانی
https://eitaa.com/olgou4
⚡️برای ارتقای طب اسلامی چه برنامه ای وجود دارد؟ / توجه به نسخه های مشاوره طب اسلامی، به کاهش بیماری در جامعه ختم می شود!
❓برای ارتقای طب اسلامی به تکامل در "مفهوم نسخه" می اندیشیم! شرح بیشتر اینکه: علاوه بر تدوین "نسخه های درمانی"، نیازمند تدوین "نسخه های مشاوره" و "نسخه های موازنه" هم هستیم.
🗞متن کامل خبر:
https://nro-di.blog.ir/1401/03/10
#پروتکل_های_فقهی_مدیریت_آبله
#نسخه_پیشگیری
#نقد_و_اخراج_سازمان_بهداشت_جهانی
@olgou4
👌باز تعریف مفاهیم خانه، محله و شهر نقطه آغازین تمدن سازی اسلامی است!
#بازتعریف_مفاهیم_مدیریت_شهری
#نقطه_آغازین_تمدن_سازی
@olgou4
51.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 تذکر مهم حجت الاسلام علی کشوری درباره مجموعه تمدنی نقش جهان اصفهان! (سه شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱) / ۶ دقیقه
❓الگوی روایت میدان نقش جهان غلط است!
#روایت_صحیح_میراث_فرهنگی
#روایت_ناقص_یونسکو
#روایت_ناقص_آیکوموس
@olgou4
👌نشست تخصصی مباحثه و تضارب درباره بسته مقررات فقهی ساختمان - چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - حوزه علمیه امام صادق علیه السلام - کرج
#مقررات_فقهی_ساختمان
#مقررات_ملی_ساختمان
#نظام_سازی_فقهی
@olgou4